Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Bb - Cc Creams, K- Beauty Makeup

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 31 Golden Beige, 50 ml

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 31 Golden Beige, 50 ml Review

kr100.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 31 Golden Beige, 50 ml
Produkt Antal: 50 ml, 0.07 kg, 14.5 x 4.1 x 4.1 cm
Produktkategori: Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
G9skin, It Clean Oil Cleansing Stick, 35 g

SPF42 PA +, Dermatolog testad, Volym – 50 ml, Missha M Perfect Cover BB Cream erbjuder ett nytt hudvårdskoncept med BB Cream, som lättar hudtonen genom att läka synliga vinklar och fläckar med utmärkt hudtäckningsförmåga, och förhindrar åldrande av huden genom effektiva blekning och rynkande egenskaper. Det är en multifunktion BB-kräm med effekt av UV-blockering, blekning och rynkeskötsel, skapar perfekt täckmakeup. Denna M Perfect Cover BB-kräm gör din hudton ren och chik genom att dölja fläckar med utmärkt hudtäckning. Det är en multifunktionell makeupkräm med blockerande UV-strålar, blekning och skrynkningseffekter och förenklar sminkformaliteterna. Den fuktade applikationen med W/S-konsistens gör slank hudton samtidigt som den ger fukt och näring samtidigt.

Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 31 Golden Beige, 50 ml

Nars ren strålande tonad fuktighetskräm använder polysackarider från ön Moorea som hjälper till med cellförnyelse och rehydrering av huden. Om huden lider av rosacea eller är allergivänlig är detta en idealisk lösning för dig. De flesta av oss är förmodligen bekanta med klassisk concealer, en tjockare grädde eller vätska som används för att kamouflera brister, fläckar och undereye cirklar. Everglam erbjuder denna underbar bb-kräm, som gör perfekta underverk för huden. Denna lösning är gjord för att skydda huden mot externa element. Formeln består av spf 30 som skyddar huden från UV-strålar. Denna lätta formel balanserar utseendet på brister, tråkig hud och missfärgning på hudtyper inklusive kombination torr och fet. När din hud är van vid det kan bb-krämmen vara bekväm för att förbättra hudens hälsa. Solskyddet är tillräckligt och du behöver inte en extra solskärm när du använder denna bb-kräm.

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams - Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Den lätta formeln döljer också mörka cirklar och mörka skuggor eftersom den smälter vackert med din hudton. Det hårda livet kan få oss att se äldre ut än vi är och de bästa koreanska bb-krämerna hjälper till att ta hand om det problemet för oss. Eftersom många inte använder så mycket smink rekommenderas det inte att du litar enbart på den för att skydda din hud från solen. Så detta är några av de bästa bb-krämerna som finns på marknaden när det gäller täckning och hudfördelar. Välj en kräm som ger tillräckligt med täckning och har hudälskande ingredienser och som kommer inom din budget. För fläckbenägen hud: Hydroxatone anti-acne cc-kräm ($ 39, Ulta. En bb-kräm ger mycket lätt täckning och täcker inte alla brister som en foundation gör. Kremen i burken är en gelé med en behaglig lukt som bleknar omedelbart.

Relaterad produkt:
Maybelline, Super Stay, Full Coverage Foundation, 312 Golden, 1 fl oz (30 ml)

Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 31 Golden Beige, 50 ml

För en ren finish, använd en fuktig svamp för att tappa produkten över hela ansiktet. Det ger också en skyddande barriär mot föroreningar som kan skada hudens utseende. Det kan finnas chanser att bb-kräm har en ingrediens som du är reaktiv mot. Den glider smidigt på huden, vilket gör applikationen enkel. Som namnet säger ger denna kräm en övergripande glamour på huden, vilket gör den fräsch. För något så övertygande är bb-krämerna också enkelt att tillämpa och använda, och absolut alla kan göra det. Med hög efterfrågan och uppmärksamhet uppnåtts finns det många koreanska varumärken på marknaden, och detta kommer att leda till kaos för dig om du inte kontrollerar det systematiskt. Det finns inga hårda Chemic som kan orsaka irritation, särskilt för personer som har känslig hud. Det är till vår fördel att hitta tiden att återfukta och prima vår hud före vår makeup.

