Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sportnäring, Ärtprotein, Växtbaserat Protein

Now Foods, Sports, Pea Protein, Vanilla Toffee, 2 lbs (907 g)

Now Foods, Sports, Pea Protein, Vanilla Toffee, 2 lbs (907 g) Review

kr150.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Now Foods, Sports, Pea Protein, Vanilla Toffee, 2 lbs (907 g)
Produkt Antal: 2 lb, 1.09 kg, 14.7 x 14.7 x 20.3 cm
Produktkategori: Ärtprotein, Växtbaserat Protein, Sportnäring, Sverige

Relaterad produkt:
MHP, Adrenaline Drive, Peppermint, 30 Fastsorb Tablets

Icke-GMO vegetabiliskt protein, 25 g protein, blandar lätt, smidig konsistens, läcker smak med grenade kedjor aminosyror, inga konstgjorda sötningsmedel – ingen aspartam – ingen sukralos – ingen Acesulfame-K, ingen soja, inget mejeri, Vegetarian/Vegan, GMP Quality Assured, Ärtor är välkända för att vara en källa till mycket biotillgängligt protein. Dessutom är ärter inte betraktade som en av de viktigaste dietallergenerna. Sammantaget gör detta ärtprotein till en idealisk källa för näring efter träning för idrottare som kan ha svårt att komplettera med andra proteintyper. NU Sports Pea Protein är ett icke-GMO vegetabiliskt proteinisolat som har 25 gram lätt smält protein. Varje servering med 1 skopa har vanligtvis över 4 400 mg grenade aminosyror och över 2 000 mg L-Arginin. NU Sports Pea Protein har en slät konsistens och blandas lätt i vatten eller andra drycker.

Ärtprotein, Växtbaserat Protein, Sportnäring: Now Foods, Sports, Pea Protein, Vanilla Toffee, 2 lbs (907 g)

Bonus: Vi älskar det med banan, mandelmjölk eller hampmjölk och jordnötssmör! Till exempel kommer deras vaniljproteinpulver från vaniljbönor i madagaskar och deras gula ärtor skördades från bergen i norra Frankrike. De 9 eaas fungerar bra som ett team, och så lågt lysinvärde begränsar hur vi tar upp de andra åtta essentiella aminosyrorna. Växtbaserade proteinkällor kräver å andra sidan lite till ingen bearbetning. Jag är ny på veganism och stirrade bara på att leta efter några saker som kan komplettera mitt proteinintag, särskilt när jag gör tunga träningspass. En skopa (31G) innehåller 20 g protein och 4g fiber. Utvecklad av tidigare professionella idrottare, owyn (Only what you need) är ett växtbaserat proteinpulver som är utformat med människor som lider av matallergier i åtanke. Med 21 gram protein, 7 gram fiber och bara 3 netto kolhydrater per portion är detta välsmakande växtbaserade alternativ en vinnare. Tänk på att vassleprotein och växtprotein aldrig kommer att smaka samma sak – du kan inte förvänta dig att det ska göra det. Numera finns det proteinblandningar gjorda av ärtprotein, hampa, ris, grönsaker och frukter som packar lika mycket näring, protein och aminosyror som vassle, om inte mer! De flesta vassleproteiner tillverkas med en syra-spolad process med hög värme.

Now Foods Pea Protein - Ärtprotein, Växtbaserat Protein, Sportnäring

En av de vanligaste frågorna jag får om smoothierecept eller min smoothie skålar handlar om vilka superfoods eller proteinpulver som jag använder. Som idrottare är en aspekt som jag älskar mest med min sport att träna och tävla i naturen. I samband med motståndsträning är ett protein av hög kvalitet ett som har alla de essentiella aminosyrorna (Eaa) och innehåller en tillräcklig mängd av den grenade aminosyran (Bcaa) leucin för att öka syntesen av muskelproteiner. Du måste ha alla 9 av dessa aminosyror för att bilda ett komplett protein. Den välbalanserade profilen uppfyller de väsentliga aminosyrakraven som beskrivs av världshälsoorganisationen för vuxna. Varje portion innehåller 112 kalorier, 27 gram protein och 258 gram kalcium. Nästan 4 000 amazonköpare har lämnat fyra eller femstjärniga recensioner av det organiska växtbaserade proteinpulvret.

