Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Uppstramning, Serum, C-Vitamin-Serum, Anti-Åldrande

Mad Hippie Skin Care Products, Vitamin C Serum, 8 Actives, 1.02 fl oz (30 ml)

Mad Hippie Skin Care Products, Vitamin C Serum, 8 Actives, 1.02 fl oz (30 ml) Review

kr190.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Mad Hippie Skin Care Products, Vitamin C Serum, 8 Actives, 1.02 fl oz (30 ml)
Produkt Antal: 1.02 fl oz, 0.09 kg, 10.9 x 4.1 x 4.1 cm
Produktkategori: C-Vitamin-Serum, Uppstramning, Anti-Åldrande, Serum, Sverige

Relaterad produkt:
Lenny & Larry's, Keto Cookies, Peanut Butter, 12 Cookies, 1.6 oz (45 g) Each

Avancerad hudvård, med konjacrot, ferulinsyra och hyaluronsyra, fler aktiva ämnen. Fler resultat, vegan, grymhetsfri, GMO-fri, varför konjac rot? Denna exotiska asiatiska blomma mjukar och jämnar ut huden och är rik på vitaminer och näringsämnen. Vad är ferulinsyra? Ferulinsyra finns i cellväggarna hos växter och har en sammansatt antioxidanteffekt i kombination med C-vitamin och E, upplyftande antioxidantblandning som ljusare, stramare och jämnare hud, äkta blommakraft, naturliga antioxidanter och aktiva väsentligheter arbetar hand i hand för att befria huden från tecken på åldrande. Genom att lämna ut skadliga kemikalier, parabener, syntetisk färg och doft hjälper Mad Hippie din hud att uppnå verklig harmoni.

C-Vitamin-Serum, Uppstramning, Anti-Åldrande, Serum: Mad Hippie Skin Care Products, Vitamin C Serum, 8 Actives, 1.02 fl oz (30 ml)

Din hud kommer att känna sig fyllig, hydratiserad och fräsch efter användning. Hitta mer information om cellex-c advanced-c serum här. Denna två veckors utstrålningsbehandling gör att din hud känns mjukare och uppdaterad. Denna kraftfulla antioxidantformel kommer synligt att minska utseendet på fina linjer och rynkor samtidigt som du hjälper huden att bekämpa miljöanvändare från solen, föroreningar och mer. Jag använder ett vitamin C-serum varje morgon av flera skäl, säger melanie palm, m. Den här detaljerade guiden behandlar vitamin D-roll i kroppen, hur mycket du behöver, bristtecken och symtom, risker och hur du får mer vitamin D via diet, sol och terapi. Med fortsatt användning kommer din hud att börja se fastare och hårdare medan textur, ton och utstrålning tar ett dramatiskt steg framåt. C-vitamin serum för ansikte minskar också hudirritationen och förhindrar att det händer.

Mad Hippie Skin Care Products Anti-Aging Firming Vitamin C Serums - C-Vitamin-Serum, Uppstramning, Anti-Åldrande, Serum

Den heliga treenigheten i hudvård består av ingredienser som vetenskapligt har bevisats om och om igen för att skydda och läka huden, med c som har otaliga kliniska studier som utgör den som en viktig antioxidant. Deras ljusa, tunna, flytande konsistens innebär att de lätt absorberas i huden för att leverera deras effekter som sträcker sig från att öka hydratiseringen till ökad utstrålning och bekämpa rynkor. Och det unika melonkomplexet, tillsammans med vitamin C, hjälper till att bekämpa mörka fläckar, rynkor och andra irriterande tecken på åldrande. Jag har också försökt åldersgränsen avancerat refinishing serum. Tillsätt några droppar på huden innan du applicerar fuktighetskräm. Med superkraftingredienser som hyaluronsyra och panthenol, hydratiserar och formar denna formel huden medan den minskar fina linjer och rynkor. Det innehåller också många bra fördelaktiga ingredienser som grönt te, neroli, lavendel, astaxanthin (en mycket kraftfull antioxidant) och probiotika. Det antioxidantrika ansiktsserumet är 100% härrörande från naturliga ingredienser och toxinfritt! En annan anledning att nå ut till detta anti-ageing ansiktsserum? Dyk ned i allt du behöver veta om vitamin C-serum, inklusive varför du använder ett, hur du använder det och vad du ska se upp för.

