Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Foundation

Maybelline, Super Stay, Full Coverage Foundation, 120 Classic Ivory, 1 fl oz (30 ml)

Maybelline, Super Stay, Full Coverage Foundation, 120 Classic Ivory, 1 fl oz (30 ml) Review

kr75.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Maybelline, Super Stay, Full Coverage Foundation, 120 Classic Ivory, 1 fl oz (30 ml)
Produkt Antal: 0.12 kg, 11.7 x 2.8 x 3 cm
Produktkategori: Foundation, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Physicians Formula, Murumuru Butter Lip Cream, SPF 15, Mauvin' to Brazil, 0.12 oz (3.4 g)

Upp till 24 timmars slitage, sömlös matt finish, andas och bekväm, bleknings- och överföringsbeständig, oljefri/täpper inte porer/Dermatolog-testad.

Foundation, Face, Makeup: Maybelline, Super Stay, Full Coverage Foundation, 120 Classic Ivory, 1 fl oz (30 ml)

Jag rekommenderar helt om du vill se ut som du verkligen har hydratiserad frisk hud. Stiftelsen såg så naturligt ut och felfritt på fotona och jag övervägde faktiskt att byta till den här produkten. Jag brukar göra detta två gånger – efter att den första grundrundan har torkat lite, prickat mer runt kinderna och igen med cirkulär rörelse, gnugga in i huden för en medellangefull täckning. Och med vintern i full gång kanske du vill förbereda huden med en glödförstärkande och fuktgivande grundfärg för att undvika torrhet. Används med ansiktsprimer är detta en underbar grund som gör att huden ser jämn ut och täcker fläckar. Har du någonsin använt alltför mycket grund för ditt ansikte? Linjen designades för att matcha 30 hudtoner, och den härrör från en grundformel med högst fem viktiga ingredienser. Lägg bara till en tunn päls under din makeup för ett daggigt och hydratiserat utseende. Gudaeva varnar för att inte försöka få färgmatchningsfundament mot din hand. Vad mer du behöver veta: Denna lätta, mjukande formel för huden förbättrar synligt mörka fläckar och ojämn hudton för synlig mjukare, mer jämn hud med tiden. Det suddar porer och hud och erbjuder vad jag skulle kalla mycket lätt, men lätt byggbart täckning. I vårt institutstudie sa makeupartister att det fungerar bäst för torr, känslig och mogen hudtyper.

Maybelline Foundation - Foundation, Face, Makeup

Dermacol-make-up-lock är världens största grundstäckning. Om denna stiftelse ser bekant ut, är det därför att den är; varumärket har tappat det i flera år och av goda skäl. Tips: För att täcka mörka fläckar och under ögoncirklar, tillsätt lite extra pulver med en torr concealerborste och bland sedan med vanlig sminkborste. Keeks vred sig, medverkande skönhetsförfattare: Denna allt-i-ett-stiftelse är en absolut stjäla. Det är en ren vätska som smälter in i din hud så att människor kommer att komplettera din hud, inte din grund. Jag tycker att det är svårt att applicera, även över väl fuktig hud. För sitt budgetpris ger den vattenbaserade stiftelsen dig tillräckligt med täckning för att bära dagligen, och den har spf i sig, så att den skyddar din hud från solens hårda strålar. Hitta din bästa foundation-matchning med formler som erbjuder upp till 56 nyanser. Jag älskar tarte och jag har använt både form concealer och foundation och de har fungerat mycket bra på min torra och akne benägna hud. Jag använder den bara för att jämna hudton runt ögonen, och över en liten grunning ibland om jag använder konturpulver eller misc-pulverprodukt.

Relaterad produkt:
E.L.F. Cosmetics, Flawless Finish Foundation, Caramel, 0.8 oz (23 g), kr50.00 - Ansikte Sverige

Foundation, Face, Makeup: Maybelline, Super Stay, Full Coverage Foundation, 120 Classic Ivory, 1 fl oz (30 ml)

Pinnfundament tenderar att vara torrare än flytande formler, men nudestix nudies tonade oskärpa stick går på super krämig och smälter in i en lätt matt finish. Jag föredrar att ställa in denna foundation med ett matt pulver när jag bär det och kan få 9 till 10 timmars slitage på en dag. Denna mineralfundament från bareminerals är en av de bästa jag någonsin har provat. Inte konstigt att detta är Storbritanniens bästsäljande stiftelse. Två personer har stoppat mig på gatan nyligen för att fråga om min hud. Om du har den här grunden och din hud känns irriterad kanske du vill sluta använda den! Granskare med även de mest löjliga akneärren och ojämn hud är förvånade över täckningen de får från denna grund. Jag antar att jag borde lägga till att jag var en modell och har provat många olika sminkmärken. Vitt te, rött te, granatäpple, vitamin C och vitamin e bekämpar skador på friradikaler för en frisk hud. Kat von d och hennes fans har visat att denna stiftelse, i kombination med hennes lock-it-tatueringsskydd, kan täcka tatueringar utan spår. Så vi bad några r29-anställda att välja vår perfekta nyans och testa denna flytande foundation, som lanserades idag. Jag är normalt en diehard för bareminerals stiftelse. Jag hatar förpackningen så mycket och önskar att det var enklare att lägga produkten i en bättre behållare men jag tog upp den på grund av hur fantastisk denna grund är.

