Sverigeapotek.eu - Naturliga hälsoprodukter

Hälsa Skönhet Kosttillskott

Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Silica, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml), Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel) Sverige

Ionic Minerals, Silica, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml) by Eidon Mineral Supplements-Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel)

kr180.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Silica, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml)
Pris: kr180.00 (€17,00)
Produkt Antal: 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel), Supplements, Minerals, Silica, Silicon,

Eidon mineraltillskott, joniska mineraler, kiseldioxid, flytande koncentrat, 2 oz (60 ml) joniska mineraler. Mineral kosttillskott. Passar för vegan dieter. Lätt att svälja. Mjuk på magen. Renhet du kan se, smaka och känna. Silika är ett viktigt mineral som är involverat i kollagenbildning och kalciumhantering. Eidon kiseldioxid: idag är de flesta dieter avsevärt sakna i kiseldioxid på grund av förfining av korn. Kisel har visats vara avgörande för korrekt lagring av kalcium och för att bibehålla hälsosam bindväv – en nyckelkomponent i kardiovaskulära, gastrointestinala, gemensamma och benvävnader. Också kan användas topiskt för att främja läkning och lindra smärta från brännskador. Sverige Jag har tagit det här i över en månad nu.

Jag började ta hår, hud och naglar, mager hud som jag kände att jag behöver plastikkirurgi! Efter att ha tagit i 10 dagar märkte jag min kalkonhals stramas drastiskt och jag hade inte ändrat något annat, bara tagit den här produkten. Jag kände mig desperat för plastikkirurgi för min nacke. Mitt hår verkar också bättre. Jag tror att flaskan jag fick var en dud, för jag fick absolut nollresultat från det (även om jag har köpt samma märke / koncentration från en lokal butik och får bra resultat från det). Jag tycker att jag inte behöver någonstans nära den 375mg föreslagna serveringen som är för mycket för mig – även om jag inte dricker kranvatten så får jag kiseldioxid från källvattnet jag dricker, och jag använder inte megados näringsämnen som motverkar kiseldioxid. Jag hittade torr kiseldioxid orsakade en omedelbar astmaattack (som jag har läst är inte ovanligt) så flytande kiseldioxid är den enda formen jag ska köpa. Som en sammandragning är det bra för att rensa fläckar / hudproblem. Om du använder en droppe hittar jag fläckar på ansiktslösning inom 24 timmar. Detta är den bästa formen av kiseldioxid som jag har försökt.

Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Silica, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml): Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel)

Jag har använt det i ungefär 2 månader, och jag får redan förmåner. Detta har inte hänt med andra kiseldioxidprodukter. Jag var på bio-sil i några månader, med en högre än rekommenderad dos, men jag kunde inte märka några fördelar. Jag har haft ett kroniskt hälsotillstånd i många år, och de flesta saker hjälper inte mycket, men det gläder mig att säga det här. För några mycket intressanta artiklar. Att läsa dem var verkligen ett wow-ögonblick för mig. Eftersom jag är överkänslig och har allergier och matintoleranser, är jag inte ett fan av tillsatser. Därför älskar jag dessa flytande mineraltillskott, utan några hjälpmedel i dem som de flesta piller har. Om dessa flytande mineraltillskott består av mineral (och mängden) som hävdas, får de definitivt fem stjärnor från mig. Köpte silidyn från vedax och det var inte så kraftfullt som denna produkt. Gör bra saker för hud, hår och speciellt naglar. Håll din hud från åldrande för fort också. Önskar att det skulle komma i större flaskor. Hjälper dock inte med psoriasisproblem. Gör din celluliter platt. Silica har visat sig bidra till att producera kollagen i huden.

Kosttillskott, Mineraler, Kisel (Kisel)

Efter ca 2 veckors användning märkte jag att min hud började släta ut och känna sig snävare. Jag lägger till det i mitt vatten en gång om dagen och har köpt det två gånger och kommer fortsätta att köpa det. var inte säker på vad att förvänta sig från en liten flaska vad såg ut – och ganska väl smakade – som vatten. Sedan spredde jag några droppar över mitt ansikte och nacke och förväntade mig inte den omedelbara fastheten som inträffade (fuktkräm förefaller vara skyldig efter det). Det berättade för mig att det här definitivt inte är en flaska vatten! Kommer att börja göra det dagligen men kommer att spädda dropparna med lite vatten först. Mest imponerad av denna flytande kiseloxid från eidon. Kommer alltid att ombeställa. Mina naglar verkade alltid vara spröda och bryta och skala allot från att lägga mina händer i diskvatten. Efter att ha använt denna produkt i några veckor är mina naglar nu vackra och jag är redo för en professionell manikyr, jag använder detta för min astma och bronkit och det har gjort underverk. Vi har mycket pollen här och jag har kunnat använda min inhalator mycket mindre. Rensar slem. Bra pris.

