Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Skönhet, Ansikte, Smink, Bb - Cc-Krämer

Missha, Perfect Cover B.B Cream, SPF 42 PA+++, No. 13 Bright Beige, 50 ml

Missha, Perfect Cover B.B Cream, SPF 42 PA+++, No. 13 Bright Beige, 50 ml Review

kr70.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Missha, Perfect Cover B.B Cream, SPF 42 PA+++, No. 13 Bright Beige, 50 ml
Produkt Antal: 50 ml, 0.09 kg, 4.1 x 3.9 x 14.6 cm
Produktkategori: Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet, Sverige

Relaterad produkt:
Babo Botanicals, Moisturizing Bubble Bath & Wash, Oatmilk Calendula, 15 fl oz (450 ml), kr110.00 - Bad, Skönhet, Bubbelbad, Barnbubbelbad, Barnkroppsvask, Barnduschgel Sverige

Dermatolog testad, mot djurtestning, MISSHA M Perfect Cover BB Cream innovativa parmakeup och hudvård med en BB-kräm som hjälper till att lysa hudtonen, sköta rynkor, förhindra åldrande och läka fläckar samtidigt som den ger utmärkt täckning, Multifunktionell BB Kräm har UVA/UVB-skydd, ljusare och skrynkliga fördelar och hög täckning. Denna M Perfect Cover BB Cream gör din hudton ren och elegant genom att dölja fläckar med utmärkt hudtäckning. Det är en multifunktionell makeupkräm med blockerande UV-strålar, blekning och skrynkliga skötseleffekter och förenklar sminkformaliteterna dess fuktade applikation med W/S-konsistens som gör slank hudton samtidigt som den ger fukt och näring samtidigt.

Bb - Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet: Missha, Perfect Cover B.B Cream, SPF 42 PA+++, No. 13 Bright Beige, 50 ml

Håll den här produkten till hands för goda huddagar eller tider när du bara vill ha en antydan till färg. Dessutom, eftersom det är vattenbaserat, gör det huden ser fräschare och inte fet. Denna produkt innehåller hyaluronic och glycerin, fuktighetsbevarande medel som drar vatten till de övre hudlagren och dimetikon, som sedan förseglar det i, säger shainhouse. Oavsett din hudtyp fungerar det effektivt. Det är inte bara för hudvård utan också för smink. Beroende på bb-krämformeln kan den också ha anti-aging och fuktgivande ingredienser för att fylla på din hud. Så när det gäller dig och dina hudproblem, vilken bb-kräm bör du plocka upp? Produkten fick popularitet i Korea innan den gjorde vägen till sminkbutiker och apotek i Amerika. Täckningen är vanligtvis lite lättare än med en bb-kräm.

Missha BB CC Creams - Bb - Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet

För att uppdatera huden har den även citron-, bergamot-, apelsin- och grapefruktoljor. Cc-kräm är i princip tonad fuktighetskräm, med färgteorin och en moderniserad ingredienslista. Det finns sex nyanser som är perfekta för olika hudtoner. Du kan använda det som ett hudfärgningsmedel, fuktighetskräm, serum mot rynkor, solkräm, cc-kräm, illuminator och grunning. Pacificas alight bb-kräm har mineralpigment som anpassas för att hitta din perfekta nyans. Den glider smidigt på huden, vilket gör applikationen enkel. Båda kallas som tonade fuktighetskräm i steroider.

Relaterad produkt:
E.L.F, Baked Highlighter, Apricot Glow, 0.17 oz (5 g)

Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet: Missha, Perfect Cover B.B Cream, SPF 42 PA+++, No. 13 Bright Beige, 50 ml

