Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Foundation

Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 110 Ivory, .91 fl oz (27 ml)

Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 110 Ivory, .91 fl oz (27 ml) Review

kr119.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 110 Ivory, .91 fl oz (27 ml)
Produkt Antal: 0.09 kg, 11.9 x 3.3 x 3.3 cm
Produktkategori: Foundation, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Bare Minerals, BAREPRO, 16-Hour Full Coverage Concealer, Fair/Light-Warm 02, 0.09 oz (2.5 g)

Naturlig, byggbar täckning – hemma eller när du är på språng. Vår oskärpa teknik gör att din hud ser lika oförglömlig ut som den på sociala. Denna filterfundament har medium, byggbar täckning för en frisk, naturlig finish hela dagen. Vår High-Definition Filter-teknik fångar och böjer ljus för att oskärpa och mjukas, vilket skapar en app-filtrerad effekt. Inga extra verktyg behövs – den inbyggda svampen är både en applikator och en mixer.

Foundation, Face, Makeup: Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 110 Ivory, .91 fl oz (27 ml)

Jag kan inte dra av den såvida jag inte blandar med mestadels lättare fundament. Jag har mycket fet hud så det här är min heliga gral. Jag applicerar i en liten cirkulär rörelse runt hela ansiktet, det fungerar som ett gäng magiskt radergummi på mörka fläckar och blandar mina toner perfekt, särskilt om jag först använder den kompatibla concealern under mina ögon och över några mörka ärr runt min käklinje. Från normal till fet hud, kombination till torr hud, är absolut flytande bx foundation lämplig för alla hudtyper. Linjen designades för att matcha 30 hudtoner, och den härrör från en grundformel med högst fem viktiga ingredienser. Så vi har gjort det till vårt uppdrag att hjälpa dig på din väg att hitta din stiftelse själsfrände, runda upp en redigering av det bästa i branschen, samtidigt som vi tar hänsyn till allt från pris, täckning, finish och skuggan innan du avgör vår dom om det övergripande prestanda. Det går smidigt och enkelt, jag brukar bara använda det med mina fingertoppar men jag har också använt en makeupsvamp. I själva verket sa jag att min hud ser perfekt ut.

Detta är frustrerande om du, precis som vi, fysiskt vill se till att en produkt matchar din hud innan du köper. Detta kommer att förhindra flashback och den tårta utseendet på för mycket smink. Om du vill ha den typ av felfri täckning som gör att människor stoppar dig på gatan, är denna chanelpulverfundament 100% värt splurgen. Verkligen en solid, viktig produkt i mitt makeup-kit som har hållit i flera år. Jag använder denna grund på mina nässpor och under mina ögon och applicerar sedan de nakna mineralerna tonade prime time spf 30 över detta. Glöm flashback, den här grunden uppfanns bokstavligen för att förhindra den snöiga glansen som kan bakom det oönskade huvudet i foton. Den här grunden är en av endast två stiftelser som faktiskt stannar på min torra hud och inte torkar mig ut! Detsamma gäller om du har rosa undertoner: En produkt med för mycket gul ger en persika-orange ansikte. Slutliga tankar: Detta kommer alltid att ha en topplacering i min heliga grå sminkväska, ytan är glödig och lätt, samtidigt som det ger en anständig täckning – det är magi. Jag har bokstavligen inte använt några av mina högre än eller högre dollar produkter sedan jag köper detta, det är min go-to foundation. Att hitta den bästa grunden kan känns som att vinna lotteriet.

