Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Blue Green Algae Various Organiska produkter Sverige:

Source Naturals, Blue-Green Algae, 200 Tablets, kr360.00 – Kosttillskott, Superfoods, Olika Blågröna Alger Sverige

Blue-Green Algae, 200 Tablets by Source Naturals-Kosttillskott, Superfoods, Olika Blågröna Alger

Källa naturaler, blågröna alger, 200 tabletter – frystorkad. Från Klamath-sjön. Kosttillskott. 500 mg. Källa naturals blågröna alger är viltgjorda och skördas i de främsta övre regionerna av övre Klamath-sjön, Oregon och är av högsta kvalitet tillgänglig. Dess namn kommer från de tvåfärgspigment som den innehåller, phycocyanin, vilket är blått och klorofyll, vilket är grönt. Blågröna alger innehåller också betydande nivåer av vitaminer, mineraler och rika pigment näringsämnen. Sverige Som långvarig löpare har jag provat många tillskott. Detta är det bästa jag någonsin har försökt. Jag har haft ett problem med min uthållighet, men nu verkar det bli bättre. Jag har mycket styrka aldrig slutet på körningarna. Och mina tider förbättras. Du skulle inte bli bättre vid 56, men jag verkar bli bättre. Jag kommer att fortsätta använda denna produkt. Osobno koristim afa alge vec preko 3 godis svakodnevno Jag ger dig en ny upplevelse. Definitivt upplevt en pop i min energinivå. Hittills har inte märkt så stor en förbättring i klarhetssyfte. Klamathsjöblåa gröna alger som är från ett värdefullt företag. Det är en överlägsen produkt som har testats för renhet. Högt rekommenderad. Om du vill glömma trötthet är det här din produkt!


Source Naturals, Blue-Green Algae Powder, 4 oz (113.4 g), kr330.00 – Kosttillskott, Superfoods, Olika Blågröna Alger Sverige

Blue-Green Algae Powder, 4 oz (113.4 g) by Source Naturals-Kosttillskott, Superfoods, Olika Blågröna Alger

Källa naturals, blågrönalpulver, 4 oz (113. 4 g) – från klamathsjö. Frystorkas. Kosttillskott. Källa naturals blågröna alger är viltgjorda och skördas i de främsta övre regionerna av övre Klamath-sjön, Oregon och är av högsta kvalitet tillgänglig. Dess namn kommer från de tvåfärgspigment som den innehåller, phycocyanin, vilket är blått och klorofyll, vilket är grönt. Blågröna alger innehåller också betydande nivåer av vitaminer, mineraler och rika pigment näringsämnen och är en utmärkt icke-djurkälla av protein och aminosyror. Sverige Det är en giftig form av cyanobakterier som producerar lever och nervsystemet toxiner som kallas mikrocystiner och anatoxiner. Youtube. V = pscx5vkyy5w, bild ett skum när det löses i vatten. Lös upp relativt svårt. Men de är mycket effektiva och fungerar perfekt, precis som jag förväntade mig! Synligt förbättra nervsystemet och mycket snabbt. Bly till musklerna. Jag gillar det mycket, energinivåerna högre än tidigare. Tack. Älska det-älska det. Jag har också använt denna produkt i flera år och ger den den högsta rekommendationen. Hade svårt att hitta pulverform. Bra produkt och pris. Ja Jag har fått afa-produkt den 11 februari 2011. Tack.