Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Örter, Herbs, Bach Ursprungliga Blomma Essenser Räddning, Bach Original Flower Essences Rescue, Clematis

Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml), kr160.00 – Örter, Clematis, Bach Ursprungliga Blomma Essenser Räddning Sverige

Relaterad produkt:
Herb Pharm, Motherwort, 1 fl oz (30 ml), kr90.00 - Örter, Motherwort Sverige

Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml) by Bach-Örter, Clematis, Bach Ursprungliga Blomma Essenser Räddning

kr160.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml)
Pris: kr160.00 (€15,00)
Produkt Antal: 0.05 kg, 9.7 x 2.8 x 2.8 cm
Produktkategori: Örter, Clematis, Bach Ursprungliga Blomma Essenser Räddning, Herbs, Clematis, Bach Original Flower Essences Rescue

Bach, ursprungliga blomma essenser, räddningsåtgärd, naturlig stressavlastning, 0. 7 fl oz (20 ml) – en homeopatisk botemedel. Innehåller 27% alkohol. Inga konstgjorda tillsatser. Passar till veganer. Indikationer: för avlastning av tillfällig stress. Dr Bachs mest kända blomma essensformel, räddningsåtgärd, är en av världens mest kända naturliga stressavhjälpmedel. Gjord av fem av doktorns ursprungliga 38 blomma essenser: körsbärsplommon, clematis, impatiens, rockrosa och stjärna av bethlehem.

 Räddningsåtgärd är en helt naturlig form av helande som kan minska vardagen och hjälpa till att upprätthålla kontrollen över din hälsa. Effektiv i nästan alla situationer som orsakar stress eller ångest. Hjälper till att återställa en känsla av lugn och kontroll. Skonsam, säker och effektiv behandling för hela familjen. Sverige Bach Flower Rescue Remedy sparar verkligen min sanity på regelbunden basis. Jag trodde inte att det skulle fungera, men det är överlägset den bästa stressavlastaren du kan få utan att dricka eller ta mediciner! Jag är en specialpedagog, så jag behöver det för det jobbet! Jag lär mig också att fatta på min häst som är ganska snabb, så jag behöver verkligen det för den sporten. Min mamma flyttade här i sommar, så innan jag tar hand om henne tar jag några droppar. Jag har varit i början av en fullblåst ångestattack, med hjärtslagande och illamående. Jag tar min bach-räddningsåtgärd och panikattacken stoppas i det är spår.

Stoppar bokstavligen det. Jag har aldrig behövt ta droger för ångest och den här lilla flaskan har räddat mig många gånger. Jag rekommenderar denna produkt till alla som har stress i sina liv. Jag har en ångestsyndrom och ptsd, jag bär den här i min handväska och tar den när jag börjar flipa över något. Jag använder 3 dropper-fuls under tungan och inom 10 sekunder är jag lugn och inte en galen person längre. Detta gör min man väldigt glad! Det smälter mig bättre än något läkemedel på marknaden, har ingen toxisk effekt och kan hålla mig lugn i 2 timmar. Jag går igenom klimakteriet och har fibromyalgi. Jag tror också att det skulle vara bra för pms. Det här är en fantastisk produkt, jag köper mer för att ge som gåvor till mina flickvänner. Jag har använt den här produkten framgångsrikt i 14 år. Som med alla homeopatiska läkemedel fungerar små saker som tas ofta och konsekvent i flera dagar bäst. Jag känner mig mer avslappnad mentalt, mindre fysisk spänning och övergripande lyckligare när jag tar detta sublinguellt. Jag fann det också säkert och effektivt att använda under graviditet och amning.

Relaterad produkt:
Paradise Herbs, Banaba Leaf, 180 Veggie Caps, kr230.00 - Örter, Banaba Blad Sverige

Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml): Örter, Clematis, Bach Ursprungliga Blomma Essenser Räddning

Denna produkt är så stor. Jag använder den när jag känner mig lite stressad och den fungerar. Inte mer hemma och jag använder den för sömn också. Bara 4 droppar under tungan vid sänggåendet och jag sover hela natten. Jag behöver inte ambien mer. Det här har hjälpt mig att komma igenom hela mitt livskris under de senaste 10 åren. Jag har agorafobi och det hjälper verkligen när jag börjar få panikattack. Så gör mina b-vitaminer och fiskolja! Om du har ångest som jag, snälla prova det här och de andra tillskott jag föreslog! Ingen borde vara utan räddningsåtgärd. Ett måste i varje hushåll, ett måste för livet i detta århundrade.

