Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Badrumsrenare Organiska produkter Sverige:

Bar Keepers Friend, Cleanser & Polish, 12 oz (340 g), kr30.00 – Hem, Hushållsrengöringsmedel, Badrumsrenare Sverige

Cleanser & Polish, 12 oz (340 g) by Bar Keepers Friend-Hem, Hushållsrengöringsmedel, Badrumsrenare

Bar Keepers Friend, Cleanser & Polish, 12 oz (340 g) – tar bort rost. Sedan 1882. Rostfritt stål. Krom. Glasfiber. Porslin. Keramiska kakor. Koppar. Bricka. Mässing. En gång försökt, används alltid. Kök: Rengör och polerar rostfritt stål, köksartiklar, handfat, kokplattor, bänkskivor, keramik, porslin och koppar. Badrum: Rengör handfat, badkar, duschar, toaletter, kranar, kakel och injekteringsbruk. Allmänt hushåll: Bra för restaureringsprojekt. Rengör rostfritt stål, koppar, mässing, krom, keramik, porslin, kakelplast och glasfiber. Använd på dörr- och fönsterhårdvara, knoppar och hårda syntetiska golv. Avlägsnar växtfläckar och smuts från smutsiga ytor. Utsätter rostfläckar från betong, murverk och injekteringsbruk. Ta bort bromsdamm från hjul.


Method, Antibac Toilet, Spearmint, 24 fl oz (709 ml), kr40.00 – Hem, Hushållsrengöringsmedel, Badrumsrenare Sverige

Antibac Toilet, Spearmint, 24 fl oz (709 ml) by Method-Hem, Hushållsrengöringsmedel, Badrumsrenare

Metod, antibac toilet, spearmint, 24 fl oz (709 ml) – dödar 99. 9% av hushållsmedlen *. Rengör och desinficerar. Jag har officiellt träffat min match. Germ * buster. Du behöver inte byta ut en obehaglig lukt med en annan i renhetens namn. Ditt toalett- och olfaktoriska system förtjänar bättre. Ge ditt badrum ett desinfektionsskott med en toalettskålrengörare som använder ingredienser som citronsyra för att rensa smuts och bakterier *. Din näshår kommer att tacka dig. * Dödar 99. 9% av hushållsmedlen, inklusive influensa, ett influensavirus, stafylokockus aureus, rhinovirus, salmonella enterica, på hårda, icke porösa ytor. Sverige Jag är väldigt känslig för dofter och särskilt för parfym och kemikalier så jag har svårt att hitta en renare på toaletten, men det här är bra. Lukten är inte alls stark och det sover inte i badrummet. Det luktar av spearmint men mer som tuggummi i stället för en eterisk olja. Det renar rent, faktiskt bättre än klor. Jag använder för att använda blekmedelstyp av toalettpapper, och det är verkligen illaluktande, jag har en baby i mitt rum, jag tror att ha mer naturlig och bra luktande produkt är bättre. Men priset på eftersom mer ex än den vanliga rengöringsprodukten. Denna toaletter fungerar bra och luktar härligt, utan hårda kemiska rök. Jag använder många metodprodukter men de kan vara svåra att hitta i Australien, Sverige har detta till en bråkdel av priset på australiensiska webbplatser. Jag gillar det här eftersom det renar toaletten noggrant och lämnar en mycket fin frisk lukt, vilket inte gör att du tänker på kemi, som många andra gör, det här är mitt andra köp av metoder toalettskålrengörare, det fungerar. För att vara ärlig, det är inte lika stark som blekmedel eller andra vanliga renar, jag behöver fortfarande skrubba skålen efter att ha applicerat denna rengöringsmedel (utan problem) för att ta bort fläck på den. Men jag antar att jag verkligen vill att min tvättmedel ska vara försiktig på min toalettskål och till miljön. Röret utformat användarvänligt, jag gillar inte lukten, men den är ren nog varje gång jag brukar använda och spola toaletten 5mins senare. Stor förpackning, stor toalettskål rengöringsmedel. Fungerar lika bra som kommersiella rengöringsmedel utan att bli testad på djur!