Relaterad produkt:
It's Skin, Power 10 Formula, Q10 Effector with Coenzyme Q10, 30 ml

C-Vitamin-Serum, Uppstramning, Anti-Åldrande, Serum: Mad Hippie Skin Care Products, Vitamin C Serum, 8 Actives, 1.02 fl oz (30 ml)

Jag har också använt andra serum men jag älskar dessa! Berusad elefant c firma dagsserum går utöver vad ett genomsnittligt vitamin c-serum kan göra, och är perfekt för alla med torr, fet eller kombinerad hud. Det mest anmärkningsvärda attributet för detta vitamin C-serum måste vara att det är ett löfte om att det kommer att fortsätta att fungera upp till tre dagar efter din första applicering. Förutom att det är snyggt av vitamin C, innehåller den också glykolsyra, som är känd för sin exfolierande förmåga. Vårt upptagande är det anti-åldrande vitamin C-serumet och hudhämtningen blir mycket snabb med hjälp av detta vitamin c-serum för ansikte. Som anti-ager hjälper retinoider att mildra rynkor och linjer och minska pigmenten orsakad av solen. Detta skinceuticals-serum har funnits sedan länge innan vitamin C-serum blev ett måste för varje produktsortiment. Detta älskade serum har över 110 000 likes och 1 000 recensioner om sephora. Till skillnad från de flesta vitamin C-serum, som rekommenderas för morgonbruk, bör detta sättas till din kvällsrutin en gång i veckan. Den potenta formeln av antioxidanter, viktiga näringsämnen och fruktenzymer ljusnar, plumpar och fuktar huden.

Mad Hippie Skin Care Products C-Vitamin-Serum, Uppstramning, Anti-Åldrande, Serum

En icke-fet formel och känsla bör kännas när du applicerar vitamin C-serum. Det formulerades som ett alternativ till hudlättningsingrediensen hydrokinon. Men vad det gör är att ge din hud miljöskydd genom att neutralisera fria radikaler från UV-strålar och ozonförorening. Pumpa- och granatäpplenzymer hjälper till med cellomsättning och exfolierar huden försiktigt medan vitamin C och ferulinsyra naturligt lysar upp huden och skyddar mot skador. För formeln är utformad för att lugna irriterad hud, bleka fläckar och göra ljuset ljusare. Idag kan mindre molekyler av högkvalitativ hyaluronsyra med bättre aktuell absorptionsförmåga hittas i produkter utan disk, inklusive denna gel-kräm som jag applicerar varje natt.Inte bara innehåller den hydrokinon, en av de mest effektiva hudblixtande och fläckfädande ingredienserna där ute, den innehåller också exfolierande glykolsyra, vilket förbättrar penetrationen av hydrokinon.

Vitamin C Serums, Firming

Dessutom absorberas vissa former av vitamin C (som natriumaskorbylfosfat och hel vitamin C) i huden och kan ge samma resultat som en 20% lösning men i en mycket lägre koncentration. Det kan användas på ett säkert sätt tillsammans med andra aktiva ingredienser, även om användning tillsammans med niacinamid kan göra vitamin C mindre effektivt. C-vitamin serum för ansikte är också grymhetsfritt och parabenfritt och kollagenproduktion på din hud kan lätt förbättras och förbättras med hjälp av detta vitamin c-serum för ansikte. Hitta mer lilyana naturals vitamin c seruminformation och recensioner här. Utöver detta är hudens näringsförmåga hos detta vitamin C-serum för ansikte utmärkt och din hudton kommer också att korrigeras med detta vitamin c-serum för ansikte. C-vitamin är välkänt för dess förmåga att adressera flera tecken på åldrande hud, inklusive hyperpigmentering och ojämn hudton. I en värld av läkemedelsserum med rimligt prissatta härskar den här högsta. Men du hittar växtbaserade ingredienser som aloe vera, kokosnötsolja och jojobaolja, såväl som hyaluronsyra, retinol och salicylsyra, som alla hjälper till att jämna ut huden och ge den den friska glöd som är associerad med sådana serum . Det tydliga tecknet för att veta om ett vitamin c-serum kommer att vara effektivt är att säkerställa att det innehåller ren l-askorbinsyra, minst 15 till 20 procent. Det är lätt att integrera det i din övergripande hudvårdssystem genom att använda ett av våra favorit vitamin c-serum. Oavsett om du har torr hud eller fet hud, kommer din hud att gabba detta serum direkt.

