Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Foundation

L.A. Girl, Pro Coverage HD Foundation, Natural, 0.95 fl oz (28 ml)

L.A. Girl, Pro Coverage HD Foundation, Natural, 0.95 fl oz (28 ml) Review

kr55.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: L.A. Girl, Pro Coverage HD Foundation, Natural, 0.95 fl oz (28 ml)
Produkt Antal: 0.08 kg, 11.4 x 3.8 x 3.8 cm
Produktkategori: Foundation, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
J.Cat Beauty, Blush Me, Cheeky Palette, 1.35 oz (38 g)

HD. High-Definition, Long Wear Illumination Foundation, medium till full täckning, slät, långt bärande felfri utseende, PRO. täckning högupplösta lång slitage belysande flytande foundation är idealisk för en felfri ser, full täckning finish. Lättformel är bekväm för hela dagen. Parabenfri formel med tillsatta antioxidanter hjälper till att hydrera och förbättra hudens utseende.

Foundation, Face, Makeup: L.A. Girl, Pro Coverage HD Foundation, Natural, 0.95 fl oz (28 ml)

Om grädde eller vätskefundament inte är din vibe, kan du vara en bra kandidat för ett kvalitetspulverfundament. Jag rekommenderar helt om du vill se ut som att du verkligen har hydratiserad frisk hud. Den sida av mitt ansikte som jag håller grunden bredvid är den sida som jag bär fundamentet. Att välja den bästa grunden kan vara svårt, det är viktigt att hitta rätt formel för din hud, oavsett om det är fet, torr eller akne benägen, men det är inte alltid lätt. – För en ren, extra lätt täckning, använd en rodnad sminkborste på ansiktshuden. Det råkar också formuleras utan mineralolja eller parabener, så att du kan må bra om du lägger den på din hud. Finish: Satin, perfekt för oljebesvärda hudtyper eller kombinationer. Jag älskar revlon foundationpulver eftersom det bara är att du måste få en annan borste när du använder isps-kylning. Jag älskar absolut denna stiftelse, jag var på naturens sätt en dag och handlade först inte efter smink. Kat von d och hennes fans har visat att denna stiftelse, i kombination med hennes lock-it-tatueringsskydd, kan täcka tatueringar utan spår. 100% av de testade kvinnorna upplevde förbättring av hudens struktur och hydrering omedelbart efter applicering och en signifikant förbättring av porstorleken efter 3 veckor. Nyare märken, som femtio skönhet, stellar skönhet, nyx och huda skönhet, betonar inkludering och firar mångfalden i skönhet med deras breda skugga intervall. Jag är normalt en diehard för bareminerals stiftelse.

L.A. Girl Foundation - Foundation, Face, Makeup

Lägg till olika hudproblem (fet, torr, kombinerad, prickig, mörka fläckar och rodnad) och det kan vara en hög ordning att hitta en lösning som tjänar alla dina behov. Jag skulle säga att täckningen är lätt till medellång, så om du bara vill jämna ut din hudfärg eller täcka några små fläckar, så är detta grunden för dig. Detta lätta pressade mineralpulver har en sammetmatt yta och är gjord med ett roskroppskomplex så att din hud förblir fuktig hela dagen. Jag tog en chans på denna grund och tänkte att det inte var mycket att förlora eftersom det är så billigt. Jag är nästan 40 år gammal, jag använder retin-a och min hud är mer på den torra sidan men jag har fortfarande stora porer på näsan. Att söka efter den bästa foundation-makeupen som passar din hudfärg, hudtyp, täckningsbehov och andra personliga preferenser kan känns som en oändlig uppdrag. Denna variation av täckflickan torkar inte min hud. Formeln är en av de mest mångsidiga jag har hittat, den är lätt utan att vara för ren, erbjuder täckning utan att se kakaig och ge huden en dagg utan att vara fet. Utformad för att bäst användas i hela ansiktet och kroppen för alla färgkorrigeringar, balansering eller mörkare eller ljusare hud. Paula begoun är den bästsäljande författaren av 20 böcker om hudvård och smink. Jag antar att jag borde lägga till att jag var en modell och har provat många olika sminkmärken.

