Sverigeapotek.eu - Naturliga hälsoprodukter

Hälsa Skönhet Kosttillskott

Aztec Secret, Indian Healing Clay, Deep Pore Cleansing!, 2 lbs (908 g), Sverige Sverige

Indian Healing Clay, Deep Pore Cleansing!, 2 lbs (908 g) by Aztec Secret-Sverige

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Aztec Secret, Indian Healing Clay, Deep Pore Cleansing!, 2 lbs (908 g)
Pris: kr110.00 (€10,50)
Produkt Antal: 1.02 kg, 16.3 x 9.4 x 9.4 cm
Produktkategori: Sverige, Indian Healing Clay, Deep Pore Cleansing!

Aztec-hemlighet, indisk läkningslera, djupporrensning!, 2 kg (908 g) – hälsa och skönhet. Världens mest kraftfulla ansiktsbehandling. 100% Naturlig kalciumbentonitlera. Känn ditt ansikte pulserande. Ansiktsbehandlingar, akne, bodywraps, lera bad, fot soaks, kyld lera för knäförpackningar. Praktiskt för insektsbett! Njut av fördelarna med lera i ditt eget hem. Försköna och uppdatera precis som cleopatra använde lera i hennes skönhetsritual i antika egypten. Aztecs hemliga indiska läkningslera hjälper till att avlägsna föroreningar och smuts från porerna. Djupporrengöring av huden. Världens mest kraftfulla ansikts 908 gram helande lera gör 20-30 ansiktsbehandlingar. Använd det en gång per vecka för hela familjen, oftare för tonåringar med problemskinn.

Män älskar det också. Sverige Produkten är bra, men jobbet som Sverige packar produkterna för frakt är hemskt. En av lera burkar hade locket spricka och faller av i transit. Det var naturligtvis en fruktansvärd röra att städa, plus jag förlorade hälften av en burk lera. Jag älskar absolut att använda aztec hemlig indisk läkningslera djupporrengöring som ansiktsmask när den blandas med unpasteuriserad cidervinäger så härlig och uppfriskande. Tips: Efter applicering av mask, lägg dig ner på sängen med pärla som hänger ner över sidan för att få ännu bättre porrträngning. Jag lägger också till badvatten för avgiftningsändamål, till och med lägger jag in i wheatgrass pottajord för att tillsätta ytterligare näringsämnen från jorden. Jag har använt denna gröna bentonitläkningslera under många år och älskar bara det! Tack Sverige för att ha den här mycket prisvärda och underbara produkten. Visste mitt ansikte rött säkert. Kände de goda vibrationerna (pulserande) runt mittytans yta och det slätmade min hud, minimerade mina porer och fungerade så bra, min pojkvän gick med på att ha sitt ansiktsmaskade. Ett måste för någon skönhetssamling, jag har inte akneproblem, så jag vet inte om det hjälper eller inte. Det kan ha bidragit till att minska porstorleken lite.

Aztec Secret, Indian Healing Clay, Deep Pore Cleansing!, 2 lbs (908 g): Sverige

Om det gjorde det var det inte signifikant. Min hud känns mjuk efter att du har använt den. Det här är fantastiskt Jag har faktiskt fått hela familjen att använda den, min syster hade problem med det eftersom hon inte läste instruktionerna och lämnade den på länge och hon har superkänslig hud, liksom för resten av oss, vi älskar oss väl det har även killarna som använder det fungerar bra och älskar hur min hud känns efteråt. Denna lermask är riktigt bra, drar ut alla föroreningar och gör min hud lysande! Det torkar ut min hud. Men det blir av med finnar samtidigt. Du måste applicera tungt lager fuktkräm efteråt, är inte dödsdalen där atombomberna testades? vad är det här i det här läget är det inte konstigt att det är en hemlighet.

Detta är den legitiska att extrahera djup smuts från ner under. Mitt ansikte pulserar och jag vet att det gör det är jobb. Det är fantastiskt, det krymper dina porer och hälften av mina blackheads på min näsa, där det är borta efter 1 ansökan. Om du använder det regelbundet blir din t-zon mindre glänsande, för att du behöver en bra fuktkräm efter det här. Det är värt försöket. Loooove det mycket bra, det hjälper min hud mycket, det är rörigt att använda. Jag försökte det på mitt ansikte och det gjorde ingenting för min akne, jag provade det på mitt hår också att göra en detox behandling och min hårbotten kände sig inte ren alls. Jag kommer inte att berätta för dig att du inte försöker det, men bara vara beredd att göra ansträngningar för att blanda det korrekt och ge tid att se resultat. Jag har upptäckt att jag är någon som inte är tillräckligt tålmodig för allt det, men om du är så försiktig, använder jag den här produkten två gånger i veckan med rå äppelcidervinäger, det hjälper verkligen med min akne och gör min hud mjuk och mjuk och minimerar också mina porer. Jag har verkligen sett en förbättring i min hud eftersom jag har använt detta. Och det är verkligen mycket produkt för priset, lägger lite rå honung till blandningen gör masken ännu bättre.