Relaterad produkt:
HealthyBiom, Lactobacillus Reuteri LRC with Vitamin D, 5 Billion CFUs, 60 Veggie Capsules

Mad Hippie Skin Care Products Anti-Aging Firming Vitamin C Serums – C-Vitamin-Serum, Uppstramning, Anti-Åldrande, Serum

Mad Hippie Hudvårdsprodukter Anti-Aging Firming C-vitamin-serum: Förvara rynkebekämpningsserumet i kylen eller på en annan sval, mörk plats för att upprätthålla optimal friskhet. Som översta skikt av hudvård rutin på morgonen, applicera spf skydd booster antingen ensam eller blandad med fuktighetskräm. Ta också en titt på obagi professional-c serum 20%. Hudvård bör handla mycket mer om skydd än förebyggande, särskilt eftersom grunden för din hud förändras över tid. Låt minst 5 minuter innan du fortsätter till nästa steg i din hudvårdritual. För mer information om hur du väljer de bästa vitamin C-serum, kolla in vår enkla guide till vitamin C-serum längst ner på denna sida. De flesta testare ansåg att det hjälpte till att förbättra deras hudstruktur efter testperioden, med 74% som också uppger att huden kändes fastare. – Spf-skyddsförstärkaren kan användas ensam som det övre skiktet i din hudvårdsrutin eller blandas med din favorit fuktighetskräm eller foundation som det övre skiktet. Detta lätta serum luktar citrushaltigt och innehåller också glykolsyra för att exfoliera huden samt sackaridisomeratekstrakt, som riktar sig till porerna. Om din hud är känslig för dessa ingredienser eller om du letar efter ett mer skonsamt alternativ kan du hoppa över dessa formler. Retinoider kan förbättra pigmenteringsproblem, som bruna fläckar och melasma, tack vare dess exfolierande egenskaper och de kan krympa storleken på dina porer och ge din hud en glöd, sade dr.

Mad Hippie Skin Care Products Anti-Aging Firming Vitamin C Serums

Dessutom lugnar den kyla känslan av denna klara gel även den mest inflammerade, känsliga huden. Hyaluronsyra ingår också i detta vitamin C-serum för ansikte och tripeptid-31 ingår också i detta vitamin C-serum för ansikte för hudfördelar. Efter 30 minuter bör du märka ljusare, stramare och mer fuktig hud. Här hittar du mer information om antioxidant serum från pca-hud och cenchnar. Studiedeltagarna märkte effekterna efter 40 dagars behandling och var ännu mer uttalade vid 60-dagarsmärket. Ferulinsyra, i kombination med vitamin e och c i detta serum, lägger till några kraftfulla fria radikaler som bekämpar antioxidanter som hjälper till att bekämpa åldrande tecken. C-vitamin är också säkert att använda tillsammans med andra hudvårdsprodukter, inklusive alfa-hydroxisyror, retinoler och spf. C-vitamin serum för ansikte håller också solskadorna till ett minimum hela dagen och vitamin C-serum för ansikte försvinner också solfläckarna för att få ett ungdomligt utseende. Ett retinolserum, plus spf som bärs varje dag, sägs till den ultimata duon för att bekämpa åldrande tecken. Denna kosmetiska linje innehåller också ett serum för specifikt att rikta in ögonområdet.

Mad Hippie Skin Care Products, Vitamin C Serum, 8 Actives, 1.02 fl oz (30 ml)

Rengör huden först, utan att avlägsna den, medan du också exfolierar och rensar utbrott med anonyms glykolisk ansiktsrengöring. Anläggningen som gjorde vitamin C-serum för ansikte är också fda-godkänd och registrerad och en svampig och fyllig känsla kan ges på grund av den hyaluronsyra som ingår i detta vitamin c-serum för ansikte. Studier visar att C-vitamineffekter är kraftigare när det kombineras med vitamin e eller ferulinsyra, säger geraghty.Läs vidare för att lära dig varför du ska lägga till vitamin C-serum i din rutin, hur du introducerar en ny produkt och mer. Solskador kan lindras med användning av detta vitamin C-serum för ansikte och vitamin C-serum för ansikte kan också ta hand om åldersfläckar och mörka cirklar i ansiktet. Eftersom vitamin C-serum är oerhört populärt finns det naturligtvis ett antal alternativ tillgängliga på olika hudvårdsmärken att välja mellan. Det gjorde min hud väldigt mjuk och smidig, minskade utseendet på fina linjer och rynkor mellan brynen. Även om detta inte är ett vitamin C-serum, är det en allvarligt vitamin C-rik lätt fuktighetskräm och dagkräm. Förutom 7 procent vitamin C har detta serum hud-lugnande aloe, fuktande gurkaxtrakt och lavendelolja, som har antioxidanter och antibakteriella egenskaper.

