Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Highlighter, Bronzer

Cargo, HD Picture Perfect, Illuminating Palette, 3 x 0.13 oz / 3 x 3.6 g

Cargo, HD Picture Perfect, Illuminating Palette, 3 x 0.13 oz / 3 x 3.6 g Review

kr150.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Cargo, HD Picture Perfect, Illuminating Palette, 3 x 0.13 oz / 3 x 3.6 g
Produkt Antal: 0.11 kg, 15.5 x 5.1 x 1.5 cm
Produktkategori: Bronzer, Highlighter, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Julep, With a Twist, Lash Boosting Bamboo Mascara, Jet Black, 0.24 oz (6.7 g)

Tre upplysta pulver för att uppnå olika effekter. Cargo_HD-belysningspaletten innehåller specialiserade fotokromatiska pigment som reflekterar ljus för att ge en strålande bild perfekt finish.

Bronzer, Highlighter, Face, Makeup: Cargo, HD Picture Perfect, Illuminating Palette, 3 x 0.13 oz / 3 x 3.6 g

Detta trepaket med konturpinnar erbjuder bronzers som går smidigt och smälter sömlöst. Kontur: Applicera med den sömlösa formnings- och finishborsten, som har en smal spets som är perfekt för mjuk, blandad makeupapplikation med diffusa kanter. Jag älskar att du tillbringar merparten av tiden för att berömma de goda bronzerna, men också påpekar något av det värsta. Jag är faktiskt ganska bummad, det verkade som en perfekt färg på min hud, men även efter att ha tagit bort det översta skiktet som föreslogs med älgbakade produkter, hade det fortfarande mycket liten pigmentöverföring till borsten. Oavsett om du vill ha det solkyssade utseendet på ett skimrande bronspulver eller det mejslade, konturerade utseendet som kommer från en matt bronzer, är detta en viktig produkt. Du bör använda en bronzer för att se sundare och solkyssade, inte brons, säger han. Du kan applicera bronzer med fingrarna, en borste eller en makeupsvamp. Vi vet att solbad, solbränna sängar och till och med spraybrunning kan orsaka allvarliga hudproblem, men betyder det att vi är dömda att vara bleka och klibbiga för alltid? Eftersom det är så lätt att av misstag se ut som en lerig oompa loompa istället för jessica alba, bad vi makeupartisten nick barose om sina bästa applikationstips, samt hans råd om att välja den bästa bronzer för din hudton. Som en blek person är jag alltid på jakt efter den perfekta bronzer som kommer att ge dimensioner i mitt ansikte, men ser naturligt ut och inte minst orange. Den här produkten har bronzer på den ena sidan av pinnen och överstrykningspenna på den andra, vilket gör att du får så mycket flexibilitet som möjligt när det gäller konturer och få det utseende du vill ha.

Cargo Highlighter Bronzer - Bronzer, Highlighter, Face, Makeup

Sopa markören på kindbenen, pannbenen och/eller dekolleten. Sex-skugga palett som har tre mycket pigmenterade höjdpunkter och tre byggbara bronzer nyanser som skulpterar och definierar dina bästa funktioner. Detta är en fantastisk, enkel bronzer för alla utseende. Jag försökte en mjölkfundament under sommaren och tyckte att det var mycket torkande, men jag älskar att blanda det med min bb-kräm för att få lite mer täckning och inte torka upp mitt ansikte. Denna bronzer finns i fyra nyanser, så du kan välja den som är bäst för din hudton. För en överlägsen bronsutseende: Surr den mjuka och fluffiga högsta efterbehandlarborsten över oändliga sommarbronser och applicera var som helst solen träffar ditt ansikte naturligt: ​​Din panna, näsa, höga punkter på kinderna, cupidens båge och haka. Se till att den du funderar på kommer i en nyans som kommer att komplettera din hud. Också en fantastisk bronzer-kontur, du kan skulptera dina bästa tillgångar i glödande solkyssad färg! Mjölkmakeup är ett märke som har genererat mycket surr, så jag var väldigt glad att se vad allt väsen handlar om. Den gyllene skimmerfärgen förbättrar din hudens naturliga glans samtidigt som den ger en långvarig solkyssad glöd. Kolla in de bästa bronzerna och belysningsapparaterna, läs riktiga bronzerrecensioner och kom på nära håll och personligt med kroppsbronzer utformade för att ge dig ett naturligt solkyssat utseende. Dessutom är en annan del av processen att välja pigment, som rodnad, bronzer och överstrykningspenna.

