Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sportnäring, Elektrolyter, Hydrering, Sporttillskott

Scivation, Xtend HydraSport, Hydration + BCAAs, Strawberry Kiwi, 12.2 oz (345 g)

Scivation, Xtend HydraSport, Hydration + BCAAs, Strawberry Kiwi, 12.2 oz (345 g) Review

kr140.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Scivation, Xtend HydraSport, Hydration + BCAAs, Strawberry Kiwi, 12.2 oz (345 g)
Produkt Antal: 12.2 oz, 0.43 kg, 16.3 x 9.4 x 9.4 cm
Produktkategori: Elektrolyter, Hydrering, Sporttillskott, Sportnäring, Sverige

Relaterad produkt:
Optimum Nutrition, Essential Amin.O. Energy, Iced Cafe Vanilla Flavor, 10.6 oz (300 g)

7 g BCAA, stöd muskeltillväxt °, stödåterställning, fylla på elektrolyter, BetaPower – Natural Betaine, NSF – Certifierad för sport, 30 portioner, naturliga och konstgjorda smaker, kosttillskott, informerad val. Org – Trusted by Sport, produkt producerad i en GMP-kompatibel anläggning, Xtend Your Performance, Recovery tillsammans med korrekt hydrering är avgörande för att stödja prestanda, varför idrottare i världsklass, elitkroppsbyggare, mästarkraftlyftare och fitness-tränare olika typer litar på Scivation Xtend-produktfamiljen, Scivation Xtend HydraSport innehåller 7 g BCAA: er – i det kliniskt undersökta förhållandet 2: 1: 1 tillsammans med viktiga ingredienser specifikt utformade för att främja hydrering. Xtend HydraSport innehåller kokosnötvattenpulver, BetaPower Betaine vattenfri och kritiska elektrolyter för total hydrering. Xtend HydraSport tillhandahåller essentiella aminosyror och elektrolyter för total hydrering. Xtend HydraSport tillhandahåller de väsentliga aminosyror och elektrolyter som krävs för att driva återhämtning från intensiv träning samt stödja hälsosam hydrering under hela dagen, eftersom Xtend HydraSport kan göra stor skillnad, när resultaten spelar roll.

Elektrolyter, Hydrering, Sporttillskott, Sportnäring: Scivation, Xtend HydraSport, Hydration + BCAAs, Strawberry Kiwi, 12.2 oz (345 g)

Anledningen till att dessa är så viktiga är att de står för nästan en tredjedel av alla aminosyror i muskelprotein. Dessutom rapporterade de flesta individer om mindre försenad muskelsårhet med tillskott av aminosyror. Många kosttillskott före träning innehåller specialiserade ingredienser, inriktade på att öka idrottsprestanda, uthållighet, muskelbyggnad, viktminskning och mycket mer beroende på formuleringen. Elektrolyter är viktiga för muskelfunktion och korrekt hydrering. Det är viktigt att inte använda bcaas två veckor innan planerade operationer. Kolhydrater och/eller elektrolytinnehållande drycker har varit effektiva för rehydrering och återhämtning av prestanda, men ändå aminosyrainnehållande drycker förblir oförklarade. En av aminosyrornas huvudfunktioner är att reparera och växa muskelvävnad. Bcaa står för aminosyror med grenkedjor och består av tre essentiella aminosyror som hjälper proteinsyntes i kroppen. När du väljer ett proteinpulver, vilken proteinkälla är bäst – vassle, kasein, soja, ärt, ris, hampa eller ägg? 5,6 G av en aminosyrablandning (Glutamin, leucin, isoleucin, valin, arginin, treonin, lysin, prolin, metionin, histidin, fenylalanin och tryptofan), 2 gånger per dag, under 10 dagar. Aminerade grenade aminosyror är de viktigaste essentiella aminos för muskelåterhämtning, tillväxt och ökad total prestanda. Till skillnad från placebo, var det ingen ökning av blodammoniak i kompletterade individer under de första 30 minuterna av träningen. Rehydratiseringsperioden inträffade under timmen omedelbart efter mätningar efter dehydratisering.

Förutom uttömda glykogenlagrar undersöktes andra trötthetsmarkörer, såsom blodammoniak och muskelskadparametrar efter glutamintillskott. Detta betyder emellertid inte att idrottare på ett kritiskt sätt bör äta stora mängder av en eller flera elektrolyter. På grundval av dessa resultat verkar det som om alla tillstånd var lika kapabla att rehydrera. Du kan ta upp till 8 gram bcaas före, under och efter träningen. Även om kompletteringar, speciellt med l-alanyl-l-glutamin, ökade glutaminkoncentrationerna, fanns det inga skillnader mellan grupperna under tiden till utmattning. Bcaa-kosttillskott är perfekta för alla som strävar efter att återhämta sig och bygga upp snabbare med bara naturliga, säkra och beprövade produkter. Med en sammanhängande blandning av elektrolyter och aminosyror hjälper amino1 idrottare att skjuta förbi muskelsår. Detta sportspecifika märke garanterar exakt 95 mg per 2g portion.

