Dragon Herbs, Heaven Mountain Goji Berries, 8 oz (227 g) Sverige

Dragon Herbs, Heaven Mountain Goji Berries 227g

97,50 Kr

Läs mer >>

Produktnamn: Dragon Herbs, Heaven Mountain Goji Berries, 8 oz (227 g)
Pris: 97,50 Kr (€10.50)
Dimensioner/Kvantitet: 0.65 lbs (0.29 kg) / 8 oz (227 g)
Omdömen: 721 Reviews
Tags: Torkad Frukt, Dragon Herbs (Ron Teeguarden), Dried Fruit

Drake Örter (Ron Teeguarden), torkad frukt, torkad frukt Drake örter, himmel berg gojibär, 8 oz (227 g), drake örter (Ron teeguarden), torkad frukt, torkad frukt, håller sig fräscha återförslutningsbar förpackning, di tao certifierad äkta källa, mellanmål grad läcker, ört grad allvarligt, ett uns en dag håller du ler bort. Soltorkade, 100% naturlig, även känd som Lycium bär, gojibär, bocktörne eller gou qi zi den ultimata tonic super frukt miljontals människor över hela Asien konsumerar gojibär varje dag för både sin unika, tillfredsställande smak, och för deras hälsofördelar. I Kinas första växtbaserade encyklopedi Shen Nong s Materia Medica skrivet i 1: a århundradet f. C. Goji klassificerades som en överlägsen tonic, en klass av örter som människor bör ta på en pågående basis för att bevara ungdom och att främja allmänna välbefinnande i livet. Goji överlägsna tonic klassificering har stått sig genom tiderna. Två tusen år senare, är gojibär förbrukas fortfarande regelbundet under asiatiska civilisationer för de påstådda skäl. Vi vet nu att gojibär är en hög ORAC antioxidant rik Super med viktiga fytokemikalier som betakaroten, zeaxanthin, betain, polysackarider (Lbps), spårämnen och vitaminer. Varför är himlen berg gojibär så speciellt? Heaven berg gojibär är de enda gojibär som är snack grad läcker och ört grad allvarlig Dragon Herbs (Ron Teeguarden). De är fylligt, saftiga, naturligt söt, och absolut läcker. Och de har en extraordinär och balanserad phytonutrient profil. De odlas naturligt i den orörda foten av himlen berg, en avlägsen bergskedja i Centralasien ett område som har de exakta egenskaper för att producera den bästa goji på jorden. Varje droppe vatten på den växande fält kommer från det smälta snö och is-avrinning från himlen berget. Den jungfrulig mark är rik på basiska mineraler, och det finns praktiskt taget ingen industri för tusen miles Dragon Herbs, Heaven Mountain Goji Berries, 8 oz (227 g). Den extrema dagliga fluktuationer i temperatur gör goji odlas där utmärkt adaptogenic.

 Den utökade solsken och intensiv värme producerar en otrolig söt smak. Våra Goji plantager har certifierats officiellt av det kinesiska ministeriet för jordbruk som en autentisk källa till goji. Bocktörne bär en av mina iherb favorittes! De är mjuka och fuktigare än alla andra gojibär jag har ätit. Älska dem! Jag har bott i Kina, studerade kinesisk medicin finns, reste till Taiwan, bor i japan, och har urvalet mycket höggradiga gojibär på dessa platser, men ingen av dem hålla ett ljus till detta bär. Så lätt att äta för mycket på dessa; De är helt enkelt fantastisk. De innehåller ämnen som kallas triglycerider och hjälp med att sänka det onda kolesterolet i kroppen Torkad Frukt. För de flesta hygienkrav EPA och DHA är den form av omega 3 kroppen behöver för att dra nytta av. Detta påstående är felaktigt och bygger på en studie som används frågeformulär från 22 till 000 gravida kvinnor att ta reda på om deras äta och komplettera vanor. Så med andra ord, kommer du vanligtvis få arbeta precis som solen börjar stiga, och du kommer att lämna arbetet när det är på väg ner. En suck av lättnad till nutid detta bär har kommit in som ett slags livräddare och fångade hela världen omedvetet.

Koffeinet ger dig mer energi och medvetenhet för att hålla träningen går som dina muskler stärka upp Dragon Herbs, Heaven Mountain Goji Berries, 8 oz (227 g). Fisken närvarande finns också konsumera dessa föroreningar i stora mängder och när vi tar deras olja, vi konsumerar också dessa föroreningar. Om du beslutar att enda ingrediens grönt te piller är ditt bästa val, vara säker på att tillverkaren listar catechin innehåll. De andra två typerna av omega 3 finns i stora mängder i fisk eller fiskolja tillskott. För en, kan en del fisk innehålla föroreningar som kvicksilver och bly, som förbrukas från vattnet där de fångas Torkad Frukt. Kontrollera att den valda tillägg har DHA innehåll mer än EPA. Hur mycket skulle det hjälpa dig i din viktminskning ansträngningar? Matmissbruk är en av de största downfalls av bantning. 2.It är viktigt framför allt för att veta exakt vad du letar efter. Upptäck 6 fantastiska fakta om fiskolja för barn. Här är några specifika frågor som söker kosttillskott måste ställa innan du gör ett köpbeslut (både online och offline): 1.Has det företag som säljer kosttillskott dokumenterade styrkan av sina produkter och kan du, konsumenten, se denna dokumentation innan ett köp? 2.Who tillverkar produkterna? Var finns de anläggningar som finns? 3.Does företaget har vetenskaplig validering för effektiviteten hos de produkter och kan du, konsumenten, se dessa undersökningar innan du gör ett köp?

4.Har företaget en 100% pengarna tillbaka garanti på allt är produkter även om flaskorna är tomma vid tidpunkten för återkomsten? 5.Is företaget trovärdig, inte bara med dig, konsumentens, surt förvärvade pengar, men ännu viktigare, med din dyrbara hälsa? 6.Are det en mängd olika tvär kontrollerbara vittnesmål från verkliga konsumenterna av dessa produkter? 7.När du ringa till företaget, kan du tala med en levande person som bor här i USA och har förstahandserfarenhet med de produkter du överväger att köpa? 8.Är många (inte bara en eller två) vårdpersonal anslutna till dessa produkter? 9.If du ville, kan du besöka den verkliga laboratorium och-eller tillverkningsanläggning där dessa produkter tillverkas. Vi kallar dem cancerframkallande ämnen. Inte alla av dem arbetar på samma sätt.