Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Makeup, Eyes, Eyeliner

Wet n Wild, MegaLiner Liquid Eyeliner, Black, 0.12 fl oz (3.5 ml)

Wet n Wild, MegaLiner Liquid Eyeliner, Black, 0.12 fl oz (3.5 ml) Review

kr29.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Wet n Wild, MegaLiner Liquid Eyeliner, Black, 0.12 fl oz (3.5 ml)
Produkt Antal: 0.01 kg, 11.2 x 2.5 x 2 cm
Produktkategori: Eyeliner, Eyes, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Schmidt's Naturals, Natural Deodorant, Rose + Vanilla, 2 oz (56.7 g)

Torkar snabbt och stannar sätta, långvarigt, smutsskydd, lätt att kontrollera bläckhalsapplikator, grymhetsfri, inte testad på djur, formulerad med högupplöst pigment och en unik blandning av polymerer för en rik, flytande formel som torkar snabbt och förblir underlagt att förbättra eller dramatiskt definiera. En flexibel borste som är lätt att kontrollera ger exakt applikation.

Eyeliner, Eyes, Makeup: Wet n Wild, MegaLiner Liquid Eyeliner, Black, 0.12 fl oz (3.5 ml)

Denna eyeliner lever verkligen upp till hype, och jag kunde skapa mitt ideala kattöga i ett slag, vilket aldrig händer. Det är en go-to-artikel i allas sminkväska, och det finns ingen brist på alternativ där ute (Ta en snabb resa till apotekets skönhetsgång och du kommer att se vad vi menar) men att hitta de bästa formlerna är ingen enkel prestation. För att få fram ögonen, koppla ihop med hejpiskar kliniskt beprövad 5-i-1-mascara för ett vidare öga! Eyeliners är i grund och botten ögonsmink, och ett fel drag kan resultera i att en massa svarta märken förstör den felfria mugg som du tillbringade nästan två timmar på att skapa. På grund av dess mångsidighet kan du borra ner spetsen på denna eyeliner till en trubbig kant för en polerad punkt eller tråkiga den på din hand för en mjukare utsmetning. Jag är notoriskt dålig på eyeliner, vilket är verkligen tragiskt eftersom jag älskar det så mycket. Kanske kommer jag att använda den vita fodret med en matt rosa ögonskugga på min nedre ögonfranslinje och matt orange ögonskugga i mitt inre hörn, eller så kommer jag att använda den ljusa babyblå fodret med en pastellrosa på vattenlinjen och en skimrande lila ögonskugga i det inre hörnet. Fodret stannar verkligen där du placerar, oavsett hur hungriga dina ögonlock är. Men inte alla eyeliners är desamma. Med hjälp av loreal paris supertunna flytande eyeliner kan du skapa exakt och elegant eyeliner-utseende. När jag vände på eyelinerna märkte jag att det fanns instruktioner om att skaka produkten innan du applicerade den. Jag ser alltid på att skylla när det är dags att fylla i min vardagliga sminkväska.

Wet n Wild Eyeliner - Eyeliner, Eyes, Makeup

De verkar aldrig ställa in och blöda i mina ögon under dagen. Författaren Alison freer älskar hennes vamp stämpel, en eyeliner stämpel designad av en makeupartist som tappade känslan i hennes händer efter att ha fått diagnosen en godartad ryggmärgs tumör. Om du gillar att prova nya eyeliner-stilar eller regelbundet bär komplex smink, kanske du vill prova denna eyeliner. Jag köpte denna eyeliner i ilska efter docolor-omformulering och var hett skräp och det episka bläckfodret jag köpte för att ersätta det skulle läcka eyeliner som galen och sedan torkas ut. Även om du måste skärpa denna eyeliner med en vanlig stor blyertspetsare, säger kunderna att den har stor hållbarhet. En bra eyelinerpinne ska kunna göra flera jobb. Den har ett litet, exakt tips som gör det enkelt att applicera alla eyeliner-stilar.

Relaterad produkt:
Revlon, Toe Nail Clipper, 1 Count

Eyeliner, Eyes, Makeup: Wet n Wild, MegaLiner Liquid Eyeliner, Black, 0.12 fl oz (3.5 ml)

Även om den speciella eyeliner som vi har här är svart, finns det också bruna och blå alternativ som är designade exakt samma. Det bästa med denna eyeliner måste vara den exakta spetsen på filtspetsapplikatorn. Användarna säger att ysl couture kajal eye penna gör allt som den lovar att göra. Vårt mål: Hitta vilka eyeliners som erbjuder den smidigaste, mest kontrollerade applikationen, vattentät slitage och smärtfritt borttagning. Avon glimmerstick (för ögonbrynen) är också mycket bra, men den mörkbruna är mer som grön. Våra blyertspetsare har blad av rostfritt stål som formar våra makeuppennor till det perfekta tipset varje gång. Slipning av denna eyeliner är lite knepig, men med en slipare av god kvalitet borde det vara bra! Det är lättare att lägga till eyeliner för att göra båda ögonen till och med än att ta bort den. Alla har sina preferenser för vad som gör den perfekta eyelinen, men alla anständiga foder bör vara starkt pigmenterade och överföringsbeständiga. Sammanfattning: Jag gillade den här fodret och skulle använda den igen, jag förväntar mig bara inte att den ska hålla perfekt hela dagen, men med mina oljiga ögonlock gör makeup sällan det. De flesta eyeliners, vattentäta eller på annat sätt, kommer bara i en handfull grundläggande nyanser.

