Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Bb - Cc Creams, K- Beauty Makeup

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 23 Natural Beige, 50 ml

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 23 Natural Beige, 50 ml Review

kr100.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 23 Natural Beige, 50 ml
Produkt Antal: 50 ml, 0.09 kg, 14.5 x 4.1 x 4.1 cm
Produktkategori: Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, Solutions, Ultrasonic Oil Diffuser, 1 Diffuser, kr350.00 - Bad, Skönhet, Gåva Uppsättningar, Aromterapi Eteriska Oljor, Luft Diffusorer Sverige

Dermatolog testad för hudsäkerhet, Missha M Perfect Cover BB Cream erbjuder ett nytt hudvårdskoncept med BB-kräm, som lättar hudtonen genom att läka synliga rynkor och fläckar med utmärkt hudtäckningsförmåga och förhindrar åldrande av huden genom effektiv blekning och anti-rynkegenskaper. Det är en multifunktion BB-kräm med effekt av UV-blockering, blekning och rynkeskötsel, vilket skapar perfekt täckmakeup. Denna M Perfect Cover BB-kräm gör din hudton ren och naturlig genom att dölja fläckar med utmärkt hudtäckning. Det är en multifunktionell makeupkräm med blockerande UV-strålar, blekning och skrynkningseffekter och förenklar sminkformaliteterna. Den fuktade applikationen med W/S-konsistens gör slank hudton samtidigt som den ger fukt och näring samtidigt.

Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 23 Natural Beige, 50 ml

För medium täckning, svep en borste över själva pinnen och sedan sminka dig där det behövs. Så här använder du: Visst kommer du verkligen se förbättringar i din hud med fortsatt användning, så använd ofta och integrera den i din dagliga rutin! Om det är mer täckning du behöver, är en cc-kräm vägen att gå. Om du gillar smink måste du vara medveten om den mångsidiga produkten som kallas en bb-kräm som syftar till att täcka, dölja, solskydda, återfukta och korrigera med bara en produkt som är en blandning av hudvård och smink. För att din solkräm ska ge fullt skydd bör du applicera minst en nickelstor mängd på ditt ansikte. Förutom att det är ganska prisvärd, har denna bb-kräm partiklar som vidhäftar din hud och ger ansiktet ett perfekt skydd. Den är lätt, krämig och prisvärd, vilket gör det till ett utmärkt sätt att förändra din hudvårdrutin.

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams - Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Men till skillnad från traditionell smink har du dock mindre kontroll över vart sminket går eller hur mycket du lägger på, så prova hemma innan en stor händelse. Procentandelen spf varierar från grädde till grädde, och du måste kontrollera antalet du är okej med. Dessa åtta fantastiska koreanska bb-krämer och kuddar ger alla spf på 30 eller högre och har inte den vita rollen som är typisk för många solskyddsmedel. En annan k-beauty innovation, kuddfundament är bra om du gillar finishen av flytande produkter men vill ta upp under dagen. Den viktigaste skillnaden är att cc-krämer är utformade för att färga korrigera och ibland kan ge mindre täckning än bb-krämer. Det omfattar botaniska medel som alger och sockerbetor för att lugna huden samt har antioxidanter. En hydratiserande kräm som döljer grunden som smälter in krämig men avslutar med felfri, silkeslen matt täckning. Det finns sex nyanser som är perfekta för olika hudtoner. De flesta av oss är förmodligen bekanta med klassisk concealer, en tjockare grädde eller vätska som används för att kamouflera brister, fläckar och undereye cirklar. Denna kräm ger dig så mycket självförtroende att du kan vara säker på att den kommer att pågå hela dagen.

Relaterad produkt:
Organix South, TheraNeem Naturals, Neem Mouthwash, 2 fl oz (60 ml), kr10.00 - Bad, Skönhet, Muntlig Tandvård, Munvatten, Örter Sverige

Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 23 Natural Beige, 50 ml

Å andra sidan, om du har en medium hudton, välj cool eller rosa. Det finns också natriumhyaluronat, vilket förbättrar hydratiseringen av huden. Kremen finns i ett uttömmande sortiment av nyanser som sträcker sig från ljusa till mörka hudtoner. Även om vi bara använde lite smälte det rakt in i vår hud och gav oss god täckning. Den kompletterar all basmakeup med bara en produkt. Jag har till och med hört flera makeupartister som säger att de gillar att använda bb-grädde som en primer och sedan lägga grunden på toppen. En kräm som gör mer än täcken är verkligen värt att hålla i ditt skåp. Den består av vattenpärlateknologi som hydratiserar huden och får den att se mjuk och smidig ut. Det tredubblas som en fuktighetskräm, concealer och anti-aging kräm. Kremen innehåller inga skadliga ingredienser som sulfater och ftalater som skadar huden. Det finns produkter som används för hudvård, och sedan finns det produkter som används för smink.

