Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Serum, Behandlingar, K-Skönhetsbehandlingar, K-Skönhet

Cosrx, Galactomyces 95 Tone Balancing Essence, 3.38 fl oz (100 ml)

Cosrx, Galactomyces 95 Tone Balancing Essence, 3.38 fl oz (100 ml) Review

kr149.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Cosrx, Galactomyces 95 Tone Balancing Essence, 3.38 fl oz (100 ml)
Produkt Antal: 3.38 fl oz, 0.18 kg, 15.5 x 4.3 x 4.3 cm
Produktkategori: Behandlingar, Serum, K-Skönhetsbehandlingar, K-Skönhet, Sverige

Relaterad produkt:
Christophers Original Formulas, Beauty Facial Cream, 2 oz, kr130.00 - Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum, Hälsa, Hud, Krämer Dag Sverige

Formulerad med Galactomyces Ferment Filtrate 95%, denna essens hjälper till att nära och hydrera huden, och med tiden får den att se mer strålande och klar.

Behandlingar, Serum, K-Skönhetsbehandlingar, K-Skönhet: Cosrx, Galactomyces 95 Tone Balancing Essence, 3.38 fl oz (100 ml)

Rootree k beauty essential box är ett 5-stegs rent hudvårdskit som erbjuder en enastående naturlig och ren koreansk hudvårdupplevelse. Cirka 20 procent av de koreanska kvinnorna har gjort någon form av arbete. De naturliga ingredienserna som används för att skapa sin speciella formel för cica-vård har använts i tusentals år för att lugna och lugna till och med den mest oroliga huden. Kombinerat med lakritsvatten lysande egenskaper gör denna toner att uppnå en balanserad, glödande hud i dina drömmar, så lätt. Dessutom har var och en av oss sin egen hudstruktur och typ. Formulerad med känsliga hudtyper i åtanke, denna antioxidant-rika formel hjälper till att reparera huden och erbjuder skydd mot miljöbelastare. Det fungerar så snabbt och kan jag till och med säga aggressivt, jag skulle inte våga använda receptbelastningen på 4% av rädsla för biverkningar som kemiska brännskador och mer hyperpigmentering men det är bara min åsikt och vad jag behöver för huden jag är i Å andra sidan ger baobabfröekstrakt den uttorkade huden och fyller huden med omega-fettsyror, vilket ger anti-aging fördelar. Traditionellt föredrar koreanska kvinnor glödande glas Hud över grundlager, och en lång rutin som fokuserar på klargörande, toning och hydratiskt lager gör att de kan uppnå optimal ljusstyrka.

CosRx K-Beauty Treatments Serums Treatments Serums - Behandlingar, Serum, K-Skönhetsbehandlingar, K-Skönhet

I det här fallet rekommenderar jag att du läser recensioner online eller besöker din lokala sephora/ulta/target för att se vad de erbjuder och prata med sina skönhetskonsulter. Vissa koreanska kvinnor använder till och med mer än en mask om dagen oavsett hur upptagna de kan vara! I slutändan har betoningen av att ta hand om din hud för långsiktiga resultat och närma sig huden med en mild, skiktad rutin, resonera med människor. Om du har känslig eller akne benägen hud kommer du att älska detta! Pore ​​clearing lera mask med super vulkaniska kluster, $ 14: Packad med mineralrika vulkaniska kluster som absorberar överskott av olja och föroreningar, plus vulkanisk ask, exfolierande mjölksyra och glykolsyra, detta är i grunden en ansiktsbehandling i ett badkar för fet, överbelastad och tråkig hud. Minusserumet har också en riktigt intressant blandning av ingredienser, inklusive mikro-stickande spikuler som hjälper till att skapa vägar i huden för att underlätta penetrationen av formeln. Acwell lakrits ph-balansering av rengöringstoner är bland k-beautys mest sålda produkter, och tack vare de fina människorna på soko glam har allt du älskar tonern tagits om som en essensdimma.

