Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sverige, Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder

Amazing Grass, Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder, 28.2 oz (800 g), kr500.00 – Sverige Sverige

Relaterad produkt:
Natures Way, B-100 Complex, With B2 Coenzyme, 100 Capsules, kr130.00 - Sverige Sverige

Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder, 28.2 oz (800 g) by Amazing Grass-Sverige

kr500.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Amazing Grass, Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder, 28.2 oz (800 g)
Pris: kr500.00 (€47,00)
Produkt Antal: 0.93 kg, 12.7 x 12.7 x 18 cm
Produktkategori: Sverige, Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder

Fantastiskt gräs, grönt superfood, berry-infusionsdryckpulver, 28. 2 oz (800 g) – alkaliserande och energibesparande växtbaserad näring. Vegan & glutenfri. Goji & acai. Certifierad organisk av ccof. 100 portioner. Hela kosttillskott.

Icke-GMO. Fantastiskt gräsbärgrönt superfood är fyllt med naturens mest närande, rengörande och potenta superfoods och infunderas med en kombination av antioxidantrika och karotenoidfyllda organiska goji och acai bär. Varje servering ger en kraftfull dos av hel mat näring din kropp önskar, med en utsökt bär smak du kommer att älska. Smaksprutar glädjer sig. Stödjer övergripande hälsa och välbefinnande. Stödjer friska immun- och avgiftningsfunktioner. Innehåller en probiotisk och enzymblandning för att stödja matsmältnings hälsa. Hjälper till att uppnå rekommenderade dagliga portioner av frukt och grönsaker. Vår process. Fantastiskt gräs är från gårdar, inte fabriker. Den fantastiska historien fantastiska gräsgräsgräser odlas och skördas på vår gård i kansas. Vårt engagemang för de finaste och råvarorna håller det mesta av vad moderen har perfektionat. Till slut gör andra glada oss glada människor. Sverige Grön blandning är det enklaste sättet och det snabbaste sättet att ta en stor mängd gröna grönsaker dagligen. Grön blandning är ett utmärkt tillskott till vår hälsa, eftersom det ger en allmän övergripande ökning till alla aspekter av våra produkter, vilket ökar immunförsvaret, reglerar blodtryck, kolesterol, balanserat pH-värde och många andra!

Relaterad produkt:
Avalon Organics, Hand & Body Lotion, Aloe Unscented, 32 oz (907 g), kr130.00 - Sverige Sverige

Amazing Grass, Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder, 28.2 oz (800 g): Sverige

Jag har provat de flesta av de olika blandningarna av fantastiska gras s. Vad jag tycker om sina produkter är att det mesta smakar mycket bra och är väldigt lätt för nybörjare att börja med. Priset är rimligt för bulkpriserna. Denna produkt innehåller 70% ekologiska ingredienser. Produkten använder inte sojalcitin (billiga fyllmedel) även om de är skyldiga att använda andra billiga fyllmedel som linfrö, äppelpektin. Lyckligtvis är dessa inte mer än 10 viktprocent heller. Det är bäst att ta på morgonen för bästa absorption eller när det är hungrig (undvik unneces sary kolhydrater när man laddar på näringsämnen). För smaken väntade jag söt och sur smak eftersom det är bärfavör. Det visar sig vara bara söt bara. Detta är inte en stämning som du enkelt kan blanda med det med surt fruktpulver som acai eller acerola körsbär för att få en riktigt söt och sur bär favor!

 Denna supermat är ett stort värde. Bra ingredienser, blandar väl och smakar gott. Trevligt att se det kommer i en super storlek. Har använt detta varumärke för ett par år nu och skulle rekommendera. Första gången jag använde den, tyckte jag inte om smaken, men efter några försök gick det bättre. Har en riktigt söt smak, jag lade banan och en riven äpple till min. Jag känner att det ger mig mer energi och får mig att känna mig säker i att jag fick mina dagliga mängder frukt och grönt i en lätt drink. Älska smaken och lätt att använda för att lägga till gröna smoothies gjorda med vegesjuice. Detta är en ny produkt, bara tas två gånger. Men trevlig smak, mycket bra pris. Det är en utmärkt produkt, du ser att det är kvalitet, bra grönt tillsats, god smak när du lägger till en smoothie eller annan dryck. Det skulle vara lite svårt att dricka i bara vatten för mig, till var och en sin egen dock. Snabb leverans, bra pris och produkt som förväntat. Min mamma tar denna produkt varje dag på morgonen, blandas med sojamjölk eller fruktjuice. Jag har det med mina smoothies varje dag och jag älskar det.