Relaterad produkt:
E.L.F, Beautifully Bare, Sheer Tint Finishing Powder, Light/Medium, 0.33 oz (9.4 g)

Bronzer, Highlighter, Face, Makeup: Cargo, HD Picture Perfect, Illuminating Palette, 3 x 0.13 oz / 3 x 3.6 g

Naturligt utseende, osynlig finish i nyanser som är idealiska för alla hudtoner. Glöm inte att applicera och blanda bronzer ner halsen. På grund av formeln sitter denna finish naturligt på huden för att avge en härlig solkyssad glöd. Oavsett om du vill skära ut dina kindben eller lägga till ett naturligt utseende glöd på din hud, kommer dessa sex smöriga pulver att bli ditt hemliga vapen för att uppnå en felfri kontur. Jag älskar hur smidig, enkel och smörig denna bronzer känns! Mellan att spåra upp en tung primer för att upprätthålla en felfri hud hela dagen, en solid grund som ger dig den täckning du önskar, och en concealer för att täcka bevis på en lång natt (Aka mörka cirklar) eller oväntade besökare (De jävla finnarna ), kan det vara en resa att sätta ihop din heliga treenighet för basmakeup. Av de fyra var jag mest uppmärksam på rally eftersom några av mina favorit rodnar (Nars sin och mac mocha) är lilla tonade rodnar som verkligen fungerar bra på min hudton.

Skapa ett strålande, solkyssat utseende med denna bronzer-highlighter-duo. Förutom de som gjorde vår topp 5 finns det många andra bra bronzers där ute. Det luktar bra och höjdpunkten lämnar en fin gyllene glöd medan bronzer mjukt mörker mitt ansikte. Ändlös glödmarkör i fritt: Glimmer, dimetikon, isododekan, diisostearylmalat, polyeten, cetyldimetikon, palmitoylisoleucin, kaprylylglykol, kiseldioxid, fenoxietanol. Goda nyheter både den oändliga glödmarkören i fri och genudpulverets rodnad i graciös ros är talkfri! Denna clinique bronzer är lätt och lätt att applicera på kinderna och pannan och skapar en strålande glöd.En krämig, matt bronzerpinne för ansikte och kropp som ger en omedelbar, fuktande värme. Ett vanligt sätt att använda dessa två produkter är att lägga markör på kindbenen och bronzer i hålen under kindbenen, vilket skapar en mer skulpterad look. Diffuserade bronspulver med gyllene skimmer skapar en överallt värme eller kontur för ansiktet, perfekt för att skapa eller förbättra utseendet på garvad hud för den ultimata friska glöd. Jag var orolig för att den skimrande bakade strukturen på bronzer inte skulle fungera bra för en kontur, men jag har inte haft problem med det här.

Du kan applicera det med fingertopparna eller med en makeupborste eller svamp. Bronzer används av människor som vill framhäva sina nuanser eller få huden att se mer strålande ut. De fungerar genom att lägga till ett matt, glansigt eller glänsande färglager i ansiktsdelarna; vissa kan också användas på axlar och nacke. Du kan också beställa skuggan som är lite lättare än din hudfärg att använda som en tändstift. Om du våter din borste innan du tar på den kommer markörerna att dyka så mycket. Den här är för ansikte och kropp och ja, det är fantastiskt kommande soliga baddräkt säsong! Den viskande ytan betyder också att din naturliga hudton kommer att lysa igenom, vilket eliminerar risken för en lerig finish.

