Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Algae Various Organiska produkter Sverige:

NUCO, Coconut Wraps, Cinnamon, 5 Count, 2.47 oz (70 g), kr50.00 – Mat, Keto Vänlig, Alger Olika Sverige

Coconut Wraps, Cinnamon, 5 Count, 2.47 oz (70 g) by NUCO-Mat, Keto Vänlig, Alger Olika

Nuco, kokosnötter, kanel, 5 räkor, 2. 47 oz (70 g) – allt naturligt alternativ till bröd och tortillor. Rå. Vegan. Paleo. Icke-GMO. Inget salt tillsatt. Glutenfri. Kosher – parve. Innehåller 5 omslag. Sverige Ingredienserna är enkla och wraps luktar så bra. Jag har inte allergier mot vetpulver men jag vill att jag ska undvika att ta för mycket stärkelse. Det verkar vara samma produkt som varumärket sunfoods, till en mer överkomlig pris. Lätt men hårt tuggande och utan smak tyckte jag inte om. Den ena caveatbenbuljongen är verkligen idealisk när du brygger hemma med gräsmatade ben. Det är inte en växt; det är en bakterie, vilket betyder att den är bland en av de allra primitiva arterna på jorden. Senare var jag en kroppsbyggare och tränare som tränade ut ur det världsberömda metroflex-gymet i Long Beach, Kalifornien. Observera att näringsvärdena i tabellen är baserade på 1 oz. Du kan uppleva kortvarig brist under sommaren när din kropp spolas ut mer vatten och toxiner från kroppen. Det beror på att, baserat på dess feta sammansättning, trivs är imponerande. Du kan använda de osöttade versionerna i kartongen från affären för att ersätta din favoritdrycker. Jag är inte vegetarian, men provmålplanen med råd att centrera denna diet på nio ägg om dagen är välkommen nyheter. Jag använder algerna för att minska någon av dessa toxiner från min kropp, för att inte tala om alla de toxiner vi alla utsätts för, dagligen. Elektrolytabsorption (kalcium), immunsystemstöd. Nöt- och frömjöl är bra att ersätta för regelbunden mjöl. De är från ett företag som heter Wild med en e, de var lite högre i kolhydrater men jag gillar konceptet och jag antar varför jag ville lägga den i dagens show var att det skulle vara riktigt coolt om ett företag kom ut med kycklingflis som faktiskt var kycklingskinn.

[irp]

NUCO, Coconut Wraps, Cinnamon, 5 Count, 2.47 oz (70 g): Mat, Keto Vänlig, Alger Olika

Jag kommer inte att namnge det som jag inte försöker marknadsföra någon produkt eller ett företag. Häng ut med människor som är mer i träning och leda en hälsosam livsstil. Det bästa sättet att bli av med trötthet är att sova i tid och i sju till åtta timmar om dagen. I själva verket kommer att äta tillräckligt näringsrika täta växter förhindra många av de sjukdomar vi finner så vanligt idag. Jag har känt mig mycket friskare sedan; jag räknar aldrig en kalori, älskar all min mat, särskilt lever, och ångrar inte förändringen alls. Om du har högt blodsocker eller är diabetiker, så dramatiskt minska mängden socker i ditt blod genom att avlägsna det mesta av sockret från din kost är en uppenbar och snabb fördel. Försök att välja dina grönsaker med kolhydrater i åtanke och del dem baserat på deras karbtal. Därför är tillskott viktigt. De andra 40% av kosten består av organiska korn. Jag vet att solrosolja inte rekommenderas. Välj grönsaker som växer över marken (här är varför), speciellt löviga och gröna objekt. Sentient mänskliga kulturer har upprättat tabuer och diethygiener som vanligtvis innebär regler om att fånga, höja, döda, hantera och laga kött för 45.000 år sedan. När det gäller nya livsmedel, särskilt de som innehåller innovativa komponenter, är det viktigt att inse att det finns risk för biverkningar.


Natures Way, Kelp, 600 mg, 180 Veggie Capsules, kr70.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mineraler Sverige

Kelp, 600 mg, 180 Veggie Capsules by Natures Way-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mineraler

Natures sätt, kelp, 600 mg, 180 veggie kapslar – premium ört. Icke-GMO-projekt verifierat. Kosttillskott. Certifierat autentiskt tru-id. Vegetarian. Hälsa genom naturens kraft, det är vad det innebär att lita på bladet. Kelp (ascophyllum nodosum) är en näringsrik tång garanterad att innehålla jod. Vår kelp testas noggrant och produceras till överlägsen kvalitetsstandard. Sverige Jag tolererar inte den vanligaste formen av organisk jodid alls, det verkar, så efter att jag kämpat med vad jag skulle använda för ett tag har jag nu bestämt mig för detta. Jag har sett tre kepsar om dagen rekommenderas av välrenommerade källor som jag litar på och personligen tycker att det är en bra summa. Detta varumärke var också det som rekommenderades som det bästa att ta med samma källor. När man tar jod, är det viktigt att vara uppmärksam på att b12 är en jodsynergist och kan behöva ökas också, särskilt vid långvarig användning. Magnesium är en jodantagonist – föreslå att du undviker att ta ihop om du kompletterar båda (till exempel prova jod am, magnesium pm). Det är också viktigt att vara medveten om att jod är en manganantagonist och mangan krävs för syntes av thyroxin / endokrin hälsa (och mer). Första goda resultat som försämras över tiden kan bero på utarmning av andra väsentliga ko-faktorer. B1 och niacin / niacinamid (b3) är jodantagonister som jag också undviker. Jag har nyligen läst ett par niacinstudier som noterade minskade sköldkörtelhormonnivåer hos deltagare som använde b3 (till att bli diagnosen hypotyroid, som lyckligtvis löstes en månad efter upphörande b3). Jag älskar att dessa kepsar inte innehåller några fyllmedel – tack natures sätt. Dessa piller har den högsta per piller mängd jod. Jag har inte längre svampinfektioner. På grund av den stora mängden piller i behållaren, 3 per dag och det varar 60 dagar. Bra bargan! Naturlig jod från tång skiljer sig från de typiska jodidsalterna som finns i kosttillskott. Enligt doktor Murray nd är naturlig jod den enda typen som är användbar för brösthälsa eftersom bröstceller saknar enzymet som är nödvändigt för att omvandla oorganiska jodider till jod.

[irp]

Natures Way, Kelp, 600 mg, 180 Veggie Capsules: Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mineraler

 Jod kan hjälpa till med fibrocystiska bröst och cyklisk mastalgi (cyklisk bröstsmärta). Eftersom jag har tagit en kelpkapsel en dag har min cykliska bröstsmärta försvunnit. Jag hade problem med min sköldkörtel och det här har hjälpt mig att börja verkligen förlora vikten. Jag älskar den här produkten och skulle rekommendera den till alla som har ett liknande problem. Jag köpte den här produkten efter att jag fick veta att det har en kylningseffekt och det är trevligt på sommaren. Jag känner mig väldigt varm på sommaren). Det får mig definitivt att känna sig kallare och balanserad, (stor skillnad när jag inte tar), men jag märkte också något annat mycket intressant. Det ger mig i några timmar exakt samma varma känsla av övergripande välbefinnande som jag har efter att jag tar megnesiumcitrat eller glycinat. Och jag älskar den här känslan. Sveriges service fantastiskt som alltid. Jag tar det naturligt sätt kelp eftersom det är jodinnehåll. Jag hade ett förstorat prostata problem som min läkare sa troligen gjorde för en underaktiv sköldkörtel, eventuellt på grund av otillräcklig jod. Om kvartsstorlek försvinner inom tre dagar är du jodbrist. Några kelpprodukter på marknaden har tagit bort jod, jag rekommenderar starkt naturens kelp. Du hörde mig rätt. Studier visar att bakterier inte kan växa i en alkalisk miljö och havsgrönsaker kan göra det för dig.


Maine Coast Sea Vegetables, Kelp, Wild Atlantic Kombu, 2 oz (56 g), kr60.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp Sverige

Kelp, Wild Atlantic Kombu, 2 oz (56 g) by Maine Coast Sea Vegetables-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp

Maine kust havsgrönsaker, kelp, vild atlantisk kombu, 2 oz (56 g) – certifierad ekologisk av ocia international. Stor i sallader, snacks, soppor, stirfries. Certifierad organisk kelp. Liknande japanska kombu. Läcker som är, blötläggs, simmade, sautad, rostad, pannfryst eller marinerad. Låg temperatur torkad, enzym aktivt. Innehåller en naturlig substans som förstärker smak och ökar andra proteiner. Testad för kemisk, tungmetall, bränsleolja och bakteriologisk förorening. Uppfyller alla ekologiska normer för hållbar skörd och hantering. Sverige Jag lägger bara en bit i bönesupper för att eliminera eventuella gasformiga biverkningar. Verkar fungera. Jag försöker följa en vegetarisk kost och försöker att äta mer tång och alger. Jag gillar verkligen inte att äta fisk eller ta fiskolja. Kombu är en fantastisk källa till naturlig jod och andra spårämnen. Jag gör en skål med grönsaks soppa med kombu eller wakame varje dag. Jag känner mig så mycket bättre. Jag önskar bara att detta var japansk kombu. De är inte så salta. Jag gillar att de är lågtorkade torkade. Men jag har provat mer utsökt kelp. Jag kan inte berätta om föreställningen i smak eller konsistens mellan havsgrönsaker skördade här, på vår östkust i oss, och den importerade verietyen. För soppor / sallader och grytor brukar jag ha en vild atlantisk kombu eller wakame stjälk och ett par saxar i en liten plastpåse och klippa den till önskad storlek {för att förhindra att flygstycken sprider sig över disken}. Därefter blötlägg bitarna i något varmt vatten i en kopp. Bara gjort soppa med det och det är inte salt nog för mig och så måste jag lägga 1/2 tsk rosa salt till 500 ml soppa.

[irp]

Maine Coast Sea Vegetables, Kelp, Wild Atlantic Kombu, 2 oz (56 g): Kosttillskott, Alger Olika, Kelp

Jag använde en del av det. Trevligt att äta när det simmar i soppen. Gör såpa smaken bättre. Jag har alltid älskat den här produkten hoppas att den har testats för strålning, kanske fick jag bara en möglig och denna alger är vanligtvis ok så jag kommer försöka igen och beställa ett annat paket, kelp eller kombu är en av dessa grönsaker som är bara sogood för våra kroppar Jag är förvånad att det tar så lång tid att få tag på. Det här är så lätt att laga mat som det smälter in i en varm gryta eller soppannons med en mineralrik smak. Liksom andra maine kust havsgrönsaker har jag inte använt dem så mycket som de är svåra att hitta i Storbritannien, men låt inte det hindra dig att hitta den här super mat, gread mat och naturligt. Jag är positivt överraskad om hur bra den här kelpen är. Det kommer ut i stora lakan utan tjocka stjälkar i den. I det avseendet är det ungefär tre gånger bättre än det andra varumärket som jag hade köpt innan jag hittade det här. Jag tar ut ett ark och lägger det med vätska i en panna med locket på. Jag ska laga den med andra grönsaker eller sätt in den innan ångande fisk. Strukturen och smaken är intressant. Det brukade vara att det enda stället jag kunde ha kelp var på de koreanska restaurangerna.


Oregons Wild Harvest, Kelp, 90 Veggie Caps, kr110.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Hälsa Sverige

Kelp, 90 Veggie Caps by Oregons Wild Harvest-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Hälsa

Oregons vild skörd, kelp, 90 veggie kepsar – sedan 1994. Växtbaserat tillskott. Naturlig jodkälla. Gjord med organisk kelp. Gjord med 100% icke-GMO ingredienser. Glutenfri. Certifierad organiskt av Oregon tillth (otco). Visste du. Kelp är chock-a-block full av näringsämnen, inklusive jod, vilket uppskattas mycket i spårmängder av din sköldkörtel. Faktum är att kelp är en av de näringsrika rikarna på jorden. Och det har använts i traditionell kinesisk medicin i över 5 000 år för att bland annat stödja stark sköldkörtelfunktion. Låt oss bli färska! Spacka upp en flaska och andas in.  Det är organiskt kelp ansvarsfullt skördat från rena atlantiska havsvatten utanför Nova Scotias kust. Nyprosad och beredd med kärlek för optimal styrka. Här är för din hälsa. Sverige Kelp är en typ av tang som kan ätas rå, tas i tabletter eller i ett pulver eller i flytande form. Kelp är en rik källa till vitaminer, särskilt b-vitaminerna, liksom många mineraler och spårämnen. Det är mycket fördelaktigt för hjärnvävnad, de sensoriska nerverna och ryggmärgen. Det används också vid behandling av sköldkörtelproblem. Det är till hjälp som ett viktminskningstillägg som är en av anledningarna till att jag försöker det.


