Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Skönhet, Beauty, Ansiktsmasker, Ansiktsvård, Facial Care, Alfa Hydroxysyror, Alpha Hydroxy Acids, Facial Masks

Abra Therapeutics, Alpha Enzyme Peel, 1.2 oz, kr140.00 – Skönhet, Ansiktsvård, Alfa Hydroxysyror, Ansiktsmasker Sverige

Relaterad produkt:
Tierra Mia Organics, Raw Goat Milk Skin Therapy, Healthy Dent Tooth Regime.75 oz, kr50.00 - Bad, Skönhet, Tandkräm Sverige

Alpha Enzyme Peel, 1.2 oz by Abra Therapeutics-Skönhet, Ansiktsvård, Alfa Hydroxysyror, Ansiktsmasker

kr140.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Abra Therapeutics, Alpha Enzyme Peel, 1.2 oz
Pris: kr140.00 (€13,00)
Produkt Antal: 0.09 kg, 6.1 x 6.1 x 6.1 cm
Produktkategori: Skönhet, Ansiktsvård, Alfa Hydroxysyror, Ansiktsmasker, Beauty, Facial Care, Alpha Hydroxy Acids, Facial Masks

Abra-terapeutiska medel, alfa-enzymskal, 1. 2 oz – terapeutisk hudvård. Accelererad cellulär exfoliering. Aha intensiv hudraffinering behandling. Alfa-hydroxisyror är naturliga ämnen härrörande från frukt, socker och andra växter. De har visat sig vara effektiva för att minimera utseendet på rynkor, åldersfläckar och fina linjer. De arbetar genom att lossa de limliknande bindningarna i stratum corneum och därmed exfolierar de döda, tråkiga hudcellerna försiktigt. Nyckeln till långsiktig skönhet. Exfoliering är den viktigaste nyckeln till långsiktig skönhet. Kliniska tekniker för laserskal, derma nötning och kemiska syraskalor är i allmänhet svåra sätt att utjämna en hudfärg. Abras alfa-enzymskal är en mild 8% äppelsyra med balansering av fruktenzymer som ger skonsam peeling. Naturlig lavendel eterisk olja lugnar huden under exfoliering processen. Sverige Detta är bra! Gentle men ändå effektiv! Jag har oljig igensatt hud och jag använder det varje annan dag.

Lämna på ett tunt skikt i en halv till en timme och tvätta av. Förvånansvärt är mina blackheads mestadels borta och huden verkar förnyad eftersom mina akne ärr har blivit oföränderligt. Jag köpte slutligen detta efter år med att ha den i min önskelista. Det sticks lite, men min hud är inte känslig. Lukten är otroligt, som äkta lavendel, jag älskar det. Men första gången jag använde den lämnade jag ett dubbelhål mitt i mitt ansikte! Jag antar att det var ett gammalt aknemärke som jag aldrig märkte. Jag panikade efter det hade jag 2 små hål mitt kind under ögat. Jag satte lite olja på den och nästa dag hade den keratiniserat, vilket betyder att den var borta. Den här produkten tog bort det tråkiga utseendet på min hud och fick det att se ut strålande, glödande. Naturligtvis är effekten väldigt tillfällig. Jag är inte säker på hur ofta det här kan användas men jag älskar förpackningen, mycket minimalistisk vit ser perfekt ut på min badrumsräknare och jag älskar lukten och ögonblicken. Såvitt exfoliering är jag inte säker. Det är inte så omedelbart att ta bort torrhet som ett annat märke jag använder men det verkar mer potent att ta bort ytskikt. Allt och allt är det en trevlig upplevelse förutom hudhålen, och jag kommer antagligen att köpa igen när jag slutar, om bara för den verkliga lavendel doften.

