Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Skönhet, Ansikte, Smink, Bb - Cc-Krämer

Andalou Naturals, CC 1000 Roses, Color + Correct, Sensitive, SPF 30, Sheer Nude, 2 fl oz (58 ml)

Andalou Naturals, CC 1000 Roses, Color + Correct, Sensitive, SPF 30, Sheer Nude, 2 fl oz (58 ml) Review

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Andalou Naturals, CC 1000 Roses, Color + Correct, Sensitive, SPF 30, Sheer Nude, 2 fl oz (58 ml)
Produkt Antal: 2 fl oz, 0.09 kg, 4.1 x 4.1 x 14.2 cm
Produktkategori: Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet, Sverige

Relaterad produkt:
Aubrey Organics, Chamomile Luxurious Conditioner, 11 fl oz (325 ml), kr80.00 - Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Balsam Sverige

Naturens intelligens, fruktstamcellvetenskap, icke-GMO, med rosstamceller, känslig, lugnande motståndskraft, brett spektrumskydd, hudläkare testad, skönhet är du, natur 97% härledd, bekräftad glutenfri, vegansk, grymhetsfri , Användningar Hjälper till att förhindra solbränna.

Bb - Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet: Andalou Naturals, CC 1000 Roses, Color + Correct, Sensitive, SPF 30, Sheer Nude, 2 fl oz (58 ml)

Asiatiska bb-krämer tenderar att vara tjockare, med högre nivåer av zinkoxid och titandioxid för mer ogenomskinligt solskydd och grundliknande täckning. Spf 20 solskyddsmedel skyddar ditt ansikte mot UV-strålning. För att ge huden en strålande och lysande glöd. Bland andra är en av de bästa anledningarna till att älska den här produkten hur den kommer med 8-i-1-funktioner, vilket gör den bra om du letar efter ett mångsidigt komplement till din skönhetsrutin. Och även om det bara finns fem nyanser, täcker de ett överraskande brett spektrum av hudtoner, så de flesta borde kunna hitta en match. Medan balsamen fuktar och skyddar huden, ger ljusdiffunderande sfärer din hud en felfri finish. Det är en kultfavorit och stöttas även av hudvårdspersonal. Den ena nackdelen: Skuggsortimentet är tyvärr mycket begränsat med bara fem färger för rättvisa till mediumbruna hudtoner. De ger bättre täckning än tonade fuktighetskräm eller bb-krämer och har en mycket lättare struktur än foundation, så de mår bättre på huden.

Andalou Naturals BB CC Creams - Bb - Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet

För en sak skyddar cc-kräm din hud från de skadliga UV-strålarna som kan leda till fotografering. De flesta cc-krämer har ett slags solskydd. Cc-kräm från det kosmetika är kliniskt bevisat för att hjälpa problem hud. Det gör att din hud kan andas men ändå ger dig byggbar täckning och solskydd. Det långa, glidfria handtaget och den böjbara halsen garanterar en jämn applicering på alla linjer och konturer i ditt ansikte. För att hitta de bästa apotekcrc-krämerna, avrundade det goda hushållningsinstitutets skönhetslaboratorium 26 cc-krämer och minskade fältet till toppexisterande. Och de fem nyanserna är förvånansvärt mångsidiga; de kan täcka ett brett utbud av hudtoner. Beroende på bb-krämformeln kan den också ha anti-aging och fuktgivande ingredienser för att fylla på din hud. Bb-krämer för akneutsatt hud ger lätt täckning och kan hjälpa till att läka huden, förvisa föroreningar och få porerna att se mindre ut.

