Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Makeup, Eyes, Eyeliner

Covergirl, Ink it! All-Day Pencil Eyeliner, 260 Cocoa Ink, .012 oz (.35 g)

Covergirl, Ink it! All-Day Pencil Eyeliner, 260 Cocoa Ink, .012 oz (.35 g) Review

kr60.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Covergirl, Ink it! All-Day Pencil Eyeliner, 260 Cocoa Ink, .012 oz (.35 g)
Produkt Antal: 0.01 kg, 14.2 x 4.6 x 1.3 cm
Produktkategori: Eyeliner, Eyes, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Physicians Formula, Shimmer Strips, All-In-1 Custom Nude Palette, For Face & Eyes, Natural Nude, 0.26 oz (7.5 g), kr120.00 - Bad, Skönhet, Smink, Skimmer / Bronspulver Sverige

Gelliknande, slät glidformel som inte kommer att bocka, definierar ögon som håller hela dagen, långvarig, blekningsbeständig formel, lätt att ta bort med tvål och vatten.

Eyeliner, Eyes, Makeup: Covergirl, Ink it! All-Day Pencil Eyeliner, 260 Cocoa Ink, .012 oz (.35 g)

Sandino sa att han märkte att blå eller violetta färgämnen verkar vara en ganska vanlig irritation, även om de nästan aldrig ingår i svart eyeliner. Vår smala ögonpennor har en skimmer till det! Ulta automatisk ögonfodral, $ 8, den här var inte tillräckligt svart och täckningen var inte ens. Sist men inte minst, det perfekta fodret bör kunna hålla det mesta av dagen samtidigt som det är tillräckligt enkelt att tvätta bort med makeup remover eller rensa upp med vaselin när jag gör ett misstag. Maybelline eye studio master exakt, $ 8, detta hade en filtspets, så produktresultatet var markörliknande, men det fjädrade lite. Att använda penna eyeliner kräver minst teknik och kan ge dig mest kontroll. Naturligtvis finns det alltid risk för att skada ögat när du kommer något nära det, varför du inte bör försöka applicera eyeliner i en bil. Användare hävdar att detta är den perfekta eyelinen för både proffs och amatörer. För en starkare eyelinerlinje kan det ta två och en halv till tre timmar, sa hon och noterade att hon får sina kunder involverade i designen för att se till att den slutliga produkten blir exakt vad de vill ha. Blyertspennor tenderar oftast att vara en typ av silikon (Dimethicone eller cyclopentasiloxane) och ett lösningsmedel (Isodecane). Om du bär smink är oddsen att du regelbundet använder eyeliner, särskilt om du bär maskara eller ögonskugga. Många människor bär också mascara utan eyeliner. Även om den speciella eyeliner som vi har här är svart, finns det också bruna och blå alternativ som är designade exakt samma.

Covergirl Eyeliner - Eyeliner, Eyes, Makeup

Som någon som ännu inte har fullbordat min eyeliner-teknik kan jag säga att den här pennan är perfekt för att hjälpa mig dit. Denna penna levereras också med en inbyggd smetare för att diversifiera din eyeliner-look. Jag ser alltid på att skylla när det är dags att fylla i min vardagliga sminkväska. Gul eyeliner brukade skapa en stjärna på sidan av Ricos ansikte? Vi minskade kandidaterna för tester genom att kamma igenom flera produktgranskningswebbplatser (Ulta, makeupalley, amazon och sephora) samt några recensioner av bloggare. När vi hade bestämt oss för eyeliners placerade vi dem genom en skiffer av tester för att ta bort dem för ytterligare paneltestning. Det får ögonfransar att hålla fast ihop, vilket gör att det är svårt att applicera en snygg maskara i bästa fall. Normalt flyttar jag alla vätske- eller gelfoder som jag bär på vecken i mina ögon vid middagstid eller kväll – jag har kombihud och lock som försvinner när jag öppnar ögonen – en dålig miljö för alla foder. För att ta bort din eyeliner försiktigt, tappa och skölj ögonen lätt och se till att fukta efter för att förhindra att din hud torkar ut.

