Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Kosttillskott, Supplements, Hälsa, Hud, Health, Skin, Kvinnor, Women

Enzymatic Therapy, Derma Klear Akne Zime, Skin Health, 90 Capsules, kr120.00 – Kosttillskott, Hälsa, Kvinnor, Hud Sverige

Relaterad produkt:
Solaray, Magnesium Glycinate, 400 mg, 120 Veggie Caps, kr110.00 - Kosttillskott, Mineraler, Magnesiumglycinat Sverige

Derma Klear Akne Zime, Skin Health, 90 Capsules by Enzymatic Therapy-Kosttillskott, Hälsa, Kvinnor, Hud

kr120.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Enzymatic Therapy, Derma Klear Akne Zime, Skin Health, 90 Capsules
Pris: kr120.00 (€11,00)
Produkt Antal: 0.09 kg, 10.4 x 5.3 x 5.3 cm
Produktkategori: Kosttillskott, Hälsa, Kvinnor, Hud, Supplements, Health, Women, Skin

Enzymatisk behandling, derma klear aknezime, hudhälsa, 90 kapslar – kosttillskott. Främjar sund hud. Minskar tillfällig akne. Vad bättre känns som. Laboratorietestat – renhet, säkerhet och prestanda. Sverige Ive använde enzymatisk akne-zym i flera år för att hjälpa till att kontrollera min cystisk akne. Jag är i mina 40-tal nu och har haft dålig cystisk akne sedan 13 år. När jag var på min 20-tal tog jag antibiotika i sju år och tog sedan accutane. När min akne återvände i mina 30-årsåldern ville jag inte ta antibiotika igen, så jag letar efter en alternativ metod. Jag kan inte gå utan att ta akne-zyme! Det förhindrar inte cystor, men det gör det säkert att leva med akne. De flesta märker knappast när jag får en cyste! Jag har använt den här produkten under de senaste 10 åren. Det är så effektivt att rensa upp vuxna akneutbrott.

Jag tar 2 kapslar med mat varje dag. Nu använder min 17-åriga brorson det och det har förbättrat sin ungdoms akne. Jag använder också tvålen varje morgon och natt. Jag rekommenderar starkt denna produktlinje. När min 13-årige stannar regelbundet för att rengöra huden, fungerar den här produkten verkligen. Genom att använda svavel såp och akne-zyme piller och ett probiotikum, följt av x-zit, ser ansiktet 100 gånger bättre på bara 3 dagar. Jag har ätit dessa i ungefär en månad. Jag tror att de är anledningen till att mina små zits i pannan gick bort. Jag har inte kombinerat med resten av den enzymatiska serien. De innehåller b12 och zink som jag vet kan hjälpa huden med akneproblem.

Relaterad produkt:
Life-flo, DHEA Plus, Highly Absorbent Body Cream, 2 oz (57 g)

Enzymatic Therapy, Derma Klear Akne Zime, Skin Health, 90 Capsules: Kosttillskott, Hälsa, Kvinnor, Hud

Jag ska försöka lite längre och kombinera med några mer salisyliska produkter. Jag har inga stora problem med min hud men jag är 24 och jag skulle vilja göra med hudproblem och njuta av min hud helt. Min akne är mycket relaterad till hormoner och de dyker upp på mina kinder och haka då och då. Förresten, ett tips som är väldigt viktigt som har rensat min hud mycket är verkligen, drick mycket vatten! Jag köpte piller och tvål för tre veckor sedan och jag har sett några förbättringar. Jag har försökt allt som du noga kan tänka på. Jag är 28 år och är sjuk i tonåren akne.

Sedan jag använde den här produkten har mina mindre finnar på mitt ansikte gått ner lite men jag blir större som inte vill gå bort så lätt. Jag hörde ett uttalande som sa innan ditt ansikte blir bättre det blir ibland värst. Se bara till att du tar pillerna antingen på kvällen eller med en måltid två gånger om dagen. Jag rekommenderar dessa produkter. Det är inte så dyrt och det är en möjlighet att de kan arbeta för dig. Lycka till! Jag brukade lida av måttlig akne som uppträdde längs mina kinder och ibland mina näsor, hak och panna. Min akne blev bara bättre när jag började den här produkten, men varje par dagar kommer en ny att dyka upp. Den akne jag fick var huden djupt sort som inte kommer till huvudet och tar evigt att läka, om det läker alls.

