Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Bb - Cc Creams, K- Beauty Makeup

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 21 Light Beige, 50 ml

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 21 Light Beige, 50 ml Review

kr100.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 21 Light Beige, 50 ml
Produkt Antal: 50 ml, 0.09 kg, 14 x 4.1 x 4.1 cm
Produktkategori: Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, Solutions, XyliWhite, Kids Toothpaste Gel, Strawberry Splash, 3 oz (85 g), kr20.00 - Bad, Skönhet, Tandkräm, Barnomsorg Sverige

Dermatolog testad för hudsäkerhet, Missha M Perfect Cover BB Cream erbjuder ett nytt hudvårdskoncept med BB-kräm, som lättar hudtonen genom att läka synliga rynkor och fläckar med utmärkt hudtäckningsförmåga och förhindrar åldrande av huden genom effektiv blekning och anti-rynkegenskaper. Det är en multifunktion BB-kräm med effekt av UV-blockering, blekning och rynkeskötsel, vilket skapar perfekt täckmakeup. Denna M Perfect Cover BB-kräm gör din hudton ren och naturlig genom att dölja fläckar med utmärkt hudtäckning. Det är en multifunktionell makeupkräm med blockerande UV-strålar, blekning och skrynkningseffekter och förenklar sminkformaliteterna. Den fuktade applikationen med W/S-konsistens gör slank hudton samtidigt som den ger fukt och näring samtidigt.

Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 21 Light Beige, 50 ml

Ingredienserna i denna kräm inkluderar marin gelé som ger en lyft i ansiktet och kontrollerar talg effektivt. Således, mellan de två, är cc-krämer bättre för äldre användare som vill behandla sina linjer och rynkor medan de håller en antydan till smink. Den här krämens vistelse är cirka 5-6 timmar i varma och fuktiga somrar och 7-8 timmar i torra vintrar. Det är inte bara för hudvård utan också för smink. Förutom att det är ganska prisvärd, har denna bb-kräm partiklar som vidhäftar din hud och ger ansiktet ett perfekt skydd. Till skillnad från traditionell smink har du dock mindre kontroll över vart sminket går eller hur mycket du lägger på, så prova hemma innan en stor händelse. Vill du använda bb-kremen dagligen eller ibland? Denna lösning är gjord för att skydda huden mot externa element. Strukturen på bb-grädden är lätt och ger ren täckning. Koreansk bb-grädde som säger att den har 21% sniglslimextrakt, kommer inte att göra någon skillnad på skadad/fläckig hud. När du vill ge ditt skönhetsarsenal ett stort boost, välj en bb-kräm över en cc-kräm. En revolutionerande polymer bildar ett osynligt nät längs huden, vilket märket säger fungerar som ett anti-dammskyddsmedel och håller smutsiga miljögifter (konstruktionsdamm, avgaser) från din hud.

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams - Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Därefter antog den koreanska skönhetsmarknaden idén och lade till sina egna vändningar, som UV-skydd och försköna ingredienser. Kommer i en stor frostat kammad glasbehållare tillsammans med en blå och vit polka dot mössa, bb-kräm från holika holika är damernas nya kärlek. Cc-krämer har både förebyggande och korrigerande funktioner med långtidseffekter. Spf 20 ingår också så att du kan känna dig fräsch inför och uppdateras när du är på väg ut i varmt väder. När du använder denna kräm kommer din hud aldrig att sjunka eller se tråkig och torr ut. 3, De är billigare jämfört med andra tonade hudprodukter och erbjuder ett bra valuta för pengarna. Mizon-grädden får mig att se lite spöklik ut, almayen är lite för orange och ja till grapefrukt är för mörk totalt sett. Vill du veta hemligheten till vacker koreansk hud? Att applicera dessa bb-krämer på din fet hud kan hålla överskottsoljan i schack, och ditt ansikte kommer inte att se för fläckigt ut. Jämfört med västerländska länder har Korea större tillgång till viktiga solskyddsbeståndsdelar och deras regering godkänner nya formler snabbare. Detta beror på att bb-krämer fokuserar mer på förebyggande och underhåll, medan cc-krämer främjar och döljer problemhud samt färgkorrigerar områden som du inte är nöjd med. På grund av sin flexibilitet har cc-krämer ökat i popularitet när fler människor blir för upptagna för att spendera långa timmar framför spegeln.

