Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Ansiktsmasker, Hudvård, Bladmasker

Bondi Chic, Kakadu Plum, Vitamin C Mask, 1 Sheet, 1.24 fl oz (35 g)

Bondi Chic, Kakadu Plum, Vitamin C Mask, 1 Sheet, 1.24 fl oz (35 g) Review

kr45.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Bondi Chic, Kakadu Plum, Vitamin C Mask, 1 Sheet, 1.24 fl oz (35 g)
Produkt Antal: 1 Count, 0.05 kg, 19.1 x 15.2 x 1 cm
Produktkategori: Bladmasker, Ansiktsmasker, Hudvård, Sverige

Relaterad produkt:
Olay, Cleanse, Gentle Foaming Cleanser, 6.7 fl oz (200 ml)

Ultranärande, ger intensiv vätska, synliggör och korrigerar ojämn hudton, förbättrad hudelasticitet för glödande och smidig hud, dermatologiskt godkänd, lämplig för känslig hud, ren skönhet, grymhetsfri, icke-giftig, engångsmask för ansikte och nacke. Denna ultra-närande mask innehåller kraftiga gröna botaniska produkter med höga antioxidanter och rena aktiva ingredienser för att lysa upp och förbättra trött, stressad och synkroniserad hud. Infuserad med Kakadu Plum, som har världens högsta vitamin C-koncentrat, ger den intensiv hydrering till din hud för föryngring och glödande hud.

Bladmasker, Ansiktsmasker, Hudvård: Bondi Chic, Kakadu Plum, Vitamin C Mask, 1 Sheet, 1.24 fl oz (35 g)

Det är detta som gör detta till den perfekta masken att dyka på när du behöver en snabb lösning. En vacker och enkel eyelinerflick är min favoritblick på lata sminkdagar. Pappersarket hade en behaglig lukt, men kändes ganska delikat så jag var tvungen att vara försiktig så att jag inte slet det. Ser din hud ut som strålande, fylligare, mer studsig, ljusare, lysande, mer hydratiserad på 10 till 12 minuter låter du bra? Denna produkt blev kult i korea eftersom det var en av de första sovmaskerna någonsin. Jag kan inte förvänta mig att mängden hydratiseringsmasker ser för olika ut från varandra, men de ser alla ut, känner och luktar exakt samma. Och som jag sa tidigare fokuserar jag huvudsakligen på koreanska arkmasker just nu, men jag vet att det finns gott om coola alternativ där ute! Det finns vanligtvis ett stort val i dessa butiker och deras arkmasker är vanligtvis mycket prisvärda, ofta till $ 1 vardera. Lyssna alltid på din hud när du använder dessa!

För varje mask bedömde granskarna en skala på 1 till 5: Användarvänligheten (hur snabbt de kunde få den på utan att röra sig); doft (hur trevligt serum luktade); vistelsekraft (oavsett om masken förblev utslagen eller torkad snabbt); och eftermaskens känsla på huden (hur bra ansiktet såg ut eller kändes). (Du applicerar grädden innan du applicerar den gummiliknande masken). Du kommer ofta se oss bära lakemasker medan vi arbetar på våra skrivbord. Den ac clear-behandlingsmasken från koreanska företagsledares isolering balanserar huden och ger lättnad för irriterad, stressad och känslig hud som är benägen för utbrott och inflammation. Kanelns stickande känsla hjälper till att lysa din hud, medan arganoljan fuktar och ger glöd. Dessutom förångas serum från lakmask av låg kvalitet snabbt även innan det blöts in i det djupare lagret av din hud. Om du hatar doftande arkmasker är dessa åt dig. Dessa masker är gjorda med ingredienser som vitamin C, hyaluronsyra, organisk apelsinskalekstrakt, organiskt granatäpplextrakt, organiskt roshipextrakt, organiskt lavendelekstrakt och organiskt timjan-extrakt. Old-school mineral ingredienser, såsom calamine, zink och rosa lera, moderniseras med den veneffekt hud lugnande masken. Du kan sedan fortsätta med din normala hudvårdsrutin.

Relaterad produkt:
SK-II, Facial Treatment Cleanser, 3.6 fl oz (109 ml)

Bladmasker, Ansiktsmasker, Hudvård: Bondi Chic, Kakadu Plum, Vitamin C Mask, 1 Sheet, 1.24 fl oz (35 g)

Tänk på dior hydra life glow bättre gelémask en som helt uppfyller dess namn, tack vare botaniska extrakt packade med exfolierande ahas och en uppfriskande geltextur. Vad gjorde vi före uppfinningen av arkmasker? Även om vi inte kan verifiera detta påstående kan vi säga att det gjorde att vår hud kände sig bra. De torkar också ganska snabbt, men inte så snabbt som med fiberduksmasker. Arkmasker är ett av stegen som jag verkligen uppskattar i min hudvårdsrutin. Sammantaget luktar inte själva masken eller känns obehaglig, men det är lite skrämmande att ta av den. Niacinamid förbättrar också hudens struktur genom att minska porstorleken och minska utseendet på fina linjer. Skiktet som fäster vid huden är vanligtvis tillverkat av biocellulosa eller bomull. Dessa produkter har låg ph och kan orsaka hudirritation. Oljeabsorberande ansiktsmasker kan vara oerhört fördelaktiga för överdrivet fet, tilltäppt hud eller en blank t-zon (näsa, panna och haka). Natriumsaltet av mycket fuktgivande hyaluronsyra, natriumhyaluronat har en mindre molekylstorlek än hyaluronsyra, så det kan lättare tränga in i huden för att ge djup hydrering. Det är det enklaste sättet att prova olika masker och hitta de bästa för dig.