Sverige

Relaterad produkt:
Nordic Naturals, Nordic Omega-3 Gummies, Tangerine Treats, 120 Gummies, kr310.00 - Sverige Sverige

Recension: Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder, 28.2 oz (800 g) by Amazing Grass

En av de bästa gröna jag har använt. Endast grönt pulver jag gillar! Smaka tips av körsbär och mycket bra, smaksprutade grönsaker superfood smakar ganska bra. Var med paradis örter gröna tills nu. Detta var billigare, så ville prova det. Smakar bra, blandar lätt med vatten. Inga klagomål, jag köpte detta för att hjälpa till med att få extra greens i min kost för att ge mig en immunitetsspark och andra fördelar som jag kan få av det. Jag försökte de enskilda paketen i affären och av någon anledning släckte det verkligen mina spänningshuvudvärk. Jag kände mig bättre och jag kunde bara ange det för tillägget.

 Jag gick vidare och köpte den större versionen (inget bättre pris än Sveriges). Jag brukade lägga till stevia droppar, men jag slutade efter en vecka (och jag gillar saker söta). Amazing Grass, Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder, 28.2 oz (800 g) Det är inte sött. Den har tillräckligt med bär för att sötna grönsakerna till var du smakar en mild berry smak mer än någonting annat. Jag lägger den till 8-10oz vatten och dricker det på eftermiddagen varannan dag. Jag kan inte hantera något fibertillskott. Vi äter fullkorn och en anständig kost så att något fiberadditiv är för mycket. Detta påverkar mig inte alls. Det är naturligt så det är mildt på min mage. Jag fick en förkylning från mina barn efter att ha startat det här. Mina förkylningar varade i 2 veckor och jag skulle få en sinusinfektion. Den här gången hade min kyla 3 dagar och ingen sinusinfektion. Hej, jag har inget vetenskapligt bevis. Men jag älskar dessa saker. Jag gillar hur jag känner och jag märker en skillnad.

Jag kommer att fortsätta köpa. Verkligen njut av att blanda denna (och citron-limefrukten) dagligen med yoghurt. Som det här har ingen koffein. Jag har använt den här produkten en stund och jag är en nöjd kund. Jag är en mycket aktiv person och den här produkten har hjälpt till att fylla på alla näringsämnen som jag behöver för att uppfylla mina fitnessmål. oroa dig inte för smaken, bara se fram emot resultaten! Ha min varje dag – smakar bra och det är högkvalitativa saker! Älskar att denna produkt är rå, certifierad organisk och glutenfri också. Trevligt sätt att stödja ditt immunförsvar och få alla dessa antioxidanter samtidigt.

Bra sätt att ta in de superfoods som stöder hälsa och välbefinnande. Trevlig all naturlig produkt! En flaska går långt och det smakar bra, pålitlig tillverkare. Försökte flera gånger nu, välsmakande och super effektiv. Vi rekommenderar att du lägger till ditt gröna superfoodpulver till en skaka på morgonen som även innehåller proteinpulver och färsk frukt och följer näven / tummen / näven för att hålla din ämnesomsättning löpande. Antioxidanter är ett dubbelkantigt svärd i världen av återhämtning och muskeltillväxt. Dessutom är druvsfröhud en annan kraftfull hjälpare för dem som har högt blodtryck. Sophie grundade sitt företags- och wellness varumärke, filosofi, med målet att göra det enklare, mer inspirerande och mer utsökt för att uppnå optimal hälsa och strålande välbefinnande. Vårt bärgröna superfood är ett gott dryckpulver infunderat med acai och goji bär som hjälper dig att uppnå dina 5-9 dagliga portioner av frukt och grönsaker. Spenat: Kanske är världens mest kraftfulla superfood, spenat laddad med kalcium och järn. Jag tog den första nypen och trodde att jag vill ha det varje dag, vilket är annorlunda än vad jag kände om mintchokladchipset som jag tvingade mig att dricka. Tack och lov innehåller fantastiskt gräsgrönt superfood berry det. För protein plus tillskott är den här en vinnare, men om allt du vill är superfoods, kan du definitivt göra det bättre.

Denna tankeväckande blandning kombinerar våra alkaliska lantbruksgrönsaker och hälsosamma frukter och grönsaker med näringsrika superfoods plus kakao. De kan inte riktigt göra ett gröna pulver smak gott, mycket som de kan försöka, eftersom de alltid tycks smaka på mig. Det kan låta perfekt, men din kropp behöver den oxidativa stressen för att signalera att du måste komma tillbaka starkare, snabbare och mer varaktig än tidigare (34). Flaxseed har omega 3 fettsyror i den, så det är bra för att hjälpa till att förhindra inflammation och motverka övergripande ohälsosamma omega 6 fettsyra obalanser. En del av superfood ingredienserna, som spirulina och vete gräs är också vegetabiliska proteiner. Även när den läggs till en färsk frukt och grönsaker smoothie, gör den lilla mängden pulver hela smaken som stevia och falskt bärgarns flingor. Ingenting säger sommaren som ett kallt glas iste. Hoppa starta din dag med hum nutrition rå skönhet grönt superfood pulver.

 Den innehåller 10 gram hela matprotein och 6 gram fiber per portion.

Kategorier: , ,

Relaterade produkter: