Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Skönhet, Beauty, Ansiktsvård, Facial Care, Alpha Hydroxy Acids, Alfa-Hydroxisyror, Facial Cleansers, Ansiktsrengöring

Derma E, Overnight Peel, Exfoliant Facial, 2 fl oz (60 ml), kr130.00 – Skönhet, Ansiktsvård, Ansiktsrengöring, Alfa Hydroxisyror Sverige

Relaterad produkt:
Innisfree, Jeju Orchid Enriched Essence, 1.69 fl oz (50 ml)

Overnight Peel, Exfoliant Facial, 2 fl oz (60 ml) by Derma E-Skönhet, Ansiktsvård, Ansiktsrengöring, Alfa Hydroxisyror

kr130.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Derma E, Overnight Peel, Exfoliant Facial, 2 fl oz (60 ml)
Pris: kr130.00 (€12,90)
Produkt Antal: 0.09 kg, 4.1 x 4.1 x 13.7 cm
Produktkategori: Skönhet, Ansiktsvård, Ansiktsrengöring, Alfa Hydroxisyror, Beauty, Facial Care, Facial Cleansers, Alpha Hydroxy Acids

Derma e, över natten skalla, exfoliant ansiktsbehandling, 2 fl oz (60 ml) – 100% vegan. GMO-fri. Eco-etisk. Plågeri-fri. AHA. Glutenfri. Soy fria.

Etisk skönhet. Vi är engagerade i din hälsa, välbefinnande och den naturliga miljön. Det är därför vi gör eko-etisk hudvård. Sedan 1984 har vår passion för hälsa, välbefinnande och miljöhållbarhet ökat starkt. Vi har höga etiska normer och äventyrar aldrig hälsan och säkerheten hos huden. Våra 100% veganer, grymhetfria formuleringar innehåller inte parabener, natriumlaurylsulfater, petrolatum, mineralolja, konstgjorda färger, gluten, soja eller gmos. Nu är det skön vård till godhet. Vakna upp till glödande hud.

Denna hudfärgade, icke-slipande blandning av alfa hydroxylsyror exfolierar över natten för att hjälpa synligt smidig hud vilket ger dig ett hälsosamt, ungdomligt och glödande utseende. 5% alfa-hydroxisyror hjälper till att på ett säkert och effektivt sätt ta bort döda yta hudceller, till och med utseendet av pigmentering, minska utseendet på åldersfläckar och öka strålning med varje användning. Sverige Detta är en stjärna produkt för dem som letar efter en välformulerad aha lotion. Med 5% glykolsyra plus lägre mängder av de mindre kända aha-ingredienserna mjölksyra och äppelsyror, alla formulerade med en effektiv pH-nivå på 3. Imho, är denna produkt en utmärkt exfoliant speciellt för de med normalt torr, solskadad hud . Den innehåller antioxidanter och en torr hudvänlig blandning av mjukgörare, medan doften från citronextrakt är subtil. I många avseenden har de valda antioxidanterna mycket tillförlitliga vetenskapliga register när det gäller deras hudvård. De antioxidanterna är väsentliga för att stimulera sund kollagenproduktion. Förpackningen är korrekt för denna produkt eftersom lufttät förpackning är kritisk för ingrediensens effektivitet och stabilitet, och antioxidanter försämras i närvaro av luft. Det är mycket normalt att uppleva en liten bit av stickningar.

Relaterad produkt:
Everyday Minerals, Matte Base, Rosy Ivory 1C, .17 oz (4.8 g)

Derma E, Overnight Peel, Exfoliant Facial, 2 fl oz (60 ml): Skönhet, Ansiktsvård, Ansiktsrengöring, Alfa Hydroxisyror

Den släpptes snabbt och slutar helt med pågående användning. Inom några veckor av applikationer upplever min hud förnyad konsistens, färg och ton, samt en minskning av utseendet på solskador och fina linjer. Med tanke på allting rekommenderar jag starkt denna högpresterande kostnadseffektiv produkt. Bästa hälsningar och god hälsa för alla! Jag trodde alltid att jag hade känslig / reaktiv hud. Tja, för mig, väldigt minimal eller ingen stinging. Jag började långsamt med denna en gång varje annan natt men har inte utvecklats för att använda varje morgon före mitt derma e alfa-lipo-c-ester-serum. Jag märker alltid en omedelbar lugnande effekt och krympt porer. Efter ca 2 veckor är mitt ansikte det tydligaste det har varit på länge. Jag älskar det här! Den innehåller 5% aha vid en ph av 3. Denna mening är mycket viktig, eftersom aha bara arbetar i denna grad och sedan exfolierar bra. Jag har blandad typ av hud och det blir smutsigt ganska snabbt.

Skönhet, Ansiktsvård, Ansiktsrengöring, Alfa Hydroxisyror

 Det är också grovt och huvudproblemet är ärr och pigmentfläckar orsakade av akne. Jag använder det här ett par veckor och resultaten är redan noterbara. Min hud har blivit mjukare och ljusare. Jag använder det varje kväll och morgon (blandning med c-ester serum på morgonen). Rekommenderad produkt. Det brinner lite, men det får mig att känna att det faktiskt gör någonting. Mitt ansikte är känsligt och det verkar inte ha några negativa efterverkningar. Bara få ingen sol nästa dag, du kommer att brinna lättare. Du kommer att vara nöjd om du inser att detta bara är en exfoliator, inte en mirakelarbetare. Jag köpte den här produkten eftersom den är vegan, företaget märkt% och ph. Jag applicerar det varje morgon. Jag rensar mitt ansikte, applicerar derma e aha liberalt över ansikte och nacke och applicerar sedan derma e alfa lipoic, c-ester, dmae cream generellt. Min hud är klar.