Mad Hippie Skin Care Products, Vitamin C Serum, 8 Actives, 1.02 fl oz (30 ml)

Tänk på hur känslig din hud är. Även om ansiktssolkrämets huvudingrediens är zinkoxid, behöver du inte oroa dig för en vit gjutning eller tjock bostad: Köpare älskar den lätta strukturen och säger att kremen är snabbabsorberande och effektiv för att skydda dem från både uva- och uvb-strålar. Varning, men efter sju dagar kommer 10 procent rent vitamin C-serum att börja oxidera, så använd det. Det finns många serum där ute, men vad händer om du bara har plats i din sminkväska för en?

Enkel skalning, som även på sommaren kan du göra! Tvivlar på effektiviteten av C-vitamin serotonin i stort. Serum med en fungerande effektiv komposition till ett rimligt pris. Riyadh. Framför allt beröm! Funkar för mig. Bra för min hud. Super. Otrolig.

Vanligtvis rekommenderar peeling att göra från höst till vår, när det inte finns någon aktiv sol. Den goda nyheten – det finns en syra – ferulic. Och peeling ferulinsyra, även på sommaren kan du göra. Estetiker som denna peeling kallas – sommar. Och detta serum innehåller ferulinsyra (ferulinsyra som naturligtvis finns allestädes närvarande i högre växter). Det bör påminnas som ger oss en skalning? Kollagensyntes, lättare pigmenterade fläckar, minskar rynkor. Generellt sett föryngring på alla punkter. Dessutom har ferulinsyra en markant antioxidanteffekt och skyddar huden mot ultravioletta strålar. Det fungerar i de tidiga stadierna av syntesen av pigmentet melanin, och det undviker oönskad pigmentering och efter solen och efter inflammation i huden. De där. för dem som lider av akne – också rätt verktyg. C-vitamin i kompositionen har liknande egenskaper, så tillsammans med ferulinsyra ger de en kraftfull duo. Som en del av detta serum är också roten till konnyaku och hyaluronsyra. Konsistensen av en transparent vätska, doft knappt hörbar. Trevlig att använda. Mast keV. Särskilt på sommaren. Det finns många fler intressanta serum och krämer – på min blogg i LiveJournal under namnet “evig ungdom”. Och det finns – har redan blivit ett populärt kosttillskott mitt SCHEMA FÖR KONSERVATIONEN OCH UNGDOMSHÄLSA SCHEMA kosttillskott för viktminskning och TILL VÄRLIGA sjukdomar (läs noggrant det översta inlägget – det finns alla de viktigaste länkar). För att komma in på min facebook, klicka på mitt namn Marina-Haifa i locket och under mitt foto, klicka på den blå blyertspennan. Eller sök i mina inlägg på Google eller Yandex! Slå bara in sökningen MARINA HAIFA! LETA EFTER MIG! Om min recension var intressant för dig, vänligen klicka nedan “JA”.