Tatcha-masken får också fantastiska recensioner på sephora. Innan du använder en ansiktsmask måste du tvätta ansiktet med en mild rengöringsmedel och varmt vatten för att ta bort smink, smuts eller rester. För att använda produkten, öppna påsen, veck försiktigt ut vävnadsmasken och lägg den på ansiktet, börja vid näsan och jämna ut den när du går. Fuktigt sommarväder skapar olika förhållanden för din hud än torrt sommerväder. Det här steget är valfritt om den arkmask du använde är tillräckligt rik (olja eller grädde konsistens). Kort sagt, alla hudtyper som behöver mycket hydrering! Ju mindre död hud du har i ansiktet desto bättre. Det billigaste du kan göra för din hud (Annat än att dricka vatten och andas) är ofta en lakmask. Jag har ingen aning om vad det gör med mitt ansikte, men det kan få någon som är hungover att se ut som om de just lämnat en vecka på spa!Hydrogelmasker är blandningar av kosmetiska serum med gelatin, vilket ger masken känslan av en mycket färsk gelliknande film. Paulas val av forskargrupp är dedikerat till att förstöra skönhetsmyter och ge expertråd som löser dina hudvårdssvårigheter så att du kan få ditt livs bästa hud!

Jag har extremt känslig hud och är så nöjd med produkter från träd till badkar – allt jag har försökt är skonsamt och effektivt. Så tillbaka till den ginseng-rena lermasken, kom den förpackad i en robust holistisk brun låda. Krämmasker är gynnsamma för mogen hud. När Sydkorea kommer med en ny mirakelingrediens för hud skadad av föroreningar, kan du vara säker på att jag vill berätta mer om det! Om du inte har tagit hand om en arkmask (Och knäppte minst en miljon arkmassi selfies) var var har du varit? Att hitta en arkmask som uppfyllde våra stränga ingrediensstandarder var ingen liten uppgift. Ives Nourish och lindrar havremjölmask hjälper till att lugna även de rödaste ansikten. Arkmasker kommer från Sydkorea, ett land känt för sin stora besatthet av kosmetika och hudvård. I själva verket tillåter materialet essensen att hålla kontakten med huden längre och utan att torka. Det finns till och med en fristående butik i nyc som ägnas åt att sälja bara arkmaskar, kallad maskstången. Reklam policy är hemma ansiktsmasker säkra? När jag tagit bort var min hud glödande, slät och fuktig. Jag ark maskerar ganska ofta, men jag växlar alltid upp den.

Relaterad produkt:
Simple Skincare, Exfoliating Wipes, 25 Wipes

Bondi Chic Sheet Masks – Bladmasker, Ansiktsmasker, Hudvård

Bondi Chic Sheet Masks: På varje sida av masken finns en elektrod, det finns små kretsar som leder mikroströmmen för att stimulera ansiktsmusklerna och optimera penetrationen av de aktiva ingredienserna. Det finns mer än tillräckligt med vätska i paketet för att använda masken, spara sedan resten och applicera den manuellt en till två gånger igen. Jag förväntade mig inte att masken faktiskt skulle hjälpa någonting utöver att min hud känns fin. Nästa dag, när jag kom ut ur duschen, insåg jag hur smidig min hud kändes – jag tänkte att jag hade en bra huddag. Därför finns det inget behov av att tvätta ansiktet efter applicering av en arkmask. Tar cirka 20 minuter och får huden att känna sig fyllig och mjuk utan att vara fet. Men ja, om du letar efter en mild ansiktsmask som kan användas dagligen och är helt naturlig, leta inte längre (följ bara anvisningarna och ta bort den innan den torkar, ganska säker på att den här delen är avgörande för att hålla den skonsam mot huden ). Kolla in koreanska hudvårdsprodukter du behöver veta, apoteksprodukter som faktiskt bekämpar akne, produkter för att hantera torr hud, eller kolla in allt vårt skönhetsinnehåll för ännu mer bra saker för ditt hår, hud och mer. De kan också användas för spotbehandling om du har en kombinerad hud. De blöter i serum och jag svär att du kan få två användningar av en mask eftersom det inte finns mycket smaskiga serum. Masken stannade på plats och droppade inte eller rann ner.

Efter att ha använt den här ansiktsmasken bara en gång var det första jag märkte hur mjuk den hade lämnat min hud. Jag älskar dessa ansiktsmasker (Och inte bara för att jag stan bts). Vissa arkmasker tillåter till och med att du riktar dig mot en specifik del av ansiktet eller kroppen. Efter 15 minuter slängde jag ut masken på mitt ansikte och sprider den ut för att låta den blöta in. Maskerna kan passa nästan alla ansiktsarter. Efter att jag tog av den såg min hud mycket mindre röd ut och kändes väldigt mjuk. Detta resulterar i att arkmaskarna överträffar effekterna av den traditionella hudvården av serumtyp även om den appliceras en gång.

Lägg till ovanpå min hudkänslighet och rosacea, jag hittar sällan en hudprodukt som kan fungera för mitt ansikte. Innan du blir upphetsad över vackra förpackningar och unicorn arkmaskar, titta i spegeln och se vad din hud berättar för dig. Det finns kolmaskar, gräddsmasker, skal-masker och lermasker. F: Behöver du tvätta ansiktet efter att du har använt en lakmask? Jag bad min pojkvän att överraska mig med en gåva på cirka tio dollar och han valde mig dessa masker. Skönhetsmaskmasker kan också vara något roligt att göra med dina vänner. Har du ett hudtillstånd som eksem som gör din hud känsligare?