Relaterad produkt:
Artnaturals, Make-Up Remover, 8 oz (236 ml)

Behandlingar, Serum, K-Skönhetsbehandlingar, K-Skönhet: Cosrx, Galactomyces 95 Tone Balancing Essence, 3.38 fl oz (100 ml)

Även om den beigiska regenererande oljan nyligen lanserades, är den redan den ansiktsolja som går till ansikte i korea-redaktörer. Koreansk skönhet är känd för att vara innovativ, och en av våra favoritinnovationer är solmjölk, en lätt syster till solkräm. Koreanska konsumenter är fokuserade på förebyggande och att komma till roten till hudproblem. Hydratiserad hud är en frisk hud, varför en fuktrik kräm är nyckeln till att mjukgöra utseendet på fina linjer och uppmuntra glödande hud. Medan dubbla rengöringen kan ge en exfoliant, är det viktigt att du också exfolierar din hud. Under de senaste månaderna har jag bytt ungefär hälften av mina hudvårdsprodukter till koreansk hudvård. Tvåstjärningredienserna kombineras för att jämna ut hudtonen, återställa hudens elasticitet, minska pigmenteringen och fyllig hud. Med en glittrande gyllene gel är den här avskalningen perfekt för hudvård och funselfies. Lovelies, vad är dina tankar om k-beauty? Jag är 36 år gammal, men jag har fortfarande ganska fet hud.

CosRx Behandlingar, Serum, K-Skönhetsbehandlingar, K-Skönhet

Men jag var redan involverad i ett antal online-hudvårdssamhällen och utvecklade ett nytt mål: Glasskinn. Det roliga med koreansk hudvård är att ta reda på vad som fungerar för dig! Tenderar att vara på att rensa akne och varva ner med en lugnande bladmask. Mogen hud går definitivt inte obemärkt i världen av koreansk hudvård. När de blandas ihop före applicering skapar de det företaget kallar sin reningsförening som är utformad för att hjälpa till att lugna irritation, ljusna och återfukta huden. Det rensar bort allt överskott som jag har på min hud även efter att ha använt ett rengöringsmedel och gör att min hud känns så uppdaterad och ren. Ett annat val från teamet med lockande korea: ahc essentiella ögonkräm för ansikte. Du kan enkelt söka efter specifika produkter eller visa innehåll baserat på hudtyp, märke eller produkttyp. Men för det mest expansiva urvalet av bästsäljande koreanska hudvårdsprodukter är amazon det där.

Treatments, Serums

Många koreanska toners är inte vattniga och ansträngande, utan är i stället lite tjockare än vatten och fulla av fuktighetsmedel som hyaluronsyra för att binda vatten till huden, vilket resulterar i en fyllig och glödande look, sade chao. Cho säger att hon vill att soko glam ska hjälpa människor att förstå vad som fungerar och vad som inte gör för deras hud, och tillägger att hennes egen dagliga rutin inte når 10 steg, men beror på hennes dagliga behov.Serum är nästa steg som är viktigt i din hudvård och bör användas efter rengöring och före fuktgivande. Vilken typ av serum är bäst för fet hud? Detta är ett roligt steg, där du ger huden det extra boostet för att hålla den i topp-toppform, sa yoon. Serumet har en struktur som liknar en tjock vätska eller sirap men när den appliceras på huden förvandlas det till en vattnig konsistens. Här är anledningen: Pärlpulver ger inte bara den klara arkmasken sin prismatiska glöd, det ger också samma ljusstyrka till huden. Vårt uppdrag är att det bara finns bra huddagar framöver. Som sagt, det finns säkert delar av den 10-stegiga koreanska hudvårdsrutinen som fungerar.