Maine Coast Sea Vegetables, Sea Seasonings, Sea Salt with Sea Veg, 1.5 oz (43 g), kr30.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mat, Kryddor Och Kryddor, Dulse Sverige

Sea Seasonings, Sea Salt with Sea Veg, 1.5 oz (43 g) by Maine Coast Sea Vegetables-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mat, Kryddor Och Kryddor, Dulse

Maine kust havet grönsaker, havsmedel, havssalt med havsgran, 1. 5 oz (43 g) – utmärkt källa till jod. Maine gjort. Havssalt, kelp & dulse. Naturligt jodiserat salt. Certifierad organiskt av ocia. Vi är glada att ta med dig detta maine-made havssalt kombinerat med vår jodrika, certifierade organiska dulse och kelp. Förutom att ge många fler mineraler än bordsalt, kommer denna blandning mer än fullt ut att motsvara din kropps dagliga behov av jod. Vi har nyligen lärt oss att vuxenjodnivåer har sjunkit över 50% under de senaste 30 åren i oss, trots att jodiserat bordsalt har funnits sedan 1920-talet. De möjliga orsakerna till denna ohälsosamma situation är komplexa: jod i jodiserat salt kan inte vara helt biotillgängligt. Våra tömda jordbruksjord är jodstarka. Jodinterfererande föreningar av brom, fluor och klor ökar i våra livsmedel. Människor äter mindre mejeriprodukter och animaliska produkter som ger jod. Fler människor äter havsalt, felaktigt tror att det är en bra jodkälla (mindre än 1 ug / g). Det här är några av anledningarna till att din kropp förtjänar detta friska, maine-made havsalt, berikat med jod, mineraler och spårämnen från havsgrönsaker. Vi litar på att du kommer att tycka om det. Vi litar på att du kommer att tycka om det. Sverige En stjärna eftersom saltet själv smakade bra. Problemet är att du får den här teeny-småburken, och då är det som en matsked och en halv salt i den! Jag kunde inte, i gott samvete, rekommendera denna produkt till någon annan. Jag ska få lite bra havsalt och mala lite kombu eller dölja i kaffekvarnen och lägga till saltet. Mycket mer ekonomiskt! Detta är en mycket god och näringsrik kryddning.

[irp]

Maine Coast Sea Vegetables, Sea Seasonings, Sea Salt with Sea Veg, 1.5 oz (43 g): Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mat, Kryddor Och Kryddor, Dulse

Anledningen till att jag gav tre stjärnor beror på att behållaren var bara ca 1/3 full när jag fick det – det var en besvikelse, för det här är inte billigt! Det här smaka bra, men det är för dyrt vad du får. Krukan har bara 1/4 i den. Om så är fallet sätt det i en mindre burk. Du måste vara försiktig när du skakar ut, eller för mycket kommer ut, plus havsgrönsakerna är fläckar, om du vill ha havsgrönsaker, du är bättre att köpa separat, du får mycket salt som kommer ut ur burken, och knappast någon havs grönsaker. Jag gav det 3 stjärnor för smak, och bara smak. Mängden är inte värt priset!


Eden Foods, Agar Agar, Sea Vegetables Flakes, 1 oz (28 g), kr80.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Agaragar Sverige

Agar Agar, Sea Vegetables Flakes, 1 oz (28 g) by Eden Foods-Kosttillskott, Alger Olika, Agaragar

Eden mat, agar agar, havsgrönsaker flingor, 28 grams – agar agar flakes (kanten) är en vegetabilisk gelatin gjord av en mängd olika havsgrönsaker med starka förtjockningsegenskaper. Tången kokas till en gel, pressas, torkas och krossas i flingor. Perfekt för desserter, pajfyllningar, bakade goda fyllningar, puddingar, parfaits, frukt eller grönsaksaspik och mycket mer. Flakorna löser upp i heta vätskor och tjocknar när det kyls. Sverige Jag är väldigt nöjd med den här produkten. Jag använde den för att göra en jordgubbe-mandelmjölkfyllning, och denna agaragar gav det en mycket bra konsistens, robust men mjuk och mycket bättre än gelatin. Definitivt kommer jag att köpa mer! Jag är inte vegan. Men på grund av bekymmer över bse har jag eliminerat nötköttsprodukter från min diet i 10 år. Detta inkluderade gelatinbaserade varor. Jag upptäckte att det nyligen tittade igenom en vegansk receptbok. Det här är en så bra ersättning för gelatin (puddingar, jello-liknande desserter, marshmallows etc), jag kan inte tro det är inte vanligare i oss. Jag föredrar det över fiskgelatin. Det görs också i Japan, inte Kina. Vegan och bra pris, mycket bra, jag ville prova något mer naturligt än gelatin. De tidigaste uppgifterna om förekomsten av porphyra c. Det är viktigt att konsumera agaragar med massor av vätskor.


Great Eastern Sun, Emerald Cove, Organic Pacific Sushi Nori, 10 Sheets.9 oz (25 g), kr50.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Stora Östra Solen Smaragdgröna Havet Grönsaker Sverige

Emerald Cove, Organic Pacific Sushi Nori, 10 Sheets.9 oz (25 g) by Great Eastern Sun-Kosttillskott, Alger Olika, Stora Östra Solen Smaragdgröna Havet Grönsaker

Stor östlig sol, smaragd vik, organisk pacific sushi nori, 10 ark. 9 oz (25 g) – nu certifierad ekologisk. Återtagbar väska. Premium kvalitet, förhandlad. Redo att använda. Torkad tång / porphyra yezoensis. En ätbar havsväxt. Silver grade. Certifierad kosher. Usda organiska. Certifierad organisk av kvalitetssäkring internationellt. Naturligt fettfri. Naturligt natriumfri. Av de många sorters tångar som konsumeras runt om i världen är nori den överväldigande favorit. Även om ursprungligen samlat vild har nori odlats i japan sedan 1700-talet och idag skördas mer än 300 000 ton färsk nori från gårdar i kusten Japan, Korea och norra Kina. Näten av vävt rep hänger under havets yta i tysta vikar, och under vintern växer nori långsamt till omslagets hela nät. Från december till februari skördades nori, tvättades och placerades i ramar för att torka i pappersliknande lakan. Denna lågtemperatur, långsam torkning är nödvändig för att behålla näringsämnena. Emerald cove organisk sushi nori är garanterad silverklass, högsta klass för daglig användning i Japan och högsta kvalitet som finns i den nordamerikanska naturliga livsmedelsindustrin. Den fina strukturen och böjliga arken ger extremt smidiga och läckra rullar av nori-maki sushi.


Great Eastern Sun, Pacific Kombu, Dried Seaweed, 1.76 oz (50 g), kr40.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Stora Östra Solen Smaragdgröna Havet Grönsaker Sverige

Pacific Kombu, Dried Seaweed, 1.76 oz (50 g) by Great Eastern Sun-Kosttillskott, Alger Olika, Stora Östra Solen Smaragdgröna Havet Grönsaker

Stor östlig sol, Pacific kombu, torkad tång, 1. 76 oz (50 g) – Premium kvalitet torkad tång: laminaria japonica. Silver grade. En ätbar havsväxt. Ställ bara nej till gmos. Naturligt fettfri. Emerald cove Silver Grade Pacific kombu skördas från det kalla vattnet utanför norra stranden av Shandong halvön i Kina, nära Korea. Den odlas på repnät spridna mellan inlägg som planteras i grunda havsbottnar, där det naturligt fäster sig direkt från havsvattnet. Efter skörd läggs kombu ut för att torka långsamt och naturligt i solen och förpackas sedan. Denna näringsrika brunalger används i en större mängd japanska rätter än någon annan tång och är uppskattad för dess smakförbättrande egenskaper, såväl som dess förmåga att göra bönorna mer mjuka och lättare att smälta. Den har en söt, utsökt smak och används oftast för att producera en smaklig vätska som heter Dashi, ett mångsidigt lager för soppor, grytor och såser. Denna enkla maträtt är det första steget i beredningen av många traditionella japanska och andra asiatiska recept. Sverige Denna alger har lite för mycket tungmetaller (enligt laboratorieresultat som gjordes förra året). Crunchy, naturligt salt, gör en utmärkt bit med krossad avokado, jag har använt denna kompanys tang i många år och har alltid varit nöjd med kvaliteten. Mycket ljus smak, kvaliteten är bra! Jag gillar det mycket. Lägg till mina soppor. Denna produkt innehåller tungmetaller. Ok produkt. Bra pris. Börja vid hälften av den rekommenderade dosen och bygg sedan upp dig därifrån! Louis, mo: Wolters kluwer hälsa inc; juni 2011. Eftersom fisken faktiskt får sina hälsosamma omegas genom att konsumera planktonet, kan vi äta ett extrakt som görs direkt från mikroalgen och skär ut mellansfisken, enligt en artikel i skiffer. Ordet fytoplankton kommer från ordet plantan och orden att flyta eller avbryta. Var och en av dessa kategorier är föremål för egen $ 19. Röda havet kommer bara att kunna informera dig om vilka koral näringsprodukter av deras som kan användas med den här produkten, men näringsprodukter från andra märken, måste du ta reda på försök och fel eller inte använda dem alls. Jag har aldrig, i tjugofem år av behandling av lameness, sett abscesser rensas så snabbt.

[irp]

Great Eastern Sun, Pacific Kombu, Dried Seaweed, 1.76 oz (50 g): Kosttillskott, Alger Olika, Stora Östra Solen Smaragdgröna Havet Grönsaker

Vår nuvarande forskning visar att de märken som vi just nämnde är icke-GMO-algtillskott. När du väljer ett omega-3-tillägg, säger jones, det måste vara högt i epa och dha och ha mer epa än dha, eftersom epa verkar ha de mer antiinflammatoriska effekterna. Kanske är det delvis placeboffekten men jag svär min hjärna är mer uppmärksam och jag minns nästan varje ord jag vill säga. Återgå alla nya och oanvända artiklar inom 60 dagar för full återbetalning. Se platsen genom att klicka på den kreativa arbetsrutan nedan. Människokroppen, när du äter den, är inte en enda del bortkastad. Candelilla vax är gjord av löv av candelilla växten, en liten ökenbuske. Vi fattade beslutet att avsluta sitt lidande i slutet av mars 2015. Vid slutet av försöket minskade genomsnittliga nivåer av triglycerider, totalt kolesterol och det potentiellt skadliga LDL (Lågdensitetslipoprotein) kolesterol.


Natures Plus, Norwegian Kelp, 300 Tablets, kr70.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp Sverige

Norwegian Kelp, 300 Tablets by Natures Plus-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp

Natur plus, norska kelp, 300 tabletter – energitillskott. Vegetarian. Allergivänliga. Naturlig jod. Kosttillskott. Glutenfri. Kvalitet naturliga tillskott. Näringsstöd för allmänhetens välbefinnande. Sverige Dessa är osäkra tider vi lever i. Jag använder dessa för att hålla min sköldkörtel mättad med jod mot strålning. Mycket trevlig produkt! Jag beställde kelp eftersom den första tidningen refererade till det som en sköldkörtelbota. Hittills hjälper det och jag planerar att fortsätta använda den. Jag älskar att älska den här produkten Jag gjorde forskning och jag älskar det jag läste om de här fantastiska produkterna och det gör precis att jag verkligen kan se ny hårväxt kommer jag inte ens tagit det här en månad ännu. Och inga biverkningar för mig resulterar bara i det jag letade efter så jag kommer absolut att hålla det här. Från fin ren nova scotia. Jag tycker att det är det bästa av det är snällt. God mängd jod från naturkvalitets kelp, med lukt av äkta tang, 100% de bästa produkterna och det bästa priset. Bra produkt. Det rekommenderades till mig av en vegansk dietist. Kommer att köpa igen från den här sidan. Utmärkt värde. Halva priset du normalt skulle betala. Anlände snabbt. Väl inslagna.