Bb-krämer för akneutsatt hud ger lätt täckning och kan hjälpa till att läka huden, förvisa föroreningar och göra att porerna verkar mindre. Detta beror på att bb-krämer fokuserar mer på förebyggande och underhåll, medan cc-krämer främjar och döljer problemhud samt färgkorrigerar områden som du inte är nöjd med. Oavsett din hudton finns det en nyans som passar bra för en naturlig look. Detta är perfekt är din skintone också ganska mörk. Jag har till och med hört flera makeupartister som säger att de gillar att använda bb-grädde som en primer och sedan lägga grunden på toppen. Cc-kräm är en specifik produkt med distinkta fordringar och fördelar. Det har en nästan piskad struktur och är vanligtvis tyngre än en grädde för bb, eftersom den ger mer täckning. Oavsett om du känner till det som skönhetsbalsam, balsam eller bb-grädde, är denna produkt känd för sin förmåga att jämna ut hudtonen och korrigera fläckar. Jag använder mitt omedelbart efter att jag tvättat ansiktet, och beroende på vilken dag jag kanske eller inte kan lägga lite grund på över det. För att testa cc-krämer, vi vet produkter för hudvård fördelar som fuktighet och anti-aging egenskaper, liksom kosmetiska fördelar som hudton-kväll. Fundament och tjockare formler kan täppa till porerna och förvärra utseendet på skadad hud, så hon skapade en lättare kräm som går smidigt och hjälper till att återställa huden tillbaka till sin hälsosammaste tillstånd. En bb-kräm är en multitasker som erbjuder en mängd fördelar från solskydd till hydrering. Skaffa ett nytt åtkomsttoken på inställningssidan för insticksprogrammet.

Missha Bb - Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet

Tonade fuktighetsgivare har mindre täckning än bb-krämer och tjänar mestadels för hydrering och solskydd. Jag upptäckte först nivea bb-kräm när jag tyckte att foundation var obekväm att bära, blev kaklig och kändes tung mot slutet av dagen, oavsett hur mycket jag spenderade på det. Jag har allvarligt problematisk hud – jag är benägen att eksem under ögonen och runt hakan och munnen samtidigt som jag har en t-zon som du kan steka chips i. Jag vill ha spf i min hudvård och grunder som brukade fungera underbart börjar nu ser kaka ut. Pärlemorfärgade pigment i Mac: s bb-kräm kommer att injicera lite efterfrågad glöd i sömnig hud. Det ger också en skyddande barriär mot föroreningar som kan skada hudens utseende. De läkande egenskaperna hos aloe kommer att lugna irriterad hud. För att ge huden en strålande och lysande glöd. De flesta bb-krämer täcker som en tonad fuktighetskräm, men den här uppträder mer som en lätt grund (vilket, som alla bra makeupartister kommer att säga, gör att huden ser fräschare ut än de riktigt pigmenterade formlerna).

BB - CC Creams, Face

Pacificas cc-kräm är packad med närande ingredienser som fettsyror, glycerin och hyaluronsyra till fyllig dehydratiserad hud och fina linjer.Enligt tillverkaren ger det anti-aging fördelar, lindrar huden på de synliga tecknen på stress och lyser upp hyen. Bland andra är en av de bästa anledningarna till att älska den här produkten hur den kommer med 8-i-1-funktioner, vilket gör den bra om du letar efter ett mångsidigt komplement till din skönhetsrutin. Varför ska jag överväga att gå på en bb-grädde eller cc-grädde? C-vitamin lyser också huden, så din hud kommer att få en ungdomlig, frisk glöd. Bb står för skönhetsbalsam eller fläckbalsam beroende på formeln, och de är i princip tonade fuktighetsbevarande med hudvårdande ingredienser och spf inbyggda. Ta reda på vilka bästa bb-krämer som är våra favoriter nu. En annan aktiv ingrediens är adenosin, som är den som ansvarar för att göra huden elastisk och förhindra synliga åldrande tecken. Nästan alla cc-krämer är avsedda att färga korrigera din hud, men vissa är tonade gröna för att specifikt adressera rodnad. Det finns i olika nyanser för att matcha hudtonen. Å andra sidan, om du har en medium hudton, välj cool eller rosa. Hydrerar huden men innehåller ingen olja.