Relaterad produkt:
Bdellium Tools, Maestro Series, Face 957, 1 Precision Kabuki Brush, kr140.00 - Bad, Skönhet, Smink, Bdellium Verktyg Maestro-Serien, Smink Verktyg, Makeup Borstar Sverige

Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet: Andalou Naturals, CC 1000 Roses, Color + Correct, Sensitive, SPF 30, Sheer Nude, 2 fl oz (58 ml)

Detta är tillräckligt lätt men kan bygga täckning; ingen torkning eller tyngd på huden. Antioxidanter och hudälskande vitaminer är också måste. Spyksma rekommenderar att du använder din tonade fuktighetskräm utöver din vanliga, vardagliga fuktkräm eller att hitta en formel som ger din hud tillräckligt med fukt ensam. Bb-krämer fångades ursprungligen på stora i Korea och i hela östra Asien för över 10 år sedan. Om du har en akne benägen hud, välj en ickekomogenogen formel som inte kommer att täppa porerna och orsaka utbrott. Då och då behöver din hud lite tlc, ange, de allra bästa bb-krämerna. Detta råkar också vara en av de bästa bb-krämerna för åldrande hud, eftersom den innehåller kamomill och antioxidanter, vilket bromsar åldringsprocessen. I själva verket gör det att min hud känns väldigt mjuk, som att den är mycket mer än bara en solkräm, utan snarare en hudbehandling.

Jag tror att det kan ge en fin glöd om du använder tillräckligt men jag hade fruktansvärda linjer första gången och var tvungen att göra mitt ansikte igen och eftersom jag behöver använda andra produkter tillsammans med det märker jag inte mycket av skillnaden om jag använder det eller inte. Min hud är mycket klarare, utan ömhet eller skalning och de fina linjerna är mycket mjukare, i den mån jag har avbrutit mitt vanliga injektionsavtal! Bb-kräm är lättare i täckning än standard foundation men tjockare än en tonad fuktighetskräm. Det ger en utmärkt bas för smidig applicering av din makeup. Du kan också hitta cc-krämer med ingredienser som fyller rynkor eller andra ingredienser mot åldrande för mogen hud. Vätande gel gör denna bb-kräm till en för böckerna. Det skyddar huden mot solskador, vilket också är orsaken till att det hjälper till att förhindra synliga tecken på hudåldrande.

Marknaden, de byttes namn till skönhetsbalsam men det finns inget balsamliknande med något av dessa. Företaget fokuserar på att använda ingredienser som alla är naturliga, fria från parabener och icke-comfogena så att du kommer att gynna din hud på lång sikt också. Bara fall inte för marknadsföringen, och prova dem (Eller läs en hel del recensioner-smink gränd sällan leder mig fel) innan du köper dem. Täckningen är väldigt naturlig och snarare än att dölja din hud helt, det försvårar bara ytan väldigt subtilt. Skönhetsblandare, borstar och buffertar garanterar en felfri finish och linjefri ansikte när du applicerar bb-kräm. Coolas mineral färgkräm är tillverkad med naturlig ros höftolja och skyddar din hud från solen. Jämför de mest användbara kundrecensionerna av de bästa rankade produkterna i vår bb- och cc-krämbutik. Däremot är de flesta västra bb-krämer närmare en lätt tonad fuktighetskräm med ett rent utseende. Du kan hitta cc-krämer med formler som riktar sig till en rad hudproblem.

Relaterad produkt:
Hurraw! Balm, Lip Balm, Green Tea.15 oz (4.3 g), kr30.00 - Bad, Skönhet, Läppvård, Läppbalsam Sverige

Andalou Naturals BB CC Creams – Bb – Cc-Krämer, Ansikte, Smink, Skönhet

Andalou Naturals BB CC-krämer: Även om du kan bära cc-grädde på egen hand, kan det också fungera riktigt bra som en grundläggare för din grund. Eftersom det är en hybrid av ansiktskräm och foundation kan du hitta dina fingrar det bästa, enklaste sättet att applicera och blanda produkten på. Få mig inte att klåda eller bryta ut, har en god struktur, mellan en grädde och en vätska. Cc-krämer (färgkorrigering) är i stort sett desamma som bb-krämer, men med ingredienser som hjälper till att behandla alla orsaker till missfärgning såsom rodnad eller ytlig hud. Täckningen är knappt där, men det ger en varm, mjuk fokusering som döljer en trött huddag direkt. Du kan komplettera den med någon concealer om det finns några fläckar eller mörka fläckar som visar sig genom kremen. Men när det gäller färgval kanske du tycker att bb-, cc- och dd-krämer saknar variation. Denna bb-grädde sparar dig ett steg genom att erbjuda spf, såväl som vitamin c och rylliksextrakt, som hjälper till att bekämpa fina linjer, rynkor och torr hud.