Missha Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Om din hud har blivit svag eller åldras snabbt, är denna bb-kräm från super plus din räddning. Jag använder detta och thei ögongel av truskin. Ditt ansikte kommer inte att se flagnigt ut eller fylligt med grädde oavsett hur fet din hud är. Dermalogica döljande fläckbehandling är lätt tonad för att täcka över fläckar, men den innehåller också ingredienser för att neutralisera akne-orsakande bakterier, kontrollolja och balansera huden. Det är en kultfavorit och stöttas även av hudvårdspersonal. De hydratiserar huden och ger solskydd bortsett från att arbeta med märken och fläckar. Detta råkar också vara en av de bästa bb-krämerna för åldrande hud, eftersom den innehåller kamomill och antioxidanter, vilket bromsar åldringsprocessen.

Som bb-krämer tar cc-krämer upp flera problem som täckning och solskydd och ger ytterligare hydrering. De flesta bb-koreaner är tillverkade med lätta och hudälskande formler. Lysande hud, även snygg ton och en total glöd. Vårt nordkaliforniska team närmar sig skönhet från en hälsosynpunkt så våra kunder vinner med: Högpresterande hudvård och livlig makeup, hälsosamma ingredienser så varje droppe matar din hud, ekologiskt jordbruk och hållbarhet. Denna spf 20 cc-kräm kan användas som bland annat en concealer, primer och fuktighetskräm. Men den innehåller också ingredienser som bleknar missfärgning och håller fast huden. Det täcker hudfel, inklusive mörka fläckar och fläckar.Det betyder att när du har bråttom kan du hoppa över några skönhetssteg och komma undan med att använda bara en skönhetsbalsam. Vätande gel gör denna bb-kräm till en för böckerna. Denna kräm erbjuder det bästa från båda världar genom att erbjuda fördelarna med både bb- och cc-krämer.

Relaterad produkt:
L'Oreal, True Match Super-Blendable Makeup, N5 True Beige, 1 fl oz (30 ml)

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams – Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams: Denna kräm ger dig så mycket självförtroende att du kan vara säker på att den kommer att pågå hela dagen. Strukturen på bb-grädden är lätt och ger ren täckning. Ceramiderna i lotion hjälper din hud att hålla fukt medan andra ingredienser som lakritsrot hjälper till att lugna och mjuka upp. Deras hudvårdsprodukter är inte bara bra för din hud, men de är verkligen funktionella också. Införlivande av montana blommaxtrakt, carica papaya-extrakt och artemisia i grädden berikar hela lösningen. Efter att du har använt din foundation bör du alltid titta i spegeln och fråga, ser min hud ut som hud? Efter en fuktighetsstudie före screening flyttades endast fem toppcc-krämer till den sista omgången av klinisk testning. Detta är vår mest rekommenderade koreanska skönhetsbalsamkräm, med tillräcklig täckning för att täcka brister och jämna ut hudtonen. Ingredienserna i bb-krämer varierar i olika versioner eftersom alla krämer är inriktade på olika hudvårdsproblem.

Även om en bb-kräm ger fördelarna med en fuktighetskräm, bör människor med mycket torr hud också använda en fuktighetskräm tillsammans med bb-kremen för att ge en extra hydratisering av huden. I ett verkligt blint skönhetstest, där testarna inte har någon kunskap om varumärke, förpackning, prisklass eller tidigare recensioner, vilka produkter skulle vara högsta? Om du har fet hud kommer en oljefri formel eller matt foundation att ge dig ett långvarigt, mattande utseende som håller glans på mitten av dagen. Om du har ljus hud, måste du välja noggrant eftersom alla fläckar är synliga på sådana ljushudiga människor. Koreanska skönhetsföretag känner till deras bb-krämer och de har gjort det längre och för en mycket större kundgrupp än oss företag. Den bästa delen av denna kräm är att den fungerar på alla hudtyper som fet, torr, normal, kombination, fet combo, akne benägen eller mogen hud. Jag kommer då att förklara för henne att en bb-kräm i själva verket är en grund.