Skriv först denna utvärdering baserad på min kunskap om flera undersökningar och läsa och höra yttrandet från specialister jag hade piller i ansiktet och jag använde ett C-vitamin C-vitamin och märkte en betydande förbättring av effekterna av spannmål när spannmålen var delvis öppen Men efter vad han hade läkt och täckt platsen, var det liten inverkan. Generellt sett är Sirius precis bredvid mig och jag försöker prova ett andra serum från varumärket. Och på grund av ett antal ingredienser som är involverade i tillverkningen och jag skulle vilja jämföra det med Sirms Kills eftersom bilden av C-vitamin är annorlunda i seromin Serum Kills innehåller 10,5% askorbinsyra, den mest populära formen av aktivt C-vitamin, medan kroppen av Madhypy innehåller en okänd koncentration av natriumaskorbolfosfat som ett foto av C-vitamin och företaget hävdar att det är en mer stabil bild än L askorbinsyra, betyder oxiderat långsammare och påverkas av lättare och detta kan vara anledningen till designen av lådans form som en rensad låda till skillnad från lådans utformning Kells I slutändan är det jag tittade på mer stabilt och kanske inte är någon stor skillnad. För det andra gillade jag aldrig droppen. Dropparna kommer inte ner och tar fart utan vad jag trycker på huvudet och jag tycker att det är väldigt irriterande. För det tredje såg jag i allmänhet efter användningen av C-vitamin på huden och fann att det är studier som bevisar att det faktiskt gör de saker som kommersiella företag främjar.De flesta hudläkare rekommenderar att man äter C-vitamin för att förbättra huden istället för att applicera det lokalt på bilden av serum eller grädde. Mycket dyrt och dyrt. I detta serum finns en annan komponent, hyaluronsyra, som visade sig vara mycket tillfällig i den meningen att det är inte absorberas i hudens inre lager och att dess effekt Det är effektivt inom några timmar efter att ha lagt det på ansiktet “nästan en dag och effekten är borta” är ja ger huden en mer fullständig och hälsosam form, men allt detta går för att tvätta ansiktet eftersom det hela består på det yttre skiktet av huden innebär bara att du bär uniformer som gör upp och ändrar form men faktiskt detta Effekten är felaktig eller realistisk Slutligen fick jag inte en hel lapp och jag sa att jag gick och använde det för att återfukta bara jag blev chockad över att det inte ger någon fuktgivande Orden jag nämnde om vitamin C förklarar i allmänhet varför C-vitamin krämer eller salvor inte säljs av medicinska tillverkare, medan vitamin B och jag dikterar hyllorna av apotek i olika former och detta är bevis på deras effektivitet på huden. Fördelen med denna produkt är att jag letar efter produkter i termer av vetenskapliga och medicinska eftersom kändisar och affärsföretag inte lär dig om denna information, och ofta upprepas samma ord i dessa kategorier. Det som är nytt bestämde jag också att jag förlitade mig på billigare och effektivare icke-kommersiella produkter

Den största fördelen med vassle är en fungerande balanserad komposition till ett rimligt pris. Vad är unikt i kompositionen? Till exempel det patenterade komplexet “C-vitamin + ferulinsyra + vitamin E”. Serumet SkinCeuticals, som släpptes första gången 2005, med denna kombination höjde baren för antioxidant till en ny nivå. Denna antioxidant med förbättrad skydd är 8 gånger effektivare än naturliga hudförsvarsmekanismer. C-vitamin presenteras här i form av Sodium Ascorbyl Phosrhate (SAP). Det är en stabil form av C-vitamin, som inte upplöses i ljus, luft och vatten. SAP är lämplig för känslig hud och förbättrar också hudskyddet mot UVA-strålar. Ferulinsyra är en antioxidant, men dess huvudsakliga branta drag är att den förbättrar verkan av andra antioxidanter i kompositionen, inklusive vitamin C. Tocotrinol är en aktiv form av vitamin E, en antioxidant som läker sår väl, jämnar ut huden, minskar fotodamage av celler. Eftersom C-vitamin i kosmetika ofta torkar huden; hyaluronsyra sätts till kompositionen för aktiv hydrering. Serum kan användas på morgonen och kvällen. På morgonen fungerar det som en kraftfull antioxidant och skyddar huden mot de skadliga effekterna av miljön. På kvällen fungerar det på syntesen av kollagen och neutraliserar också fria radikaler (särskilt om de var i solen under dagen) och stärker hudens skydd. Serumet lämnar en behaglig taktil känsla, har en god absorberbar struktur, lukten är nästan frånvarande, en flaska mörkt glas med en pipett. Jag hittade inga nackdelar.

Produktlukt Jag gillade inte och märkte inte någon betydande förbättring i min hud och dess pris är dyrt för effekten Kom ihåg att Gud kom på profeten och tryck på Ja

Jag beställde produkt enligt recensioner. Jag tar inte fel. Underbart serum. Detta märks nästan från den första applikationen, utan att behöva vänta på den kumulativa effekten. Delikat, icke-påträngande arom, fullständig omedelbar absorption och som ett resultat silkeslen hud. Min ålder är 39. Normalt hudtillstånd för min ålder. Naturligtvis finns det ingen direkt lyfteffekt, men huden från den blir tätare och mer enhetlig. Till att börja med använde jag det bara på natten, sedan bestämde jag mig för att av misstag applicera grädde under BB under dagen. Jag var mycket nöjd med resultatet! Resultatet är en grundeffekt. Serumet jämnade hudens yta före BB-grädden, gav det en lätt frisk glöd! När serumet började ta slut bestämde jag mig för att använda andra liknande medel tillgängliga i arsenal och insåg genast att detta inte var vad mitt ansikte behövde. Jag beställde en andra flaska) Flaskan med en pipett är verkligen inte särskilt bekväm, och flaskan öppnas alltid helt knappast användbar för dess innehåll, men. vassle är väldigt bra!

