Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Tuggummi, Oral Tandvård, Oral Dental Care, Tandvårdsmynt, Xylitolgummi Godis, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

B-Fresh Breath Freshening Gum, Cool Spearmint, 100 Pieces, kr90.00 – Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis Sverige

Relaterad produkt:
Aquaphor, Baby, Gentle Wash and Shampoo, Fragrance Free, 8.4 fl oz (250 ml), kr50.00 - Bad, Skönhet, Schampo, Barnschampo, Duschgel, Barn Kroppsvask, Barn Duschgel Sverige

Cool Spearmint, 100 Pieces by B-Fresh Breath Freshening Gum-Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

kr90.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: B-Fresh Breath Freshening Gum, Cool Spearmint, 100 Pieces
Pris: kr90.00 (€9,00)
Produkt Antal: 0.16 kg, 10.2 x 5.8 x 5.8 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

B-fräsch ink. , Andningsuppfriskande gummi, kallt spjutmynt, 100 stycken – otroligt effektivt. Färsk. Koscher. Sötad med 100% xylitol. Vegan, glutenfri, GMO fri och sojafri. Rekommenderas av tandläkare. Sockerfri! Patenterad. 500% Rdi vitamin b12.

Utmärkt källa till vattenlöslig kalcium. Sockerfri sötad med 100% xylitol. B-färskt gummi revolutionerar dramatiskt marknaden för andningsfräschare. Andningsfräschare som är tillgängliga för konsumenten idag är i grunden utformade för att dämpa lukten av dåligt andetag genom att täcka upp problemet med en stark smak. B-färskt gummi förändrar naturligt pH i munnen så att det bekämpar bakterier som orsakar tandförfall, plack och dålig andedräkt. B-färskt gummi innehåller inget socker, salt eller konserveringsmedel. Den patenterade formeln som kombinerar xylitol-, kalcium- och b12-vitaminer gör att b-färskt gummi kan utföra några andetagsprodukter på marknaden idag. Sverige Detta tuggummi är enastående! Jag har kämpat för att hitta ett gluten och sojagratiskt tuggummi i år. B färska, inte bara har god smak, är långvarig och är allergenfri, deras företag har en mycket hög standard för engagemang för kvalitet. Jag pratade med dem och ingen av deras ingredienser är från Kina, och de säkerställer definitivt att ingen av ingredienserna är GMO. De förstår behoven och bekymmerna för celiaci, allergi och gröna samhällen. Jag rekommenderar starkt denna produkt. Detta är verkligen en bra produkt.

Det uppdaterar andan och sötas bara med xylitol. Smak är också bra. Kom ihåg att xylitol är mycket giftigt för hundar. Så se till att din hund inte äter dessa under några omständigheter! Även en liten mängd xylitol kommer att göra hundar blodsocker droppe snabbt för lågt. Det beror på hundens storlek hur mycket de kan tolerera: några stycken tuggummi kan vara dödliga för en liten hund), b-friskt är ett annat 100% xylitol sötat tuggummi som jag har köpt på Sverige. Vad som skiljer det från de andra xylitolsöttade tandköttet som finns på marknaden är det faktum att det är patenterat fri från gmo och att det inte innehåller soja (de flesta andra innehåller lecitin som vanligen är sojafrämda). Det har också ett mervärde i form av tillsatt kalcium och vitamin b12. B-färska som de flesta andra xylitol sötade tandkött hårdar och förlorar det är smak efter några få bett. Men det stämmer mig inte riktigt, eftersom jag inte är en stor tandköttsperson (jag kan inte ha ett tuggummi i munnen i lång tid, det gör mig hungrig och nervös) och jag tygar bara xylitol söttade tandkött på grund av xylitol antikroppsegenskaper omedelbart efter måltider mellan borstning och tandtråd under dagen. Jag har beställt detta tuggummi tidigare från dig. Det är min favorit tuggumma i världen.

Relaterad produkt:
Heritage Store, Wool Flannel, 1 Flannel

B-Fresh Breath Freshening Gum, Cool Spearmint, 100 Pieces: Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Den här sista beställningen (som innehöll 5 flaskor gummi) var gammal eller något var fel med det. Tuggummit var svårt (smuligt) och blir bara svårare när du tuggar det. Mycket besviken efter att ha spenderat 50 dollar på ordern. Laura, vi tyckte inte om smaken eller texturen på detta tuggummi. Det hade en dålig eftersmak och var inte så mjuk att tugga. Mina barn älskade bubbelgummit smak. Med undantag för för sött för spjutmynt, men lämnar ur munen fräsch och tuggumman är mjukare längre än bubbelgummen smaksatt en, mjukare än spry, varar längre, kostar mycket mer. Bubbelsmak är bäst – och rensar tänder, jag älskar att detta tuggummi är sockerfritt tillsammans med att vara aspartamfritt. Jag brukar köpa detta märke, rekommendera det mycket. Och du kommer alltid hitta bra priser med Sverige. En av de bästa tuggvapen jag någonsin har försökt. Endast belgiska xyligum är så bra. Jag har bara provat en annan b-frisk smak, kanel, och den smakar mycket bättre för mig!