Relaterad produkt:
E.L.F, Matte Lip Color, Rich Red, 0.05 oz (1.4 g)

Foundation, Face, Makeup: Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 110 Ivory, .91 fl oz (27 ml)

Denna smink måste ha döljer, höjdpunkter, konturer och omslag med pinnens svep. Jag älskar att det förlorar omedelbara brister och gör att huden känns slät och ser polerad ut till perfektion. De flesta människor försöker sätta på torrt, jag applicerar aldrig torrt och våt svamp och det täcker bra och ser inte ut som ett tårta. När du har flagnande, torr hud, är det sista du vill att din makeup ska sluta på dig. Med förekomsten av sociala medier är det inte så svårt att hitta de senaste smink- och skönhetstrenderna. Mycket smink var jag också allergisk mot. Jag hatar förpackningen så mycket och önskar att det var enklare att lägga produkten i en bättre behållare men jag tog upp den på grund av hur fantastisk denna grund är. Vi föreslår att du försöker skugga ecru 230 nc i vår absolue bx flytande makeup foundation. Victoria jowett, skönhetsdirektör: Känner att din grund kan bli lite fläckig? Oljefria alternativ är den bästa grunden för fet hud, fuktformler är den bästa grunden för torr hud, och formler som både hydrerar och absorberar olja är det bästa underlaget för kombinerad hud. Alltför ofta slutar vi med en grund som nästan gör jobbet, snarare än en vi verkligen älskar, och dehydrering av vintern är ännu en sak att tänka på. Denna grundprimer har över 7 000 recensioner med vissa köpare som kommenterar om det är otrolig vistelse.

Slag på bar hud som grunder eller släpp över smink hela dagen för att dämpa glänsande områden direkt. I de två länkade bilderna använde jag bara foundation utan concealer runt mina kinder och pannor. Vi bar alla arvsminkprodukter i många år. För att undvika det här problemet investerar du i en formel som smälter felfritt i huden. Rekommenderar starkt denna foundation, den går väldigt smidig över den porlösa grundmaskinen och matchar min hud perfekt. Bummer) grundens konsistens är precis som kalaminlotion. Jag hoppar över kuddapplikatorn som medföljer (det är bättre för touch-ups) och använder min beautyblender för att sätta på den istället. Jag skulle säga att täckningen är lätt till medellång, så om du bara vill jämna ut din hudfärg eller täcka några små fläckar, så är detta grunden för dig.Testare varierade från nästan smink-nybörjare till bonafide-skönhetsklädare, men målet för alla var detsamma: Att ta reda på vilka produkter som var rörafria, smidigt blandbara, överförings- och blekningsbeständiga och andningsbara. Jag håller bara mitt i duschen och när jag har tagit bort mina ögonmakeup fortsätter jag med att tvätta resten av mitt ansikte som tar bort alla oljiga rester som finns kvar av denna produkt. Jag fick den här grunden eftersom den hade fantastiska recensioner från sminkonstnärer som valde det som en av deras favoritfamiljer som alltid var favorit och jag ser definitivt varför.

Använd vår guide för att bestämma din hud och finslipa i din perfekta match. Jag har använt denna grund i ett år och älskade det verkligen. Och i rättvisa kan skinnet på vår hud göra en stor skillnad för hur självsäkra och kontroll vi känner den dagen. Keeks vred sig, medverkande skönhetsförfattare: Den här pinnen är en grund och dolda i ett, vilket gör den perfekt för oss som har fet hud som behöver röra efter arbete eller gym. Den bästa grunden erbjuder ett generöst skuggintervall, har vattentät täckning och ger din hud en felfri jämn finish. Vi vet att det kan vara skrämmande, så vi håller på att göra det så enkelt som möjligt för dig att handla basmakeup. Vi rekommenderar alltid att du besöker en disk, där en skönhetsrådgivare gärna testar denna nyans på dig. Du behöver antagligen fortfarande ha solskyddsmedel under din makeup. När det är möjligt kan du prova på produkter i sminkbänken med hjälp av en professionell makeupartist. Pulverfundament är också perfekta för vardagskläder, särskilt om du kämpar med fet hud. Att välja den bästa grunden kan vara svårt, det är viktigt att hitta rätt formel för din hud, oavsett om den är fet, torr eller akne benägen, men det är inte alltid lätt. Sedan kan du njuta av 12 timmars viktlöst slitage i en grund som ser naturlig ut och känns bekväm hela dagen. Om grädde eller vätskefundament inte är din vibe, kan du vara en bra kandidat för en kvalitetspulverfundament.