Relaterad produkt:
Paradise Herbs, Collagen Extreme with BioCell Collagen, 60 Capsules, kr90.00 - Skönhet, Ansiktsvård, Krämer Lotioner, Serum, Hud Typ Anti Aging Hud Sverige

CosRx K-Beauty Treatments Serums Treatments Serums – Behandlingar, Serum, K-Skönhetsbehandlingar, K-Skönhet

CosRx K-Beauty Behandlings Serum Behandling Serum: Formulerad för att förbereda och balansera huden, denna tonern går ett steg längre tack vare dess infusion av grönt textrakt och lakritsvatten. Det förbättrar din hud dramatiskt utan irritation på grund av det relativt rika innehållet i tea tree-extrakt. Deras högkvalitativa skönhetsprodukter består av grönt te och örter, som täcker dina porer och rynkor, vilket gör din hud mjuk och fuktig. Koreanska kvinnor vet att lämpligt skydd mot solen är avgörande för god hudhälsa. Det beror på dina hudvårdsmål och bekymmer. Detta tvåfasserum har en naturlig essens för fuktgivande och vegetabilisk olja för skyddande barriär, nödvändig för att balansera fukt och olja i huden och håller den fuktig under lång tid. Ansiktsbutiken erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter inklusive billiga artiklar, produkter i samarbete med animerade karaktärer och växtbaserad naturlig kosmetika.

CosRx K-Beauty Treatments Serums Treatments Serums

Dess stjärnbeståndsdel är grönt te som har massor av kraftfulla effekter för att göra din hud frisk. Men nu har den koreanska hudvården verkligen åldrats, med liknande kult-skönhet, net-a-porter och selfridges som nu erbjuder ett urval av sofistikerade koreanska linjer som kommer att tilltala både den intellektuella och k-skönheten tvångssamhet. Tydligare, mjukare och verkligt ljusare hud. Huden är tunnast runt ögonen, och detta område är en av de första platserna som visar åldrande. Naturliga enzymer som papaya och bromelain kombineras i denna kraftfulla skal gel för att avlägsna hudfördubblande föroreningar. Koreas fokus på vetenskaplig forskning och kärlek till naturlig och medicinsk ingrediens, kombinerar för att skapa hudvårdsprodukter av högsta kvalitet som ger näring och återfuktar huden, sa hon. Dessa ansiktsformade tygskivor kan vara tillverkade av bomull, mikrofiber eller till och med miljövänlig kokosnötull och blötläggas i ett serum som innehåller ultrahydrerande ingredienser som hyaluronsyra, aloe vera och vitaminer. Om du vill ha en primer innan du sminkar, kan detta serum vara ditt hälsosamma alternativ för att få ditt utseende långvarigt och samtidigt närande din hud. Dessa kvinnor var skönhetens topp och utgjorde alla de vanliga sminktrenderna.

Cosrx, Galactomyces 95 Tone Balancing Essence, 3.38 fl oz (100 ml)

Min hud var fastare, hudtonen jämnare och mina ögon var ljusare! Detta möjliggör enkel rengöring snarare än att dra i huden för att ta bort den sista biten av mascara. Det hjälper också till att återuppbygga lipidskiktet i din dermis, vilket stärker din hud och hindrar den från att torka ut. Att dricka mycket vatten och undvika uttorkande drycker som koffein och alkohol, låsa in den hydrering med lotion och se till att din hud förblir skyddad med solskyddsmedel kommer förmodligen att göra mer för din hud och allmänna hälsa än ett dyrt ginsengserum. Tänk på det som en icke-torkande toner som gör att din hud blir extra slät och extra mjuk. Detta innebär att de absorberas snabbt och tränger in djupt in i huden. Medan du lätt viskar bort överskott av smuts, olja och talg, lyckas detta rensande vatten fortfarande hålla huden hydratiserad. Har den gamla orientalistiska tron ​​på gamla asiatiska skönhetshemligheter slått igen?