Now Foods, Real Food, Agar Powder, 2 oz (57 g), kr60.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Agaragar Sverige

Real Food, Agar Powder, 2 oz (57 g) by Now Foods-Kosttillskott, Alger Olika, Agaragar

Nu mat, äkta mat, agarpulver, 2 oz (57 g) – 100% rent pulver. Vegetarisk substitut för gelatin. En glutenfri mat. Ditt recepts hemliga ingrediens. Vegetarisk / Veganprodukt. Agar är ett naturligt gelatinöst pulver härrörande från marina röda alger. Det är en perfekt vegetarisk ersättning för nötköttgelatin i vilken matapplikation som helst, och gör ett utmärkt förtjockningsmedel för soppor, gelé, glass och mer. För att du är vad du äter, har nu äkta mat begåtts för att ge läckra, hälsosamma, naturliga och ekologiska livsmedel sedan 1968. Vi är oberoende, familjeägda och stolta över det. Håll det naturligt. Håll det riktigt. Sverige agar är en riktigt bra gelatin ersättning. Det fungerar som ett förtjockningsmedel för kalla matar, men smälter igen när den utsätts för värme. Detta gör den perfekt för veganostar, gel desserter som liknar jello, pudding och gummy godis. Den innehåller både kalcium och järn, vilket hjälper om du är en vegan som försöker integrera dessa väsentliga vitaminer i din kost. Agar har blivit en häftklammer i mitt skafferi. Jag gillar den här produkten väldigt mycket. Jag använder mindre än det rekommenderade antalet och jag får mycket bra resultat (3 nivåer teskedar för en liter vätska ger en fast konsistens). Det fungerar dock inte med vissa frukter. Första gången jag använde det försökte jag göra ananasgelé men det stod inte alls. Jag letade efter information och läste att enzymerna av vissa frukter (som ananas och kiwi) reagerar med agaragar och förhindrar att den ställs in. Bortsett från det är det ett utmärkt ersättare för gelatin, jag kan äntligen göra vegetarisk pudding och desserter! Jag kommer definitivt att köpa igen. Tillverkarens användarinstruktioner för detta föremål är bara felaktiga: ska man lägga till en agar-agar mängd som överstiger 1,5 Tsk. Tesked) till en volym vätskekvot (473 ml), kommer resultatet vanligen att vara ett stenhårdt och oåtkomligt hydrat! Så hårt att det kan kräva en kniv för att hantera den ordentligt) – även när den kokas (medan den är nedsänkt i vätska), utsänder den en obehaglig kraftig alger / havslukt. Jag gör agarpudding med berrys och citron (+ stevia) och det smakar bra. Det gör mig riktigt full – och förhoppningsvis smalare i det långa loppet eftersom det är låga kalorier och mycket fyllning) Jag använder en bordssked pulver per 1/2 liter vatten – vilket är mindre än vad paketet beskriver. Det gör pudding perfekt!

[irp]

Now Foods, Real Food, Agar Powder, 2 oz (57 g): Kosttillskott, Alger Olika, Agaragar

Terrific vegan alternativ till gelatin, smakar ingenting och jag använder den i gel, mousse, efterrätt och soppa. Bra. Jag är väldigt nöjd med den här produkten. Jag tar det efter middagen och kan undvika att äta igen under kvällstid. Agarpulver är en super mat. Jag är så glad att hitta den här till ett rimligt pris, jag vet att det finns en del bosättning men det irriterar mig verkligen hur tom de fyller dessa plastburkar så att det finns dubbelt så mycket plast i deponi det är verkligen hemskt! Jag älskar agar men, och den här produkten fungerar. Det är inte det finaste slipet men det fungerar fortfarande. Detta är ett bra ersättare för veganer och de som inte gillar lukten eller tanken på gelatin! Detta agarpulver är bra!


NUCO, Coconut Wraps, Moringa, 5 Wraps (14 g) Each, kr50.00 – Mat, Keto Vänlig, Alger Olika Sverige

Coconut Wraps, Moringa, 5 Wraps (14 g) Each by NUCO-Mat, Keto Vänlig, Alger Olika

Nuco, kokosnötter, moringa, 5 omslag (14 g) vardera – allt naturligt alternativ till bröd och tortillor. Rå. Vegan. Paleo. Icke-GMO. Inget saltat tillsatt. Gluen fria. Kosher-Prvé. Sverige Kinda hade en underlig smak och konstig eftersmak. Gurkmeja dem är 5/5 och jag har köpt flera gånger men skulle inte köpa denna smak igen, väldigt väldigt väldigt bra, måste vara min häftklammer. Det verkar vara samma produkt som varumärket sunfoods, till en mer överkomlig pris. Detta är viktigt eftersom alger har den högsta koncentrationen av klorofyll på planeten (vilket gör det grönt) men klorofyll är mycket lättkänslig. Som ett inflammatoriskt hudsjukdom är en av de första ställena att börja läka ketoutslaget att äta gott om mat som minskar inflammation och kan hjälpa dig att läka inifrån. Medan ketos inte är exakt ett tillstånd av nirvana, är det bra att veta när du har uppnått optimala ketonnivåer i ditt system. Att även idag, den federala regeringens kostråd rekommenderar ett dussin servering av korn en dag är skamligt. Att bestämma vad rätt fett är kan vara svårt. Lågkarbid, fetthalt kött, fisk och fjäderfä är klammer för keto dieters, men de fungerar inte alls för veganer. Du kan också sluta köpa alla andra kosttillskott, vitaminer och fiskolja eftersom algerna innehåller över fyrtio vitaminer och mineraler (inklusive omega-3) och din kropp absorberar alla dessa vitaminer eftersom de är från hela maten. Denna näringstäta alger har fått mycket buzz för det är hälsofördelar. Det är viktigt för din hud, ögon, hår och nervsystem, metaboliskt, det hjälper dig att smälta protein, fetter och kolhydrater. Försök att hitta klorella tillskott från ett tilläggsprodukt du litar på. Om du matar dina boskapskorn kommer de att ha en högre omega 6 (Pro-inflammatorisk) profil och lägre omega 3-profil (Anti-inflammatorisk) än om de traditionellt var gräs och betesmarker. Om du tar recoverybits varje dag kommer du förmodligen aldrig att bli förkyld igen vilket innebär att du inte kommer sakna något arbete och det sparar pengar också! Förutom att vara fylld med fiber och omega-3, är chia frön också förpackade med mineraler.

[irp]

NUCO, Coconut Wraps, Moringa, 5 Wraps (14 g) Each: Mat, Keto Vänlig, Alger Olika

Fettet som ingår i dietter recept och stärkelsen i keto pizza och rullar fungerar inte för alla som försöker gå ner i vikt, även om de följer betjäningsbeloppet. Lycka till, alla är olika och jag är säker på att du hittar din balans mellan kolhydrater och protein som fungerar bäst för dig. Talar om smör, det är en vinnare på ketogen diet shopping listan. 5 gram (100 gram) eller ungefär hälften av en medelstark avokado, innehåller 9 gram kolhydrater. Även om detta kan tyckas utmanande, kan många näringsrika livsmedel lätt passa in i detta sätt att äta. Detta är ett fall i sak för dem som undrar varför de inte går ner i vikt eller varför de har gått upp i vikt. Av de två skulle spirulina vara bäst för att öka energin. Snarare, om du håller dig med keto mat, vill du inte äta mycket.


Great Eastern Sun, Emerald Cove, Organic Pacific Nori, 10 Sheets, 0.9 oz (25 g), kr50.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Stora Östra Solen Smaragdgröna Havet Grönsaker Sverige

Emerald Cove, Organic Pacific Nori, 10 Sheets, 0.9 oz (25 g) by Great Eastern Sun-Kosttillskott, Alger Olika, Stora Östra Solen Smaragdgröna Havet Grönsaker

Stor östlig sol, smaragd vik, organisk stil nori, 10 ark, 0. 9 oz (25 g) – nu certifierad ekologisk. Återtagbar väska. Premiumkvalitet. Untoasted torkad tång / porphyra yezoensis. Silver grade. En ätbar havsväxt. Usda organiska. Certifierad organisk av kvalitetssäkring internationellt. Certifierad kosher. Naturligt fettfri. Naturligtvis inget natrium. Inte alla tångar är ogräs! Faktum är att många av dem odlas som jordbaserade grönsaker. Tångarna är faktiskt ätbara havsgrönsaker som bara är ogräs i samma mening att salvia och oregano ibland kallas ogräs. Av de många sorters tångar som konsumeras runt om i världen är nori den överväldigande favorit. Nori skördades ursprungligen genom att skrapa den från stammar av bambu som växte vild i grunt mudflats. På 1700-talet började japanska nori-skördare de första experimenten med odling. I dag skördas mer än 300 000 ton färsk nori årligen från gårdar i kustnära Japan, Korea och norra Kina. Näten av vävt rep hänger under havets yta i tysta vikar och under de kalla vintermånaderna växer nori långsamt för att täcka hela nätet. I december, januari och februari är nori handskördad, tvättad och placerad i ramar för att torka i pappersliknande lakan. Denna låga temperatur, långsam torkning är viktigt för att behålla näringsämnena i nori. Smaragdgrön silverkvalitet organisk nori har en fin, smidig struktur som ger exceptionellt smidiga och läckra rullar av nori-maki sushi. Bara kort passera över en låg flamma för att skåla innan du använder. Du kommer att undra på den rena, söta smaken av denna typ av ätbara havsgrönsaker. Sverige Mycket bra kvalitetsprodukt, jag använder den för att göra mina sushi-rullar, och att göra nori-chips med sesam i ugnen! Ofta kokar rullar, dessa blad av nori doftande och något längre än det prodayutsya oss.

[irp]

Great Eastern Sun, Emerald Cove, Organic Pacific Nori, 10 Sheets, 0.9 oz (25 g): Kosttillskott, Alger Olika, Stora Östra Solen Smaragdgröna Havet Grönsaker

Jag rekomenderar! På baksidan av det paket som jag mottog finns en pappersetikett bifogad nedanför diagrammet för hur man förbereder tangen, läser: californias proposition 65 varning: denna produkt innehåller kemikalier som är kända för delstaten Kalifornien för att orsaka cancer och fosterskador eller andra reproduktiv skada. Vad hänvisar detta till potentiellt höga halter av kvicksilver eller andra föroreningar i havsplantor? Eller till konserveringsmedel i den här produkten (jag kunde inte hitta en ingredienslista för att kontrollera detta). Kanske för att det finns ett konserveringspaket inuti vilket inte är tänkt att ätas? Även om jag aldrig har sett en varning som den för ett gemensamt konserveringspaket). Jag har aldrig sett en varning så på en matvara innan och fann det ganska upprörande, särskilt eftersom det inte var listat på produkten online när jag köpte den. Läcker och full av vitaminer och mineraler. Det är det bästa nori som pengar kan köpa. Jag gillar verkligen min tang att smaka som om den kommer från havet! Denna tang är skarp med precis rätt mängd salt- och sjökombination! Utsökt! Mycket stark – får mycket att vänja sig, men den ovanliga smaken komplimangerar andra smaker. Det är också hälsosamt. Ge det ett försök. Mycket fin havsväska smak, stark men inte överväldigande.


Now Foods, Kelp, Green Superfood, 250 Veggie Caps, kr80.00 – Kosttillskott, Mineraler, Jod, Olika Alger, Kelp Sverige

Kelp, Green Superfood, 250 Veggie Caps by Now Foods-Kosttillskott, Mineraler, Jod, Olika Alger, Kelp

Nu mat, kelp, grön superfood, 250 veggie kepsar – 325 mcg naturlig jod. Stödjer sund sköldkörtelfunktion. Icke-GMO. Ett kosttillskott. Vegetarisk / Vegan. Botaniska / örter. Familjeägt sedan 1968. Gmp kvalitetssäkrad. Nu levererar kelp den naturliga näringsprofilen i äkta helmat. Kelp är en stor, bladig tång som tillhör den bruna algenfamiljen som växer i skogar i världens kallare vatten. Kelp har använts i århundraden som en viktig näringsrik häftämne i kinesiska, japanska och koreanska kök. Det är också en utmärkt jodkälla, som har visat sig vara väsentlig för hälsosam sköldkörtelfunktion. Sverige Jag har alltid sagt till mina läkare att jag hade sköldkörtelproblem, men inget test visade det trots att när jag väntade min dotter 1965, hade jag en goiter och tog lite medicin i 2 år. När min läkare dog, skulle ingen ens prata med mig för hela mitt test visade sig vara negativt, men jag hade många symptom. Efter att ha tagit den här kelpen i endast ca 3 veckor, känner jag mig så mycket bättre, mer energi, förlorar vätska och inga salta begär. Min hud förlorar det är gul ton och glans i min nacke är inte så ont. Jag är tacksam att jag läste om din underbara produkt och beställde den. Jag förlorade hår och hade egentligen 3 blöta fläckar som var kvitton på toppen av mitt huvud. Försökte inte panik jag var tvungen att komma till bottum av detta problem! Reaserching denna stora fråga ledde mig till jodbristen i mestadels maten vi äter. De flesta allt på marknaden idag har förändrats genetiskt, inklusive jod! Sköldkörteln spelar en stor roll i vårt välbefinnande. Bristen på jod kan kosta hårlossning.

