Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Blush

Cargo, Swimmables, Water Resistant Blush, Los Cabos, 0.37 oz (11 g)

Cargo, Swimmables, Water Resistant Blush, Los Cabos, 0.37 oz (11 g) Review

kr115.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Cargo, Swimmables, Water Resistant Blush, Los Cabos, 0.37 oz (11 g)
Produkt Antal: 0.05 kg, 6.9 x 6.4 x 2.5 cm
Produktkategori: Blush, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Sigma, Basic Eye Brush Set, 7 Piece Set

Långbärande vattentåligt pulverblush ger året om sommarglöd som håller regn eller glans!

Blush, Face, Makeup: Cargo, Swimmables, Water Resistant Blush, Los Cabos, 0.37 oz (11 g)

Denna dämpande, mjuka struktur glider sömlöst på huden och ger en subtil färgsköljning eller en byggbar rusning av färg! Jag skulle absolut rekommendera dessa rodnar! Denna rodnad ser underbar ut under vintersäsongen eftersom den lägger tillbaka några av färgerna på dina kinder. Bärbar, lätt att applicera (svep bara med hjälp av svampspetsen och sedan blandas med fingrarna) och fantastisk på kinderna. Denna lysande blusher kommer i flera nyanser inklusive rosa och persika och är symbolen för färskt ansikte. Rödheten är okej som läppstift men allt annat kommer att krossa din grund dåligt. Too Faced’s kärlek spolar blusher är lätt på huden och sträcker sig både en rodnad och en överstrykningspenna på grund av den något iriserande formeln. Vi föreslår att du testar skugga 473 och håll dig lugn och amp; rodna, det här är den närmaste skuggan till det du använde. Det finns en hel del inte-så-bra krämblush alternativ där ute som glider, överför eller helt enkelt försvinner från ditt ansikte vid middagstid. En duo-blusher, Tom Fords skugga och belysning innehåller en markeringskräm samt en skuggningskräm, vilket innebär att du kan konturera ansiktet. Sephora-användare älskar att det är lätt att blanda och ser naturligt ut på huden! Inspirerad av persikans skugga skapar denna rodnad en fantastisk matt finish, perfekt för varje dag. Paletten levereras med en markör, en rodnad och en bronzer men recensioner säger att den tyvärr inte är pigmenterad. Att köpa smink på nätet kan vara ett knepigt företag.

Cargo Blush - Blush, Face, Makeup

Det gör en perfekt ingen makeup-rodnad för mörkare hudtoner eftersom den ser väldigt naturlig ut. Användarna är kär i strukturen på denna rodnad. Om det är rätt färg och smälter in, kan rodnad ta val av smink till nästa nivå. En rik rodnad som glider på smidigt och lämnar kinderna med en naturlig och hälsosam flush. Att bara knacka lite på dina kinder och tempel kan väcka upp ditt ansikte lika bra som vissa överstrykningspenna. Obs: Krämblush fungerar bäst på de med torra eller kombinerade hudtyper eftersom de hjälper till att ge fukt och daggighet i kinderna. Det är typ av rodnad, lite bronzer, men tillför huvudsakligen bara den självlysande glimmaren som är helt smickrande. Behöver du den perfekta grunden för din blusher? Återigen är detta en 100-procentig naturlig kompakt rodnad, formulerad utan syntetiska dofter, talk och andra hudirriterande ingredienser. De har provat massor av rodnar, och vi delar deras favoritpicks. När den blandas med en borste ger den en underbar rosa ton som ger en fin glöd i ansiktet.