Relaterad produkt:
Scivation, Xtend, The Original 7g BCAA, Mango Madness, 1.5 lb (700 g)

Elektrolyter, Hydrering, Sporttillskott, Sportnäring: Scivation, Xtend HydraSport, Hydration + BCAAs, Strawberry Kiwi, 12.2 oz (345 g)

Elektrolyterna har att du känner dig laddad och redo medan dina muskler mår bra efteråt. Mcdavid förändrar spelets ansikte på samma sätt som biosteel förändrar speltillskottet. Aminosyror är byggstenarna i protein, medan protein är byggstenarna i dina muskler. Koppla ihop det med ett proteinrikt mellanmål för den perfekta rutinen efter körning. Detta är förmodligen nummer 1 anledningen tyngdlyftare (Aka meatheads) älskar bcaas! Klean isolatchoklad kan bekvämt blandas med mjölk eller vatten, eller införlivas i en smoothie eller skaka för att förbättra det dagliga intaget av protein och aminosyror. De flesta formler efter träning har åtminstone de grenade aminosyrorna (Bcaas): leucin, iso-leucin och valin, som utan tvekan är den viktigaste ingrediensen i muskelrestaurering och reparation. De mycket skickliga idrottsforskarna på scivation har verkligen stannat ett steg före spelet. Från såväl våra resultat som våra egna finns bevis för att en begränsad mängd elektrolyt finns i rehydratiseringsdrycken för att kunna vara blygsam rehydrering.För bästa resultat bör tillskott tas enligt anvisningar över tid, till den rekommenderade doseringen i samband med en hälsosam kost och regelbundet träningsprogram. Användare rapporterar en god smak och fördelar inklusive reducerade kramper och migration relaterade till dehydrering.

En av de mest respekterade forskarna på hydrering, dr. Behandlingarna bestod av tre olika doser av aminosyrablandningen: 2,2 G/dag, 4,4/dag och 6,6 g/dag. Icke-väsentliga aminosyror är de som våra kroppar kan producera på egen hand, och essentiella aminosyror måste konsumeras genom vår kost eftersom kroppen inte kan producera dem på egen hand. Detta diskuteras i granskningen av proteinpulver och drycker, som innehåller information om proteintyper, dosering och våra betyg och jämförelser av produkter. Konsekvent tillskott av elektrolyt är lika viktigt. Att ha detta näringsmässiga spelplan som du har jämnat under träningen är ett stort steg mot framgång på tävlingsdagen, men hålla dig inte slavisk vid den under tävlingen om det inte fungerar. Idrottsnäring är ett snabbt växande område och med den växande populariteten för hälso- och fitnesskultur kan den bara fortsätta. Och, som nämnts tidigare, i vissa olyckliga omständigheter kan överskottsfuktning leda till allvarliga fysiologiska omständigheter, inklusive döden.

Till exempel visades så lite som 12 gram eaas vara dubbelt så effektivt för att öka syntesen av muskelprotein än 20 gram antingen vassleprotein eller kaseinprotein kring träning. Att komplettera med endast en elektrolyt eller konsumera för mycket av en eller flera elektrolytiska mineraler åsidosätter de komplexa och exakta mekanismerna som reglerar korrekt elektrolytbalans. Spänningsaktiv bcaa kan tas vid alla tidpunkter under dagen för ökad återhämtning eller bara för att de smakar så darn bra. Om mer vätskeintag behövs (till exempel under mycket heta förhållanden), fortsätt försiktigt och kom ihåg att öka elektrolytintaget också för att matcha ditt ökade vätskeintag. Enkelt uttryckt kan din kropp inte fylla på kalorier så snabbt som den expanderar dem (Ditto för vätskor och elektrolyter). Efter baslinjemätningar utförde försökspersonerna dehydratiserings- och rehydratiseringsprotokollen. Det är emellertid viktigt att notera att det låga natriumförhållandet innehöll hälften av natriumet med de höga natriumförhållandena, och dryckerna saknade elektrolyter. Sammantaget känner jag att när jag använder detta tillägg under mina träningspass att min totala återhämtning är mycket bättre. I början användes idrottsnäring oftast för kroppsbyggare som ville uppfylla dessa näringsbehov på det mest praktiska och praktiska sättet. I fall av uttorkning som överstiger 2% kroppsviktsförlust, kan idrottsprestanda påtagligt äventyras. Således sker den verkliga vinsten av träning under återhämtningen, men endast i närvaro av tillräcklig vila och näringsstöd.