[irp]

Now Foods, Kelp, Green Superfood, 250 Veggie Caps: Kosttillskott, Mineraler, Jod, Olika Alger, Kelp

 Jag har använt kelp-kepsarna i ca 6 veckor nu och kan faktiskt se en stor förbättring. De nakna fläckarna växer nytt hår och även om de är väldigt skeptiska i början har de nu livsmedelskapparna gjort en bestämd förbättring i min hårbotten! Jag tar 1 kapsel per dag och kan starkt rekommendera denna produkt. Det har verkligen fungerat för mig. Jag kan säga att jag alltid har trott att jag hade låg sköldkörtelfunktion. Som barn kände jag att jag hade blyvikter knutna till mig. Som vuxen var jag alltid trött, fuzzy minded och hade mycket låg basal kroppstemperatur (under 97,0). För ungefär två år sedan utvecklade jag en goiter. Ett annat tecken på låg funktion. Oregelbundna tunga perioder, humörfrågor.


Natural Factors, Liquid Kelp, 800 mcg Iodine, 1.6 fl oz (50 ml), kr120.00 – Hälsa, Sköldkörtel, Kosttillskott, Alger Olika, Kelp Sverige

Liquid Kelp, 800 mcg Iodine, 1.6 fl oz (50 ml) by Natural Factors-Hälsa, Sköldkörtel, Kosttillskott, Alger Olika, Kelp

Naturliga faktorer, flytande kelp, 800 mcg jod, 1. 6 fl oz (50 ml) – kosttillskott. Sköldkörteln stöd. Stödjer en hälsosam sköldkörtel. Renhet och styrka garanterad. Stödjer en hälsosam sköldkörtel. Alla naturliga faktorer produkter tillverkas i enlighet med kanadens goda tillverkningspraxis (GMP), bland de högsta standarderna i världen. Sverige Högkvalitativ och superkvalitetsprodukt som, så vitt jag vet, är den högsta styrkan av flytande kaliumjodidtillskott på marknaden. Jod är ett mirakel näringsämne. Det är väldigt undervärderat i det är användbarhet för en väl avrundad diet, särskilt de genomsnittliga amerikanerna. Jod är väsentlig för normal endokrin funktion, immunfunktion och för känslor av välbefinnande och mental skärpa. Detta näringsämne är också undertillskott på grund av den abysmalt låga rda som regeringen bestämmer.  Den verkliga rda är ca 10-100x högre beroende på källa (mellan 3-8mgs per dag är en säker mängd) starta inte i hög dos med jodtillskott eller du kommer att få chelationssymptom som är mycket dåliga (rinnande näsa, huvudvärk , ont och smärta, trötthet, irritabilitet etc) och det beror på att det mobiliserar tungmetaller och giftiga halogenider som bromid och fluorid, är det bäst att långsamt arbeta dig upp från ca 200mcg till ca 8mgs. Jod bör alltid kombineras med samnäringsämnen som selen, koppar, zink, magnesium och kalcium. För lyme är det mycket svårt att läka sjukdomen utan tillräckliga jodnivåer. Cirka 8 droppar två gånger om dagen är den högsta dosen du borde gå med den här produkten, vilket motsvarar cirka 12,8 mg per dag. Denna typ av terapi bör göras under en sjukvårdspersonal eftersom det kan bli svårt. Det enda är att nästan alla kanadensiska kostnader nu är poluterad av strålning från fukushima. Vi ställde denna fråga från företaget som tillverkar denna produkt om deras kelp från vilken de gör den här produkten är säker och fri från strålning. Men de ignorerar oss och svarar inte på dessa frågor. Så, min gissning är nej, den här kelpen är inte säker och jag kommer inte att beställa den igen.

[irp]

Natural Factors, Liquid Kelp, 800 mcg Iodine, 1.6 fl oz (50 ml): Hälsa, Sköldkörtel, Kosttillskott, Alger Olika, Kelp

P = 179 normal dos per dag är 3000 mcg (4 droppar), högre – om du är sjuk. Och det är det jag tar varje dag, inget problem alls. Jag har provat några andra och det här är jodtillskottet som jag gillar bäst. En sådan mild smak jag kan ta dropparna mitt på mitt tunga. Jag har arbetat långsamt över flera veckor till 6 droppar om dagen (2 droppar efter varje måltid), vilket ger mig 30x rdi. Har varit en livsparare när det gäller mental klarhet och fysisk återhämtning. I grund och botten är jag en cfs-zombie utan det, 5 stjärnor verkligen! Jag börjar min dag genom att skära upp en bit gingerrot, lite citron / lime och lägga dem till en kopp varmt vatten tillsammans med tre droppar flytande kelp. Ett bra sätt att börja min dag och få jod i min dagliga rutin. Mild smak, mycket bra val för hypotyroidism symtom. Även en droppe är för mycket för mig, bara kan inte ta denna formel.


Maine Coast Sea Vegetables, Organic Sea Seasonings, Kelp Granules, 1.5 oz (43 g), kr30.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mat, Kryddor Och Kryddor Sverige

Organic Sea Seasonings, Kelp Granules, 1.5 oz (43 g) by Maine Coast Sea Vegetables-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mat, Kryddor Och Kryddor

Maine kust havsgrönsaker, organiska, krydda kryddor, kelpgranuler, 1. 5 oz (43 g) – utmärkt källa till jod. Nu en blandning. Usda organiska. Lågt natriumsalt alternativ. Certifierad organiskt av ocia. Kelp är ett vanligt namn som innehåller många tångarter. Havsgrönsaker innehåller ett brett utbud av mineraler och spårämnen absorberas lätt från havsvatten. De levererar dessa mineraler i kolloidala, chelaterade former för enklare absorption i kroppen. Denna kelpblandning (alaria esculenta och ascophyllum nodosum) skördas hållbart i den näringstäta viken av maine med hjälp av organiska normer för vilda havsgrönsaker. De torkas sedan och malas, ingenting läggs till eller tas bort. Båda är bruna tångar: rik på mineraler, jod och en mängd bioaktiva föreningar inklusive fucoidaner, antioxidanter och alginater. Med denna kelpblandning kan du dra nytta av deras komplementära egenskaper och en mångfald av tångar i din kost. För de som känner till våra tidigare kelpgranuler kan du märka en annan smak och konsistens, en mindre salt smak och mer måttliga jodnivåer. Var snäll och njut av att få havets bounty till ditt bord. Sverige Denna produkt visade sig innehålla höga arsenikhaltar – ca 80 ppm (inte ppb), denna produkt innehåller arsenik och andra tungmetaller, varför jag slutade konsumera den. Jag älskar kelp. Jag tycker att det är ett bra salt alternativ som ger mig massor av jod också. Jag sprinkla detta på mina soppor och sallader för extra jod. Jag märker knappt smaken men jag känner säkert skillnaden. Jag har mycket större energi under dagen och sover bättre på natten. Bra pris också. Detta är en målvakt. Den enda nackdelen för mig är det faktum att behållaröppningen är för stor, vilket leder till täta utsläpp av stora mängder kelpen.

[irp]

Maine Coast Sea Vegetables, Organic Sea Seasonings, Kelp Granules, 1.5 oz (43 g): Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mat, Kryddor Och Kryddor

Detta är ett utmärkt sätt att införliva jod säkert i den dagliga kosten. Smaken är något fiskig, så det är inte för allt, men då är en nypa allt du behöver för jodintag och om det behövs kan smaken vara odetekterbar i små mängder. Används i 2 dagar och vaknade med ont i halsen och raspig röst som jag läste kan vara från denna effekt av min sköldkörtel. Var inte sjuk) plus jag fick höra kelp är inte det bästa alternativet för jod. Utmärkt produkt. Kort efter detta tog min kroppstemperatur snabbt och jag var kallt (jag var alltid varm) så jag visste att den fungerade på min sköldkörtel. Jag strö över all min (salt) mat med detta och då köpte jag jod. Jag har upplevt stadig viktminskning. Jag gillar det. Använd för havsmat eller mat med andra kryddor, som inte alla gillar smaken. Bra jodkälla, inget behov av att äta jodhattar. %% jodid är mycket hög, så var försiktig, eftersom överskott av jod också kan vara skadligt, liksom det är brist! Om du gillar fiskigt salt är det här produkten för dig. Och du är konstig. Överraskande mycket trevlig smak.


Umac-Core, Marine Phytoplankton, 2 oz (57 ml), kr180.00 – Kosttillskott, Marina Fytoplankton, Alger Olika Sverige

Marine Phytoplankton, 2 oz (57 ml) by Umac-Core-Kosttillskott, Marina Fytoplankton, Alger Olika

Umac-kärna, marina fytoplankton, 2 oz (57 ml) – koncentrerade marina fytonäringsämnen. Stödjer cellhälsa. Främjar energi och vitalitet. Utmärkt källa till mikronäringsämnen. Kosttillskott. Alpha3 cmp. Våra celler kräver väsentliga näringsämnen för att kommunicera och skydda mot sjukdomar och toxiner. Moderna dieter har blivit alltmer bearbetade och sparsamma i dessa väsentliga näringsämnen som orsakar en ökning av kronisk sjukdom. Alfa 3-koncentrerade marina fytoplankton (alfa-3 cmp) är naturligt från havet, en näringstät hel mat som ger ett brett spektrum av väsentliga näringsämnen, inklusive vitaminer, aminosyror, sällsynta spårämnen och cellulära material. Alpha-3 cmp är känd som en av de viktigaste näringsämnena för cellhälsa. Alpha-3 cmp ger ett komplett utbud av marina fytonäringsämnen som krävs för att uppnå och upprätthålla en hälsosam och energisk livsstil. Sverige Ive sätta detta i mina söner drycker för att hjälpa till med hans astma och hittills denna säsong har han inte haft någon astma. Jag ger också honom flytande b vitaminkomplex för astma. Jag tar också de marina fytoplanktonpillerna och min kropps ph gick upp till 7. 5. Vi har denna produkt alltid till hands de senaste 4 åren. Min man hade hypothyroidism och doktorn fortsatte att öka sin medicinering. Nu är han borta från all sin sköldkörtelmedicin och gör gott. När han håller på att få lite energi tar han några droppare full av detta och han är bra att gå. Sverige har det bästa priset överlägset! Jag betalade 39 dollar en flaska, 37 var den billigaste jag hittade. Tack Sverige! Jag har hittills använt fytoplankton 3 flaskor: 2 från umac och 1 från gesundheit. Varje gång brukade jag använda 3-5 gånger det rekommenderade dagliga beloppet och jag kände aldrig något speciellt förutom att ha en levande dröm på natten. Personligen drar jag mer av chlorella & spirulina än fytoplankton. Jag har tagit den flytande formen av denna produkt i cirka fyra månader, både lokalt och oralt. Jag använder den lokalt på mina fötter, händer och en av mina armbågar som de hade någon form av skalning och klåda. Jag har inte tagit det oralt som troget. Alla plåster och klåda har gått bort.

[irp]

Umac-Core, Marine Phytoplankton, 2 oz (57 ml): Kosttillskott, Marina Fytoplankton, Alger Olika

 Det var inte en snabb botemedel, men en effektiv en. Jag har märkt en betydande ökning av energin efter att ha använt denna produkt. Detta är min andra flaska och det har minskat min användning av hydrokortison som en eksembehandling med 90%. Jag njuter av det dagligen och rekommenderar det till alla som letar efter ett energiförbrukande tillskott. Superfood för superheros. Hjälper till att alkalisera våra kroppsvävnader, får syre och väsentliga näringsämnen till våra celler. Transformerande. Mycket bra produkt, tydligare hud överallt, mer energi. Jag har använt den här produkten i ungefär tre månader nu. Förutom positiva fördelar i utseendet på min hud, verkar det också bidra till att lindra smärta i mina knän och höfter. Jag köpte detta till min sexåring, som hade allergier.