Relaterad produkt:
Rimmel London, Natural Bronzer, Waterproof Bronzing Powder, 021 Sun Light, 0.49 oz (14 g)

Eyeliner, Eyes, Makeup: Covergirl, Ink it! All-Day Pencil Eyeliner, 260 Cocoa Ink, .012 oz (.35 g)

Blyerts är det enklaste av de tre eyelinerformaten att använda och ger dig god kontroll över kvaliteten på linjen, särskilt om du håller den väl skärpad. Med detta sagt verkar denna eyeliner hålla sig lite för bra. miranon anser att detta är den absolut bästa penna-eyelinen på marknaden tack vare enkel applikation och långvarig slitage. Vi intervjuade också tre makeupartister: Julio sandino, grundaren av topprankade nyc-makeupstudiopucker som har arbetat med många högprofilerade mode- och kändisekunder; rebecca perkins, grundare av topprankade nyc makeupstudio rouge new york och tidigare chef för makeupavdelningen för lag och ordning svu; och mai quynh, en kändis makeupartist med 16 års erfarenhet som är specialiserad på tidningar. Stila stannar hela dagen vattentät flytande eyeliner, $ 20, detta är ett pennaformat av markörtyp (En testare påpekade att de gillade att formeln tycktes sjunka i deras hud, som bläck, snarare än att sitta på toppen), och medan testare gillade bra tips, de tyckte att det smutsade och överfördes under dagen. Oavsett utseende vi väljer, behöver vi de bästa eyelinersna, från den perfekta smudiga kohl till en exakt, smutsbeständig vätskefoder, för att få jobbet gjort. Vissa kunder rapporterade att de hade svårt att få bort det med en sminkrem. Den stila stanna hela dagen vattentät flytande eyeliner låter dig skapa den stil eyeliner som du önskar. Utan eyeliner kan din ögonskugga utveckla en uppenbar lucka nära dina fransar, och din mascara ser inte så mörk ut som den kunde.

I själva verket var jag tvungen att ta bort den med ögonsminkborttagningsdukar i slutet av dagen för att få det sista av det. Med det sagt är det ganska lätt att ta av det med någon sminkrem. Mac fluidline, $ 16, detta är en annan mycket vanlig rekommendation från makeupfolk, listor, var du än ser, men vi gillade inte hur den här eyelineren uppförde sig i våra tester. Vi fokuserade inte heller på vattentäta, vattentäta, smutsbeständiga eller timlånga slitage när vi valde eyeliners. Vi skaffade de mest eyeliner-kunniga medlemmarna i vår redaktion att ta hem några eyeliners vardera för en veckas testning.Om borttagningsprocessen, sa en tredje testare, kom detta ganska enkelt ut med bara sminkrem. Så kan vi få en bra eyeliner utan att bryta banken? Jag trodde att jag var klar med att upptäcka favorit eyeliners tills marc jacobs highliner gel öga krita eyeliner träffade mitt skrivbord. Du kan dock använda en oljefri eyeliner för att förbättra dina ögonfransförlängningar. Även om denna eyeliner är billigare än mycket av tävlingen, är den fortfarande bra kvalitet. Den glänsande finishen på eyelinern parade också perfekt med den iriserande glöd från min ögonskugga, vilket jag uppskattade.

Efter en lång dag med att ha en full ansikte av smink, rensade jag två gånger mitt ansikte och eyelineren kom strax utan svårighet. Det kräver användning av en speciell eyelinerborste (ett element som vi inte testade för, även om vi har ett par rekommendationer i avsnittet om våra val), och den borsten måste laddas med produkten och sedan torkas ner eller tvättas efter att din eyeliner är applicerad. Om det finns någon på jorden som kan tala med skönheten hos eyeliners, är det scott osbourne jr, kändis-makeupartisten som är känd för sin nyckfulla, komplicerade, handritade makeup-look som har blivit synonymt med rapparen Ricos otygs lika nyckfulla stil. Timglasets 1,5 mm mekaniska gelögonfoder har en extremt fin spets, vilket möjliggör maximal precision. Tack för ditt intresse för vår infällbara ögonfodral! Den andra frågan specifika för flytande eyeliners är finish. Sammanfattning: Jag gillade den här fodret och skulle använda den igen, jag förväntar mig bara inte att den ska hålla perfekt hela dagen, men med mina oljiga ögonlock gör makeup sällan det. Som stjärnan i din sminkväska arbetar eyeliners för att accentuera ögonen, mörkare utrymmet mellan glesa fransar och lägger till drama.