Relaterad produkt:
Mineral Fusion, Mineral Fusion, Shine-free, Blotting Tissues, 100 Tissues

Abra Therapeutics, Alpha Enzyme Peel, 1.2 oz: Skönhet, Ansiktsvård, Alfa Hydroxysyror, Ansiktsmasker

Det är en känsla-bra behandling. Mycket effektiv och luktar bra. Använd inte innan du måste gå ut – lämnar huden lite röd efter ett tag. Jag har använt några mycket starka skalar genom åren, men jag ogillar inte de onaturliga ingredienserna och hårdheten hos produkterna i allmänhet. Detta är en mycket mild skal, men det kommer att mjukna och släta huden utan alla de hårda syntetiska ingredienserna. Det hjälper definitivt med mina täppta porer på min näsa och mjukgör några av de fina linjer jag har utvecklat. Jag har använt den här produkten i ca 10 dagar och min hud ser bra ut. Jag har använt alfa peeling i många år (dyra spa varumärken) och den här fungerar lika bra om inte bättre.

Skönhet, Ansiktsvård, Alfa Hydroxysyror, Ansiktsmasker

Det här är fantastiskt! Jag hittade äntligen en fläckbehandling samt en mild skal. Detta har fungerat på min cystisk akne bättre än någonting annat jag har försökt. Jag lägger en dab på framför sängen, och läkning är snabbare med mindre eller ingen skrämmande. När den används som en överskalning gör det jobbet utan att helt uttorka mig. Jag känner inte riktigt mycket stickning som andra har nämnt, det beror bara på personen. Lite går en lång väg så jag förväntar mig att det här kommer att vara mig ett tag. Det är det enda som faktiskt märkbart bleknar min akne ärr! Men använd inte det för ofta eftersom dina skinn kommer att bli extremt utsatta för UV.

Relaterad produkt:
Savannah Bee Company Inc, Beeswax Lip Tint, Blackberry Shimmer, 0.15 oz (4.3 g), kr40.00 - Bad, Skönhet, Läppvård, Läppbalsam Sverige

Recension: Alpha Enzyme Peel, 1.2 oz by Abra Therapeutics

Och bära solskärm! Jag skulle ge detta fler stjärnor om jag kunde. Jag använder detta på kvällarna i ca 30-60 minuter och nästa morgon är min hudton väldigt ljus och vacker. Jag gillar mychelle peel masker mycket, men det här slår mychelle brightening äppelskal efter miles, det finns ingen konkurrens verkligen. Slutresultatet är bara wow plus du får så mycket produkt till ett mycket rimligt pris. Jag njöt verkligen. Resultatet är klart när du slutar en burk. Huden är slät, blank och mjuk. Mycket fin lugnande doft av lavendel i mjölk), bra produkt! Exfoliates försiktigt och rensar upp täppt porer. Abra Therapeutics, Alpha Enzyme Peel, 1.2 oz Min hud är normal, men akne är benägen.

Jag har använt det en gång i veckan i ungefär ett år nu (jag använder också andra exfoliatorer två till tre gånger i veckan). Nyligen har jag lagt till en kräm över natten med retinol a till min rutin och min hud reagerade normalt. Men flera dagar senare när jag applicerade min abramask igen kände jag att min hud brinnde lite mer än normalt. Som ett resultat fick jag en ganska dålig syrabränna, min hud sköljde kraftigt i ungefär en vecka. Vackert reagerade vissa komponenter i denna mask med retinol a. Trots att jag försiktigt har undvikit några produkter som innehåller glykolsyra och bensoilperoxid, som inte ska användas med retinol a, har denna mask inte uttryckt misstankar. Var medveten om det, och kolla noga vad kombinerar du det med. Jag använder det här ungefär 3 dagar i veckan, och jag kan märka en skillnad. Jag hade återköpt detta tidigare och jag kommer att fortsätta att göra det i framtiden. Den har 6% syror i den och det är en bra alfa-enzymskal för nybörjare.