Relaterad produkt:
ProSupps, PS ISO-P3, Chocolate Milkshake, 2 lb (907 g)

Ärtprotein, Växtbaserat Protein, Sportnäring: Now Foods, Sports, Pea Protein, Vanilla Toffee, 2 lbs (907 g)

Och enligt många studier är växtbaserade proteiner lika effektiva som animaliska proteinprodukter vad gäller prestanda och förändringar i kroppens sammansättning. Jag rekommenderar inte heller detta till drogtestade idrottare eftersom det inte är nsf-certifierat för sport och uppenbarligen innehåller hampa. Även om vi såg ökningar i 1rm styrka för båda grupperna såg vi inga förbättringar i imtp peak force eller imtp rfd. Det är också en rik källa till cystein, en aminosyra som tros förhindra muskeltrötthet efter träning. Vår forskning visar att barninriktade proteinpulver nu börjar skära ut ett segment för sig själva och svarar på detta behov. När växtbaserat ätande blir mer och mer populärt har alternativa proteinkällor översvämmat livsmedelsmarknaden. Det fanns inga skillnader alls, och båda formerna av protein framkallade samma resultat.

En liten mängd glutamin och grenade aminosyror har också tillsatts, såväl som bromelains och papains matsmältningsenzymer, härledda från ananas respektive tass tass. Dessa är populära proteinkällor som används i växtbaserade proteintillskott. Eftersom ärtprotein kan brytas ner och absorberas inom 45-60 minuter efter konsumtion gör det till ett praktiskt alternativ för efter träning jämfört med vassleprotein. På så sätt blir ditt protein mer mångsidigt. Om du vill ha ett proteinpulver som gör mycket, och som har certifieringarna tillsammans, är detta ett fast val. Med ärtproteinpulver kommer du inte att känna dig utbränd eller trött efter din session eftersom glykogen lagrat i din muskel aktiveras av aminosyrorna i proteinpulvret. En 12-veckorsstudie visade att viktlyftande män som konsumerade 50 gram ärtprotein per dag fick samma mängd muskeltillväxt som motsvarigheterna som konsumerade rätt mängd vassleprotein. Health Warriors växtprotein blandas med probiotika.Vi gillar transparensen som de uppger i förväg för sitt risproteinpulver kommer från porslin, men praktiskt taget alla risproteinpulver kommer från porslin. Men jag har en fråga, provade du ironvegan protein shake. Flera testare gillade det sötma av detta pulver, kanske för att det hjälper till att täcka den jordiska smaken som är karakteristisk för vegans proteinpulver. Hur staplar ärtprotein upp när det gäller muskelbyggande potential? Även om kaloriantalet är högt på 170 på grund av det höga proteininnehållet, finns det också en relativt hög 360 mg natrium.

Varje påse hade en portion vassleprotein (Wp: 120 Kcal, 1,2 g fett, 1,4 g cho, 24,4 g pro) eller ärtprotein (Pp: 110 kalorier, 1, 2 g fett, 1 g cho, 24,5 g pro) köpta från en tilläggsleverantör (True nutrition, vista, ca, usa). Recensionerna säger att den har en mild ris smak, vilket är bra för människor som kanske inte gillar den beany smaken av soja och ärter. Detta är det bästa smakande veganproteinet jag någonsin har haft. Detta är svårt eftersom proteintillverkare sällan avslöjar denna information. Vanligt ärtproteinpulver som inte har delvis smälts verkar dock inte ha samma effekt. Ett lysande exempel är övergången till proteinpulver från växtkällor som ärter eller ris, en kategori som en gång dominerats av vassle. Jag kände också igen att min kropp klarar bra med ärtproteinpulver och få andra tillägg.

Relaterad produkt:
Scivation, Xtend, The Original, Strawberry Kiwi Splash, 1.5 lb (700 g)