Relaterad produkt:
Bare Minerals, Beautiful Finish Brush, 1 Brush

Covergirl Eyeliner – Eyeliner, Eyes, Makeup

Covergirl Eyeliner: Tack för att du frågade om den infällbara eyelinen. I perspektiv är sminkostnaden ungefär lika överdrivet som popcorn i en biograf eller glasögonramar hos optiker. Intensiva pigment av långtgående eyelinerfärg glider på jämnt för precisionsdefinition och vippor förtjockning. För de flesta människor som regelbundet bär smink är eyeliner nödvändig för att slutföra utseendet. En långt bärande, vattentät ögonblyertspenna som parar ultra-krämig glid med omedelbar färgintensitet. Sedan satte vi eyeliners genom ett batteri av ämnestester för att se hur de motstått kontakt, inklusive hårt smetning från en q-tip, vatten, saltlösning, kokosnötolja, ansikts tvål och makeup remover. Ingredienserna som ingår i denna bevingade eyeliner-stämpel är kandelillavax och carnaubavax som säkerställer att vätskan torkar snabbt och håller på stark.

Du kan göra flera utseende med bara en pinne av eyeliner, vilket inte kan sägas för många andra typer av smink. Ofta när människor är irriterade av ögonprodukter, har det mer att göra med den produkt som går där den inte borde (I. Ärligt talat, när jag först fick mina händer på uz ögonöppningsfodret, var jag trött på om den skulle följa dem Ingen vill behöva regelbundet applicera sina eyeliner hela dagen. Konturpaket kan också hjälpa till med en djärv, smink-tung stil. Marc jacobs highliner gel-krage-eyeliner är den krämigaste, mest pigmenterade och blandbara penna-eyelineren någonsin använda, och det finns i massor av färger och ytbehandling. I flera år använde jag ett annat mycket populärt sminkmärke för pennfoder och blev så trött på att skärpa varje dag i utbyte mot långvarig djup svart vattenlinje täckning. Det finns tusentals eyeliners på marknaden, men vi ville koncentrera oss på de allra bästa. Att få det perfekta kattögat tar lite mer skicklighet än att säga, slickar på lite läppglans, men vilken typ av eyeliner du använder kan hjälpa dig att få ett professionellt resultat oavsett vad din expe åldersnivå. Snabba eyeliner-applikationshack: Vila armbågen på en bordsskiva när du arbetar. Vi rekommenderar att du köper en eyeliner som är lätt att använda med en tunn men ändå hållbar spets. Den andra sidan har ett mycket fint tips för att definiera resten av ögat med precision.

Många kunder rapporterade att denna eyeliner var extremt smidig och lätt att applicera. De flesta har flera nyanser av eyeliner för olika utseende, så det hjälper om ditt valda märke av eyeliner kommer i en mängd olika färger. Varför skapade det kosmetika den här produkten: Att äntligen ge kvinnor en hudälskande anti-aging men ändå ultra luxe och rik på färg eyeliner som verkligen är vattentät och inte drar i det känsliga ögonområdet under applicering. Våra testare rapporterade emellertid flingande och smutsiga med eyeliner, och ett par sa att det var svårt att gå av. Även om den har stagkraften av en gel, fortsätter den som en flytande eyeliner och ser ut som en kohlfoder. Vi konsulterade också kosmetiska kemister. Allmänna rekommendationer för formulering, samt professionella makeupartister Favoritbärare. Dyra eyeliners är mycket mer benägna att ha fanbaser än billigare. Du kan också använda den inbyggda smetaren för att skapa ett rökigt öga.

Liksom de flesta skönhetsprodukter är denna eyeliner enligt min mening inte perfekt. Med en video, nio eyelinerhackar och ett pep-samtal från Lindsay drog jag av ett ganska respektabelt kattöga vid första försöket. Formen på ditt öga kan påverka tjockleken och kvaliteten på linjen du applicerar, till exempel att använda en lång, tunn linje för att förlänga ett runt öga.