Sverige

Recension: Indian Healing Clay, Deep Pore Cleansing!, 2 lbs (908 g) by Aztec Secret

 Det är också bra för att rensa hårbotten. Kärlek älskar det! Nu fick jag min dotter med det! Jag älskar denna lera som en ansiktsbehandling. Jag blandar det med vanlig cider vinäger och jag svär mitt ansikte ser ut som jag tillbringade några timmar i spa! Aztec Secret, Indian Healing Clay, Deep Pore Cleansing!, 2 lbs (908 g) När man blandar detta med äppelcidervinäger i motsats till vatten är resultatet utmärkt. Rengöring är lite rörig, jag använde redmondlera innan du använde aztec-hemlighet. Med redmondlera, varje gång jag använder den för ansiktsbehandling, förutom den pulserande känslan, får jag den mycket varma känslan på mitt ansikte, som blod cirkulerar överallt! Jag får inte samma resultat med aztec-hemlighet. Aztec hemlighet kanske billigare, men det är inte effektivt för mig. Jag försökte göra en tandkräm med detta, och det är också gritty.

Inte bra för mina tänder. Hittade min heliga gralmaske! Denna mask drar verkligen all smuts från mina porer till ytan, jag behöver fortfarande trycka ut det manuellt eftersom jag har förstorade porer, men det har gjort jobbet väldigt lättare! Jag blandar det med akv, några droppar teträdolja, rosa höftolja och vatten. Att säga farväl till alla andra lermaskar! Bra produkt. Kan känna att den skärper huden nästan omedelbart efter att den sätts på. Känn det också pulserande. Kan inte vara bekväm för andra människor men jag älskar det! Jag såg inte en omedelbar skillnad i min hud och det tog ungefär 2-3 veckor för min hud att rensa upp men det är nu klart och mjukt och smidigt. En nackdel av denna mask är att den kan lämna huden extremt röd i cirka 30 minuter efter det att den har tagits bort. Och personligen ser det ut som att jag har bränt hela mitt ansikte men jag gör inte bara masken om jag går ut så det är inte ett problem. Övergripande en fantastisk produkt och kommer definitivt att köpa igen men inte länge eftersom behållaren är enorm och bör i fjol. Om du har en vän eller familjemedlem som alltid letar efter nästa naturliga skönhetsfix eller känner någon med oroande hud, är det här den perfekta presenten till dem. Du vill ånga ditt ansikte så att dina porer kan öppna upp så när du applicerar ansiktsmask och skrubber stänger du porerna med kallt kallt vatten och du kommer se en förändring om några månader. Jag rekommenderar starkt den indiska bentonitlera från den här säljaren.

Nu kan du njuta av fördelarna med lera i ditt eget hem. När leran var helt torr och började spricka sköljde jag av det med varmt vatten. Tillbaka i 2016 varnade fda folket att inte köpa bästa bentonitlera på grund av blyförgiftning. (Mycket viktigt) och använda denna lermask minst två gånger i veckan. Eftersom azteklera innehåller grundläggande mineraler är det helt säkert att använda externt. Det är 100% naturlig bentonitlera och har ett bra recept på en lermask med äppelcidervinäger på baksidan som jag personligen använder minst en gång i veckan! Jag använde denna mask på hela mitt ansikte eftersom jag har problemområden nästan överallt och det fungerar fantastiskt. Applicera 1 / 8in till 1 / 4in av pastaen i ansiktet eller annat område och låt det torka i 5-10 minuter för känslig hud och 15-20 min för normal hud. Efter att ha använt leran på dem i 2 veckor börjar de se mindre scaly ut, huden är inte riktigt så grov och de är inte så torra. Lyckligtvis kan du avlägsna din hud av föroreningar och ge den ett välbehövligt närande ökning med exfoliating fördelarna och användningen av läkningslera. Jag skulle tvätta mitt ansikte med en oljevätska innan jag började, något som var en del av min vanliga rutin som alltid hade hållit min hud frisk. Om jag kunde ge denna lera mer än 5 stjärnor skulle jag. Denna fantastiska mask fungerar som en naturlig soother om vadderad på skär, sår, blåmärken eller till och med muskelskada. Hos män är det den plötsliga viktminskningen som får huden att lossna.

Ovanstående är en uppdelning av aflatoxinexponering i den typiska thailändska kosten (20). Njut av fördelarna med lera djupporrengöring i ditt eget hem med aztec hemlig indisk helande lera djupporrengöring. Yerba prima bentonitlera är en bra att ta om du vill dra nytta av att använda bentonitlera.