Sverige Apotek - Naturliga Hälsoprodukter

Brazilian Ginseng Organiska produkter Sverige:

Paradise Herbs, Brazilian Suma, 60 Veggie Caps, kr90.00 – Hälsa, Energi, Kall Influensa Och Viral, Suma (Brasilianska Ginseng) Sverige

Brazilian Suma, 60 Veggie Caps by Paradise Herbs-Hälsa, Energi, Kall Influensa Och Viral, Suma (Brasilianska Ginseng)

Paradise örter, brasilianska suma, 60 veggie kepsar – 4: 1 koncentrerad styrka. Kosttillskott. Förbättra naturens mirakel sedan 1994. Gjorde sättet som naturen var avsedd för. Paradis suma rot är en potent koncentration. Dess sanna fullständiga spektral extrakt garanterar att alla aktiva och synergistiska beståndsdelar behålls i balanserat förhållande naturen är avsedd utan användning av giftiga lösningsmedel, hårda kemikalier eller fraktionerande gaser. Suma har använts i århundraden i Sydamerika, där det kallas “para todo” menande för alla saker. Det är en adaptogen och stöder också energi, uthållighet och immunmodulering. Sverige Första gången jag försöker pfaffia paniculata aka suma, tog det ett tag för mig att förstå hur det påverkar mig, det är inte en hård stimulans, det är bara mild halv lugn, halv vakenhet, känsla och det är precis vad jag var efter när jag köpte Det. Det tar 2-3 kepsar för mig att göra tricket och varar ca 2-3 timmar utan några biverkningar. Och som en hälsopremie består denna ört av en hög del av spårmineralian germanium i en organisk form som är ett essentiellt mineral och vi får inte tillräckligt med det om du inte äter specifika elektroniska komponenter till frukost. Bara skojar självklart men vem vet, jag önskar bara att det var en större dosering / kapsel eller ett starkare extrakt som de andra produkterna från det här stora företaget. Om jag använder dessa kapslar efter behov hela dagen (snarare än bara en gång om dagen) märker jag att det hjälper mig att hämta mig genom dagens dagsljud.

[irp]

Paradise Herbs, Brazilian Suma, 60 Veggie Caps: Hälsa, Energi, Kall Influensa Och Viral, Suma (Brasilianska Ginseng)

Fungerar bra för mig på mina heta blinkar! Ger en väldigt avslappnad, varm och lugn sinnesstämning, samt ger lite energi. Kanske gillar detta mer än ginseng. Bra källa till germanium. Jag var ganska besviken i denna produkt. Jag hoppades att det skulle ge mig energi, för jag är ofta super trött även om jag hade en god natts sömn. Jag hittade inte detta för att ge nästan någon ökning. Jag kommer att försöka med större dos eller ta kapslarna under dagen med resten av de kapslar jag har kvar, men kommer inte att bära igen. Det verkar vara lättare att hitta avslappnande och sömnhjälpsprodukter än de som ger dig energi. Jag tog detta för att hjälpa till att balansera hormoner under klimakteriet. Jag tycker att det här är en bra produkt, men jag kunde inte berätta hur mycket det hjälpte. Det är billigt, det tar bara en kapsel varje morgon och det tar bort alla menstruella kramper. Jag har inte haft dem i månader. Detta är ett 5-stjärnigt bra föremål. Det hjälper mycket och jag kommer att fortsätta att köpa den här produkten så länge den är till salu. Tack för dina tjänster. Dessa är riktigt bra och har många olika mycket värdefulla näringsämnen i dem och de är bra för att lindra smärta.


Natures Way, Suma, Root, 100 Capsules, kr90.00 – Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Ginseng, Suma (Brasilianska Ginseng) Sverige

Suma, Root, 100 Capsules by Natures Way-Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Ginseng, Suma (Brasilianska Ginseng)

Naturvägar, suma, rot, 100 kapslar – premium ört. Brasilianska adaptogen. Certifierad 500 mg. Kosttillskott. Hälsa och livslängd genom naturens helande kraft – det är vad det innebär att lita på bladet. Suma (pfaffia paniculata) kallas para todo av inhemska brazilianer, vilket betyder för alla saker, på grund av dess förmåga att hjälpa till att normalisera kroppsfunktioner. Den innehåller pfaffosider och den naturliga organiska formen av germanium. Vår sumarrot är omsorgsfullt odlad, testad och producerad enligt certifierade kvalitetsstandarder. Sverige Jag blev besviken när jag upptäckte att produkten var slut i lager. Min kusin har stadium 4 cancer och tar suma för det. Hans fru forskat på produkten och har upptäckt att den har stor framgång i att krympa cancer tumörer. Sedan tagit det, har hans cancer tumör markörer kommit ner och han har gått från att ha sex månader att leva till kanske 5 år. Jag vet att den också används för att sänka kolestrol och jag väntar på en chans att köpa lite mer för min mamma och jag. Sumas rotprodukt jag beställde var för en släkting. Han hävdar att det har bra resultat inklusive en mycket förbättrad blod / glukosnivå.


Natures Answer, Suma, Pfaffia Paniculata, 2.000 mg, 1 fl oz (30 ml), kr60.00 – Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Ginseng, Suma (Brasilianska Ginseng) Sverige

Suma, Pfaffia Paniculata, 2.000 mg, 1 fl oz (30 ml) by Natures Answer-Hälsa, Kall Influensa Och Viral, Ginseng, Suma (Brasilianska Ginseng)

Naturens svar, suma, pfaffia paniculata, 2 000 mg, 1 fl oz (30 ml) – sedan 1972. Avancerat botaniskt fingeravtryck. Superkoncentrerad 2 000 mg. Upptäck naturens svar. Glutenfri. Alkoholfri. Växtbaserade tillskott. Kosher parve. Biokelaterad kall extraktionsprocess. Våra alkoholfria extrakt produceras med vår kalla biokelaterade proprietära extraktionsprocess, vilket ger ett holistiskt balanserat avancerat botaniskt fingeravtrycksextrakt i samma synergistiska förhållanden som i växten. Vår anläggning är cgmp certifierad, organisk och kosher certifierad. Sverige Suma fungerar. Jag får en vänlig ökning som inte pågår i dagar, som ginseng gör med mig. Jag känner mig mindre frazzled och hyper med suma också. Jag gillar kontrollen av en dropper. Den här en unsflaska kommer att vara mig i flera månader. Billigare än kaffe. Bra för libedo och uthållighet, jag gillar det.