Now Foods Pea Protein – Ärtprotein, Växtbaserat Protein, Sportnäring

Nu Foods Pea Protein: Föreslog att jag försöker maximera vibrationer för att få lite gröna, näring, protein etc. Certifierad usda organisk, icke-gmo och soja-fri, aloha är en av de renaste vegan proteinpulver där ute. Grundläggande växtprotein för livstid är inte billig. Jag tycker att detta protein tillsammans med sunwarrior är lätt att smyga in i bakverk och andra typer av hembakade snacks som mina chewy superfood hamp protein barer. Largeman-roth säger också att vissa proteinpulver har en tvättlista med ingredienser, så gå med en som har ingredienser som du känner och förstår. Vi var imponerade av att säga minst med detta tillägg till sportens näringssortiment. Det smakar bra och levererar den kvalitetsnäring som vi har förväntat oss av detta ledande märke. Jag gillade att det var kalorifattigt, men högre i protein, och helt enkelt blandat med en cashew-/mandelmjölkblandning och isbitar i min ninja mixer. Jag var mer än lite skeptisk eftersom växtproteinpulver verkar aldrig vara bra bara med vatten. Prana är marknadsledande inom idrottsnäring och wellness, särskilt när det gäller gourmet-smak. Forskningsgruppen som kopplar samman användning av veganproteinpulver med en minskad risk för cancer växer snabbt och ser fortsatt lovande ut. Detta pulver har 4,1 stjärnor på amazon (Återigen ganska högt för ett proteinpulver, men inte så högt som vårt val), över 8 000 recensioner. Huvudingredienserna är ärtprotein, brunt risprotein och chiafrön.

Detta proteinpulver är icke-gmo, vilket betyder att det inte har några genetiskt modifierade organismer. Mina ögonbrynen blev glesa och det är min signal för att jag inte hade en tillräcklig mängd protein. En studie jämförde risprotein och vassleprotein genom att ge 24 unga, motståndstränade män 48 g av båda källorna under 8 veckor tillsammans med en träningsplan. Tack vare den kraftfulla blandningen av ärtprotein, hampafrö och pumpafrö får du 18 gram av muskelbyggnadsblocken tillsammans med sex gram fiber och en generös dos magnesium och järn. Efter detta kommer det ner till de nio essentiella aminosyrorna, som finns i proteinkällor av hög kvalitet. En Amazon-granskare säger att jag har använt det i mina smoothies under de senaste tio dagarna, och jag är glad att rapportera att det inte orsakar obehag, uppblåsthet eller magvärk, som jag upplevt med några andra proteinpulver. När det gäller att få protein på en växtbaserad diet tenderar människor att bli oroliga. Jag ville ha ett vegetabiliskt protein, men inte grön ärta (eller nötterjordnötter) så detta gula ärtprotein passade mina behov. Detta proteinpulver från vegasport drar protein och näringsämnen från flera växtbaserade källor, inklusive ärtor, lucerna, pumpa och solrosfrön och packar i 30 gram protein per skopa. Jag ber dig att ta bort dem från din lista och varna dina läsare om den potentiella fara de kan sätta sig själva och deras familjer genom att konsumera det proteinpulvret. För så många är den svåraste delen av att byta till ett växtbaserat proteinpulver att hitta en produkt som smakar bra.

Den har också en rimlig mängd kalorier och protein, vilket jag tyckte tilltalande. Många användare rapporterar att till skillnad från vissa andra proteinpulver, upprör inte detta magen. Jag kan helt enkelt inte äta så mycket av något veganprotein (120 gram per dag) men jag kan dricka 3 av dessa skakningar om dagen och känna mig fantastisk! Djurbaserade proteiner (kött, fisk eller mejeri) innehåller vanligtvis alla dessa essentiella aminosyror och kallas därför kompletta proteiner, förklarar hon.En studie fann att 20 gram ärtproteinpulver tagit 30 minuter innan du äter pizza minskade det genomsnittliga antalet kalorier som konsumeras med cirka 12%. Och eftersom det är smaklöst kan det smidigt smälta in dina smoothies, proteinbollar eller havre över natten. Din kropp bryter ner protein till aminosyror som kan användas för att bygga muskler.

Om du letar efter det bästa veganproteinpulvret kan ärtprotein vara rätt alternativ för dig. Om vårt toppval är slut, eller om du vill experimentera lite mer med smaker kan du prova orgain organiskt växtbaserat proteinpulver. Detta är ett av de mest kontaminerade proteinerna du kan få, och det är inte bara från kravet som nu är tänkt att följa i Kalifornien genom att inkludera prop 65-märkningen på etiketten, som den ignorerar, utan från oberoende tester som har visat dem att vara bland de värsta gärningsmännen för de flesta förorenade proteinpulverprodukter, särskilt den organiska versionen ironiskt nog. Och med tanke på att optimal näring har vunnit bästa proteinpulver för sina vassleprodukter många år i rad, sätter guldstandarden 100% växt i god strid för det bästa veganproteinpulvret.