Relaterad produkt:
Everyday Coconut, Shampoo & Body Wash, Gentle for Babies on Up, Coconut Strawberry, 16 fl oz (475 ml), kr60.00 - Bad, Skönhet, Schampo, Barnschampo, Duschgel, Barn Kroppsvask, Barn Duschgel Sverige

Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup: Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 21 Light Beige, 50 ml

Kolla in undertonen för varje nyans och välj en som matchar din hudton. Vi har listat våra toppbaserade makeupprodukter nedan. Du kan också överväga detta en annan bra apotek bb kräm för mogen hud. Om du har ljus hud, välj en neutral nyans. Tonade fuktgivare har mindre täckning än bb-krämer och tjänar mestadels för hydrering och solskydd. Cc-krämer har vanligtvis lite mer täckning och spf sedan bb-krämer, men eftersom de är så lika läs ingredienserna noga för att välja rätt för dig. Lämplig för normal till torr hud, men inte för fet hudtyper.

Missha Bb - Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Utstrålning förbättras eftersom formeln hjälper till att korrigera utseendet på hudfärgningar och ger huden en mer enhetlig ton. När jag har använt det verkar mitt ansikte direkt ljusare och friskare. Du behöver bara en droppe av produkten för hela ansiktet så att detta rör kommer att pågå lätt i 3-4 månader. Komponenterna som bb-kremen består av är de komponenter som nödvändigtvis kommer att konsumeras av din hud. Youngblood flytande mineral foundation är en silkeslen, lätt formel som inte bara ger dig felfri täckning, det hjälper faktiskt din hud också! Tillsammans med detta åtföljs en sned svampapplikator. De används vanligtvis för att täcka mindre fläckar och hudfel så att de också kallas fläckiga balsamkrämer. Det innehåller även irländsk mossa och rött tångsextrakt, som skyddar huden mot skador som fria radikaler kan orsaka.

BB - CC Creams, Face

När det appliceras ger det huden en matt och daggig finish. Under tiden lyser andra ingredienser hudtonen och minskar uppkomsten av fläckar och mörka fläckar. Utseendet på trött, trött hud förändras eftersom formeln hjälper till att jämna bort hudens slöhet. Förutom de många fantastiska funktionerna finns det också i 6 olika nyanser som perfekt matchar vilken hudton du än har. Om du föredrar naturliga produkter, inte kemikalier, kan du pröva läkarna formel bb kräm. Det var så effektivt, de fortsatte att marknadsföra det som en tonad skönhetsbalsam. Denna osmos cc-kräm gör verkligen allt. När din hud mognar, saknar kollagenproduktionen, så en kräm som ökar denna funktion hjälper till att fylla i fina linjer och rynkor. Fläckar på grund av torr hud är ofta, och det finns olika hydraterande bb-krämer som hjälper till att förbättra hudens fukt.

Relaterad produkt:
Jane Iredale, PurePressed Base, Mineral Foundation Refill, SPF 20 PA++, Riviera, 0.35 oz (9.9 g)

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams – Bb – Cc Creams, Face, K- Beauty Makeup

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams: Den höga spf som finns i koreanska bb-krämer är nyckeln till att upprätthålla en frisk hud. Alla har en skillnad i ingredienser, så det kan vara den bästa chansen att prova ny koreansk smink! Hon är frilansande hår- och makeupartist och expert på aromterapi certifierad av Japans aromamiljeförening. Everglam erbjuder denna underbar bb-kräm, som gör perfekta underverk för huden. Dessa pulver är gjorda av genomskinliga eller halvgenomskinliga små (mineraliska) partiklar som suger upp allt överskott av olja och talg som ditt ansikte skapar under hela dagen. Denna populära koreanska bb-kräm kommer i tre nyanser av beige, vilket gör det lättare att få en smickrande färg för alla hudtoner. Trots att den är mycket billig jämfört med andra koreanska bb-krämer, är denna kräm bland de koreanska bb-krämerna som finns på marknaden. Av alla bb-krämer som vi testade, var detta den långbärande grädden, som framgångsrikt avvisade vatten och stannade på vår hud, även efter att vi torkade på det med en vävnad. Den matchar hudtonen medan den täcker små brister. Medan en professionell makeupartist kanske kan få en fantastisk look av en svår produkt, gillar vi saker som är snabba och enkla.