Relaterad produkt:
Nature's Answer, Liquid Vitamin B-Complex, Natural Tangerine Flavor, 8 fl oz (240 ml)

Scivation BCAA Hydration Electrolytes – Elektrolyter, Hydrering, Sporttillskott, Sportnäring

Scivation BCAA Hydration Elektrolyter: Vissa proteinpulver innehåller vassleproteinkoncentrat, och andra innehåller vassleproteinisolat – vad är skillnaden? Dessa påfrestningar inkluderar uttorkning, muskelsårhet på grund av mjölksyrauppbyggnad, glykogenutarmning och eventuellt små muskelspår beroende på intensiteten i din träning. Finns det specifika sporter eller aktiviteter som arbonne phytosport-produkter rekommenderas för? Vårt uppdrag är att tillhandahålla aminosyrsbaserade näringsprodukter av högsta kvalitet till alla idrottare som strävar efter att förbättra deras konditionering och prestanda. Det finns nästan två dussin erkända aminosyror i människokroppen, indelade i viktiga och icke-väsentliga kategorier. S: Efter träning levererar viktiga grenade aminosyror och polyfenolantioxidanter för att stödja muskelåtervinning och antioxidantskydd. Steves nästan tre decennier av engagemang i idrottsnäringsindustrin, liksom mer än 20 år av oberoende forskning inom näringsdrivning och tillskott, har gett honom oöverträffad kännedom om de otaliga produktval som finns tillgängliga för idrottare. Trots glutaminens potential att dämpa vissa orsaker till trötthet har effekterna av denna aminosyratillskott på trötthetsmarkörer och fysiska prestanda ännu inte klargjorts. En av orsakerna till att bcaa är bättre än andra kosttillskott inom träningen är att den innehåller mycket mer än bara bcaas (grenade aminosyror) och glutamin i ett snyggt badkar. Det har fortfarande 2: 1: 1 förhållandet av bcaas men innehåller också kreatin, beta-alanin, taurin och betain.

De spelar en nyckelroll i att både transportera och lagra näringsämnen i kroppen såväl som att tillhandahålla den struktur som krävs för att våra celler ska fungera. Kan värme och fuktighet förstöra vassleprotein och andra kosttillskott för sport (E. Bcaa-tillskott hjälper också till att förhindra katabolism samt minska muskelsårhet (Doms) och påskynda återhämtningen.Grenade aminosyror med grenad kedja (Bcaas) kan hjälpa till att minska muskelnedbrytningen under träning (Och minska ömheten från långsträckt intensiv träning), men bcaas verkar inte ha prestationsförbättrande effekter. Denna pulverformiga aminosyraformel innehåller 1190 mg av en egen elektrolytblandning. Det är också en nyckelregulator i vätske-elektrolytbalansen. En blandning av 6 elektrolyter stöder optimal hydrering för korrekt muskel- och cellfunktion och fyller på elektrolyter som förlorats under träningen. Nedan sätter vi en lista över de 10 bästa bcaatillskotten för män och kvinnor baserat på en samarbetsinsats mellan oss själva och recensioner från fitnessexperter och entusiaster.

Det exakta förhållandet mellan lätt digererande kolhydrater och kvalitetsproteiner optimerar varje dimension i återhämtningsprocessen efter träning. Ju fler bcaas som finns i musklerna, desto mer kommer de att användas för energi; bromsa nedbrytningen av muskelceller och förhindra muskelförlust. De underliggande mekanismerna bakom ökningen av serotonin i hjärnan är plasmaökningen i dess föregångare, fri (Inte albuminbunden) tryptofan, och plasman minskar i de stora neutrala aminosyrorna, såsom grenade aminosyror (Bcaa), som konkurrerar med tryptofan för att komma in i hjärnan. Bcaas kan tas före, under och efter träning för att snabbt öka nivåerna av aminosyror i blodomloppet, främja proteinsyntes och förhindra nedbrytning av muskelprotein. Nyligen observerade vi nyligen att denna aminosyratillskott förbättrade vissa utmattningsmarkörer, såsom muskelammoniak och glykogen, medan de försämrade andra, eftersom administrering av l-alanyl-l-glutamin ökade de hypotalamiska koncentrationerna av serotonin och plasmakoncentrationerna i dess föregångare (Tryptophan), men utan att påverka fysisk prestanda. Klean isolat är ett osötat, osmakat rent vassleproteinisolat som lätt kan läggas till någon dryck eller recept för att förbättra det dagliga intaget av protein och aminosyror. En av de mest populära är grenade aminosyror, ofta känd som bcaas. (Var dock medveten om att många äldre vuxna inte ens får tillräckligt med protein från sina dieter och intag högre än dagens dagliga rekommendationer kan behövas för att minska muskelförlusten).

Labrada tillverkar sina aminosyror genom en naturlig fermenteringsprocess vilket resulterar i en produkt av god kvalitet utan några av de allergener som är resultatet av den konventionella kemiska lösningsmedelsprocessen. Till skillnad från andra bcaa-tillskott på marknaden som använder animaliskt härledda bcaa från källor som svinpäls och fågelfjädrar, använder stålbränsle växtbaserade bcaa, vilket gör stålbränsle säkert för veganer, vegetarianer och köttätare! Glutamin- och alanintillskott förbättrade vissa utmattningsmarkörer (Minskad muskelammoniak och ökad muskelglykogen), men försämrade andra (Ökade den fria tryptofan/totala tryptofanplasmakvoten och hypotalamiska serotoninkoncentrationer), utan att påverka prestandan.