Relaterad produkt:
Petal Fresh, Botanicals, Age Defying, Facial Cleanser, Aloe & Peppermint, 7 fl oz (200 ml), kr30.00 - Skönhet, Ansiktsvård, Hud, Ansiktsrengöring Sverige

Missha BB CC Creams – Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet

Missha BB CC-krämer: Leta efter de som innehåller fuktgivande ingredienser för att hålla huden hydratiserad samtidigt som den förbättrar hudfargen. Det är förmågan att torka ut problemområden utan att torka ut din hud är något nära magi, så en grädde med denna ingrediens betyder att du får bästa möjliga resultat. En av huvudingredienserna i garniers hudaktiva bb-kräm är pro-xylan, som härrör från xylitol, en sockeralkohol och populärt naturligt sötningsmedel. För att applicera bb-kräm, lägg lite på pannan, kinderna, näsan och hakan och blanda in med fingrarna, en våt svamp eller en grundborste. Vad vi ogillar: Kan ibland bosätta sig i fina linjer, så det fungerar inte lika bra för mogen hud. Det finns några kultfavoritcc-krämvarumärken som många hudvård- och skönhetsinflytande svär är bättre än en foundation och tonad fuktighetskräm. Jag har aldrig riktigt använt cc-krämer förrän jag bestämde mig för att testa den här efter att ha sett några youtube recensioner. Cc-kräm jämförs ofta med liknande krämer som kom på marknaden ungefär samma tid.

Missha BB CC Creams

Jag har köpt flera dyrare grunder och tycker att denna cc-kräm är det bästa köpet. Bb-grädden tenderar att vara lite tyngre och bättre för torr hud, med fokus på förebyggande och underhåll, medan cc-krämmen tenderar att vara en smula lättare (Så bättre för akneutsatt hud) och fokuserar på att dölja befintliga problem. Den bästa produkten för mer täckning, foundation arbetar för att förbättra hudtonen samtidigt som den kamuflerar lite fläckar. När du har fastställt vilket utseende du försöker uppnå och vad din hud behöver mest, följ nedanstående, snabba, enkla guide till grunder, tonade fuktighetskräm, bb-krämer och cc-krämer för att hjälpa dig med din sökning efter rätt produkt. Det gör huden perfekt med trevlig medellång eller lätt täckning och ger en riktigt vacker, glödig finish. Denna kräm innehar en kraftfull blandning av bisabolol, lakritsderivat och macadamia mutterolja. Bara fall inte för marknadsföringen, och prova dem (Eller läs en hel del recensioner-smink gränd sällan leder mig fel) innan du köper dem. Kolla in undertonen för varje nyans och välj en som matchar din hudton. Hybrid gel-krämstrukturen är tillräckligt lätt för att huden ska se ljusa ut medan den fortfarande ger tillräckligt med täckning. Baserat på våra testresultat och våra expertval är det de bästa cc-krämerna du kan köpa i apoteket. Cc-krämer är gjorda för att vara lätta, till skillnad från bb-krämer, som fungerar mer som en grund med extra fördelar med hudvård.

En annan bb-kräm som är tung på spf är den här från kiehl’s, som innehåller c-vitamin för att hjälpa till att jämna ut hudtonen på lång sikt eftersom den är täckande hjälper till att jämna ut din hudfärg på kort sikt . Om du har rosacea är denna bb-kräm känd för att balansera rödhet och rensa upp rodnad. Att välja ett kan vara lite förvirrande, och många damer har frågat mig vad den verkliga skillnaden är i bb-krämmen. Det har god konsistens och det torkar inte ut min hud men täckningen är inte extraordinär och du måste applicera concealer ovanpå om det behövs för att dölja fläckar eller missfärgning. Ceramiderna i lotion hjälper din hud att hålla fukt medan andra ingredienser som lakritsrot hjälper till att lugna och mjuka upp. Cc-kräm, som står för färgkorrigerande kräm, syftar till att balansera oönskade röda, gröna, gula eller lila toner i din hud. För en lyxig upplevelse (Utan prislappen) känns denna penselset av syntetfiber inte bara smörsmjuk på huden utan ger en porerna otydlig, felfri finish. De flesta cc-krämer har ett slags solskydd.