Lite stingy känna när krämen fungerar. Jag brukar lämna det på mitt ansikte över natten för att enzymet ska göra sitt arbete. Gör din hud smidig och glänsande. Verkligen minskar fina linjer. Jag gillar den fruktiga lukten av produkten. Jag gillar den här produkten, eftersom jag faktiskt kan känna effekterna på min hud, kan jag känna att tippa den på min hud, mina ögon blir lite känsliga, men det är bra, för att det verkligen har syror! Läs teh ingredienser – rena naturprodukter i den. Effekt – det gör min hud glöd, om jag verkligen tar tid och låt den sitta på min hud i cirka 25 minuter, är den glödande effekten ännu bättre. Jag kan inte berätta om detta tar bort döda skiceller, eftersom det inte är den enda produkten jag använder, men jag tror det gör det, för när jag lägger på masken känns det som aha-masken som de sätter på ditt ansikte på salongen . Jag tycker att det är bra! Jag kommer att fortsätta använda den och se, vilka effekter det kan ge till min hud. Jag gillar lukten av dessa produkter. Det gör min hud mer skinnig och mycket slät trots den smutsiga fyllningen och tillfällig rodnad som är normalt när aha träder i kraft.

Jag har mycket känslig, reaktiv, ojämn, akne utsatt hud, men det tolererar icke-slipande peeling mycket bra. Denna skal är helt fantastisk, underbar lavendel lukt är så avkopplande, jag känner mig ens sömnig medan den är på min hud i en timme (kommer att prova över natten), vilket är bra för att jag använder den precis innan jag går och lägger mig. Den har äpplepuré konsistens och färg, fördelar jämnt, du behöver inte mycket av produkten, så det kommer att hålla mycket lång tid, ger stark stickning, men försvinner om några sekunder. Jag använde mycket dyra professionell salong mjölksyra och mandel syra peeling, de gjorde ett bra jobb att lugna mitt problem områden och blekna akne ärr och mörka fläckar, men skulle bryta banken. Abra-skal är mycket bättre på alla sätt, det är utmärkt spa-kvalitetsprodukt och så överkomliga, fantastiska resultat med mer strålande, tydligare och friskare hud, det förbättrar verkligen min hudkvalitet och konsistens, vilket även lyser genom min smink. Mervärde av alla naturliga ingredienser. Vad mer kan du begära. Detta är den mest otroliga skalen jag någonsin har stött på. Det är mycket effektivt att ta bort torr hud, men det känns skonsamt. Det gör din hud ganska röd medan du har på dig det, och om du har fläckar och skär kommer det att brinna i några sekunder, men min hud känns inte ömt eller skadad alls efteråt.

Det känns faktiskt färskt och glödigt. Inga problem med sol exponering efteråt när du bär smink (men ingen SPF). Plus ingredienserna är fantastiska! Denna produkt luktar bra, jag använder över natten och inser bestämd porreduktion, jag. E. Renhet, utan skurning, irritation och röra av andra skalor. Jag har provat andra aha-produkter men den här verkar fungera bäst för mig. Jag använde den bara 2 gånger, en dag från varandra. Det stannar lite i början men det går ganska snabbt.

Jag höll det på över en timme och tvätta den av. Jag har några scabs från akne som jag inte kan sluta plocka i över 3 veckor. Efter att ha använt detta var skabben äntligen borta så min hud är jämn igen och min akne ärr verkar vara lättare. Hud känns super mjuk och glänsande. På den dagen som jag inte använde på mitt fulla ansikte, drog jag bara på min akneärr och någon mörk fläck. Faktiskt hade en finnar precis börjat bilda så jag dabbed en liten bit på den och lämna den på natten och pollen var borta på morgonen. Ja, jag kommer att köpa den igen om effektiviteten blir densamma när jag avslutar den här flaskan! Används den en månad och huden blir ljusare, kommer att återköpa säkert! Jag har gjort många laser ansiktsbehandlingar och koreas nål svamp extrakt ansiktsbehandlingar i Hong Kong min hud är super torr. Jag vill ha något mer mildt men gör fortfarande den djupa rengöringseffekten. Jag kom över denna skal slumpmässigt på Sverige. 2) Skin känns lite sting under de första 2-3 minuterna, 3) Tvätta av efter 15 minuter och huden känns väldigt fräsch och inte torr. Mina fräknar har minskat och porerna är mindre.

Jag är inte säker på att använda sådan varannan dag som beskrivs kommer att vara idealisk för min fortfarande torra hud. Kanske ska jag prova denna rutin efter denna sommar.