Missha K- Beauty Makeup BB CC Creams

Sebumkontrollförmågan hos denna bb-kräm med den geléliknande strukturen gör den till en fantastisk mångsidig produkt för torr till kombinerad hud. Dessutom kan du bära denna kräm under en foundation också. Den växande populariteten för koreanska bb-krämer markerar en grundläggande förändring i hur vi tänker på våra skönhetsrutiner: En skin-first-filosofi blir alltmer normen. Även om vi bara använde lite smälte det rakt in i vår hud och gav oss god täckning. Om du någonsin råkar diskutera hudvårdsprodukterna med människor runt omkring dig, är ett av de första namnen som dyker upp de koreanska bb-krämerna. Fungerar bb-kräm för akneutsatt hud eller rosacea? Det viktigaste med alla hudvårdsregimer är ett solskydd som skyddar huden mot solens hårda strålar. Om det är mer täckning du behöver, är en cc-kräm vägen att gå.

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 21 Light Beige, 50 ml

En hydratiserande kräm som döljer fundament som smälter in krämig men avslutar med felfri, silkeslen matt täckning. Detta är mitt första bb-krämköp och jag gjorde en hel del forskning online innan jag provade en. I ingrediensförteckningen ingår kokosfruktsaft, kokosnötvatten och kokosnötsolja som friskar upp huden. Bb-krämer är inte exakt grunden, men de bör ge lätt till medelhög täckning och öka hudens utstrålning. Du kan använda den som en concealer, en förstärkare av din hudton och som en fuktighetskräm. En bb-kräm är en ren kräm med mycket lätt täckning. Trots bristerna fortsätter användarna att köpa den här produkten på grund av att den till och med smälter in i huden tillsammans med sin smidiga struktur. Inget behov av ett grädde-test med denna produkt. Det är en skönhetsprodukt för ditt ansikte, och du måste välja den enligt den allmänna hudtonen. Det främsta skälet för att använda en bb-kräm och inte en fuktighetskräm är att vi också behöver lite täckning för att rikta hudproblem som mörka fläckar, ojämn hud, solskador, rynkor, mörka cirklar etc. En recension säger att denna cc-kräm är en livräddare för någon som vill ha en produkt som kan göra lite av allt.

Missha, Perfect Cover BB Cream, SPF 42 PA+++, No. 21 Light Beige, 50 ml

Till skillnad från de flesta kuddar, ger april skin magisk snökuddesvart medelhög täckning med bara en kran av applikatorpuffen, så att du kan bära ett lättare skikt av smink om högre täckning är vad du föredrar. Allt du behöver göra är att ha en hudvårdsplan och hålla fast vid den med omsorg. De hjälper till att lysa din hud att göra huden flera nyanser ljusare vid långvarig användning.

Har hittat vad jag letat efter. Min favoritgrund. Jag rekommenderar problem för hud och efter akne. Ideal BB CREAM. Inte bra på lukten. En bra. Grått underlag + spf. Perfekt för mig. Vad skulle inte köpa tillbaka till honom! Bra bb

Idag fick jag paketet, som alltid i tid, som det är skrivet. Jag gillade grädden verkligen. Inslagna mycket bra.I ansiktet efter applicering, känslan av att det inte finns något, bara friskt ansikte, ljusa, välskötta. Jag beställde en ljus beige färg och förlorade inte. Kort sagt, flickor, jag råder dig att köpa det, du kommer inte ångra. Klicka som om du gillar min recension. En uppriktig granskning av allt gott nytt år

Tillräckligt tät grädde, täcker akne (inte 100%), rodnad och irritation (100%), medan den inte är för tung och lätt att applicera (inte så flytande som vätska, inte så tät som en klassisk tonkräm). Den perfekta tonen utan gulhet, utan rosa och persika anteckningar – jag skulle säga gråaktig. Den anpassar sig till huden. Lämplig för att understryka aristokratisk blekhet. Om du tvättar väl skapar det inte negativa konsekvenser.

