Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Hälsa, Health, Män, Men, Klocka Livsstil Män, Prostata Te, Bell Lifestyle Men, Prostate Tea

Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g), kr200.00 – Hälsa, Män, Klocka Livsstil Män, Prostata Te Sverige

Relaterad produkt:
Natrol, Milk Thistle Advantage, 525 mg, 60 Veggie Caps, kr60.00 - Hälsa, Detox, Mjölktistel (Silymarin) Sverige

Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g) by Bell Lifestyle-Hälsa, Män, Klocka Livsstil Män, Prostata Te

kr200.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g)
Pris: kr200.00 (€18,90)
Produkt Antal: 0.2 kg, 14.2 x 10.9 x 8.6 cm
Produktkategori: Hälsa, Män, Klocka Livsstil Män, Prostata Te, Health, Men, Bell Lifestyle Men, Prostate Tea

Bell livsstil, ezee flöde te # 4a, för män, 4,2 oz (120 g) – ger snabb och effektiv lättnad. Hjälper till att hålla urinflöde, frekvens och komfort. Bemyndigad av naturen. Stöder sund funktion i urinvägarna. Med fördelaktiga örter för männens urinhälsa och konsistens. Ett naturligt koffeinfritt, löst te. Kosttillskott. Sverige Jag beställde den här produkten för min 75 år gamla pappa som lider av urinvägsavbrott. Han skadades i sina tonåringar som aldrig kunde urinera som tidigare. Strictures följde inte långt efter, 8 år sedan led av prostatacancer som leder till smärtsamma strålbehandlingar. Han gick för att få sin psa räknas kontrollerad och hittade ett störande ökat resultat. Vår vän utför ackupunktur på någon med liknande problem som har försökt denna produkt framgångsrikt, så vi trodde pappa borde prova. På 3 dagar hade han upplevt 75% ökning av flödet tillsammans med bättre över all känsla i bukområdet. Min farbror har sedan provat produkten efter att ha erkänt att han har några problem, igen fantastiska resultat.

 Min farbror hade en enorm droppe på hans psa-poäng till den punkt som läkaren tyckte att testresultatet var blandat! Min pappa går tillbaka för en kontroll på 2 veckor. Jag är säker på att det blir en bra dag för honom också! Tack för att du gjorde saker för min pappa och farbror. Tanken om cancerbehandling är bara inte vad någon av oss vill höra igen. Vi fortsätter att sprida ordet på denna produkt! Jag köpte det här teet eftersom det innehåller liten blomma pilgrop, även känd som epilobiumparviflorum. Det innehåller också andra örter som är bra för prostata och urinblåsa. Det fungerar bra och jag rekommenderar det till alla med prostata problem. Ursprungligen använde jag det i kombination med småblomsträd örttextrakt men jag är inte säker på att det är nödvändigt.

Relaterad produkt:
Dickinson Brands, Witch Hazel, For Face & Body, 16 fl oz (473 ml), kr40.00 - Hälsa, Hud, Häxhasel Sverige

Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g): Hälsa, Män, Klocka Livsstil Män, Prostata Te

Min man har druckit det här teet i ungefär ett år nu för att hjälpa sitt utvidgade utkast. Det har hjälpt honom så mycket som det läkemedel han tog och utan biverkningarna. Vi är tacksamma för att ha hittat detta te. Mycket bra, bra grejer. Önskar jag hade visat förut att jag hade ett prostrat problem, vakna bara 2 gånger på natten efter 2and en halv ask av te. Vaknade varje timme. Många tack kommer att rekommendera till andra människor. Om du har specialerbjudanden på det här låt mig veta, har du höjt priset på denna produkt 30% sedan min första order för tre månader sedan. Tyvärr har denna produkt inte utförts som annonserad och har varit en besvikelse, den returneras min pappa till normalt liv igen, min man köpte först den här produkten på en lokal hälsofrämjaffär för 10,00 USD Mer än din kostnad. Han följde inte anvisningarna första gången. Jag hittade din webbplats och bestämde mig för att försöka igen. Vi köpte 4 lådor och vilken livräddare det här har varit för min man!