Recension: Ionic Minerals, Silica, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml) by Eidon Mineral Supplements

Thx Sverige. Dessa gör samma jobb som alla silikagel, släpps på marknaden etc. Eidon Mineral Supplements, Ionic Minerals, Silica, Liquid Concentrate, 2 oz (60 ml) Men jag tar dem sublinguellt verkar effektivare på något sätt och du kan använda mindre. Fungerar på akne också. Jag tar den till detox aluminium. Jag älskar att dessa är i jonisk form och lätt utnyttjas av cellerna och kroppen! Lätt att ta utan tillsatser. Vänligen sluta inte sälja. Försökte denna produkt inom 3 separata tidsramar. Varje gång jag upplevde njursmärta. Rekommenderad dos är en jättestor 375 mg, som jag försökte första gången – och den gången fick jag feber, hade extrem trötthet, sov nästan 2 dagar och mer skumlikt urin än vanligt.

Efter att ha gjort mer forskning är det min uppfattning att den form av kiseldioxid som de har i denna produkt har en mycket låg biotillgänglighet vilket innebär att den huvudsakligen verkar mer som sand i kroppen och njurarna och inte i stor utsträckning utnyttjas av cellerna. För att inte säga att det inte fungerar alls, bara att det i huvudsak lägger mycket på din kropp när du tar det. Från mycket läsning och försök att göra känsla av ämnet är det min uppfattning att den mest biotillgängliga formen av kiseldioxid för närvarande är monometylsilantriol, vilken eidon inte innehåller. Denna form av kiseldioxid har visat hög biotillgänglighet, och det understrykas av det faktum att efsa har båda bekräftat att osa frigörs från mmst och ansåg också att denna form är säker för konsumtion. Biotillgängligheten har också visat sig vara mycket högre än andra former som eidon använder. Huruvida mmst också irriterar njurarna hos vissa individer, kan jag inte säga, men åtminstone skulle du göra det i mycket mindre utsträckning och istället skörda i huvudsak fördelarna med en form av tillskott som faktiskt ökar ortosilinsyra i kroppen. Jag är också öppen för den lilla möjligheten att njursmärta kan härröra från att gifter frigörs och inte kiseldioxiden i sig. Det hjälper mycket med tarmproblem. Jag lägger till några droppar på en ansiktsolja och blandar in. Fungerar snyggt. Minst för mina naglar är de starkare på bara några veckor.

 Startade det på grund av hårlossning, verkar bättre men fortfarande tidiga dagar. Jag skulle få denna produkt lokalt, därför var jag glad över den snabba tjänsten. Tack så mycket. Denna produkt är ett mycket enkelt och praktiskt sätt att ta silika. kommer inte att köpa igen – $ 19 för ingenting, tack. Men kan hjälpa till med någon annan, kanske bara lägga till detta till vatten och du får de värdefulla spårämnena som vi så ofta saknar från maten. Dessutom kan denna förening minska risken för osteoporos senare i livet. Eftersom kiseldioxid / kisel är ett bindande element, hjälper det med flödet av el, värme och energi rörelse i hela kroppen. Långtidsanvändning eller mycket höga doser av hästslag (eller kiseldioxid) tillskott har orsakat irreversibel njursjukdom, särskilt hos personer med befintlig njure eller hjärtsjukdom. Dessa antioxidanter (Vitaminer a, c, e, betakaroten, selen, zink, svavel, kisel för att nämna några) ger det nödvändiga skyddet mot fria radikaler (skadliga partiklar saknar syremolekyler). Silicinsyra och natriumsilikater administrerades, oralt eller intramuskulärt, som möjliga behandlingar för lungtubberkulos och ateroskleros i Tyskland i början av detta århundrade (37). Enzymatisk hydrolys av glykosaminoglykaner släppte inte fri kiselsyra men gav snarare produkter med lägre molekylvikt, fortfarande innehållande kisel i bunden form.

Det rekommenderade dagliga intaget för kiseldioxid till spädbarn, barn och gravida / ammande kvinnor har ännu inte fastställts på grund av brist på data om biverkningarna i denna åldersgrupp. När kiseldioxid erhålls från horsetail-växten (standardprocessen) kan det faktiskt orsaka brist på tiamin (vitamin b-1). Horsetail har använts i traditionell medicin i tusentals år som ett sår och benläkare, koaguleringsmedel, diuretikum, astringent och för njure- och urinblåsa. Oavsett ålder kan betydelsen av kiseldioxid inte förbises eller underskattas. Sunfoods naturliga lösningar främjar eller föreslår inte naturliga botemedel, naturläkemedel eller naturläkemedel för någon sjukdom, sjukdom eller sjukdom därav. I framingham-avkommarkohorten rapporterade vi att högre intag av dietkisel var signifikant positivt associerat med BMD vid höftställen hos män och före-menopausala kvinnor, men inte hos postmenopausala kvinnor (36). Det måste informeras om att kiseldioxidtillskott kan förbättra medicineringsreaktionen och det är därför viktigt att du berätta för din läkare om eventuella mediciner du tar innan du använder kiseldioxidtillskott.