Country Life, Artic-Kelp, 225 mcg, 300 Tablets, kr60.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mineraler Sverige

Artic-Kelp, 225 mcg, 300 Tablets by Country Life-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Mineraler

Country life, artic-kelp, 225 mcg, 300 tabletter – etablerad 1971. Certifierad glutenfri. En utmärkt naturlig jodkälla. Stödjer sköldkörtelhälsa. Kosttillskott. Kosher parve. – Vår trofasthet -. Äkthet. Renlighet. Friskhet. Konsistens. Noggrannhet. Kelp är en typ av tang som finns i havet. Kelp är känd som en grön superfood, och är en utmärkt naturlig jodkälla. Jod är känt för att hjälpa till att stödja en sund sköldkörtelfunktion. Sverige jag är japansk. Jag var alltid orolig för den kalla författningen varje vinter. Om detta tillskott tas, blir min kropp varm. Jag hjälpte mig. Jag tog levotyroxin för en nodul på min sköldkörtel. Jag hade hjärtklappningar, andfåddhet och lägre träningstolerans på sköldkörtelmedicinen. Biopsin var negativ för någon cancer, så jag bestämde mig för att prova ett kosttillskott till mitt problem. Jag hittade denna norska kelp på Sverige. Den har 225 mcg jod. Eftersom jag inte äter tillräckligt med fisk och jag inte saltar maten, fick jag inte tillräckligt med jod. Jag ska fortsätta att övervaka min situation, men min tsh är normal, och min sköldkörtelnoll verkar bli mindre. Farväl goiter! Jag fick verkligen mina pengar värda.


Natures Way, Spirulina Micro-Algae, 380 mg, 100 Capsules, kr80.00 – Kosttillskott, Spirulina, Alger Olika Sverige

Spirulina Micro-Algae, 380 mg, 100 Capsules by Natures Way-Kosttillskott, Spirulina, Alger Olika

Naturvägar, spirulina mikroalger, 380 mg, 100 kapslar – premium ört. Proteinkälla. Certifierad 380 mg. Kosttillskott. Hälsa och livslängd genom naturens helande kraft – det är vad det innebär att lita på bladet. Spirulina är en typ av blågröna mikroalger som bildar spiralfilament eller -kedjor som ledde till dess beskrivande namn. Denna vattenväxt innehåller 65% protein i sitt torkade tillstånd. Vår spirulina är noggrant odlad, testad och producerad enligt certifierade kvalitetsstandarder. Sverige Bra, det är första gången du ska prova den här produkten, så det känns inte mer, tack för energi och näringsämnen, utmärkt. Tack, det är viktigt att ha lite spirulina, speciellt om den utsätts för strålning som i ett flygplan. Awsome! Lätt att ta, bra källa till protein. Det är svårt att utvärdera denna produkt. Har använt det för en tid och har inga biverkningar eller kan jag säga att den fungerar. Även om en billig produkt så kommer att köpa igen. Kan inte hitta det här någonstans men här. Återigen, bra kvalitet till ett bra pris. Spirulina har många positiva fördelar, det här är bra grejer till ett bra pris. Detta är ett absolut näringsämne som alltid kommer att vara i min dagliga kost. Utmärkt förpackning.


NUCO, Coconut Wraps, Turmeric, 5 Count, 2.47 oz (70 g), kr50.00 – Mat, Keto Vänlig, Alger Olika Sverige

Coconut Wraps, Turmeric, 5 Count, 2.47 oz (70 g) by NUCO-Mat, Keto Vänlig, Alger Olika

Nuco, kokosnötter, gurkmeja, 5 räkor, 2. 47 oz (70 g) – allt naturligt alternativ till bröd och tortillor. Usda organiska. Rå. Vegan. Paleo. Icke-GMO. Inget salt tillsatt. Glutenfri. Kosher – parve. Innehåller 5 omslag. Certifierad organisk av ceres. Sverige Kärlek som en quesadilla, verkar det vara samma produkt som varumärket sunfoods, till ett överkomligt pris. Läckra men dyrt för vad du får. Jag skulle överväga att jag själv botade med naturlig omega 3-olja (fisk / extra jungfruolja med polyfenoler) av min vikt från en nordamerikansk producent. Dessa naturliga avgiftningsegenskaper betyder att chlorella är ett bra sätt att vända skadorna från miljöföroreningar och toxiner som finns i många livsmedel. Detta kan läggas på extra dagar i upptagna perioder. Spirulina är också hyllad som svaret på världssulten av de förenade nationerna, och godkändes av nasa, som säger att spirulina har ungefär ett tusen gånger mer näring än annan frukt eller grönsak. Visst, vi besviker kunder och vänner som är angelägna om att få sin produkt, men det ger oss tid att arbeta med vår algleverantör, få fakta tydliga och sammanställa nya stödjande data så att vi kan introducera alger i framtiden. Alger absorberar vad som helst i vattnet, så om en förorenad algerkälla användes för denna studie (dvs spirulina innehåller en hög mängd protein för en växt liksom en mängd essentiella mineraler, vitaminer och mikronäringsämnen, många studier har undersökt hur spirulina kan förbättra hälsan och även hjälpa till att bekämpa vissa sjukdomar. De flesta kolhydrater med lågt kolhydrater är svåra att göra som vegetarian, eftersom protein är en stor komponent och kvalitetsprotein är svårare att få utan kött i din kost. Det är en färskvattenalger med en kärna. När fisken konsumerar dessa mikroalger lagras epa och dha i sitt kroppsfett. Catharine delar naturliga staplar sitt engagemang för öppenhet och konsumentutbildning. Så jag har ett mycket gynnsamt mönster en ldl, låg tg, super hög hdl, låg c reaktiva proteinnivåer och milda kalciumavlagringar i min lårartär (The Widow maker) medan alla andra är rena. En stor anledning till att människor går i keto är hållbar energi.

[irp]

NUCO, Coconut Wraps, Turmeric, 5 Count, 2.47 oz (70 g): Mat, Keto Vänlig, Alger Olika

Som en potent chelator, det vill säga ett bindemedel som hjälper kroppen att avlägsna och avgifta tungmetaller, kan chlorella minska och förebygga ackumulering av tungmetaller i organ och fettvävnad. Vi anser att benbuljong är en funktionell mat eftersom den är koncentrerad i så många fördelaktiga näringsämnen som kollagen, gelatin, glycin och kalium. En skopa av keto-kollagen ger 10 g rent kollagen, en effektiv dos som många studier rekommenderar. Eftersom de flesta sportdrycker innehåller hög fruktsirapsirap eller sackaros, kan även några få sippor slänga dig ur ett fettförbränningstillstånd. Om du är i en nypa, kommer mandelmjölk att fungera, men det är inte lika krämig som kokosmjölk, vilket kommer att påverka texturen på din smoothieskål. Metaller som järn och koppar kan också fungera som prooxidanter. Detta är ett stort ämne i ketovärlden. Blodprovning är det bästa sättet att säkert veta om dina nivåer, men muskelkramper och trötthet är vanliga tecken på magnesiumbrist. Det var det sista jag försökte, men inom två veckor upphörde överdriven håravfall helt.


SeaSnax, SeaMama, Wakame Flakes, 1.4 oz (40 g), kr50.00 – Kosttillskott, Olika Alger Sverige

SeaMama, Wakame Flakes, 1.4 oz (40 g) by SeaSnax-Kosttillskott, Olika Alger

Seasnax, seamama, wakame flingor, 1. 4 oz (40 g) – gratis recept (på baksidan). Njut av naturens andra grönsaker. havets grönsaker. Produkt från Korea. Seamama wakame eller miyeok i koreanska är en subtilt söt och mångsidig havsgrönsak som oftast används i soppor och sallader. Havsgrönsaker är mörka, små, snäva krullar och tvättas noggrant och redo att användas direkt ur väskan. Wakame har höga halter av kalcium, jod, tiamin och niacin och är en rik källa till omega-3-fettsyra. Den är låg i natrium, fett och kolesterol fri. I östmedicin har den använts för blodrening, tarmstyrka, frisk hud, hår och reproduktionsorgan och menstruation. I korea har nya mödrar i århundraden ätit en wakame-soppa för att hjälpa till i deras återhämtning och föryngring av postpartum. Och studier har funnit att en förening som finns i wakame, kallad fucoxanthin, kan bidra till att bränna fettvävnad – bara en ytterligare stor anledning att äta mer wakame. Seamama wakame spiraler kommer i en återförslutbar ziplock väska. Försiktigt försegla förpackningen och placera den i kylskåpet. Wakame har en lång hållbarhet och anges på varje förpackning. Sverige Något pricier än ett annat märke men levererar på kvalitet! Klipp i små bitar så lätt att använda. Jag rehydrerar för att göra tiansalad eller bara kasta den i min miso soppa. Kommer att köpa igen. Inte dåligt, inte för alla men! Beställ det bara om du gillar tång. Min mamma säger att de smakar väldigt bra, är lätta att tugga, lämnar ingen eftersmak och hon har inte haft några negativa biverkningar. Slutligen detekterades inte cyn och stx i några prover, men två prover av a. Biotillgänglighet och potentiella användningar av vegetariska källor för omega-3-fettsyror: En genomgång av litteraturen. 1998; Mardsen och de wreede 2000); en funktion som strider mot deras användning som livsmedelskälla. Och det finns givetvis mlm-företag som säljer spirulina och chlorella som gör oskadade påståenden också. American Heart Association (Aha) rekommenderar att man äter fisk, särskilt fet fisk, minst 2 gånger i veckan. Antiinflammatoriska effekter av ett stabiliserat lipidekstrakt av perna canaliculus (Lyprinol).

[irp]

SeaSnax, SeaMama, Wakame Flakes, 1.4 oz (40 g): Kosttillskott, Olika Alger

Relativt lite har publicerats om ämnet allergiframkallande alger och deras produkter. Vissa spirulina kosttillskott har visat sig vara smittade med mikrocystiner, om än i nivåer under gränsen som Oregon Health Department. Preliminära studier har inte visat att spirulina är effektiv vid behandling av blepharospasm, en kronisk rubbning av ögonlocken. Departamento de farmacologia, centro nacional de investigaciones cientificas, apartado 6412, Habana, Kuba. Slutligen, för derivatiserings- och spe-extraktionsstegen kombinerade av cyn, stx och bmaa varierade utvinningsutbyten från 83% till 97% och signalåtervinningen från matriseffekten varierade från 94% till 109%. Speciellt hjärnan är nästan 60% fet och kräver att efa ska fungera optimalt. Hur använder du vitamin- och mineralrika alger tillskott i din väg till en naturlig och hälsosam livsstil? Var snäll och berätta om dina historier i kommentarfältet nedan.


Frontier Natural Products, Powdered Agar Agar, 16 oz (453 g), kr380.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Agar Agar, Mat, Bakhjälpmedel Sverige

Powdered Agar Agar, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products-Kosttillskott, Alger Olika, Agar Agar, Mat, Bakhjälpmedel

Gräns ​​naturliga produkter, agar agar agar, 16 oz (453 g) – olika röda alger. Koscher. Agaragar är härledd från två arter av röda alger i rhydophyceae-familjen, gelidium och gracilaria. Pulverformen är ett utmärkt gelningsmedel och förtjockningsmedel i en mängd olika livsmedel, inklusive sylt, gelé, pudding, glasyr, soppor och till och med glass. Agar är ett utmärkt vegetariskt alternativ till gelatin. Används i mikrobiologi som ett växande medium för jäst, mögel och bakterier. Används för att göra gjutningar i protetisk tandvård. Agar bearbetas genom varmvattenxtraktioner från det rengjorda och blektade tanget, följt av frysning för att tillåta avlägsnande av lösliga salter och slutligen filtrering. Det resulterande extraktet torkas sedan och males till önskad partikelstorlek. Sverige Ive försökte det bara för att göra sockerfri jordgubbssylt och syltret ser ut och smakar underbart. Detta är ett mycket bra agarpulver. Jag har bara använt 1 msk pulver för 4 kilo syltvätska och resultatet är bra. Jag skulle definitivt återköpa. Vi använder agar för att göra hemgjord kokos yoghurt. Det är lite dyrt men lite går långt. Och yoghurten är utsökt! Eftersom jag sällan äter animaliska produkter är det nödvändigt att hitta jämförbara livsmedel i växtriket. Jag använder agar på samma sätt som andra skulle använda gelatin, men agar är ännu mer användbar eftersom det inte kräver kylning till gel. Jag är glad att ha hittat en bra källa för att köpa den i bulk. Marian i Florida, älskar det, kan göra gel ut av något, jag är väldigt snälla av kvalité – ingen lukt, ingen överdriven smak, väyr-mycket användbar. Kommer köpa mer!