Relaterad produkt:
Physicians Formula, Highlight & Contour Palette, Bronze Booster, Matte Sculpting, 0.30 oz (9 g)

Revlon Foundation – Foundation, Face, Makeup

Revlon Foundation: Jag gillar verkligen stiftelsen, men ger det ett lågt betyg för att skala silverfärgfläckar inte är hälsosamt för dig. För lockande redaktörer är perfektionering av vår bas det viktigaste steget i ansökningsprocessen för makeup. Com, och en långvarig produkt testare, granskare, författare och redaktör för skönhet, livsstil, hälsa och heminnehåll. Genom att klicka på prenumerera, accepterar du att din e-postadress endast kommer att användas för att skicka nyhetsbrev för alltför ansikte och information om produkter, evenemang och erbjudanden som är för ansikte. Stoked hope tarte håller den fuktande grunden med den blå linjen, eftersom jag blandar med den direkt på borsten fungerar fantastiskt båda vägar rak eller blandad. Victoria jowett, skönhetsdirektör: Har du någonsin önskat att du hade en grund som inte bara var för ansiktet? Den mycket efterlängtade utgåvan inkluderade produkter som skapats för alla hudtoner, från rodnar och läppstift till en pinnfundament som är tänkt att se ut som, ja, hud.

Dermacol-make-up-lock är världens största grundstäckning. Bästa svaret: Jag fick medium honung och det är trevligt men ändå för lätt för mig så jag skulle ärligt rekommendera en solbrun neutral, jag älskar alla mediumfärger som de verkar fungera med min ton men ändå använder jag en solbrännare och det gör min hud solbränna så jag fick skugga solbrun neutral och det var perfekt. Mogen hud kräver något lätt och daggigt som inte kakar eller sätter sig i fina linjer. En sömlös slöja av de goda sakerna, blandad omöjligt med vår egen hud, i vår perfekta skugga kan göra skillnaden. Med sin formel för hela dagen och sammetfärg kommer denna grund att ge dig en felfri hud medan den fortfarande är lätt och bekväm att bära. Jag är väldigt picky med min grund och jag älskar detta. Men ingen av dessa punkter är affärsbrytare för oss, och vi rekommenderar hjärta starkt obegränsat för någon, särskilt sminkälskare med medelhudtoner som är trött på att jaga sina nyanser. Sedan virvlar jag det lätt i grunden och applicerar i cirklar på varje område tills det blandas jämnt.

Den unika formeln täcker som en concealer men smälter som en grund för enkel, snabb applicering, och den daggiga, lätta ytan fungerar bra på alla hudtyper. Vad mer du behöver veta: Denna lätta, mjukande formel för huden förbättrar synligt mörka fläckar och ojämn hudton för synlig mjukare, mer jämn hud med tiden. Utformad för att bäst användas i hela ansiktet och kroppen för alla färgkorrigeringar, balansering eller mörkare eller ljusare hud. Det tar mer än 1 sprut för att täcka hela mitt ansikte (Och nej, jag använder inte för mycket). Det är min favoritskugga, jag är kär i denna grund, den matchar min hudton perfekt och det är en ren vätska och du kan också använda deras ansiktspulver eller andra märken och du måste göra dina egna saker. Vad det är: En hudförbättrande serumfundament som skapar en halvmatt finish med byggbar täckning.Få alla typer av underbara med denna foundationpinne som går som en närande kräm, men avslutas som ett viktlöst pulver.

Bedömning: Detta är ett måste för alla som älskar en hög täckningsstiftelse. Slätar ut huden och får den att se perfekt ut. Den bär vackert och smälter in i huden så sömlöst.