[irp]

Method, Antibac Toilet, Spearmint, 24 fl oz (709 ml): Hem, Hushållsrengöringsmedel, Badrumsrenare

Allt från metod är ett måste försök. Alla andra saker kom bra men den här flaskan läcker (30% av innehållet var borta). Minty lukten så ren, luktar bra och lätt att använda. Detta är min 7: e flaska. Fungerar bra och luktar fint. Mycket lätt att använda snabbt. Kärleks kärlek älskar denna produkt. Göra hela toaletten luktar fräsch och ren. Riktigt lätt att gå upp och under räls. Awesome, gör ett bra jobb och luktar härligt, älskar lukten.


Method, Daily Shower, Natural Shower Cleaner, Ylang Ylang, 28 fl oz (828 ml), kr40.00 – Hem, Hushållsrengöringsmedel, Badrumsrenare Sverige

Daily Shower, Natural Shower Cleaner, Ylang Ylang, 28 fl oz (828 ml) by Method-Hem, Hushållsrengöringsmedel, Badrumsrenare

Metod, daglig dusch, naturlig duschvård, ylang ylang, 28 fl oz (828 ml) – denna skönhet är ett djur. Med giftfri växtbaserad. Powergreen-teknik. Rengör utan att behöva skölja. Om det rör din bum, vill vi att den ska vara riktigt ren. En spray per dag håller bort skrubbningen. Håll uppmärksamt glansen på dina rena plattor med vår dagliga duschspray. Med kraftgreenteknologi löses det naturligt och förhindrar tvålskum utan att ge dig ett ögonblick oro för obehagliga rester. Mycket liten ansträngning krävs. Vi skulle säga ingen ansträngning krävs men du måste engagera ditt utlösande finger. Sverige Utmärkt produkt! Mycket trevlig lukt, ger din duschrum mycket trevlig atmosfär. Jag älskar det och det håller min dusch helt lysande och ren och jag har ingen allergi, det jag brukar ha från andra städare, så jag kommer att köpa det igen och igen säkert! Egentligen allt jag köper från denna butik är mycket bra kvalitet och väldigt naturlig! Vi har inte så trevliga saker i Europa för ett så rimligt pris. Rekommenderas, tack för den stora servicen alltid! Jag skulle absolut älska den här produkten om det inte var för det faktum att det sträcker på min kakel och glas. Mitt badrum (koreansk stil, hela badrummet är dusch) verkar renare mellan veckans rengöring och lukten (även om det ger mig en bra nysa varje morgon när jag sprayar det) är himmelskt, men jag gillar inte bara stränderna. Förväntad tropisk lukt men fick en kemisk i stället. Motvilja. Snarare sedan skrubbade ner duschen varje vecka, var jag bara tvungen att göra ett mycket enkelt jobb en gång i månaden. Lukten av ylang ylang är väldigt trevlig. Älskar det! Om inte för den hemska doften, skulle jag ge den här produkten 5 stjärnor för det är rengöringskapacitet. Jag sprayar ett par pumpar varje dag i duschen och sjunker, och ändå har jag inte behövt djupt rengöra min handfat eller dusch i veckor! Men ylang ylang doften av produkten är illamående och gör det svårt att andas.

[irp]

Method, Daily Shower, Natural Shower Cleaner, Ylang Ylang, 28 fl oz (828 ml): Hem, Hushållsrengöringsmedel, Badrumsrenare

Jag önskar att det kom i andra dofter eftersom det fungerar så bra. Men när jag använder den här flaskan, kommer jag definitivt inte att köpa en annan, lukten är bara för hemskt. Svårt att förvänta omedelbar effekt på smutsen i badrummet men över allt verkar det ok, jag brukade ha mycket vattenmärke på min duschbild och mycket svår att ta bort efter att ha använt den här produkten i en månad varje dag, nu är min dusch skärm om det är fint och glänsande! Jag använder den till diskbänken och det lyser efter sprutning i flera dagar utan att gnugga. Högt rekommenderad. Lukten är lite stark men. Nu när jag vet om metoden daglig duschvårdare, kan jag inte göra det utan det! Underbar lukt på badrummet.