[irp]

Frontier Natural Products, Powdered Agar Agar, 16 oz (453 g): Kosttillskott, Alger Olika, Agar Agar, Mat, Bakhjälpmedel

Tack så mycket. Bra service. Och bra produkter till bra priser! Bra. Fisk koncentrerar inte bara epa och dha från alger, men miljöföroreningar som polyklorerade bifenyler (Pcbs) och bekämpningsmedlen ddt och dieldrin. Wellness guide till kosttillskott, blågröna alger u. Den produceras med ett slutet odlingssystem för att odla en omodifierad icke-muterad algastam. Algenolja kan minska inflammation i jättekanalen och tjäna som en livsmedelsbehandling. Toxicol Appl Farmol 2012 dec 1; 265 (2): 263-71. I slutändan härrör dessa näringsämnen i alger och äts sedan av mindre fisk och går upp i livsmedelskedjan. Men även veganer som känner till sin skit kan få tripped upp av omega-3 fettsyror. Genom att minska inflammation i lederna, fungerar algolja som en naturlig arthritisbehandling och det minskar svullnad och smärta väsentligt. Dessa chromistaalger utgör upp till 60% av deras massa i olja. Att försöka ta bort ledningen skulle skada spårmineralt innehåll som gör algecal så effektiv för benhälsan. Denna hemsida handlar huvudsakligen om mikroalgetillskott, och dessa innehåller i allmänhet mycket låga halter av jod.


Now Foods, Kelp, 150 mcg, 200 Tablets, kr50.00 – Kosttillskott, Mineraler, Jod, Olika Alger, Kelp Sverige

Kelp, 150 mcg, 200 Tablets by Now Foods-Kosttillskott, Mineraler, Jod, Olika Alger, Kelp

Nu mat, kelp, 150 mcg, 200 tabletter – 150 mcg naturlig jod. Stödjer sund sköldkörtelfunktion. Lättare att svälja tabletten. Icke-GMO. Koscher. Ett kosttillskott. Vegetarisk / Vegan. Botaniska / örter. Familjeägt sedan 1968. Gmp kvalitetssäkrad. Nu levererar kelp den naturliga näringsprofilen i äkta helmat. Kelp är en stor, bladig tång som tillhör den bruna algenfamiljen som växer i skogar i världens kallare vatten. Kelp har använts i århundraden som en viktig näringsrik häftämne i kinesiska, japanska och koreanska kök.  Det är också en utmärkt jodkälla, som har visat sig vara väsentlig för hälsosam sköldkörtelfunktion. Sverige Jag har varit på sköldkörtelmedicin i åratal. Det är bara lite trögt och fann att min receptbelagda medicin bara fungerade inte för mig längre. Jag gick upp i vikt och det gick ur kontroll. Inget hjälpte jag. Motion, dieting, ingenting. Så jag läser en artikel om havsborr med jod som hjälper till att reglera lite låg sköldkörtel. Jag har märkt den senaste veckan att mina byxor verkar passa bättre och jag behöver inte kämpa för att komma in i dem längre. Kelpkostnaden för havet är låg och jag är väldigt glad nu.


Eden Foods, Kombu, Sea Vegetable, 2.1 oz (60 g), kr80.00 – Kosttillskott, Olika Alger Sverige

Kombu, Sea Vegetable, 2.1 oz (60 g) by Eden Foods-Kosttillskott, Olika Alger

Eden mat, kombu, havsgrönsak, 2. 1 oz (60 g) – vild hand skördad. Eden kombu är en bred blad, djupare växande havsgrönsak som blomstrar i kalla arktiska strömmar, badning Japans nordligaste hokkaidoö där vi får världens bästa vilda kombu. Den är alltid handskördad och soltorkad. Vi paketerar den trimmade, centrala delen av bladet för dess umami smak och bra struktur. Mycket värderad för sitt unika matvärde och smakförbättrande egenskaper, har kombu varit känt som en hälsokost i Fjärran Öst i många århundraden. Kombu är avgörande för den läckra japanska nudelbuljongen, “dashi”, men kan läggas till någon soppa eller sopplager för att få det till liv. Stew det med grönsaker. Pickle eller friterar det. Pan eller ugn steka det och slipa till ett pulver för en välsmakande och mest närande bordkondiment. Stänk det på popcorn istället för salt som en låg natrium, läcker, mervärdesvariation. Sverige De skärmer på föroreningar och radioaktivitet (enligt deras hemsida), smakade fettiga – inte mycket havsgrönsaker eller kryddor men mestadels risdeg stekt i fett. Jag gillar att äta dessa saker råa för näringsämnena. Stor källa till jod och natrium. Jag introducerades för kombu flera år sedan och nu använder den i alla mina soppor och grytor. Jag tror att det hjälper till med matsmältningen, särskilt i chili och bönor. Bra produkt. Kasta i en bit med någon typ av ris för vissa lagrade umami och näringsämnen. Bra pris och rimliga miniminivåer för fri frakt, jag köpte det här att använda för att göra spannmål till min 6 månader gamla baby och hittills så bra. Min man raves om min färska spenat, och jag tycker att det är så gott på grund av kombu, jag använde det för att hjälpa mig att få mri-färg från min kropp. Utmärkt Jag har använt den här produkten tidigare. Inte så lätt att hitta. Bra pris här. Jag gillar verkligen kombu havsgrönsaker i soppor och grytor.

[irp]

Eden Foods, Kombu, Sea Vegetable, 2.1 oz (60 g): Kosttillskott, Olika Alger

När jag hugger eller bromsar dem i mindre bitar, slår jag vanligtvis på lite. Jag är alltid intresserad av att pröva någonting nytt och okänt för mig. Jag lagar bönor med detta. Det tenderizes bönorna och lägger till smak. Jag älskar smaken av denna tang. Jag kokade det och simmade det i en såsås. Delish, utmärkt produkt, jag föredrar emerald cove kombu eftersom det är i arkform, men Sverige säljer inte det varumärket, och jag vill hellre ha hälsofördelar med kombu i någon form än alls inte alls. Bra att lägga till här till bönsoppa och grytor.


Natures Life, Icelandic Kelp, 500 Tablets, kr60.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Hälsa, Sköldkörtel Sverige

Icelandic Kelp, 500 Tablets by Natures Life-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Hälsa, Sköldkörtel

Naturens liv, isländska kelp, 500 tabletter – solenergi energi. Laminaria digitata. Sköldkörtelhälsa. 1 dagligen. Kosttillskott. Lämplig för vegetarianer. Kvalitet du kan lita på. Diskussion: kelp är en bra källa till det väsentliga mineraljod som är viktigt för att ge näringligt stöd för hälsosam sköldkörtelfunktion. Sverige Om du har livmodern fibroid, myom eller tumör, kommer kelp hjälpa till med att bli av med dem. Jag hade livmodermyom och valde att icke-kirurgisk borttagning. Efter mycket forskning vet jag att jag saknar jod i min kost. Ett par månader efter att ha tagit kelp religiöst, är de borta! Så glad, den här produkten hjälper min sköldkörtel, vilket innebär att min energinivå har ökat. Jag söker bättre om, jag hittade flera artiklar som anger att organiskt jod (som kelp) är hälsofarligt och kan orsaka bröstcancer och förstöra sköldkörteln, rekommenderas endast oorganiskt jod som lugol. Jag kommer att kasta ut produkten, det är bättre att förlora lite pengar än att förlora hälsan. Det håller mig varm men får mig att svettas mer. Jag gillar kelp mer än jodtabletter. Bättre att ta med eller före måltid, annars kommer du att känna havet (kelp) eftersmak. Kelp jag tar i över 20 år, eftersom det är mycket bra för håret och ditt välbefinnande, Kalifornien State prop, 65 stater att det kan orsaka cancer eller reproduktionsproblem. Jag är inte säker på konsekvenserna, kan vara något seriöst eller bara spelar säkert för att uppfylla det statuära kravet. Där jag bor i ca är jorden mycket brist på jod, så att få det från andra källor är ett måste. Tyvärr är jag inte den största fläkten av att äta tång dagligen och de flesta mineraltillskott kan vara dyra och onödiga om du har en väl avrundad kost och dricker rent källvatten så jag köper dessa.

[irp]

Natures Life, Icelandic Kelp, 500 Tablets: Kosttillskott, Alger Olika, Kelp, Hälsa, Sköldkörtel

 Pillerna är mycket små och lätt att svälja så att ta dem dagligen är inte en syssla. Jag har också hört att isländska kelp är den mest jodrika och rena. Den största biverkningen av min medicin är illamående. Jag är aldrig hungrig och måste tvinga mig att äta. Jag har läst kelp kan göra dig hungrig. Det skulle vara bra för mig så jag beställde naturens livkelp. Jag måste ta minst 2 tabletter om dagen. Förhoppningsvis kan jag hitta rätt dosering och komma tillbaka till mitt hälsosamma ätmönster. Att gå ner i vikt och mer energi skulle också vara trevligt men viktigast är ett hälsosamt ätmönster. så stor flaska och så lågt pris! Det är bra för stor familj). Jag lider av slöhet på grund av min hypotyroidkondition, eftersom jag har tagit märke till att mina energinivåer har ökat efter att ha tagit den här produkten under de senaste 2 månaderna. Jag känner inte längre så trött som jag brukade göra tidigare. I min ödmjuka åsikt är denna produkt inte bara överkomlig men effektiv.


Now Foods, Agar Powder, 5 oz (142 g), kr120.00 – Kosttillskott, Olika Alger Sverige

Agar Powder, 5 oz (142 g) by Now Foods-Kosttillskott, Olika Alger

Nu mat, agarpulver, 5 oz (142 g) – rent pulver. Vegetarisk substitut för gelatin. Glutenfri. Icke-GMO. Koscher. Ditt recepts hemliga ingrediens. Vegetarisk / Veganprodukt. Agar är naturligt gelatinöst pulver härrörande från marina alger. Det är den perfekta vegetariska ersättningen för nötköttgelatin i vilken matapplikation som helst, och gör ett utmärkt förtjockningsmedel för soppor, gelé, glass och mer. Eftersom du är vad du äter, har nu äkta mat förbundit sig att tillhandahålla läckra, hälsosamma, naturliga livsmedel sedan 1968. Vi är oberoende, familjeägda och stolta över det. Håll det naturligt. Håll det riktigt. Den direkta konsumtionen av bruna alger som mänsklig mat har långvarig status (Tseng 1981; druehl 1988; dharmananda 2002; mchugh 2003). För de som är intresserade, har vi till exempel ett antal pdf-filer från tillverkaren av vår krilloljeprodukt som beskriver deras hållbarhetsuppgifter och rutiner (maila mig bara för dessa, detaljer nedan). Krill olja och fiskolja är inte lämplig för dem som är allergiska mot skaldjur, fisk eller fiskrelaterade produkter. De flesta mikroalgodling är i Asien och Australien. Kvinnorna som tagit fucoxantin upplevde också ökningar i vilolägeutgifterna, vilket också uppmuntrar fettförbränning och viktminskning.


Great Eastern Sun, Emerald Cove, Pacific Wakame, 1.76 oz (50 g), kr40.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Stor Östlig Sol Smaragd Cove Havsgrönsaker, Kelp Sverige

Emerald Cove, Pacific Wakame, 1.76 oz (50 g) by Great Eastern Sun-Kosttillskott, Alger Olika, Stor Östlig Sol Smaragd Cove Havsgrönsaker, Kelp

Stor östlig sol, smaragd vik, Stilla havet, 1. 76 oz (50 g) – återförslutbar väska. Premium kvalitet torkad tång. Undaria pinnatifida. Silver grade. Redo att använda. En ätbar havsväxt. Ingen gmos. Naturligt fettfri. Wakame är en typ av kelp och är nära relaterad till en annan populär tang, konbu. Emerald cove silver grade Pacific Wakame odlas på repnät spridna mellan inlägg som planteras i havsbotten i de grunda områdena utanför Shandong-halvön i södra Kina, nära Korea. Odlingsprocessen liknar nori odling, med undantag för att sporerna startas i grunda pooler på stranden och sedan transplanteras till nätet. Wakame fäster sig självt på näten direkt från havsvattnet. Åttio procent av all wakame som konsumeras i Japan kommer nu från Kina och Korea. Efter skörden tvättas den kort och skärs i praktiska, färdiga matstycken. Dessa bitar läggs ut för att torka i solen i flera dagar tills de är helt skarpa och torra och förpackas sedan. Renhetens pantsättning. Ingen ingrediens i denna produkt har genetiskt konstruerats eller modifierats, bestrålats eller bearbetats med hjälp av konstgjorda konserveringsmedel, artificiella smakämnen eller konstgjorda färgämnen. Sverige Enligt ett laboratorietest var detta kinesiska varumärke fullt av tungmetaller. Undvik som pesten. Detta är min första erfarenhet av wakame.