Örter, Clematis, Bach Ursprungliga Blomma Essenser Räddning

Det här är en fantastisk produkt, det gör definitivt precis vad det hävdar. Det smakar dock som att tinkturen gjordes med tequila, vilket är annorlunda och kan vara en avsmakande smak. Men produkten fungerar fantastiskt, jag kommer definitivt att köpa mer när min rinner ut. Trevligt och lugnande. Nå, jag är nu. Jag önskar att jag hade haft denna härliga bitty flaska godhet innan jag gick och spenderade pengar på en läkare och en sovande rx. Och då stiger solen. Trevlig. En vän rekommenderade dessa droppar till mig – jag hade en lång period av stress som resulterade i konstant muskelspänning, låg andedräkt och nervositet (som första etappen) och sedan panikstörning (som andra etappen) började jag använda dropparna redan den 2: a stadium i mitt tillstånd och jag kan säga att dropparna är mycket effektiva för att behandla mindre nervositet och trötthet från intensiva aktiviteter men de lugnar mig inte ner när jag har en fullskalig panikattack. Men jag rekommenderar dig att ta dem varje dag under en stressig period i ditt liv för att förhindra att dina symtom förvärras.

Relaterad produkt:
The Synergy Company, Stress Remedy, 60 Capsules

Recension: Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml) by Bach

 Håll dig lugn och kontrollerad under svåra perioder av ditt liv – du kan göra det med dessa droppar, enkel träning och positiva känslor. Bach, Original Flower Essences, Rescue Remedy, Natural Stress Relief, 0.7 fl oz (20 ml) Även om attityd är nyckeln här, kommer läkemedel att hjälpa dig att komma igenom. Använd bach resque botemedel i nästan 10 år. Först använde det när jag var kattuppfödare på mina katter – som ett anti-stressmedicin för att hålla dem lugna vid kattshower. Det fungerade bara fantastiskt! Och eftersom du inte kan påverka din katt för att tro på att det här läkemedlet är effektivt, undviker du faktiskt en placebo-effekt. Så, fortsätt – bach rr fungerar verkligen! Nu finns det en stor variation av rr-produkter, utformade speciellt inte bara för vuxna människor utan också för husdjur, barn (alkoholfria och med söt smak). Jag har alltid dem hemma som en enkel och snabb stressbehandling. Jag rekommenderar verkligen dig att bläddra i alla bach-produkter – och jag är säker på att du hittar din botemedel, det här är bra att lägga i vatten när du är stressad eller före sängen.

Också bra för husdjur för lugnande. Detta är wondeful. Jag använder den för mina hundar som är rädda för stormer, speciellt åska. Det lugnar dem ner så att de kan koppla av och sova. lämna inte hem utan det. Jag har använt den för att hjälpa andra med panikattacker, känslomässiga chocker efter kris och stressiga situationer både fysiska och emotionella. Det fungerar verkligen och har inga biverkningar. Det fungerar också på husdjur och husdjur. Dessa saker har hjälpt flera vänner att hantera stressen av en oväntad död i familjen, så mycket att de har bett mig att få en flaska för dem. Jag ger det till mina hundar innan vi reser och även innan vi går till veterinären eller har kirurgi (spay). Det lugnar dem verkligen. Bra innan du går till tandläkaren också. Bra för att hantera stress, ge det till mina katter i deras vatten. Det funkar verkligen. Verkar fungera på mig. Köpte det för min hund att ta innan ett flyg, så jag hoppas det fungerar också för honom.

Jag hittade oavsiktligt bachs stressavlastning och bestämde mig för att prova på min hund, som drabbades fruktansvärt under åska stormar. Det lugnade henne bättre än något av de droger som veterinären hade gett mig, inklusive valium. Jag har använt den sedan, på båda mina hundar, när de verkar stressade och det misslyckas aldrig med att lugna dem. Jag är stolt över att det är en naturlig substans och inte kan skada dem. Jag lägger till detta på min corgis frukost och låt det sitta så att alkoholen kan förångas. Hon måste vänta på frukost ändå på grund av hennes morgonpiller.