 Det var en tid då han skulle behöva gå upp varje timme pr så. Nu kan han bara gå upp två gånger och inte till 3:00 på morgonen. Fortsätt att ge denna produkt! Min man använder detta för att få en bättre nätter sömn. Innan han började använda den vaknade han 3 gånger om natten för att gå på toaletten. Nu bara en gång per natt. Han är mycket nöjd med förbättringen. Bästa produkt hittills som jag har försökt. Bara det är ett te som du måste göra, så lite obekväma. Topp service. Inte ett botemedel utan en hjälp för kontroll, det här blir min mans tredje låda nu. Jag frågade hur det fungerar och han är inte säker. Han dricker bara det 5 gånger i veckan, på helgerna dricker han kaffe.

Hälsa, Män, Klocka Livsstil Män, Prostata Te

Relaterad produkt:
Hi Tech Pharmaceuticals, Raspberry Ketones, 125 mg, 90 Capsules, kr160.00 - Hälsa, Viktminskning, Kost Sverige

Recension: Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g) by Bell Lifestyle

Han gillar verkligen inte smaken av teet, han säger att det smakar som potpourri. Killen som hänvisade den till mig svär vid den. Gör vilka droger inte kan och märker skillnaden inom 10 dagar. Den här produkten har fungerat för mig under de senaste 8 åren. Jag har inga medicinska problem, ingen uppe i mitten av natten, såvida jag inte behöver mycket te innan sängtid. Det ser lovande ut Jag rekommenderar starkt den här produkten kommer att berätta för dig mer i framtiden. Fem stjärnor, kort och söt. Detta te fungerar. Det är inte perfekt. drick inte för mycket sent på kvällen. Men mina nattliga besök på toaletten är en eller två gånger. Om jag dricker vätskor sen, ökar besöket. Och även då känner jag mig fortfarande i kontroll. Bell Lifestyle, Ezee Flow Tea #4A, For Men, 4.2 oz (120 g) Försök!

Underbar produkt och enastående service. Hjälper mig med mitt urinflöde, hjälper också till med mina prostata problem. Både naturligt förekommande och syntetiska organiska former av selen har visat sig minska tillväxten och funktionen hos prostatacancerceller. Prostata är en valnötstorlek som sitter under blåsan. En studie undersökte effekterna av selen nanopartiklar på prostatacancerceller. Vissa rapporter säger att din coq10 nivå nedgång blir uppenbar redan tidigt som 20-talet. 3% Gtc lösning; denna exponering efterliknar mänsklig konsumtion av 6 koppar grönt te dagligen).

Mekanismer av selenhämning av tumörgenesen. Jämfört med andra tokoferoler, alfa-tokoferol (Formen av vitamin e som vanligtvis finns i kosttillskott) finns i större mängder i kroppen och är den mest aktiva. Omega-3 livsmedel, som vildfångad fisk, minskar inflammation i prostata. I en nyligen liten försök fick män som skulle genomgå prostatakirurgi 4000 liter vitamin d3 dagligen i bara 60 dagar. De flesta formerna av te, inklusive svart, grönt, ört och oolong är friska och har få eller inga kalorier, så njut av att dricka dem. Resultaten av denna studie visar att vitamin d-brist är associerad med tillväxt av prostatacancerceller i ben men inte i mjukvävnad. I en annan studie fick prostatacancerpatienter genisteinrika kosttillskott (Genistein, 450 mg / d, plus andra aglykonisoflavoner, 450 mg / d) under 6 månader. Ett antal laboratorieundersökningar har undersökt sätt på vilka sojakomponenter påverkar prostatacancerceller. Eftersom bell ezee-flödet te marknadsförs huvudsakligen för urinproblem i samband med prostatahälsan, anses dessa örter vara de viktigaste aktiva ingredienserna medan andra ingredienser ger ytterligare terapeutiska åtgärder. Dietmönster efter diagnos av prostatacancer i relation till sjukdomsspecifik och total mortalitet. Detta naturliga extrakt har länge använts för att göra medicin. Här kan du hitta rätt produkt genom att antingen leta efter ditt hälsoproblem, ett specifikt gaia-örtproduktnamn eller med örtbeståndsdel.

 Prostatacancer är den andra ledande orsaken till cancerdöd hos män som bor i USA, med uppskattningsvis 180.890 nya fall och 26.120 dödsfall från prostatacancer år 2016.