Doctors Best, Best Fucoidan 70%, 60 Veggie Caps, kr250.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Fucoidan (Brun Tång Fucoxanthin) Sverige

Best Fucoidan 70%, 60 Veggie Caps by Doctors Best-Kosttillskott, Alger Olika, Fucoidan (Brun Tång Fucoxanthin)

Läkare bäst, bästa fucoidan 70%, 60 veggie caps – science-based nutrition. Kosttillskott. Förbättrar immunförsvarets funktion. Potentiellt antioxidantskydd. Vegan. Bästa fucoidan 70% innehåller glykonutrient fucoidan härrörande från bruna alger. Sjögräs är en del av kosten i många kulturer och fucoidanhaltiga arter har traditionellt använts för olika terapeutiska ändamål. Fucoidan innehåller ett överflöd av immunmodulerande beståndsdelar som kallas polysackarider. Dessa unika och komplexa sulfaterade polysackarider finns inte i andra tångar eller markväxter och har visat sig förmedla en rad signifikanta biologiska effekter på däggdjursceller i laboratorieforskning. Forskning tyder också på att fucoidan kan ha betydande antioxidantaktivitet. Sverige Min man lider av njurcancer. Han hade sin högra njure borttagen men fann att kanalen hade spridit sig till benen och lungorna. Han har just avslutat en års behandling på interferon, men samtidigt som vi genomgick detta fann vi fucoidan på internet. Han har tagit detta också i ca 9 månader tillsammans med interferon och lungcancer har klarat sig, oavsett om det beror på interferon eller fucoidan vi inte vet, men fortsatte fortfarande med fucoidan dagligen.  Denna produkt har en hel del fördelar som jag har erfarenhet 1 och det bästa är det är en ökning i immunitet, eftersom jag inte har varit sjuk i 6 månader, jag använder för att bli sjuk minst 4x om året, 2Nd det här är En utmärkt och stark antioxidant – Jag har märkt minskade värk och smärta, ökad träningstolerans, snabb läkning av sår (skärningar, lacerations, nötningar) och bättre gastrointestinalt funktionalitet, 3Rd det förbättrar hudens kvalitet och jag har haft mindre akne . Det har varit känt att hjälpa till med cancer – och det skulle göra eftersom det främst beror på att det ökar kroppens immunförsvar. Det hjälper det här att din kropp bättre identifierar celler som är friska och de som är sjuka (infekterade med virus, skadade av bakterier eller muterad till malign fas), vilket gör det möjligt för dina kroppar att naturligt försvara sig för att bättre döda, rikta och hantera dessa celler mycket mer effektivt. Därför skulle din kropp vara bättre att bekämpa cancerceller också. Där som de flesta kemoterapi verkar vara giftiga för alla celler som delar sig naturligt, är det mer giftigt för cancerceller eftersom de är mer metaboliskt aktiva och uppdelas i hög takt. Fucoidan kan arbeta med en helt annan mekanism än kemo och borde lägga åtminstone en additiv effekt om inte en synergistisk effekt på cancerbehandlingar. Jag har funnit att detta är en bra produkt med ett rimligt pris. Jag började ta den här produkten när jag läser det kan hjälpa till med bph och kanske till och med förhindra prostatacancer genom att döda före-cancer och cancervävnad.

[irp]

Doctors Best, Best Fucoidan 70%, 60 Veggie Caps: Kosttillskott, Alger Olika, Fucoidan (Brun Tång Fucoxanthin)

 När jag började ta den här produkten var min psa 6,8 och ökade månatligen. Det tog några månader för att stabilisera min psa och på ungefär sex månader började min psa släppa. Det är nu under 4,0. Och det gör jag bra. Bra produkt! Jag har använt produkten fucoidan i fyra veckor. Jag har använt produkten med min son som lider av typ 1-diabetes. Jag antar att det är för tidigt att märka stora fördelar, men vi har märkt ökade energinivåer under dagen. Men mest av allt har vi noterat mina söner glukosnivåer har varit inom det rekommenderade området. Även min son kom ner med en strep en infektion men i sju dagar visar han snabb återhämtning från sin infektion. Med vänliga hälsningar harry från Australien, efter fettresistensdieten, förlorade jag 40 pund. Hålls i 2 år. Slutade ta detta och sätta 8 pund tillbaka på. Nu tar jag igen.


Umac-Core, Marine Phytoplankton, 90 Veggie Caps, kr180.00 – Kosttillskott, Marina Fytoplankton, Alger Olika Sverige

Marine Phytoplankton, 90 Veggie Caps by Umac-Core-Kosttillskott, Marina Fytoplankton, Alger Olika

Umac-kärna, marina fytoplankton, 90 vegetariska kepsar – koncentrerade marina fytonäringsämnen. Stödjer cellhälsa. Främjar energi och vitalitet. Utmärkt källa till mikronäringsämnen. Kosttillskott. Umac är en proprietär blandning som består av flera arter av mikroalger, vildgjorda av de orörda kustvattnen i nordöstra Stilla Havet. Bland de näringsämnen som finns i dessa superfoods är: vitamin a, bio-tillgängliga proteiner, alla 22 aminosyror, enzymer, vitamin B-komplex, mineraler, spårmineraler, fucoxanthan, folsyra, selen, zink, kalium, kalcium och mer. Denna anmärkningsvärda blandning är oöverträffad av någon annan enda form av mat, växt, alger, spannmål eller ört. Umac marina fytoplankton ger dig näring så mödrar naturen är avsedd, vuxen och bio tillgänglig. Nya humana kliniska studier på umac föreslog att det kan bidra till att förbättra immunfunktioner, cellulär hälsa, främja övergripande energi, vitalitet och känslomässigt välbefinnande. Sverige Jag är lite irriterad på mig själv för att inte undersöka det här ytterligare innan jag köpte, men det fanns många positiva och glödande rekommendationer. Jag borde ha tittat på ingredienserna med ett mer skeptiskt öga. Används i läsk och lollies / godis som sötningsmedel. Inte nöjd med att ta 25% aktiv produkt och 75% socker. Hur som helst, det finns andra produkter / företag som har en mycket högre aktiv ingrediens, gör din forskning. Om du inte hittar faktabladet på leverantörens webbsida, gör lite forskning på webben innan du köper, eftersom du kommer att spara pengar och besvikelse.

[irp]

Umac-Core, Marine Phytoplankton, 90 Veggie Caps: Kosttillskott, Marina Fytoplankton, Alger Olika

 Det här är inte ett klagomål om Sverige, eftersom jag tycker att företaget är bra, jag har en vinge och min åsikt / feedback om umac-core marina fytoplankton. Jag började ta det här 3 månader sedan och har aldrig känt mig bättre! Jag började ha problem med att sova, heta blinkar, fuzzy hjärna och andra före-menopausala symptom och nu är allt bra! Jag har till och med förlorat lite magefett jag började se! Min man har börjat ta det för att han har sett förändringarna till det bättre och nu hoppas jag få mina barn att börja! Den här produkten fungerar på mobilnivån och ger den extra näring och energi utan att göra mig nervös och revs upp mig. kommer inte att göra dig nervös men kommer att ge jämn energi. Jag försökte denna produkt eftersom det är vinter och jag känner mig alltid trög. Jag vet inte om det är ledsen eller om det bara är jag. Hur som helst, jag gillar verkligen det här. Jag har energi (jag är inte studig eller hög känsla). Men jag känner mig faktiskt bra. Efter att ha hört om den här produkten från en vän (vi diskuterade viktminskningshopp) gjorde jag min egen forskning och läsning av många testimonials. Vissa människor hade upplevt viktminskning och andra hjälp med eksem och andra olika sjukdomar. Jag har haft en typ av eksem på mina armar hela mitt liv och lärde mig bara leva med det. Min 12-årige son har utvecklat detsamma bara mycket sämre och över hela kroppen och han var mycket självkänsla. Jag måste också gå ner i vikt. Vi har båda tagit umac-core i ca 3 veckor nu, min son mer religiöst än jag. Vi har märkt en stor förbättring av hans hud! Jag har också märkt en förbättring av huden på mina armar. Tyvärr har jag inte märkt någon viktminskning – än. Hittills är vi båda väldigt nöjda med produkten och jag kommer att beställa mer och hålla reda på våra framsteg. Även om jag inte förlorar vikten bara det faktum att den här produkten hjälper min son gör mig väldigt glad. Det har bara varit några veckor, mer tid behövs för att ge ett riktigt korrekt omdöme men hittills så bra! Jag har eksem på en av mina händer i ca 38 år. Jag hörde att en av fördelarna med den här produkten är att rensa upp eksem. Och så försökte jag den här produkten och jag gav det en rättvis rättegång i 3 månader och trodde att det skulle vara tillräckligt med tid att berätta om det skulle fungera eller inte. Jo, det gjorde det inte så mycket för mitt eksem. Detta har definitivt hjälpt mig med min artrit och det ger också en uppmuntran till humör.


Natures Answer, Kelp Thallus, 75 mg, 100 Vegetarian Capsules, kr40.00 – Kosttillskott, Mineraler, Jod, Olika Alger, Kelp Sverige

Kelp Thallus, 75 mg, 100 Vegetarian Capsules by Natures Answer-Kosttillskott, Mineraler, Jod, Olika Alger, Kelp

Naturens svar, kelp thallus, 75 mg, 100 vegetariska kapslar – sedan 1972. Avancerad botanisk fingeravtrycksteknik. Full spektrum ört. Testad och verifierad. Identifierad för myndighet. Helt balanserad. 75 mg naturlig jodkälla. Upptäck naturens svar och lita på skillnaden. Vegetarian. Vegan. Kosttillskott. Helt balanserad. Plågeri-fri. Ej testad på djur. Kosher parve. Avancerad botanisk fingeravtrycksteknik. Geni av moderens natur i varje flaska – precis som hon menade. Det verkliga värdet av en växt ligger djupt inom dess naturliga holistiska balans. Frank d'Amelio, sr. , Grundare, naturens svar. Med ett av världens mest omfattande herbarier har naturens svar identifierat moder naturens unika botaniska fingeravtryck på över 800 referensnormer för växt. Använda avancerad botanisk fingeravtrycksteknik, dessa autentiserade prover tjänar som standard där alla inkommande råmaterial bedöms. Med hjälp av noggrant styrda extraktionstekniker tar vi in ​​den holistiska balansen hos varje ört och värdet vidarebefordras till dig, konsumenten, som kan vara säker på att produkten i din hand är autentisk, säker, effektiv, helhetsbalanserad och självklart . naturens svar. Den sanna naturen hos våra standarder går långt bortom örten. En pålitlig, etisk, familjeägt och opererad verksamhet sedan 1972. Vår anläggning är cgmp certifierad, organisk och kosher certifierad. Över 100 kontrollkontroller i varje flaska.