Det gör definitivt att min hud känns mjuk och har lika täckning överallt bara känner att du behöver gnugga in den mycket bra eftersom den kan lämna linjer.Det innehåller koffein för att mjukgöra linjer, och vitamin e och tångsextrakt för att kontrollera oljeproduktionen, vilket hjälper din makeup att hålla sig längre. Lite går långt med denna kräm, och pumpen i toppen kommer att få den att hålla i månader.

Det stänger fräknar! Tyvärr. Jag skulle vilja rekommendera det till mässiga hudbrevet? Utmärkt i alla avseenden. Den berömda BB-grädden i händerna på en makeupartist! Foton av tester den första dagen och efter två veckors användning. Skiljer sig från nr 21. Det passar mig. För mycket torr hud. Excellent! Fantastisk ton

Jag är mycket nöjd. I 20 år arbetar jag som makeupartist och har erfarenhet av att använda olika ton- och sprängämnen. Det huvudsakliga problemet med IV-krämer är att de absorberas utan pulver i 1-2 timmar och helt enkelt “försvinner” från ansiktet. Idag applicerade denna kräm för första gången, den verkade väldigt lätt, men snabbt anpassad och ansiktet skiljer sig verkligen inte från nacken. Jag har 23 nummer, och så i röret är de olika, men i ansiktet ser de lika ut. Anpassbar. Därför spelar det ingen roll om du gör ett misstag med en nyans. Så idag satte jag grädden i ansiktet (det fanns en möjlighet) och det var som till kvällen. Han håller på! Och ändå är den inte klibbig och lyser inte. Jag är nöjd! Om hon kan hjälpa dig, tryck på “ja”).

Först matchar färgen och lukten inte alls. Så ge upp användningen. Naturligt smink för mig är tjockt och utan läpp.

Det är väldigt svårt att hitta en foundation eller BB som matchar hudtonen för en rättvis brevet sommar, men jag köpte den eftersom den såg ut som ett ljust färgnummer som jag aldrig sett i Japan. (Om det är tillverkat i Japan matchas det på något sätt med täckmärket BO00.) Det var bra att den ljusare inte hade en kant med nacken, men om du sprider den tunt och använder vitt pulver kommer du att må bra . PROS: Bra spridbarhet? Högt SPF-värde? Hygienisk med pumptyp? Måttlig täckkraft CONS: Lukt vid appliceringsögonblicket (även om den flyger omedelbart.)

Hur många koreanska bb-krämer har jag inte provat, det visade sig vara det bästa för mig, jag har använt det i 4 år. Jag har väldigt snygg hud (ton nummer 13 kom upp), benägen till torrhet, men under obekväma yttre förhållanden märker jag förstorade porer, innan det var problem som akne, lägg akne applicerar jag det på serum + grädde, det glider inte alls (Jag hade erfarenhet av att bära det i 24 timmar, allt är på plats, på platser med brister efter 10 timmar måste det korrigeras) När det gäller akne: det har ingen negativ effekt, jag skulle säga att det till och med främjar läkning uw; efter akne: utmärkt överlappning täpper inte porerna, jämnar ut huden, om det finns peeling – det är bättre att använda peeling + fuktgivande, det kommer inte att dölja dem, de kommer att vara synliga lika mycket som på ren hud (utan bb ) Lätt i struktur, samtidigt, färgkorrigeringen är utmärkt, ligger inte med en mask, “passar” inom 5 minuter och din hud är som en docka