Relaterad produkt:
Laura Mercier, Flawless Fusion, Ultra-Longwear Foundation, 4W1 Maple, 1 fl oz (30 ml)

Foundation, Face, Makeup: L.A. Girl, Pro Coverage HD Foundation, Natural, 0.95 fl oz (28 ml)

Paulas val av forskargrupp är dedikerad till att stänga av skönhetsmyter och tillhandahålla expertråd som löser dina hudvårdssvårigheter så att du kan få ditt livs bästa hud! För sitt budgetpris ger den vattenbaserade stiftelsen dig tillräckligt med täckning för att bära dagligen, och den har spf i sig, så att den skyddar din hud från solens hårda strålar. Nu finns det i 14 vackert matchade nyanser designade för att arbeta över många hudtoner. Jag har använt denna grund i ett år och älskade det verkligen. Vitt te, rött te, granatäpple, vitamin C och vitamin e bekämpar skador på friradikaler för en frisk hud. Denna grund är väldigt lätt, och imo, den är perfekt för oss kvinnor som älskar ett mer naturligt utseende istället för tårta. Efter att ha samlat och rankat data från över 990 frågor hittade vi de bästa grunderna för torr hud som inte kommer att spricka, flaga eller glida, inklusive de bästa drogbutikfundamenten för torr hud. Vi föreslår att barepro-prestanda bär flytande foundation spf 20 i varm natur 12, denna foundation är lämplig för alla åldrar. Det finns mycket smink där ute, från ren till full täckningsfundament, high end till apotek, matt till dagg-finish. När du har valt ditt perfekta fundament från listan nedan, se till att du granskar våra geniala hackar för att använda din kosmetika som du väljer som en absolut pro. Slutliga tankar: Detta är den ultimata folkglädjaren, en vinnare för de flesta hudtyper, oavsett om du är torr eller fet, formeln gäller vackert och lämnar huden ser perfekt men inte överdrivet.

Lätt och andas, det är utmärkt för dig som inte vill känna att de bär smink och är den perfekta introduktionen för nya foundation-användare. Jag har superkänslig hud, så under många år köper jag riktigt dyra varumärken för varuhusbutiker. Formeln levererar också dubbelt så mycket pigment som traditionella grunder, vilket ger hög täckning utan kakan. Från normal till fet hud, kombination till torr hud, är absolut flytande bx foundation lämplig för alla hudtyper. Om du letar efter en apoteksstiftelse du kan vara beroende av, leta inte längre. För tillfällen då jag inte kan komma undan med bara concealer, använder jag Rimels hållbara finish 25 timmar andningsfundament. Tips: För att täcka mörka fläckar och under ögoncirklar, tillsätt lite extra pulver med en torr concealerborste, och bland sedan med vanlig makeupborste.

Rekvisita till maybelline för att lägga till mellan-nyanser och undertoner i deras redan breda färgintervall för denna grund. Jag undviker vanligtvis stiftelser med full täckning eftersom jag är benägen att bryta ut. Jag bodde i Florida i många år för att ha solskador i ansiktet, så jag behöver den här artikeln till och med tonen. Slutliga tankar: Detta kommer alltid att ha en topplacering i min heliga grå sminkväska, ytan är glödig och lätt, samtidigt som det ger en anständig täckning – det är magi. En lätt, innovativ makeupfundament som synligt lyfter ansiktshud, suddar linjer och rynkor i upp till 12 timmar. Den enda varningen är att det kommer att oxidera under hela dagen (du vet, som de flesta smink gör) så kanske vill prova en nyans under om två är nära din hudton eller använder deras pulver för att göra en touch up. Skydda din hud från solen med spf 30, medan du ser alla typer av underbara. Det kommer att appliceras på huden utan problem och absorberar överskott av olja under dagen. Testare lägger grunden genom överföringstest, bar dem genom långa arbetsdagar, kvällar ute, gymnastikövningar och helgäventyr. Jag föredrar att ställa in denna foundation med ett matt pulver när jag bär det och kan få 9 till 10 timmars slitage på en dag. En vattenbaserad formel håller huden fuktig när dagen går. Jag brukar ha stiftelse 3-4 gånger varje vecka och den här flaskan slutar hålla mig vid hyresavtalet 4 månader.