Båda kallas som tonade fuktighetskräm i steroider. Samtidigt minskar det torrhet och fläckighet, vilket hjälper din hud att hitta riktigt jämvikt. Om du behöver mer kraftfull färgkorrigering eller specifik formel för att bekämpa trötthet, kolla in de två andra versionerna av hudskönhetsbehandlingen grädde. Jag har gillade denna bb-kräm så mycket att jag aldrig har varit utan den sedan jag provade den för några år sedan. Dessa produkter har strukturen på en bb-kräm, men med tillägget av färgkorrigerande partiklar i en cc-kräm, och påstår sig ge dig det bästa av alla världar. Du kan förvänta dig att betala mellan $ 20 och $ 45 för en högkvalitativ cc-kräm med en spf på 30 eller högre. Etude är ett annat märke som är populärt för koreansk kosmetika, så du kan ha sinnesfrid om effektiviteten hos denna cc-kräm.

Användning av kiehls hudtonkorrigering och försköna bb-kräm hjälper till att bekämpa skadliga toxiner och resulterar i hydratiserad hud. Det kräver också lite för att ge rimlig täckning under pulver, och det känns inte tungt eller klibbigt (hatar det) jag har inget tålamod för den oändliga belysning, skuggning och 15 lager skönhetsmedel som är på mode just nu, jag vill bara ha en produkt till jämn hudton, minska mörka cirklar och lämna en jämn, naturlig finish, det gör det. När din hud mognar, saknar kollagenproduktionen, så en kräm som ökar denna funktion hjälper till att fylla i fina linjer och rynkor. Bb-grädden tenderar att vara lite tyngre och bättre för torr hud, med fokus på förebyggande och underhåll, medan cc-krämmen tenderar att vara en smula lättare (Så bättre för akneutsatt hud) och fokuserar på att dölja befintliga problem. Om du gillar idén om en bb-grädde men har några hudproblem som missfärgning eller rodnad, kan du prova en cc-kräm. Spyksma säger att den har färgkorrigerande egenskaper som kan göra det bättre för människor som behöver lite mer färgbalans. Jag har också riktigt känslig hud och det irriterar inte. Vissa hydratiserar huden och/eller innehåller ingredienser mot åldrande för att göra det tredubbla för din sminkrutin. Var inte säker på den här grädden, efter att ha provat dessa hudfaktorer tidigare och blivit besviken, men beslutade att lita på de gynnsamma recensionerna och prova det, så glad att jag gjorde det. Om du är överväldigad av alla cc-krämalternativ kan vår köpguide hjälpa dig att hitta det bästa för dina behov.

Pärlemorfärgade pigment i Mac: s bb-kräm kommer att injicera lite efterfrågad glöd i sömnig hud. Som en anmärkning köper jag mest avancerade skönhetsprodukter eftersom de alltid har varit snällare mot min känsliga hud. De flesta cc-krämer innehåller också spf för att skydda huden mot de skadliga solstrålarna. Det täcker hudfel, inklusive mörka fläckar och fläckar. Denna korrigerande kräm korrigerar hy och har full täckning för maximal effekt. Vad är skillnaden mellan en bb-grädde och en cc-kräm? Samtidigt vitaliserar vitamin C-komplexet och sojaproteiner textur och hudton för att vända tillbaka klockan. Det som gör detta apotek så imponerande är inte att det gör jobbet med en lätt fuktighetskräm, en makeupprimer, en foundation och en concealer; det är att det gör alla dessa saker men ändå kostar mindre än $ 12, det enda sättet vi var mer imponerade på är om det fanns fler nyanser, eftersom de tre tillgängliga alternativen är något begränsande. Bb-krämer är inget nytt, men vad är egentligen bb-grädde?

Klicka igenom för de 15 bästa bb-krämerna på marknaden just nu för alla problem. Det finns en doft till grädden, vilket kan komma att få vissa människor, men det har inte varit ett problem för mig och jag har en känslig, akne benägen hud. Det är också den första vattenbaserade cc-grädden, vilket är ett bra alternativ om du tycker att de oljebaserade cc-krämerna är klibbiga och feta. Skydda och perfekt din bas med en flaska. Denna kunniga dubbla formel har mineral brett spektrum spf30, utan den klibbiga solkräm-känslan. Cc-kräm är en skönhetsprodukt som är avsedd att återfukta din hud, skydda mot solskador och jämna ut din hud.

