Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Äldrebär (Sambucus) Organiska produkter Sverige:

California Gold Nutrition, CGN, Sambucus, Organic Elderberry Syrup, Alcohol Free, 8 fl oz (237 ml), kr110.00 – Cgn Immunförsvar, Hälsa, Äldrebär (Sambucus) Sverige

CGN, Sambucus, Organic Elderberry Syrup, Alcohol Free, 8 fl oz (237 ml) by California Gold Nutrition-Cgn Immunförsvar, Hälsa, Äldrebär (Sambucus)

Kalifornien guldnäring, cgn, sambucus, organisk elderbärsirap, alkoholfri, 8 fl oz (237 ml) – säsongsbetonat immunförsvar. Kosttillskott. Kan hjälpa till med att stödja hälsosam immunfunktion. Herbal kosttillskott. Sverige Jag fick detta till ett bra fyndpris eftersom det är ett nytt objekt. Föremålet var förseglat, men när jag tog av locket kom en liten cirkel av kåpan av. Inte säker på vad det handlade om. Jag har försökt att ta en halvsked av detta varje dag, men det är en stor chore att försöka ta det. Jag har aldrig luktade och smakat gift, men det är det som det förmodligen är som om.  Det är ärligt hemskt. Det finns också en hemsk eftersmak (som dålig andedräkt!) Det fortsätter att komma upp slumpmässigt hela dagen när du äter och dricker. Minst för min familj tycktes det verkligen hjälpa till med att stoppa förkylningen och förhindra att den förvärras. – gillar inte söta sirap och den här utspädd med lite vatten är acceptabelt för honom. Han kommer hem sjuk efter att ha simat i havet varje gång, eftersom barnen inte känner till mått, men efter en dos av denna sirap med en kombination av långsamt smältande elderbärpiller från planetariska örter är han tillbaka till sina oceaniska aktiviteter nästa dag. Jag har provat tre olika företag som producerar Sambucus Elderberry sirap och köpte den här produkten förväntar sig mycket bättre än vad som mottogs. Det smakar fruktansvärt och är rörigt. Min fru och dotter kan inte ta denna sirap och jag måste tvinga ner den. Jag har inte ett kvantitativt mått på hur effektivt det är men verkar vara mindre effektivt än någon av de andra varumärkena. Jag har köpt andra produkter som producerats av California Gold och har varit nöjda med dem. Baserat på min tidigare erfarenhet köpte jag 8 flaskor. Vilket misstag! Jag blev förvånad över att denna produkt var så illa för mig som den är.

[irp]

California Gold Nutrition, CGN, Sambucus, Organic Elderberry Syrup, Alcohol Free, 8 fl oz (237 ml): Cgn Immunförsvar, Hälsa, Äldrebär (Sambucus)

Omöjligt för mig att svälja. Hemsk smak, slöseri med pengar. När jag försökte det i mousserande vatten med lemmon, men det är smaker svårt att dricka. Jag ska prova det i min smoothie med bär. Denna elderbärsirap fungerar verkligen, inte säker varför så många säger att den här produkten smakar hemskt – det hittade jag inte alls – det är också prissatt rätt! Det är rekommenderat. Utmärkt resultat efter användning.