Jag är i min fjärde flaska och jag älskar den. Gör att jag ser lite fräschare antar jag. Jag gav emellertid en flaska till en vän i present och hon rapporterar att hon fick utbrott från serumet. Synd.

Min hud är torr, känslig och brist på fukt hela tiden, detta serum är lätt att absorbera av huden och jag fortsätter att använda i 2 år.

Super-serum för torr hud

Jag kan inte leva utan detta!

Det hjälpte mig mycket

Jag bor i tropikerna och har rumstemperatur över 30 grader hela tiden. Jag undrade om jag behöver förvara den här produkten i kylen. Kommer de aktiva ingredienserna i denna produkt att oxideras med luften och hamnar inte effektiva när jag applicerar dem?
Vilken är andelen C-vitamin i den här produkten?
är det bra för fet hud?
Är det säkert under graviditet och ammande?
är det bra för pigmentbruk på morgonen på sommaren?
kan jag tillämpa detta på min undereye?
Är den här produkten tillverkad med stabiliserat C-vitamin?
Hur mycket c-vitamin innehåller den här produkten?
Sista giltighetsdatum är mars 2019. Det är ungefär åtta månader. är detta för nära utgången? Rekommenderar du detta till någon med känslig hud – e. g. har den doft?
Finns det några hälsosamma effekter när du använder det ofta på daglig basis? Eller rekommenderar du att du använder den under en kortare period? Kan du tydligt förklara stegen hur kan jag använda den här produkten?

Jag skulle göra det. allt som har bearbetats, och inte konstgjord, tenderar att försämras i värmen.
Jag använde skincueticals ce furelic i flera år när jag stötte på denna produkt och började köpa den. Även om jag inte känner till vit C% så tycker jag att galna hippier är jämförbara med hudvården till ett mycket reducerat pris.
Efter att du har applicerat serumet förstärks det lite så jag tror att du skulle ha det bra med det. Det skulle inte ge dig extra olja. När jag forskade på Vit. C-serum var det här var högst betyg. – Fråga bättre din läkare. Alltid.
C-vitamin är bra för blekning som helhet, inte för pigment. Föreslå att du använder vitprodukter om natten inte bör användas på morgonen.
Absolut! Den är mild och torkar direkt, inte klibbig och distribueras mycket lätt. Jag använder hela ögonen, ansiktet, nacken och decolletage 🙂
Ja det är det. Jag kopierade följande från Mad Hippie-webbplatsen. Jag älskar den här produkten. Jag har använt Vit. C i flera år och var mycket nöjd med att det nu finns en mer stabiliserad form av Vit. C. C-vitamin (natriumaskorbylfosfat) – En av de viktigaste ingredienserna i alla effektiva hudvårdsprogram, C-vitamin är en kraftfull antioxidant och kan bidra till att minska uppkomsten av rynkor och missfärgning. Natriumaskorbylfosfat, en mer stabil form av C-vitamin än den vanligt använda L-askorbinsyran som finns i de flesta hudvårdsprodukter, ger samma fördelar utan risk för oxidation och irritation som ofta är förknippad med L-askorbinsyra. Jag hittar ingen information antingen här på miranon och mad hippie hemsida, det är en besvikelse
hej! Jag har känslig/akne benägen hud och jag älskar den här produkten. det bleknar mina akne märken och jag känner inte att det har någon doft. det verkar mycket naturligt och friskt för min hud. Men jag förstår inte din oro över utgångsdatumet. denna produkt varar mig som en månad eller så, eftersom jag använder den nästan varje dag (och den är en liten burk).
C-vitamin är en antioxidant som hjälper till att skydda huden mot UV-skador och föroreningar. Det bleknar också pigmentering, lyser och gör hudtonen jämnare. Det finns också anti-aging fördelar när det gäller att öka kollagenproduktionen och stärka och hydrera huden. Fördelarna ökar i kombination med Vit E. Kan användas dagligen morgon och natt efter rengöring och toner före fuktighetskräm. Rensa – Tone – Serum (Mad Hippie Vit C) – Fuktighet. Du kan till och med blanda den med fuktighetskräm och applicera. Kan bäras under solskyddsmedel och smink.