Den vattniga första behandlings essensen är hörnstenen i en koreansk hudvårdsrutin, sa simmen. Medan varumärket håller sin formel privat, vet vi att det innehåller fyra olika peptider (känd för deras huduppvärmningsförmåga) och flera botaniska extrakt inklusive grönt te, kaprifol och naturligtvis lotusbladsextrakt. Com, vicky lee, har hjärnorna – hon grundade ett mjukvaruföretag i kiseldalen – liksom skönheten. Våra mammor brukade ingefära i hudvårdsåtgärder när vi var yngre, och det var en stor del av att växa upp i Korea. Det ger en hård dos av ingrediensen direkt i din hud, vilket hjälper den att se ljusare och jämnare ut över tiden. Applicera din oljerengöringsmedel på torr hud och massera den försiktigt i cirkulära rörelser runt ansiktet i ungefär en minut innan du sköljer av. I grund och botten tror jag koreansk skönhet blev populär på grund av de resultat som folk såg. Din hud kommer att suga upp det är godhet hela natten! Denna ljusa vätskeliknande solskyddsmedel absorberas snabbt utan att lämna den obehagliga oljiga känslan eller vita gjutna, vilket gör den till en bra solskyddsmedel för fet hud och mörkare hudtoner.En av deras produkter är ett serum som är super lugnande och anti-aging, också bra för fet hud.

Och k-skönhet har också rört sig aggressivt. Jag ofta hudvård grupper och subreddits som r/hudvård för gemenskapen, men att komma till rätta med det faktum att jag aldrig kommer att uppnå glas hud och kan sluta försöka, var en lättnad. Koreansk hudvård: Vi har blivit lite besatta, tbh.

Stor upptäckt. Köp en extra flaska till mamma. favorit. Super fuktgivande och lätt. Ät bättre. Bra fuktgivande. Häftigt torr. Gillade verkligen. Cool essens. Fantastiskt

Jag kan inte leva utan det eftersom jag först använde det förra sommaren. Den här produkten är helt enkelt bra för min akneutsatta hud. Konsistensen är lite tjockare än vanlig toner, men absorptionen är bättre än någon toner som jag försökte tidigare och den hydratiserade djupt min hud. Det fungerar fortfarande även om det är vintertid nu.

Andra introducerade att jag använder det som en ersättning för SK-II. Den har samma ingredienser och känns bättre än SK-II efter användning. Det är lätt att trycka och absorbera. Jag använde hälften och köpte en flaska till min mamma. Vänligen ange AJM-8119.

utmärkt serum. lätt, men å andra sidan, på sommaren kan den användas som en grädde

Jag gillade strukturen. Eftersom den är lätt kan den enkelt användas med andra produkter. Förutom risvatten innehåller den hyaluronsyra.

Ärligt talat förväntade jag mig mer) Jag lägger på morgonen efter tvätt, ingen effekt, fuktningen är svag. Jag använde ett serum med galactamisis från Elizabeth, här var ett resultat från henne, jag var mycket nöjd.

Jag har använt det i två år nu. Lätt vatten, något gel, luktfritt, absorberas snabbt. På min tunna normala hud är hydrering tillräcklig under sommaren. På vintern räcker det verkligen inte, du måste stänga grädden. Fuktar och lugnar bra.

hudtyp blandad. Jag använde en toner från den här linjen under lång tid med galaktomys, jag gillar det väldigt mycket, jag bestämde mig för att komplettera det med essensen. Det är hemskt! I tre dagar torkade hon min hud så att det bara är läskigt att se ut. Som om hon är 10 år. Några dagar eliminerade konsekvenserna, bara tortyr. Men på näsan drabbades det porerna och minskade fettinnehållet. Det kan appliceras punktvis, men jag kommer inte att applicera det på hela ansiktet.

Verktyget är mycket bra. Jämnar ut hud

Jag märkte att om det appliceras på natten, blir rodnaden mindre märkbar, i allmänhet har den en gynnsam effekt. Jag applicerar efter tonern, det fuktar perfekt. Efter applicering visas emellertid en filmsensation i ansiktet, men detta passerar inom 5 minuter någonstans.

Passar detta för torr, tråkig hud?
Hur kan jag använda det? Kan jag lägga till den i min dagliga rutin efter rengöring av skum och toner?

Ja. Jag har torr hud och det fungerar riktigt bra för mig.
Efter rengöring och toner före serum och fuktighetskräm