Den lilla storleken på röret gör det enkelt att dölja zits eller cirklar under ögonen, eller så kan du blanda över hela ansiktet för att tvätta med lätt täckning. Varaktig kraft: Den lättare ytan innebär att denna grund inte har lika bra hållkraft som andra, men lägger den ovanpå en primer och läggs med pulver för att hålla den intakt i minst 5 timmar. Min hud är ganska fet, så den torrare grunden hjälper verkligen till att kontrollera det problemet jag har i mitt ansikte som smälter i fuktigt väder. Bästa svaret: Vi har inte prover av ansiktsband ännu, men alla ulta-platser har testare i lager för att du ska testa det! Den ultralätta formeln för denna primer säkerställer att ditt ansikte inte kommer att se kaka ut vid överapplikation. Jag brukar få den amazoniska leran full täckning foundation, jag ville prova något nytt så jag försökte ansiktet tejp. – Daisy blommaxtrakt: Naturligt jämnar skintone.Nyare märken, som femtio skönhet, stellar skönhet, nyx och huda skönhet, betonar inkludering och firar mångfalden i skönhet med deras breda skugga intervall. En bekväm, lätt vätskefundament med en unik blandning av mjukgörare som ger ren byggbar täckning och en satinfinish.

Täta porer, otäcka utbrott, irritation och rodnad kan uppstå genom att använda de populära grunderna ovan. En annan granskare säger att andra stiftelser som påstår sig ha full täckning ljuger, men den här faktiskt levererar. Bara fyra vänliga och vårdande ingredienser i denna 5-i-1-mineralfundament. Om din hud har gula undertoner kan en foundation ge huden en orange gjutning om skuggan har för mycket rosa färg. Allt detta gör denna stiftelse till ett bra alternativ för veganer och de som är intresserade av djurskyddsfrågor. Slutliga tankar: Detta har snabbt blivit min gå till vardagliga grund. Det här är den första grunden som jag har testat som har matchat min hud så nära. Jag blandade min foundation smidigt med fingrarna och du kan verkligen se det vackra skiftet i hud. Bäst jag hittat hittills och jag har varit super picky men du kan blanda de andra grunderna från tårta med den här, om jag inte vill ha den för tjock under dagen. Medan jag älskar den släta, till och med hy som du får från foundation, concealer och pulver, kan jag inte tåla känslan eller utseendet av tung smink. Börja med en liten mängd och tillsätt mer tills alla dina hudproblem är täckta. Det faktureras som en nyans men det erbjuder täckning som är lite högre än glansen som gör hudtonen perfekt, men ändå bekväm att bära och naturligt utseende.

Relaterad produkt:
Maybelline, Cover Stick Concealer, 115 Ivory, 0.16 oz (4.5 g)

Maybelline Foundation – Foundation, Face, Makeup

Maybelline Foundation: Jag berättar faktiskt att min hud ser perfekt ut. En sömlös slöja av de goda sakerna, blandad omöjligt med vår egen hud, i vår perfekta skugga kan göra skillnaden. Använd det som ett fläcköverdrag, överstrykningspenna eller övergripande fundament. Men ingen av dessa punkter är affärsbrytare för oss, och vi rekommenderar hjärta starkt obegränsat för någon, särskilt sminkälskare med medelhudtoner som är trött på att jaga sina nyanser. 2, plocka upp grunden med din borste. Lägg till olika hudproblem (fet, torr, kombinerad, prickig, mörka fläckar och rodnad) och det kan vara en hög ordning att hitta en lösning som tjänar alla dina behov. Vi skar skadliga ingredienser som har visat sig ha en negativ effekt på huden, inklusive tungmetaller som krom och bly, formaldehydfrigörare, retinoider, enkla alkoholer och porstoppare som paraffin, mineralolja och ftalater. Inget annat pulver matchade min hudton – eller brist på det – så bra, inte heller täckte någon annan effektivt mitt mylder av mardrömmar i hud – cystisk akne, ärr, melasma, etc. Och naturligtvis, oavsett hur mycket du älskar det, aldrig sova i din stiftelse: Detta kan orsaka hudproblem som är tilltäppliga som tilltäppta porer och för tidiga rynkor. Färgen passar bra för mig och den är precis krämig att den lämnar min hudkänsla fuktig och inte torkas ut som mina andra, dyrare grunder. Den silkeslen grunden förbättrar den naturliga skönheten snarare än att täcka den, vilket gör den till den perfekta hudprodukten hela dagen.

De är också förvånade över hur det smälter in i huden och lämnar en naturlig, icke-kakaig finish. Paulas val av forskargrupp är dedikerat till att förstöra skönhetsmyter och ge expertråd som löser dina hudvårdssvårigheter så att du kan få ditt livs bästa hud! Med en satiny naturlig finish, fick denna dior-grund höga poäng för prestanda, användbarhet och användartillfredsställelse från våra experttestare. Jag har ganska blek hud och jag har haft svårt att hitta en bra grund som inte lämnade mig ser orange och jag hittade äntligen den här! Glöd framåt och strålande med absolut flytande bx foundation. Denna grundprimer har över 7 000 recensioner med vissa köpare som kommenterar sin otroliga vistelse. Thomas hänvisade till primers som en andra hud som skapar en slät duk för ytterligare concealer eller foundation. Upptäck en rad vackert strukturerade fundament för varje hudtyp, designad för att göra din hud felfri. För att hjälpa dig begränsa valen skapade vi en guide till de mest populära typerna av stiftelser så att du kan hitta din perfekta matchning. Få alla typer av underbara med denna foundationpinne som går som en närande kräm, men avslutas som ett viktlöst pulver. Bra underlag, mjukt, sammet, utan sjunker i fina linjer!

Denna veganformel är utmärkt för alla hudtyper och inkluderar även spf 8 för solskydd. Verkligen en solid, viktig produkt i mitt makeup-kit som har hållit i flera år.