Missha Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Använd banila co cc smältningsstiftet i början av din sminkrutin eller applicera igen som en touch-up hela dagen för extra spf-skydd. De flesta cc-krämer innehåller också spf för att skydda huden mot de skadliga solstrålarna. Den har hydratorer som tränger in djupt in i huden för att säkerställa optimala effekter. Dessutom, eftersom det är vattenbaserat, gör det huden ser fräschare och inte fet. Alla dessa fördelar med en enda kräm och därmed kan du undvika att använda flera produkter på din hud, vilket ger din hud mycket andningsutrymme. Det finns flera bästa koreanska bb-krämer på marknaden som har flera fördelar. Det är dyrare än vissa andra, men om du vill skydda din hud utan utbrott är detta vägen att gå. Cc-krämer innehåller ljusdiffunderande partiklar som får huden att se jämn ut och strålande. Du kommer att göra din hud en tjänst när du börjar använda dessa produkter. Deras bb-kräm, som fungerar som grunder, foundation, solskyddsmedel och serum, används och älskas av många människor.Med så många olika kosmetika och hudvårdsprodukter på marknaden, från eyeliners till derma-rullar, kan det vara svårt att välja en när etiketter som aha, bb, cc, dd eller retinol finns på varje flaska.

BB - CC Creams, Face

Detta dämpar ner det nya melasmaproblemet jag har utan att se ut som om jag har massor av smink. Cc står för färgkorrigering, och dessa produkter är bättre lämpade för de flesta hudtyper eftersom de är daggiga och fuktande och täcker oklanderliga oriktigheter. Nästan alla andra bb-kräm som jag har provat under åren såg ut som om det smälter av mitt ansikte på 2 timmar eller mindre, och lämnade mitt ansikte ser fet ut med nya utbrott inom en timme efter att jag satt på det. De läkande egenskaperna hos aloe kommer att lugna irriterad hud. De används vanligtvis för att täcka mindre fläckar och hudfel så att de också kallas fläckiga balsamkrämer. Annat än att vitalisera din hud, håller den också länge i ansiktet. Kremen innehåller också sojaxtrakt och kollagen, som alla är bra för att förbättra hudens elasticitet och förhindra att den sjunker när du åldras. Den fasta strukturen på pinnfundament gör dem också bra för makeupartister, experter med sminkapplikatorer och konturfläktar. Du kanske redan bär smink eller kanske inte.

Relaterad produkt:
Queen Helene, Batherapy, Natural Mineral Bath Liquid, Original, 16 fl oz (473 ml), kr50.00 - Bad, Skönhet, Badsalter Sverige

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams – Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams: Kremen består av maringelé, som är ett växtkollagenekstrakt som är tillverkat av 7 olika typer av tång, svampgräs, rödalger, brun alger, ulva kompressa, kelp, brun havsveden och agar. Om du använder bb-grädde i stora mängder och det har rätt mängd spf i, kan du använda dem som solkräm. De hjälper till att lysa din hud att göra huden flera nyanser ljusare vid långvarig användning. Denna bb-kräm går på lätt och smälter bra. Produkter som innehåller hyaluronsyra, en kraftfull åldrande ingrediens som hjälper dig att upprätthålla en hälsosam, ungdomlig hud och leder, och salicylsyra, som behandlar hudormar och whiteheads, kommer också att vara fördelaktiga. Denna korrigerande kräm korrigerar hy och har full täckning för maximal effekt. Det finns många komponenter i bb-krämer som fungerar för att huden ska se ut och känna sig fin. Det var i ett manila kuvert med bubbelpapir, och lådan var mycket lätt skadad, men produkten inuti var perfekt. Massiva grädde-kompakter är ett utmärkt val för mångsidig täckning och lätt att använda på språng.

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams

De bästa hudprodukterna är de som tillverkas enbart av naturliga extrakt. Men det var tillräckligt tungt att vi var oroliga för den påfrestning som den satte på vår hud. Detta är en perfekt bb-kräm för fet hud som kommer att mattas och kontrolleras, men inte tar bort din glöd eller uttorkning. Dessa extra minuter som vi applicerar produkter med fingrarna på vårt ansikte kommer att göra en värld av skillnad i hur vår hud ser ut när vår makeup appliceras. Välj en kräm som kommer i en kompakt och lättanvänd förpackning eftersom du använder denna kräm dagligen. Marcelle bb kräm gyllene glöd kommer i en universell nyans, så att den automatiskt färgar ihop din hud och smälter in för att skapa en perfekt finish. Jag väntade på en artikel som denna och för bara några timmar sedan kom jag tillbaka från sephora med cc-kremen från erborian.