Starwest Botanicals, Organic Kelp Powder, 1 lb (453.6 g), kr60.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Kelp Sverige

Organic Kelp Powder, 1 lb (453.6 g) by Starwest Botanicals-Kosttillskott, Alger Olika, Kelp

Starwest botanicals, organiskt kelp pulver, 1 lb (453. 6 g) – ascophyllum nodosum. Ursprung: Kanada. Kosher certifierad av kosher certifieringstjänster. Usda organiska. Certifierad organiskt av qai. Sverige Jag har provat olika märken av kelppulver och det här är värst. Färgen är inte grön, eftersom den ska vara av god kvalitet. Istället är det en lerfärg. Också smaken och lukten påminner inte om havet, så bra kelp är. Det luktar lera och smakar som lera. Jag borde ha vetat bättre än att beställa Starwest-märket, eftersom jag beställde sina nät före och det var mycket dålig kvalitet. Men jag tog chansen på deras kelp eftersom jag tyckte att kelp skulle vara svår att nedgradera till dålig kvalitet. Naturligtvis har jag lärt mig min lektion. Jag kommer aldrig att köpa Starwest-märket igen. Prova märket gräns för bättre kvalitet kelp pulver. Prova bergrosa örter för bästa kvalitet. Jag gillar detta kelppulver, för att det är så finmalt. De flesta produkter som jag har sett är för grova för mineraler för att effektivt kunna tillgodogöra sig din kropp. Självklart smakar denna kelp fruktansvärt, som allt kelp gör, men du kan försöka blanda det med något annat för att dölja smaken. Maca-pulver fungerar överraskande bra i detta avseende, och maca är hälsosam att äta i sig. Det är tjockt fullt av jod, så vi behöver alla denna kelp och pulvret är så bekvämt för mina gröna smoothies! Jag matar en rå diet till mina hundar och lägger kelp eftersom det är mineralinnehåll.


Eden Foods, Sushi Nori, 7 Sheets.6 oz 17 g, kr50.00 – Kosttillskott, Olika Alger Sverige

Sushi Nori, 7 Sheets.6 oz 17 g by Eden Foods-Kosttillskott, Olika Alger

Eden mat, sushi nori, 7 ark. 6 oz 17 g – rostade havsgrönsaker. Eden sushi nori är den bästa klassen som redan är rostad, redo att användas för sushi, på risbollar eller tunn skivad som garnering på soppa, salladkorn och pastarätter. Den sötaste av alla havsgrönsaker och uppskattas lättast av den västra gommen. Eden sushi nori har komplex, delikat arom och smak som inte finns i de mindre klasserna. Eden nori odlas i västra isen (ee-say) vik, Japan omgivet av nationella skogar och berg. Ett område som heter “Ocean by Mountains. “Mineralrika floder av rent fjällvatten vattnar om den orörda viken. Detta område leder hela japan i ekologiska rörelser. Industriell utveckling är förbjuden att försäkra de kommande generationerna arvet av denna kända, vegetabiliska produktionsresurs. Vår tillverkare har en hel avdelning som ägnas åt ekologiska problem. Efter skörden tvättas norr, hakas, pressas och torkas i luströsa, rika purpurfärgade tunna skivor, som sedan rostade. Rostning gör nori en ljusgrön och ger en sötare smak. Sushi betyder bokstavligen vinägerad ris.  För att göra sushi ris häll två matskedar eden organisk brun ris ättika i en kopp kokt ris och blanda det ordentligt med en våt träsked. Sushi kan också göras med någon eden soba eller udon i stället för riset. Ändlösa variationer av sushi är roliga att göra och äta, och ganska friska och läckra. Eden havsgrönsaker ger tillgång till spårmineraler från havet, som behövs för väl avrundad, tillfredsställande näring. Sverige Mina barn gillar att munch på det vanligt som ett mellanmål. Arken är ganska stora, vilket är anledningen till att jag tycker att det är en bättre affär än det andra alternativet. Jag älskar mig lite bra tång. Men 7 ark i ett paket verkar vara för lite för priset. Du kan köpa ett paket på 50 ark för $ 10 på de flesta asiatiska marknaderna här. Gillade det! Jag är så glad att hitta dessa nori sheets och till så bra pris också.

[irp]

Eden Foods, Sushi Nori, 7 Sheets.6 oz 17 g: Kosttillskott, Olika Alger

Har inte använt dem ännu eftersom jag letar efter rätt recept, men jag är säker på att de kommer att vara perfekta. Jag älskar dessa saker. Det kommer till dig verkligen fräsch och fortfarande i takt. Enterobacteriaceae är en allmän hygienindikatormikroorganism. De kombinerade lösningarna lämnades till ett spe-up-steg med användning av en stark katjonbytarspolymerisbentstrata-x-c-patron (Phenomenex, torrance, ca, usa) med 200 mg bäddmassa och en volym av 6 ml. Anmärkningsvärda leverantörer av krillolja tillskott kommer att skörda inom de strikta riktlinjerna för ccamlr (bevarande av antarktiska marina levande resurser) som bildades för att bevara det marina livet i södra havet. Jämfört med andra kommersiella källor till klorofyll som vete gräs, korn och alfalfa (Alla populära ingredienser i gröna kosttillskott) har chlorella fem gånger mer klorofyll än vete gräs, tolv gånger mer än korn och nästan tio gånger mer än lucen. Oavsett om du vill ta omega-3 i en kapsel eller flytande form, finns det många alternativ som hjälper dig att nå ditt dagliga krav på epa och dha utan att skada en enda skala på en fisk. Vi pratar inte om hårband från 1980-talet med en förkärlek för gitarrsolos, men föroreningar som kvicksilver, bly, aluminium och arsen som är giftiga för kroppen. Yonsei universitetets forskningsinstitut för vetenskap för åldrande, yonsei universitet, seoul, korea.


Life Extension, Optimized Fucoidan, 60 Veggie Caps, kr240.00 – Kosttillskott, Alger Olika, Fucoidan (Brun Tång Fucoxanthin) Sverige

Optimized Fucoidan, 60 Veggie Caps by Life Extension-Kosttillskott, Alger Olika, Fucoidan (Brun Tång Fucoxanthin)

Livslängd, optimerad fucoidan, 60 veggie kepsar – för längre livslängd. Med maritech 926. Mest koncentrerad källa till intakt fucoidan från havet. Kosttillskott. En kapsel maritech 926 ger den typiska dagliga tillförseln av fucoidan från tang i traditionell japansk diet. Maritech 926, handskördad vildtjung från bara orörda havsvatten, extraheras försiktigt för att skydda den känsliga fucoidanen från nedbrytning. Maritech 926 är oöverträffad i styrka, renhet och miljöhållbarhet. Sverige En högkvalitativ produkt – Jag spenderade veckor på att undersöka vilken som var den bästa fucoidan. Det finns mycket på marknaden. Jag har bara tagit det i två veckor men redan känner jag mig mer energiserad. Jag köpte specifikt det för att det är anti-cancer kvaliteter som jag har en historia av cancer i familjen. Uppenbarligen aktiverar den mördar-t-cellerna i kroppen som attackerar cancerceller. Denna produkt innehåller den aktiva beståndsdelen i en viss bruntjärg som kallas undaria pinnatifida och de använder en särskild extraktionsprocess som heter maritech som skyddar fucoidanmolekylerna från att bli skadad och ger bästa lönsamhet. Tro mig, jag lägger mycket tid på att undersöka produkten eftersom du måste vara försiktig med vad du lägger i din kropp. Du vill inte ha någon fucoidan från japanska vatten på grund av att kärnan faller ut – det var ett plus för mig. Denna produkt erbjuder den mest potenta och odlas från Atlanten utanför sydamerikas kust i patagoniska havet. Viktigast, det innehåller inte några tångar som laminaria japonica eller kombu som innehåller mycket jod. Om du inte har jodbrist så kan du göra mer skada än bra, så det var en stor faktor för mig också. Jag tar det två gånger om dagen. Jag tycker också att det har sidofördelarna med att normalisera blodsockret, minska kolesterol och öka resistensen mot virusinfektioner etc. Du kan köpa detta tillskott till ett bättre pris genom att köpa in volymen från livstilläggswebbplatsen, men eftersom jag bor i ett avlägset område kunde de inte erbjuda mig dhl, så Sverige var det bättre valet för mig. Dessa människor borde betala mig en provision! Efter att min nhl började återvända efter min andra stamcellstransplantation kände jag att jag slutade med behandlingsalternativ. Jag läste sedan om fucoidan och hur det var en högt rankad cancerbehandling, även om den inte erbjöds som en konventionell behandling. Jag började ta fucoidan 2 kapslar två gånger om dagen och inom sex veckor hade alla mina symtom gått och min energi återvände till normal. Jag har provat olika märken av fucoidan och har hittat livslängden det bästa. Jag har tagit det nu i tio månader och jag är mer än nöjd med resultaten.

[irp]

Life Extension, Optimized Fucoidan, 60 Veggie Caps: Kosttillskott, Alger Olika, Fucoidan (Brun Tång Fucoxanthin)

Denna produkt var vad jag behövde. Mitt hår tunna, gick ner i avloppet, och nu efter att ha tagit det 2 veckor, vilken skillnad! Också gav mig mer energi och jag känner mig så mycket bättre, sover bättre, etc. Rekommendera. Har använt fucoidan ett tag nu och kan ärligt säga att det är ett av de bästa tillskott för att skydda levern. Och möjligen mer. En bestämd rekommendation. Visas för att hjälpa mig att gå ner i vikt och magefett, i kombination med walking och dietary stärkelse begränsning. Även frekvensen av hudcancerskador (bascellscancer) förefaller vara avsevärt avtagande. Har använt produkter med fucoidan i över 3 år nu, utan upplevda problem. Jag tog 2 kapslar per dag. Det här är goda nyheter. Jag tar 1 / dag nu för att sakta ner mögelborttagningen.


Now Foods, Certified Organic Spirulina, 500 mg, 500 Tablets, kr150.00 – Kosttillskott, Spirulina, Alger Olika Sverige

Certified Organic Spirulina, 500 mg, 500 Tablets by Now Foods-Kosttillskott, Spirulina, Alger Olika

Nu livsmedel, certifierad organisk spirulina, 500 mg, 500 tabletter – certifierad organisk. Näringsrik rik superfood. Icke-GMO. Usda organiska. Vegetarisk / Vegan. Koscher. Botaniska / örter. Familjeägt sedan 1968. Certifierad organiskt av qai. Kvalitetssäkrade gmp. Nu levererar spirulina den naturliga näringsprofilen i äkta helmat. Spirullina är rik på beta-karoten (vitamin a) och vitamin b-12 och har naturligt förekommande protein och glas (gamma linolensyra), en populär fettsyra med många hälsofördelar.  Dessutom har spirullina naturligt förekommande mineraler, spårämnen, cellsalter, aminosyror och enzymer. 500 mg spirulina per tablett. 3 000 mg spirulina per 6 tablettbetjäning. Sverige Spirulina är en superfood och anses vara en av de näringsrika och hälsosamma livsmedel! Spirulina innehåller alla spårämnen, alla aminosyror som behövs av människa (ca 60% högt absorberbart protein), hög beta-karoten och andra karotenioder som zeaxantin, vitamin B, e, k, högklorofyll och hälsosamma fetter som glas, dha. Spirulina är känt för att öka immunsystemet, avgiftning av tungmetaller, lägre högt blodtryck, lägre högt kolesterol, lägre cancerrisk, lägre hjärtsjukdomar och många andra också. Spirulina är lämplig för vegetarianer. En av debatteringspunkterna om spirulina är om den innehåller b12 eller b12 analog (se likadan som är inaktiv). Det finns mycket ja och nej så du måste bestämma om du ska smutsa med ytterligare b12. Det här är det billigaste om du letar efter tabletter. Om du inte har något emot smaken eller vill ta höga doser dagligen, kan du spara genom att köpa pulverformen. Jag använder tabletterna när jag måste resa utomlands eller borta, så jag tar det utan märkning på behållaren eller bländarens flaska. Tabletter är också mer lämpliga om du vill ta det med dina måltider av olika skäl, om du inte har något emot att dricka spirulina tillsammans med dina måltider. En annan pluspunkt är att kosttillskotten innehåller inga fyllmedel, bindemedel eller flödesmedel (ganska sällsynta för eventuella tillägg i tablettform).

[irp]

Now Foods, Certified Organic Spirulina, 500 mg, 500 Tablets: Kosttillskott, Spirulina, Alger Olika

Tabletterna är cirkulära i form. Personligen finner jag det svårt att svälja många tabletter av denna form tillsammans vid den tiden. Den rekommenderade dosen är 6 tabletter dagligen vilket är ganska lågt. Minimalt behöver du minst 5 g (10 tabletter). För optimala resultat behövs 10 g dagligen (20 tabletter). Kom ihåg att öka doseringen långsamt, eftersom spirulinas avgiftningseffekter kan orsaka lös avföring och gas om du tar mer än du kan hantera. Oväntad sidovinst – bli av med rasande tröst som jag har haft i åratal! Min utövare rekommenderade dem för mina muskler – jag har varit immobil i många år med cfs men nu jag jagar / boxar etc och vid 65 am tar dessa för att stödja mina muskler.