Relaterad produkt:
L.A. Girl, Wanderlust Eyeshadow Palette, 0.035 oz (1 g) Each

L.A. Girl Foundation – Foundation, Face, Makeup

L.A. Girl Foundation: Vi är fast beslutna att göra saker enklare genom att ge dig en redigering av de allra bästa grunderna enligt våra skönhetsredaktörer. Bra skönhetsredaktörer för hushållning älskar denna formel för dess naturliga utseende och det faktum att kompakten har en spegel plus applikator, så allt du behöver är till hands. Blandad med en fuktig makeupsvamp, rodnad och fläckar är helt kamouflerade och huden ser jämn och fräsch ut. Oavsett om det var apoteksmärken eller avancerade splurges, dessa 12 topppresterande stiftelser charmerade våra redaktörer genom att förvandla till och med de fläckigaste och oljaste bland oss ​​till kvinnor med felfria, strålande hudar. Vid första beröringen är grunden en mjuk mousse, men när den sprider sig över huden smälter den till ett pulver. Dessutom kommer denna långvariga stiftelse att få du två gånger täckningen så att du kan vara alla slags underbara i dubbelt så länge! Två personer har stoppat mig på gatan nyligen för att fråga om min hud. Jag gillade känslan av denna foundation, väldigt lätt konsistens, men de två lättaste nyanserna, l3 och l6 är mycket för mörka för mig.

Dessa data hjälpte oss att förbättra äktheten hos våra grundläggande nyanser så att fler kvinnor kan hitta en sömlös matchning till deras unika hudton. Även när jag fick min makeup professionellt, kan du fortfarande säga att jag hade makeup på. Oljefria alternativ är den bästa grunden för fet hud, fuktformler är den bästa grunden för torr hud, och formler som både hydrerar och absorberar olja är den bästa grunden för kombinerad hud. Den mycket efterlängtade utgåvan inkluderade produkter som skapats för alla hudtoner, från rodnar och läppstift till en pinnfundament som är tänkt att se ut som, ja, hud. Lägg bara till en tunn päls under din makeup för ett daggigt och hydratiserat utseende. Detta är en flytande mineralmakeup som är helt byggbar (speciellt över de akneärren) utan att tårta. Du kommer att ha porslinshud, dina bruna fläckar försvinner, du är under ögonpåsar. Victoria jowett, skönhetsdirektör: Om du vill ha en perfekt finish, snabbt, behöver du en stiftelse som erbjuder mer täckning och det här är det. För dig som föredrar pulverfundament kan du också få liknande full täckning (även om det inte är i så många nyanser) från kat von d lock-it pulverfundament. Det är så helt vackert och strålande och gör din hud glöd utan att se fet eller glansig ut.

Det är svårt att köpa smink på nätet från en färgprov, eftersom bildskärmar visar färg annorlunda. Vi föreslår att du försöker mandel 310 c i vår absolue bx flytande makeup foundation. Om fundamentet matchar din hud på dessa fläckar, kommer ditt ansikte att matcha din kropp när du bär den. Denna foundation och pulver-i-ett kommer att täcka dig lite eller mycket.Det gör att huden ser ut som borstad, oskarpa brister utan att tårta och smälta sömlöst med huden. Jag har fet hud som vanligtvis blir glansig under de första 2 timmarna efter applicering av foundation, men jag bar phoera i 11 timmar, och annat än att näsan blev lite blank, resten av mitt ansikte förblev felfri, ingen blotting. Bedömning: Den drömmande, lätta formeln smälter i ansiktet vid ansökan, vilket ger en täckning som är fullständig men verkar ren.

Sabina wizemann, bra hushållningsinstitut seniorkemist, hälso-, skönhets- och miljövetenskapslaboratorium sabina wizemann är en seniorkemist i hälso-, skönhets- och miljövetenskapslaboratoriet vid det goda hushållningsinstitutet, där hon tänker, skapar och genomför experiment för att utvärdera skönhets- och hälsoprodukter.