Färg passar mig för vintern och på våren, och på sommaren, när huden rinner, blir den för lätt. Täckningen är mycket bra. Jag skulle säga – över genomsnittet säkert) Vårdskomponenter är bara ett plus. SPF så mycket som 42! Och detta är det högsta som jag någonsin har haft) Du kan säkert gå med honom till heta länder, bara ta en mörkare ton för garvad hud) Du kan inte känna det på din hud alls – det är väldigt lätt och naturligt. Lämplig för vardagligt bruk. Ingen irritation från honom. Tvärtom – huden verkade bli bättre. Lämnar en lätt fuktig finish. Dessutom applicerar jag alltid mitt favoritpulver. Det finns en rosa underton och som försvinner. Volym 50 ml! Detta är igen den maximala volymen som jag träffade! Vanligtvis 30-35, och sedan så många som 50! Det faller inte i porerna – det ligger väldigt naturligt och inte märkbart. Rynkor är inte stressade. Under dagen förblir det i ansiktet – det försvinner inte och glider inte någonstans. Det finns inga tydliga gränser, så du kan applicera det lokalt och inte i hela ansiktet. Det enda är lukten. Aromen av mammas grädde, men av någon anledning verkar det mycket starkt för mig och under en tid efter applicering känner jag det. Det är värt pengarna)

Jag brukade skugga nr 21, trots ljusbeläggningen och inte stark hållbarhet, gillade jag verkligen fuktgivande och denna eleganta färg, utan gul eller rosa. men utan solbränna är det mörkt, jag bestämde mig för att ta samma i skugga nr 13, det visade sig vara annorlunda. Färgen är mer lämplig, men den sjunker i porerna, betonar skalning och färgen är normal, det finns inte så eleganta grå undertoner. Jag kommer tillbaka till nr. 21 för sommaren, jag hoppas att denna # 13 är annorlunda, och själva formeln har inte ändrats

Hans färg passar mig – jag är väldigt skön hud. Samtidigt en god solskyddseffekt.

Jag köpte den när min hud började torka och skala av (det här var tröskeln för dermatöst eksem, så nu har jag ingen tid att sminka).Bibi-kräm visade sig mycket bra under den perioden, maskerade verkligen ohälsosam torrhet och skalning. Naturligtvis är det inte magiskt, och om du står väldigt nära mig kan du märka någon ojämnhet i hudytan. Men ändå, med honom såg mitt ansikte mycket mer naturligt och friskare ut. PS Naturligtvis fuktade jag ansiktet innan jag applicerade Bibi-kräm. Enligt min mening bör det göras med frisk hud.

Perfekt! Vacker finish och otrolig hållbarhet

Hittade slutligen sin perfekta nyans i Misha. Innan det tog jag 21 och 23 – allt fel. I slutet av dagen gav ansiktet i alla fall grå grått. Jag vrider inte den, men den grå nyansen var alltid närvarande. I den 13: e tonen är detta inte, okej hooray! Färskt ansikte, även efter 10 timmars bärning av bbika)

Hur kan jag veta vilken är min färg
Fungerar det för akneutsatt hud?
Är det en vitkräm?
vilken färg är bra för asiatisk hudton? och var är den här produkten gjord?
Måste jag lägga solkräm under den? eller är SPF i det nog?
Är det säkert för graviditet?
Fungerar det för fet hud i t-zonen?
Testades det på djur? Tack
Vilket i den här serien är den lättaste? Namnen på de olika tonerna är inte så tydliga.
hur kan jag veta att 31 är min färg jag är blond

Google färgrutorna !;)
ja, det gör det! Inte helt täckande som foundation (men foundation känns väldigt tung för huden och denna kräm känns väldigt lätt). Enligt min mening är detta en av de bästa BB-krämerna jag har provat hittills.
Nej. Är en bra solskyddsmedel med färg. Jag kontrollerade de olika färgerna i google-sökbilder. Det är tillverkat i Korea och på mycket heta dagar använder jag en vit solskyddsmedel baserad på zinkoxid och sedan missha eftersom jag har melasma. Men om du inte har melasma räcker det bara. som har melasma måste ha solskyddsmedel med färg, och denna BB tyckte jag bättre än många som jag har använt.
Inte säker
Det är faktiskt ganska matt och väldigt snabbt att torka. Så kommer att vara ok för fet t zon, jag vet egentligen inte – Ljus beige nr 13 är den lättaste. Ordningen i hela intervallet går från lägsta nummer 13 (palest) till högsta nummer (mörkaste) 31.
Denna färg är för NC 35 skin