Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Big Tree Farms Coco Hydro Organiska produkter Sverige:

Big Tree Farms, Coco Hydro, Original, 9.7 oz (275 g), kr110.00 – Sport, Elektrolytdryckpåfyllning, Stora Trädgårdar Coco Hydro Sverige

Coco Hydro, Original, 9.7 oz (275 g) by Big Tree Farms-Sport, Elektrolytdryckpåfyllning, Stora Trädgårdar Coco Hydro

Stora trädgårdar, coco hydro, original, 9,7 oz (275 g) – 1 påse blandas till 4 5 liter. Omedelbar. Kokosvattenhydrering. Kokosvatten + 5 viktiga makronäringsämnen + 72 viktiga mikronäringsämnen. Non-GMO elektrolytdrinkblandning. Bara Lägg till vatten. Coco Hydro innehåller kokosnötvatten näringsämnen från 25 kokosnötter. Certifierad vegan. Glutenfri. Coco Hydro är stora trädgårdar. Rent vatten avdunstas i ett bekvämt pulver som omedelbart blandar med vatten och till och med din smoothie för att göra en läcker elektrolytrik dryck som är perfekt för att hålla aktiva livsstil sunda och hydrerade. Lätt att bära, lätt att förbereda och staplade med superhydrerande näringsämnen, coco hydro är världens färskaste och mest innovativa tillvägagångssätt för mega-elektrolyt kokosnötvatten. I själva verket håller du just nu 25 superladda unga gröna kokosnötter. Försök att göra det med en hög med kokosnötter eller ett flaskflaskor. Baserat på bali arbetar vi direkt med över 14 000 ekologiska jordbrukare för att ge dig den mest hållbara, socialt ansvarliga näringen som du kan hitta. 5 Makro näringsämnen. Kalium – mineral och näring absorption i våra celler. Magnesium – energiproduktion och muskelkontraktion. Natrium – förebyggande av muskelkramper och vätskebetingning. Kalcium – stöder starka ben och förbättrad absorption. Zink-kallad näringsämnet av intelligens. 72 Makro näringsämnen. Coco Hydro innehåller 72 joniska spårmineraler i varierande mängder som finns i havsvatten. Sverige Coco Hydro smakar bra och har många näringsämnen och mineraler. Det är lätt att förbereda och lösa sig snabbt även i kallt vatten.

[irp]

Big Tree Farms, Coco Hydro, Original, 9.7 oz (275 g): Sport, Elektrolytdryckpåfyllning, Stora Trädgårdar Coco Hydro

Vår familj har använt det i flera år och vi är fortfarande nöjda med det. Smaker som kokosnötvatten. Idealisk använd i smoothies, blandad med yoghurt eller tillsatt recept, för att öka deras protienhalt på ett naturligt sätt. Om du delar upp i 2, tar du det första vid vaken och den andra postutbildningen (Eller på ingen träningsdag ta andra dosen vid ett annat intervall senare på dagen). Pump post 20 minuters bicep / tricep superset träning. Istället för ett högt kalori, högt fett chokladdopp som enkelt kan tillsätta 130 kalorier med bara 2 nivåskedar, byt till Walden gårdarna kalorifria choklad, marshmallow eller karamell dopp. Vi avser att dominera den globala neutraceutiska dryckesmarknaden genom att eliminera global hunger och global fattigdom genom crowdfunding i kungcoca-samhällen! Hand kan införas direkt i blåsan för rengöring. Världens bästsäljande proteinskyddslösning. För förpackning, och sedan använder de hpp-behandling för att förstöra bakterier och förlänger hållbarhetstiden till 60 gånger. För lugn och ro erbjuder vi en tillfredsställande garanti att om du inte är 100% nöjd inom de första 30 dagarna, returnera den för en fullständig återbetalning av det köpta priset. Granatäpplen har i århundraden varit en symbol för liv och fruktbarhet. Även andas och promenader orsakar att kroppen förlorar vatten och kan leda till uttorkning. 15 mg (7% Dv), niacin 20 mg (125% Dv), vitamin B6 2 mg (85% Dv), vitamin B12 6mcg (250% Dv), magnesium 48mg (7% Dv), zink 6. Jag älskar den här produkten, definitivt gav mig en bra energi boost, smakar bra definitivt inte så söt och naturligt låg i kalorier.