Använd på det övre locket och den inre vattenlinjen och om du vill ha ett rökigt öga. Det hade den smidigaste appliceringen av de fyra blyertspennorna som vi testade: Vår testare berömde hur lätt det gled på hennes lock och vattenlinje. Inspirerad av japanska kalligrafi-pennor kan du enkelt dra på en elegant, subtil linje eller geometriskt kattöga med lätthet. Det finns tusentals eyeliners på marknaden, men vi ville koncentrera oss på de allra bästa. Tack för att du frågade om den infällbara eyelinen. Du kan göra flera utseende med bara en pinne eyeliner, vilket inte kan sägas för många andra typer av smink. Som du kan förvänta dig är denna eyeliner också vattentät och smutsbeständig. Denna eyeliner började torka inom mindre än två veckor. Jag har djupa ögon som äter eyeliner till frukost. Det är oerhört viktigt att välja en eyeliner som är utformad för att inte smeta in. Denna ultrasvart, vattentät eyeliner är långvarig och kommer att se dig genom dina galnaste dagar med 12-timmars håll.Denna automatiska eyeliner var mer som en tunn krita än en penna. På natten kunde jag ta bort det med ögonmakeup, även om det fanns spår jag var tvungen att städa upp nästa morgon.

Med denna eyeliner får du full kontroll över ditt utseende. Knappast någon har något dåligt att säga om denna eyeliner. Vi skaffade de mest eyeliner-kunniga medlemmarna i vår redaktion att ta hem några eyeliners vardera för en veckas testning. Ta upp eyeliner och experimentera med de olika typerna av utseende som tilltalar dig! Blyerts är det enklaste av de tre eyelinerformaten att använda och ger dig god kontroll över kvaliteten på linjen, särskilt om du håller den väl skärpad. När jag blir äldre blir jag alltmer uppmärksam på att ta hand om huden runt ögonen, och det är trevligt att veta att jag kan få en underbar färgutdelning utan att dra och dra. Denna eyeliner går den extra milen för att hjälpa dig att se bra ut. Vi rekommenderar att du köper en eyeliner som är lätt att använda med en tunn men ändå hållbar spets. Gul eyeliner brukade skapa en stjärna på sidan av Ricos ansikte? De föreslår att du använder en ögonskuggaprimer innan du applicerar om du har fet eller kombinerad hud. Kolla in de senaste valen av eyeliner från det goda hushållningsinstitutets skönhetslaboratorium och våra sminkexperter. Ärligt talat, när jag först fick mina händer i uz-ögonöppningen, var jag trött på om det skulle följa dem.

Relaterad produkt:
Artnaturals, Carrier Oil, Jojoba, 4 fl oz (118 ml)

Wet n Wild Eyeliner – Eyeliner, Eyes, Makeup

Wet n Wild Eyeliner: Glossier play colourlide är en underbar, långvarig linerpennor som finns i en iögonfallande färguppsättning. Om detta beskriver dig, finns det absolut ingen anledning att tvinga dig att bära eyeliner. Denna mekaniska eyeliner svänger upp och ner, så att punkten alltid förblir skarp. Applicera eyeliner där dina fransar naturligt växer och hela vägen till det yttre hörnet, så att de inre hörnen blir fria. Denna penna levereras också med en inbyggd smetare för att diversifiera din eyeliner-look. Du kan också ändra mängden vätska som eyeliner innehåller. Det är perfekt för bevingade eyeliner och rökiga ögon. Jag var skeptisk över att denna eyeliner skulle vara så vattentät som den hävdar och jag var helt chockad! Denna eyeliner har varit en favorit för mig alla tider ett tag på grund av att den är starkt pigmenterad, perfekt för att skapa en dramatisk look och aldrig smutsar bort. Dessutom är den också vattentät men kan tas bort med en sminkrem.

De bästa blyertspennorna är formulerade med fuktande ingredienser som hjälper dem att glida på locket med minimal dragning eller hoppning, vilket är bättre för den tunna huden på och runt ögonen, liksom för den färdiga produkten från din smink. Jag har bara riktigt stora ögon (Och därmed riktigt stora ögonlock), så jag tycker att jag ritar ett bra kattöga omöjligt hårt. Den dagen det kom hade jag redan lagt på liner för att det kom den eftermiddagen och jag sminkar första saken på morgonen :), så jag skickade den på min hand för att se färg, finish etc. vilket ger dig de perfekta rökiga ögonen. Oftast är eyeliners svart eller brun, men det finns också en hel del fall av blå, grön och till och med vit eyeliner också. Du kan skapa en enorm variation av utseende från det klassiska kattögat till ett mycket naturligt doe-öga. En av de svåraste sakerna med applicering av eyeliner är att få båda ögonen jämna. Användare hävdar att detta är den perfekta eyelinen för både proffs och amatörer. Men det kan också göra att du använder för mycket eyeliner, så experimentera för att ta reda på vilken stil som passar bäst för dig.

Om du väljer en penna-eyeliner, bör du också se till att den har en slipare på den som faktiskt fungerar. Du bör ta bort all din smink noggrant innan du sover varje dag och alltid undvika att gnugga, tugga eller skrubba ansiktet. miranon anser att detta är den absolut bästa penna-eyelinen på marknaden tack vare enkel applikation och långvarig slitage. Ingen vill behöva regelbundet applicera sin eyeliner hela dagen. Det är dags att säga adjö till smutsiga tvättbjörnsögon och att behöva ansöka igen vid middagstid, och hej till dessa eyeliners som är färgglada, billiga och långvariga. Marc jacobs highliner gel-krage-eyeliner är den krämigaste, mest pigmenterade och blandbara penna-eyelineren du någonsin kommer att använda, och den finns i massor av färger och ytbehandlingar.