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 23 Natural Beige, 50 ml

Krämerna vi valde för våra recensioner idag inkluderar också andra fördelar. Appliceringen av denna kräm hjälper till att bibehålla fukten genom att hydrera huden och därigenom ge huden ett naturligt och felfri utseende. Alla produkter är gjorda för att föryngra den ursprungliga skönheten i din hud. Det är tjockare än skin79 men täckningen är mycket bra. Det bryter inte ut huden eller får den att se fet eller glansig ut. De är perfekta om du har torr hud och efter medelhög till full täckning. Solskyddet är tillräckligt och du behöver inte en extra solskärm när du använder denna bb-kräm. Koreanska bb-krämer är de mest problemfria skönhetsprodukterna. Även om de två produkterna ser liknande ut, är pulverfundament mycket mer pigmenterat än inställningspulver och kommer vanligtvis att se för tungt ut över en vätska eller grädde, säger sotomayor. Kremen skyddar huden mot föroreningar, kontrollerar talg och fungerar också som en sminkbas och foundation. Förutom att den är vegan, grymhetsfri och fri från vanliga kemiska irritationsmedel som parabener, propylenglykol och ftalater, innehåller den också två växtbaserade ingredienser, kamomill och artemisia, som är kända för att hjälpa till att lugna huden. Den ursprungliga guldversionen raderar rynkor, lättar hudtonen och skyddar mot solen med spf 30, den innehåller guld, niacinamid och kaviar för att förbättra strukturen och göra din hud strålande.

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 23 Natural Beige, 50 ml

Att applicera dessa bb-krämer på din fet hud kan hålla överskottsoljan i schack, och ditt ansikte ser inte ut för flagnigt. Bb-krämer används som concealers eftersom de har tillräckligt nyans för att dölja de mörka fläckarna. Även i varmt och fuktigt väder ser din hud inte tråkig ut. Detta är en multi-tilldelad cc-kräm, som redan bör ge dig en god anledning att överväga detta över många av dess konkurrenter.

Bra BB-grädde. Jag närmade mig! Mastiffs of your Beautician. Bra, men det visade sig vara oljigt för mig. Bra bb-grädde. Bäst! Fin grädde. Det täcker inte utan färgens enhetlighet. Gillade men inte imponerad. Ingenting

Huden är torr, så köpet av denna cv-kräm var som ett annat test. All grädde var synlig för mig. De betonade torr hud och var tydligt synliga. Och många saker har testats från Essens till Chanel, för att äta högre och så vidare. Lux. Avgått, köpte precis en basprimer. Men sedan bestämde jag mig för att prova den första BB-grädden för mig själv och den första koreanska. Vad jag ska säga. Betonar inte torrhet, ligger tunt och omöjligt. Sitter hela dagen. Tonen i ansiktet är jämn. Hue 23 genomsnittliga beige närmade mig. Huden är en olivunderton. Hyr en hydrofil olja. För att inte säga den ekonomiska, vanliga konsumtionen. Distribueras bra med fingrarna. I pulvret är det inte nödvändigt om inte meteoriterna går. Flaskan är bekväm, trevlig. Dispenser också gillar. Täckningen är i genomsnitt, i. e. problematisk hud kommer inte att gömma sig, men den hoppande finnen, rodnad – kommer att dölja. Jag vet inte hur man skriver om en stark täckning, kanske behövs mer pengar. Men jag behövde bara effekten av levande hud, den mest naturliga, för jag är inte förtjust i smink. I allmänhet rekommenderar jag! Jag kommer lägga till. För de som skriver som betonar rynkor och lägger upp masken. Det var liknande tills hon applicerade toner före grädden (för vintern med hästolja), och sedan även gelén med hyaluronsyra, och först efter 10 minuter denna BB-grädde. Allt är super! Huden är helt enkelt väldigt torr, och i sig är BB-kräm inte en stark fuktighetskräm. Ett annat alternativ, som jag gjorde först, sprayade grädden med värmevatten och sedan sitter den också perfekt och betonar inte torr hud. Och det borde vara mycket mindre, eftersom huden är mjukare, mer plast och grädde fördelas bättre. Här kom jag till detta genom att prova BB och DD-kräm på mig själv. DD var också torr för mig tills jag hade fuktat nog hud innan jag applicerade krämet. På sommaren är det mindre manipulation, min hud torkar inte så mycket.