Relaterad produkt:
Buxom, Full-On, Plumping Lip Cream, White Russian, 0.14 fl oz (4.2 ml)

Cargo Highlighter Bronzer – Bronzer, Highlighter, Face, Makeup

Cargo Highlighter Bronzer: Slag på bar hud som en grunder eller släpp över smink hela dagen för att dämpa glänsande områden direkt. Matt bronzer är grymhetsfri, parabenfri, vegansk, glutenfri, sojafri och talkfri. Vi vet att det kan vara skrämmande, så vi håller på att göra det så enkelt som möjligt för dig att handla basmakeup. Du kan applicera bronzer på de delar av ditt ansikte som naturligt kyssas av solen. Inte krita och smälter ut vackert på huden. En del av vår eftertraktade, kristallklara kollektion med begränsad utgåva. Denna hudälskande sminkpalett har tre mycket pigmenterade höjdnyanser och tre byggbara bronzer-nyanser som får fram dina bästa funktioner genom att lägga till djup och dimension direkt. Den som tycker om att använda smink för att konturera eller ändra sitt utseende bör överväga att köpa en bra bronzer. När du vill bli matt utan röran, kommer vandrande skönhetsspel hela dagen genomskinligt pulver i en förfylld puff som håller all den skvaller finheten under kontroll. Ta lite solsken i en flaska med en stråleflaska med vätske-brons hud, eller få en övergripande glöd med body bronzer för ett strålande utseende utan solbränna linjer.

När du vill konturera med en bronzer använder du ofta en highlighter, som är smink som är en nyans eller två lättare än din naturliga hudton, så att vissa delar av ansiktet verkar mer framträdande. Detta är en gel-stil bronzer som ger ditt ansikte en hälsosam glöd samtidigt som den ger ytterligare åtta fördelar, inklusive spf 25-skydd. Men för de som vill ha något för att subtilt förbättra ansiktshöjdpunkter och det är ganska oupptäckligt även i den hårda dagsljusen, är detta något som är värt att överväga. Jag gillar också att ta den mörkare skimmeren i mitt ansikte för att lägga till mer av det sönderfallna utseendet på bronzer i mitt ansikte. Whatup-stränderna matt bronzer av elizabeth mottscored de högsta poängen när vi testade det. Virvla över det hela för att värma upp ansiktsförgrunden, applicera den med en mindre borste för att konturera kindbenen, eller damma den på toppen av basen för att ställa in och förbättra. Instruktioner: Applicera bronzer under kindbenen och hakan. Medan jag använde detta jämförde jag det med nyx highlighter stick som jag granskade tidigare. För ansikte gör flera fantastiska bronzers, men vi anser att det här är det bästa. Vissa människor använder också bronzer för att komplettera merpennan, vilket är en ljusare skugga än den naturliga (eller garvade) hudtonen.

En stor borste med rundat huvud gör att du kan applicera bronzer jämnt och på större delar av ansiktet. Det finns fyra nyanser så att du kan välja den som är perfekt för din hudfärg. Vi har granskat dussintals bronzers för att ge dig en lista över de bästa där ute. Den smälter lätt in i huden och är byggbar i flera dagar som du vill ha lite mer färg. Denna nyans är perfekt för rättvisa till medelhöga toner för byggbar, subtil täckning. Markören är jättebra, också jag hade köpt elfs bakade highlighter tidigare och blev besviken över att det tycktes att det inte fanns någon vinstutdelning (jag lät min syster ha det innan jag försökte vävnadsluren som många människor har nämnt), men highlighteren här är Fantastisk. Jag kunde nyligen få tag på några av produkterna från höften och snarare hyped-up oss smink varumärke, mjölk smink. Ge din hud en naturlig, solkyssad och lysande hd-finish. Nyckeln till att få den perfekta faux glöd är inte bara att ha en bra bronzer, det är att veta hur man också applicerar det. Barsta missuppfattningen om bronzers, enligt barose? Blanda bronzer över hårfästet, under kindbenen, längs käklinjen och ner på näsan.

Rihanna tillbringade två år på att formulera sin signatur-bronzer och säkerställde att det fanns en nyans som passar alla hudtoner. Virvla lätt borsten över tändstiftet, knacka för att ta bort överflödiga produkter och damm lätt på ansiktshöga punkter. Det finns fortfarande ett säkert sätt att få den gyllene glöd, och den är i din sminkväska: Bronzer.