BB var slut, så jag köpte den. Bra. Perfekt. kom mycket snabbt. Älskar detta! Mycket nöjd. Det finns ingen täckande kraft. Lovley-produkt! Mellanhölje. Bra vibber-

Färgen var densamma som andra BB-er i ANDALOU. Skillnaden är doften och täckningen. Detta har en känsla av “öppenhet” som ordet antyder. Jag använder den som bas före grunden eftersom huden är transparent. Om det är en bra dag även med grov smink, är detta och pulver okej (jag personligen tycker det). Det är väldigt lätt att använda! Det är lätt att använda. Anledningen till att minska en stjärna är att doften är för konstgjord. Sötma är känslan av DALOU. Jag känner vaniljdoftet till och med något. Tja, det kommer att ta slut på 30 minuter, så det verkar vara upptaget, men ärligt talat oroa dig om du inte är bra på söt doft.

Bra. Lätt att stilla

Jag har använt Andalou-produkter i flera år och har provat flera av deras andra BB/CC-krämer (den otintade och den “åldersgrävande”), som jag också gillade mycket . Men jag gillar den här mest och kommer att hålla fast vid den från och med nu. Det ger den perfekta mängden färg så att min hud ser riktigt slät och jämn ut (jag bär inte någon annan smink). Det känns också mer matt än den åldersbeständiga. Jag gillar till och med lukten.

Jag har inte använt produkten ännu, men den kom på nio dagar, jag blev förvånad, jag älskade smidigheten

Jag har använt den här ett tag nu och får ofta frågade vad jag använder på min hud. Det är lätt att täcka och ger huden en daggig glöd plus solskydd. Observera att ljuset är ganska lätt Jag blandar det med Dr Hauskha ren solbränna för att ge mig lite mer färg på sommaren och använda concealer där jag behöver mer täckning. Du måste ställa in detta med genomskinligt pulver eller en daggig inställningsspray. Vänta i cirka 15 minuter men om du kan eftersom glansen kommer att lugna sig när den absorberar i din hud. Mycket närande skulle jag inte rekommendera det för fet hud.

Chic arom, vacker slät hud. Älskade grädden

Produkten har en känsla av styvhet och det finns ingen täckkraft eftersom den inte har någon färg. Jag använder den som en solskyddsmedel. Lukten är ros.

Älska den här produkten! Det är lätt och mycket fuktgivande men ändå ändrar hudtonen. Jag bär det varje dag på sommaren och med SPF 30 har jag fått en fin solbränna utan att bränna.

Fanns det ett lock för de som köpte det? Eftersom jag inte hade det, köpte jag ett tag efter att ha köpt det, men jag kan fortfarande inte använda det () Jag undrar om det är en produkt utan lock i första hand.

Vi köpte och använde ren nakenhet. Det verkar kunna fortsätta utan klåda nu. Det finns färg när jag tar ut den, men när jag applicerar den kan jag inte känna färgen. Konsistensen handlar om kräm! Det är lite glans. Det finns ingen täckningskraft, så det känns som en solskyddsbas. Concealer räcker för dina grannar! Cospa är också bra. Som referens är min hudfärg något vitare än standardgul. Den blandades in i huden och hade en bra färg. Efterskrift, klåda dök upp och kan inte längre användas. Jag har inte haft den erfarenheten tidigare, men jag insåg att det inte passar min hud.

Jag har lätt/medium hudton. Vilken färgton går jag för?
Kommer det att mitt ansikte ser vitt ut? Jag har köpt 3 zinkbaserade naturliga solskyddsmedel inklusive Badger tonad en och jag ser vit ut

Jag har väldigt ljus hud. Denna produkt är lite mörk för mig på vintern och ger en bra färg på sommaren. Men det är tungt för varmt väder.
Mitt ansikte blir inte vitt. Välj ren solbränna så kommer du att ha det bra.