Relaterad produkt:
L'Oreal, Telescopic Control Tip Liquid Eyeliner, 810 Black, .08 fl oz (2.45 ml)

Blush, Face, Makeup: Cargo, Swimmables, Water Resistant Blush, Los Cabos, 0.37 oz (11 g)

Skuggan och den upplysta glödpinnen från tom ford har en överstrykningspenna i ena änden och en rodnad i den andra som gör det superlätt att komplettera alla sminkutseende. När det gäller sminkmärken på sephora är ganska vulgärt en som är lite mindre känd än andra märken. Detta är en vacker mjuk glödande rosa för rodna eller mer tändstift. Medan den sömlösa applikationen är ett plus är den största förmånen för denna rodnad för mig att den faktiskt förblir hela dagen. Även om natasha denonas ögonskuggpaletter är enorma hits bland många sminkälskare, kan sephora-användare inte exakt säga detsamma för hennes rodna duo. Denna formel innehåller silkeslen pulver som vidhäftar huden och ger lång slitage och färg som förblir sant hela dagen! Utformad för att lägga lika felfritt med flytande eller pulvermakeup som på bar hud.

Den riktiga matchrushen ser lite glänsande ut vid första anblicken, men nästan ingen av den skimmeren översätter till huden. En skönhetsrådgivare för en lanc och ocirc; me hjälper dig gärna att välja produkter för din hudtyp och presenterar dig kosmetika för att hjälpa dig att få det utseende du vill ha. Det går väldigt smidigt och glider bara på huden som smör. Trots att jag inte har fet hud, har jag ett ansikte som äter smink, och de flesta ansiktsprodukter håller inte mer än några timmar på mig (även om urban förfalls inställningsspray har hjälpt), men första gången jag försökte den här var jag chockad över att titta i spegeln i slutet av dagen och se att min färg fortfarande var i takt. Jag vet att jag redan har pratat om denna rodnad, men innan du hoppar vidare till nästa, kom ihåg att många sminkprodukter kämpar med att få samma konsistens och formel i hela skuggområdet. Kommer du ihåg den milani bakade rodnen jag pratade om i början av denna runda? Många sminkälskare älskar timglas Höjdpunkter gillar deras omgivande belysningspalett på grund av att det ser så naturligt ut på huden. Pulverblushpaletten innehåller fyra olika men ändå kompletterande nyanser, vilket ger dig gott om utrymme för anpassningar. Nyanser sträcker sig från mjuka neutraler till levande färger, med ytor som sträcker sig från matt till en subtil glans med dold pärla, för att passa olika hudtoner och hudtyper.

Jag känner mig som ett litet barn på julmorgnarna när jag ser någon produkt för alltför inför.Användningen är också lätt, använd bara en rodnad borste för att applicera rodnad på kindens äpple och blanda längs dina kindben för att få ett naturligt utseende. Letar jag efter en ny rodnad, som jag alltid visste för inför den berömda persika färgen, och jag blev verkligen imponerad av denna krämiga smältpulverstruktur! Tyvärr är denna läpp- och kindpinne från mjölksmink en total miss. Du kanske känner till patrick ta som makeupartisten bakom gigi hadids, shay mitchells och elsa hosks glittrande makeup-utseende, och förra månaden utvidgade han sin sminklinje för namngen till att omfatta rodnar uppkallade efter hans favoritegenskaper hos kvinnorna i sitt liv. Medan jag gillar att ta full kraft med en fluffig borste, säger han att applicera den med en borste, men stämplar sedan över den med en beautyblender. De är superpigmenterade och ser naturliga ut på huden. Är du nyfiken på att veta vilka grädde rodnar som har gjort locket snitt?

Relaterad produkt:
Rimmel London, Lasting Finish Breathable Primer, 1 fl oz (30 ml)