Kosttillskott, Hälsa, Kvinnor, Hud

 Köra fingrarna över det, jag kan känna de stora pustlerna som bildas under. Att vara en person som brukade ha helt felfri hud fram till förra året var verkligen upprörd och trodde att jag måste leva med dem. Ända sedan jag började ta detta tillsammans med folsyra (google folsyra och det är förhållande till akne) är jag stolt över att säga att mitt ansikte är 90 procent felfri. Jag har lite akneärr. Jag gör fortfarande breakout (esp under den tiden av månaden) men det är den vanliga typen som jag brukade få innan jag hade denna breakout. Och det skulle läka av sig själv, eller om jag använder aknebehandlingar kommer det bara att ta ett antal dagar. Pustlerna under min hud är helt borta (knock på träet det stannar så) och jag måste säga att jag såg märkbar skillnad efter ungefär en månad. Förvänta dig inte radikala förändringar, eftersom din hud behöver tid att förnya. Jag ger nästan hopp om aknebehandling två veckor in i det. Jag är glad att jag har hållit fast vid det och jag kommer att fortsätta att göra det. Inga biverkningar för mig men minskningen av breakouts, det bästa hudvårdstillägget vi har försökt – bättre än receptbelagda läkemedel som föreskrivs av våra hudläkare. Trevliga ingredienser men akne fortsätter att stanna i det är platsen, de fungerar bra! På en vecka såg jag en total skillnad! Tack så mycket! Enzymatic Therapy, Derma Klear Akne Zime, Skin Health, 90 Capsules Slutligen något som har rensat min ansiktsacne.

Relaterad produkt:
21st Century, Triple Omega Complex 3-6-9, 90 Enteric Coated Softgels

Recension: Derma Klear Akne Zime, Skin Health, 90 Capsules by Enzymatic Therapy

Kommer att fortsätta att köpa. Jag hörde om den här produkten på hälsokostaffären. Jag behövde hjälp med min hud eftersom jag är en kock jag är runt mycket fett. Jag är i mina 30-talet och akne var dåligt oavsett vad jag gjorde. Jag har provat tvål och scrubs. Jag hittade lite jag tyckte om och använde fortfarande. Men jag behövde den extra hjälpen. Det har fungerat så bra för mig att jag började ge den till min tonårs son och det har hjälpt enormt med hans akne också.

På hälsokostaffären sålde de den till 19,99 och jag bestämde mig för att hitta den på nätet och till min förvåning var det nästan hälften av kostnaden så jag köpte 2 flaskor. Jag hade sagt till min 60-åriga mor om det och hon har bestämt sig för att prova det också. Jag skulle rekommendera detta till någon annan. Som med allt du måste komma ihåg att ta det varje dag. Detta hudvårdstillägg är mycket effektivt för att rensa akne! Jag har aknehårig hud och mitt ansikte är tydligare på en vecka, jag ser verkligen skillnaden! Och priset är överkomligt.

Och priset är bra. Jag rekommenderade denna produkt till en vän som hade försökt allt hon kunde tänka sig att behandla hennes vuxna akne (gick till en läkare). Hon började ta detta (en om dagen och sedan två om dagen) och märkte snabb förbättring. Hon brukade ha vad hon kallade stora cyster, hennes ansikte är nu klart (jag såg henne precis denna vecka och det är helt klart). När hon slutade ta detta för att hon sprang ut, kom två stora fläckar upp på hennes nacke. Fram till dess hade hon ingen breakouts medan hon tog aken-zyme. Dessa vitaminer fungerar! Jag tar två kapslar dagligen med mat tillsammans med tvätta mitt ansikte två gånger om dagen med dermakleärvålen! Tack äntligen något som har rensat min fruktansvärda ansiktsacne. Kommer att fortsätta att köpa.

Jag köpte min man dessa kapslar på en vecka och tog tillbaka var ren. Jag har använt det i över 3 veckor, jag har sett mindre breakouts. P-piller skadar inte magen, även om jag tar dem utan mat. Kommer fortsätta ta dem, sluta akne, när de tas konsekvent! Jag har använt den här produkten i en månad. Min hud är mycket bättre. Jag hoppas ha en klar hud snart.

Det tar tid att arbeta. Jag hade akne men tog den här produkten. Efter några dagar blev min pimple mindre och torkad. Var förvånad, men okej, men behöver aktuell hjälp, jag tog den i 2 månader. Under denna period började huden se friskare ut, men när jag slutade försvann förbättringen.