Relaterad produkt:
When Beauty, Creamy Mud Pore Clarifying & Minimizing Mask, 1.0 fl oz (30 ml)

Recension: Overnight Peel, Exfoliant Facial, 2 fl oz (60 ml) by Derma E

Inga fler breakouts. Ingen mer grund. Mitt ansikte lyser. Tack doktor Perricone! Jag använde dessa 2 nätter i rad och min hud såg bättre / friskare på morgonen. Jag fortsatte att använda den ytterligare 2 nätter och då kände mitt ansikte lite rå. Jag använder nu den en gång var 23nights och lämnar den på i ungefär 20 minuter innan jag applicerar lite calendula fuktkräm innan jag går och lägger mig. Jag tycker att det här torkar upp akne och det är mycket bra värde! Derma E, Overnight Peel, Exfoliant Facial, 2 fl oz (60 ml) Lite går en lång väg. Med tiden kommer detta att ersätta döda celler och fräscha huden. Testa detta, det kommer att vara annorlunda för varje person baserat på hur känslig din hud är. Vissa människor kan använda det varje natt eftersom det inte är för starkt, för andra, en eller två gånger i veckan är tillräcklig.

Jag kände mig inte stingande eller stickande känsla. Den fortsätter vacker och mjuk, huden känns bra och jag har redan köpt mer för att jag är fylld. Bra produkt, kärlek derma e. Andra derma e-produkter för att lägga till för anti-aging är vitamin C-serumet (eller använd avalonorganics-en) plus dmae-krämerna. Du kan blanda dessa alla tillsammans eller använda de andra på dagen. Rekommenderar starkt. Med relativt hög andel aha fungerar det bra och lätt att använda. Applicera bara på natten och städa på morgonen. Du kommer se skillnaden. Naturliga ingredienser och inga ytterligare och skadliga kemikalier. Jag har använt det i en månad, ungefär tre gånger i veckan, och jag kan inte se någon skillnad.

Jag vet att koncentrationen av glykolsyra är minimal och att resultaten kommer att visas i tid och inte tidigare några användningar, jag väntade mig fortfarande att se någonting. Naturligtvis var det mitt val att använda en så liten koncentration, eftersom jag har mycket senzitiv hud med några solfläckar och jag ville inte göra mer skada än bra. Sammantaget är det bra, det torkade inte alls min hud och det irriterade det inte. Eftersom jag vet det fungerar, men utan synliga resultat hittills, kommer jag att fortsätta använda den. Kom bara ihåg, om du vill kemiskt exfoliera din hud, använd spf dagligen, även på vintern. Jag gillar den här produkten. Jag har känslig hud med några torra områden. Det gör inte mitt ansikte rött. Det bidrog till att förfina mina porer och släpa bort alla flakiness. Min hud känns balanserad efter denna skal. Jag använder den 2 gånger i veckan. Jag rekommenderar starkt denna produkt. Jag har väldigt dålig hud och bryter ut mycket.

Jag försöker många olika produkter för att försöka och jag tror att jag kan sluta titta. Denna produkt är verkligen fantastisk! Jag vaknar med ny hud på morgonen. Jag skulle rekommendera detta för alla, innehållet i triglycerider och andra vaxartade ingredienser är uppenbart, så jag tycker inte att det är lämpligt för aknehårig hud. Denna peeling är underbar. Splitting det övre lagret av en hud, renar huden väl så och minskar mängden ansiktsrynkor. Efter 3 ansökningar kan jag se skillnaden! Huden är mjukare och renare, jag tror inte att den här produkten är lämplig för känslig hud. Jag hade ingen allvarlig negativ reaktion på det, men när jag vaknade nästa morgon efter att ha applicerat den och lämnade den över natten såg min hud konstig, ojämn, rödaktig och kände mig obekväm resten av dagen.

Jag gav den till en vän som har mindre känslig hud och på den oljiga sidan. Har en konstig lukt också. Jag ogillar att använda närstående hudvårdsprodukter! Jag älskar den här! Det är en liten flaska med en pump, så jag kan hålla ut det på min fåfänga för att komma ihåg att använda den. Jag har startat långsamt, bara en natt i veckan hittills. Det har inte irriterat min hud.

Mitt ansikte är mjukare på morgonen. Jag älskar att det är naturligt och att det är överkomligt. Vissa peels tar mycket arbete men inte den här. Rengör bara ditt ansikte, pumpa några i handen och sprida sedan på ditt ansikte som en lotion. Det är mycket trevligt. Lämna på över natten. Skal är viktiga eftersom de kemiskt exfolierar din döda hud – du måste också fysiskt exfoliera med en skrubb.

Då kommer dina andra serum och fuktgivare att ha en bättre chans att göra skillnad på din hud. Det fungerar. Jag gillar det väldigt mycket. Resultaten visas efter en månad med kontinuerlig användning. Det är mycket hudvänligt och skalar bort små pigmenter (akne, små fläckar). Min hud är väldigt tacksam för behandlingen.