Ja, det här är den absolut bästa BB-grädde jag någonsin har använt! Flickor med problematisk eller kombinerad hud, med pigmenterade fläckar eller efter akne – titta närmare på denna kräm. Jag använde professionella kosmetika (mac, inglot, etc), som inte skötte huden helt, medan jag använde utslag när jag använde den, och det viktigaste som är mycket viktigt för mig, täckte inte akne eller till och med ut huden . Denna kräm gör allt på en gång – vård, jämnar ut huden, nästan helt utan att använda concealer täcker akne och även under ögoncirklar. Tro bara, min hud är så krävande att vårda att den ständigt är irriterad, utslag förefaller från bokstavligen varje ny produkt. Missha hjälper mig definitivt. Rekommendera!

AAV5o8o7o7 Fin BB-grädde, väl överlappande, lätt och täpper inte huden i skalodochki. Det orsakar inte allergiska reaktioner och torkar inte huden. Du kan lagervisa och få en tätare effekt. Betonar inte skalning.

Användningskänslan var tunn och finishen var vacker och fin, men doften var inte bra. ledsen

Överlappar blåmärken, täpper inte porerna.

En sällsynt underton är grå, plus spf 42+. Finishen är halvfuktig. Blockeringen är låg, ungefär En halv dag. Den tvättas lätt av. Jag är nöjd. Innan våra ögon behöver vi en grundare så att den inte glider.

Hittills är det den enda BB-grädden som passar min hudfärg. Den täcker små brister och har starkt SPF-skydd. Jag valde tonen 21, de flesta andra bb-krämer som jag har provat för en ljus hud hade en gul ton i den.

En bra grädde, osynlig i ansiktet, sjunker inte i porerna, det finns inga utslag från den. Jag har använt det i 5 år, det stör mig, jag beställer något annat, men till slut köper jag det igen.

Den första bb som kom upp till min kombihud Lyser inte, rullar inte, brister överlappar varandra, MEN skuggan av 21 är väldigt blek!

Hur kan jag veta vilken färg som är min
Fungerar det för akneutsatt hud?
Är det en vitkräm?
vilken färg är bra för asiatisk hudton? och var är den här produkten gjord?
Måste jag lägga solkräm under den? eller är SPF i det nog?
Är det säkert för graviditet?
Fungerar det för fet hud i t-zonen?
Testades det på djur? Tack
Vilket i den här serien är den lättaste? Namnen på de olika tonerna är inte så tydliga.
hur kan jag veta att 31 är min färg jag är blond

Google färgrutorna !;)
ja, det gör det! Inte helt täckande som foundation (men foundation känns väldigt tung för huden och denna kräm känns väldigt lätt). Enligt min mening är detta en av de bästa BB-krämerna jag har provat hittills.
Nej. Är en bra solskyddsmedel med färg. Jag kontrollerade de olika färgerna i google-sökbilder. Det är tillverkat i Korea och på mycket heta dagar använder jag en vit solskyddsmedel baserad på zinkoxid och sedan missha eftersom jag har melasma. Men om du inte har melasma räcker det bara. som har melasma måste ha solskyddsmedel med färg, och denna BB tyckte jag bättre än många som jag har använt.
Inte säker
Det är faktiskt ganska matt och väldigt snabbt att torka. Så kommer att vara ok för fet t zon, jag vet egentligen inte – Ljus beige nr 13 är den lättaste. Ordningen i hela intervallet går från lägsta nummer 13 (palest) till högsta nummer (mörkaste) 31.
Denna färg är för NC 35 skin