Cargo Blush – Blush, Face, Makeup

Cargo Blush: Sephora-användare älskar helt detta rodnad på grund av formeln! Till att börja med var jag tveksam till att prova denna nyans eftersom den säger att den är gjord för solbränd hud och jag är rättvis. Virvla denna vackra kombination av ros, persika, rosa och mjuk plommon på din rodnad borste och damma den på äpplen på dina kinder för utstrålning som är mest naturlig. Återigen, hela poängen med denna round-up var att visa dig att det finns några fantastiska apoteksvallar där ute tillgängliga till löjligt låga priser, och denna covergirl rodnad är det perfekta exemplet på det. Om du gillar att hålla dig till det bronsade utseendet ska du inte bry dig – en aprikosfärgad rodnad kommer bara att ge ditt utseende. Blushen finns endast i fyra nyanser, vilket är ett relativt begränsat intervall, men den mosaikliknande kombinationen av komplementära nyanser kompenserar det i viss utsträckning, eftersom det låter dig blanda saker och ting lite. Få den subtila popen med fantastisk färg, med vår långdragna rodnad designad för att hålla dig spolad i upp till 16 timmar. Om det finns en produkt i din sminkväska som omedelbart kan lysa din hud, är det rodna. Extremt naturligt utseende, superlångvarigt även på min kombination fet hud och har aldrig, någonsin irriterat min hud eller bröt mig ut. Till skillnad från sin grundläggande produkt från fit me-sortimentet; vilket går väldigt bra om jag själv säger det, rodnen har tagit en grundlig slagning på marknaden. Jag har nc50 hud och det skapar en fin glöd utan att vara över toppen.

Denna näringsrika rodnad kommer att se bra ut på alla hudtyper med en felfri finish som varar nästan 12 timmar lång. Blusher känner sig lite kvarlämnad mot glänsande markörer och hudvärmande bronzers. Lär dig hur du lägger dimensioner till ditt ansikte med rodnad, så att din hud ser friskare ut och dina kindben är skulpterade. Enligt sephora recensioner är deras omgivande belysning rodnad helt annorlunda. Försök med att rodna subtil i skugga rosefresk. De tre intensitetsnivåerna inom varje färgfamilj gör det enkelt för människor i alla hudtoner att hitta en mängd olika nyanser. Medan vissa finns i pinnarform och andra i krukor är det samma sak: Använd bara rakt från kulan och blanda ut med fingrarna, eller använd en skönhetssvamp eller stippborste om du vill vara mer exakt med det. Jag älskar alltför ansikte produkter och är besatt av ögonskuggpaletten. Även om denna ansiktspalett från den alltför söta persikasamlingen är helt söt, har sephora-användare inte varit imponerade av det. Jag är väldigt rättvis så jag har ingen aning om hur mycket produkt någon som har mörkare hudtoner måste använda för att göra detta fungerar eftersom jag måste packa det på.

Lauren balsamo senior skönhetsredaktör lauren balsamo är senior skönhetsredaktör på kosmopolitiska som täcker allt hud, hår, smink och naglar för både tidningen och webbplatsen. I stället fokuserar man på att använda närande, naturliga ingredienser, som honung, bambu och tillsatt vitamin E, som kommer att få fram det bästa i även de mest känsliga för hudtyper. 21, Covergirl kinder blandade pulver rodna ganska persika. Jag beställde rodnaden i söt hämnd och en av deras läppstift. Oavsett om det är en subtil antydan till rosa färg, en djärv blixt av ansiktsuppvaknande färg, en naturlig, daggig nyans, svep av bär eller neutralt kindskulptur, rätt blusher för din hudton (Och preferens) kan omedelbart lyfta och göra allt skillnaden. Jag gillar verkligen strukturen på denna rodnad. Lär dig hur du får denna just-fell-in-love flush från proffsen, eftersom globala pro artister visar dig hur du skapar den romantiska makeup-looken du älskar. Sedan den dagen har jag blivit kopplad på rodnad, och kommer alltid att slå till för den som den mest underskattade sminkprodukten.

Den matta finishen är det som är mest älskad med denna rodnad. Deras produkter imiterar utseendet på faktiskt ljus som träffar huden istället för att se ut som smink som täckts på vilket gör dem superlätt att applicera och bära. När det gäller att köpa smink kan det bli överväldigande även för människor som verkligen älskar smink och vet exakt vad de letar efter.