Bad, Skönhet, Oral Tandvård, Tandvårdsmynt, Tuggummi, Xylitolgummi Godis

Relaterad produkt:
Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g)

Recension: Cool Spearmint, 100 Pieces by B-Fresh Breath Freshening Gum

Varken smak är dock mycket långvarig. Jag köper detta märke av tuggummi eftersom det sötas med xylitol. Jag älskar b-färskt sortiment av tandkött och det faktum att de är GMO-fria! Jag låter inte mina barn tugga på något annat tuggummi. Spearmint är stark och jag fann att även en bit är tillräckligt. Så glad Sverige bär utbudet online och erbjuder det till australiensiska kunder. Fungerar bra bra smak. Älskar denna produkt och ger dig verkligen andedräktstillförtroende, speciellt efter att ha druckit kaffe. B-Fresh Breath Freshening Gum, Cool Spearmint, 100 Pieces Jag älskar det faktum att det har tillsatts b-vitamin. Jag är också bättre när min 8-årige har en, eftersom det är alla naturliga ingredienser och inget socker som du köper i butikerna. Tack Sverige. Älskar detta! Jag använder inte konventionellt tuggummi längre. Jag köpte både kanel och spearmint gummi. Jag gillar strukturen, smaken och varaktigheten av smaken av detta gummi. Jag lider av muntorrhet och tuggummi håller min mun fuktig och fräsch och gör faktiskt att ha konversationer med människor mindre stressiga, eftersom jag alltid är orolig för andedräktens lukt.

Det är, parentesiskt, det enda gummit på marknaden som inte ger mig huvudvärk. Inte säker på vad b-frisk gör annorlunda men jag är tacksam att de gör. Den enda nackdelen är att hela livsmedel inte bär den här raden längre så det enda sättet jag kan få det är att köpa den online och betala frakt. Också, skulle verkligen vilja ett lakritssmaksat tuggummi. Jag köper det för min mamma. Hon känner verkligen förändringen när den används för b12. Jag föredrar kanelsmakaren. Älska friskheten. Det går inte som super lång tid mer än ett tag men det är värt det. Det lämnar en ny känsla.

Det är en mycket stark smak som jag gillar mycket. Det bästa gummit på växten. Stannar mjuk! Smakar bra! Och du får vitaminer för bara ett extra plus! Så värt det! Stort gummi, smakar och luktar fantastiskt för en loooooong-tid, blir mjuk. Kommer att beställa om och om igen. Försökte bubblegum smak också men tyckte inte om det, det här är långt bättre. Xylitol är från träd inte från majs, stort plus! Och det finns ingen titandioxid! Enligt min mening är bfresh mycket bättre än spry. Jag har kanel och pepparmint på jobbet och har den här i min väska. Jag har köpt dem många gånger, men den här för första gången.

Jag gillar det, och ska köpa igen. De är inte super-långvariga, men tillräckligt långa. Forskning tyder på att värdet av xylitol kan vara högst under perioder med hög dental aktivitet, såsom utbrott av nya tänder, speciellt när första och andra molar utbrott. Medan tuggummi aldrig kan ersätta borstning och tandtråd indikerar amerikanska tandläkare att 20 minuter tuggande sockerlösa tandkött efter måltider kan bidra till att förhindra tandförfall. Det kan faktiskt hjälpa till att rengöra tänderna och tandköttet för att främja oral hälsa. Barnen som fick de högsta doserna av sirapen såg största möjliga nytta. Översynen säger också att flera av studierna som ingår i det inte rapporterade tillräcklig information om biverkningarna av xylitol, vilket kan innefatta uppblåsthet, diarré och laxerande effekter. Den kan bearbetas från träd som björk, men det kan också göras med en industriell process som förvandlar en växtfiber som kallas xylan till xylitol. När xylitol konsumeras vanligt i flera månader, är streptokockerna mutans bakterier från plack till saliv. Därför är din bästa satsning att bara hålla xylitol ur ditt husdjurs räckvidd. Med alla dessa alternativ väntar vid kassan godisstället, är det lättare än någonsin att tillfredsställa din söta tand och skydda den från hålrum samtidigt. Xylitol är ett 100% naturligt sötningsmedel härlett från vegetabiliska källor. Det är säkert och tillgängligt i färdiga former för både barn och vuxna.

Xylitol är bra för dina tänder och tandkött. Jag är tandläkare och vi har studerat och sett forskning om xylitols positiva effekter mot kariogena (syrproducerande) bakterier och jag har därför provat några olika typer av xylitolprodukter. Och ett paket med trident gummi innehållande xylitol säger att det hjälper till att förhindra håligheter. Patienter som har ärftliga problem med tandköttssjukdom eller som tidigare haft tänder behandlade för förfall, har högre risk för ytterligare komplikationer. Det bästa beviset för att förhindra tandförfall är fortfarande att borsta med fluor-tandkräm och äta mindre socker, sa han. Uttalanden om kosttillskott har inte utvärderats av fda och är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdomar eller hälsotillstånd.