Utmärkt BB-grädde, tog i 23 toner, det är en ton för medium ljus. Går det bra, anpassas tonen till hudfärgen.

För min kombination hud som är benägen att allergier och utslag är det bästa läkemedlet. Jag har ingen aning om hur, men var torr fuktighet, och min mega-fett panna, som vanligtvis lyser som en pannkaka på Shrovetide, med denna tonalum ser gudomlig hela dagen. Denna kräm har en gråaktig underton, den är perfekt sträckt, den är skiktad och jag har också behandlat den på en snövit bb med en kräm för holik holik, allt har gått ner med en lugg. Färgen är kontroversiell. Vanligtvis kommer alla genomsnittliga européer in.21. Var det bra? Tryck på JA)

Ja, han är riktigt gråaktig, som de säger i kommentarerna, men efter att ha distribuerat i ansiktet sitter han normalt. Jag var rädd för att jag inte skulle gissa med en touch, till en början ville jag ta nr 21, men allt går bra. Det överlappar rodnad och blåmärken perfekt, och du behöver det ganska mycket, det är väldigt fördelat. Det visade sig vara djärv för mig. Jag har kombihud, fet i T-zonen. Denna kräm har en våt yta, och denna mycket våta finish glister och fet i min T-zon på en timme eller två 🙁 Jag förstår att jag kommer att ha detta med några pip, så det finns inga klagomål på själva grädden. det på ett BB-prov från Holika, som är grönt (Aqua petit), så det är lättare: det är inte så oljigt och lättare. Jag rekommenderar Bibi från Misha till alla, men jag råder människor med fet hud att ta det själv risk och risk). Om du gillade recensionen, lägg “ja”. Det är inte svårt för dig, jag är nöjd 🙂

Jag har använt denna BB-grädde i sju år för säkerhet, den släpper mig aldrig, den sprids inte, den varar hela dagen.

Detta är den allra bästa grunden! Lätt, viktlös, har en trevlig arom och struktur, jag beställer ett andra rör)

Bra bb-kräm, glider inte, tonen är enhetlig, kan användas lokalt. Tillräckligt länge med daglig användning. Lukten är neutral, förpackningen är bekväm.

Det du täcker är bara en enhetlig färg som betyder att huden har fläckar som passar

Bra produkt, bekväm dispenser. Jag lyckades ta det innan jag höjde priset på dessa bb och, till min överraskning, innan jag tog bort denna nyans från försäljningen. Kräm med en gråaktig nyans, men det gick bra, det verkade till och med lite lätt, jag kommer att prova nr.27. En liten mängd räcker för min fet hud, fördela med en svamp, pulver krävs inte. Men i jämförelse med bb från holika av holika, skulle holika ges företräde, det täcker bättre brister

Lukten är inte bra

Hur kan jag vet du vilken som är min färg
Fungerar det för akneutsatt hud?
Är det en vitkräm?
vilken färg är bra för asiatisk hudton? och var är den här produkten gjord?
Måste jag lägga solkräm under den? eller är SPF i det nog?
Är det säkert för graviditet?
Fungerar det för fet hud i t-zonen?
Testades det på djur? Tack
Vilket i den här serien är den lättaste? Namnen på de olika tonerna är inte så tydliga.
hur kan jag veta att 31 är min färg jag är blond

Google färgrutorna !;)
ja, det gör det! Inte helt täckande som foundation (men foundation känns väldigt tung för huden och denna kräm känns väldigt lätt). Enligt min mening är detta en av de bästa BB-krämerna jag har provat hittills.
Nej. Är en bra solskyddsmedel med färg. Jag kontrollerade de olika färgerna i google-sökbilder. Det är tillverkat i Korea och på mycket heta dagar använder jag en vit solskyddsmedel baserad på zinkoxid och sedan missha eftersom jag har melasma. Men om du inte har melasma räcker det bara. som har melasma måste ha solskyddsmedel med färg, och denna BB tyckte jag bättre än många som jag har använt.
Inte säker
Det är faktiskt ganska matt och väldigt snabbt att torka. Så kommer att vara ok för fet t zon, jag vet egentligen inte – Ljus beige nr 13 är den lättaste. Ordningen i hela intervallet går från lägsta nummer 13 (palest) till högsta nummer (mörkaste) 31.
Denna färg är för NC 35 skin