Konsistensen av cc-krämer tenderar att vara lättare, som en piskad luftig konsistens, och de erbjuder lättare och mer lysande täckning än en bb-grädde. Att sätta på det är enkelt: Använd bara fingertopparna för att applicera det, som om du vill göra en ansiktslotion, eller använd en foundationborste för en mer exakt applikation. Det föreslås alltid för läsarna att gå igenom recensionerna och kontrollera jämförelsen innan man investerar i de bästa koreanska bb-krämerna. Cc-krämer använder ljusdiffunderande partiklar för att neutralisera och jämna ut färg och hudton. Kremen består av maringelé, som är ett växtkollagenekstrakt som är tillverkat av 7 olika typer av tång, svampgräs, rödalger, brunalger, ulva compressa, kelp, brun havsväde och agar. Cc-krämer innehåller ljusdiffunderande partiklar som får huden att se jämn ut och strålande. Cc-intensiv täckkudde är bra för en kund som vill ha perfekt, felfri hud utan fläckighet eller klumpning.

Även i varmt och fuktigt väder ser din hud inte tråkig ut. Koreanska bb-krämer är tillverkade med extremt lätta formler. När din hud mognar, saknar kollagenproduktionen, så en kräm som ökar denna funktion hjälper till att fylla i fina linjer och rynkor. För att applicera dem, använd dina fingrar för att lätt blanda en kräm av din valfri kräm över hela ansiktet, inklusive på ögonlocken. Detta är mycket användbart för fyllningen mellan skinnen och ger en slät hud. Med det i åtanke har vi på fashionista anlagit det blinda bb-grädntestet. Den innehåller en hög koncentration av vitamin E, vilket gör att din hud kan läka från orenheter, skador eller fläckar. Det förde in precis rätt mängd ljus, vilket gav oss daggig, keramisk hud. Det hade inte några problem att blanda in i vår östra asiatiska hud. Denna bb-kräm kommer att göra det och mycket mer för bara några få dollar. Många kvinnor i 40- och 50-talet som vill att deras hud ska vara hydratiserad och glödande säger fantastiska saker om dem. Jag brukade strikt använda bareminerals hy-räddningsfärgade tonade kräm i den lättaste skuggan, som fungerade ganska bra för mig men sephora var slut.

Köp alltid bb-grädden i linje med din hudton, detta kommer att vara viktigt om du vill ha den naturliga finishen från din bb-kräm. Lämplig för normal till torr hud, men inte för fet hudtyper.

Chic grädde. Väldigt trevligt. mycket bra. underbar. Mariam. excelente. Trevlig. Utmärkt BB. Gilla det. Fantastisk produkt

Elegant grädde – jag lägger den med fingrarna, lägger mig jämnt, jämnar ut ansiktet och återfuktar. Jag beställer andra gången. Jag lyckades få min ton första gången.

Behöver bara en concealer och en touch av ett pulver och ytan blir perfekt.

bra täckt trevligt på huden, inte tungt

Passar ägget

Det är inte täckt så bra och ser inte särskilt naturligt ut

mycket bra!

Naturligtvis introducerade jag en underbar produkt

Jag gillade den mycket, textur, täckning, färg, allt. Jag rekommenderar det

Perfekt

Älskar det

Hur kan jag veta vilken som är min färg
Har det fungerar för akne benägen hud?
Är det en vitkräm?
vilken färg är bra för asiatisk hudton? och var är den här produkten gjord?
Måste jag lägga solkräm under den? eller är SPF i det nog?
Är det säkert för graviditet?
Fungerar det för fet hud i t-zonen?
Testades det på djur? Tack
Vilket i den här serien är den lättaste? Namnen på de olika tonerna är inte så tydliga.
hur kan jag veta att 31 är min färg jag är blond

Google färgrutorna !;)
ja, det gör det! Inte helt täckande som foundation (men foundation känns väldigt tung för huden och denna kräm känns väldigt lätt). Enligt min mening är detta en av de bästa BB-krämerna jag har provat hittills.
Nej. Är en bra solskyddsmedel med färg. Jag kontrollerade de olika färgerna i google-sökbilder. Det är tillverkat i Korea och på mycket heta dagar använder jag en vit solskyddsmedel baserad på zinkoxid och sedan missha eftersom jag har melasma. Men om du inte har melasma räcker det bara. som har melasma måste ha solskyddsmedel med färg, och denna BB tyckte jag bättre än många som jag har använt.
Inte säker
Det är faktiskt ganska matt och väldigt snabbt att torka. Så kommer att vara ok för fet t zon, jag vet egentligen inte – Ljus beige nr 13 är den lättaste. Ordningen i hela intervallet går från lägsta nummer 13 (palest) till högsta nummer (mörkaste) 31.
Denna färg är för NC 35 skin