Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Foundation

Bare Minerals, Matte Foundation, SPF 15, Light 08, 0.21 oz (6 g)

Bare Minerals, Matte Foundation, SPF 15, Light 08, 0.21 oz (6 g) Review

kr219.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Bare Minerals, Matte Foundation, SPF 15, Light 08, 0.21 oz (6 g)
Produkt Antal: 0.05 kg, 5.6 x 5.6 x 3 cm
Produktkategori: Foundation, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Ecco Bella, Flowercolor, Natural Brown Mascara.38 oz (11 g), kr150.00 - Bad, Skönhet, Smink, Mascara Sverige

Bredspektrum SPF 15, Denna superlösa lösa pulverfundament gör din hud färgad med byggbar, heltäckande täckning och en silkeslen matt finish. Den rena mineralformeln gör att porerna ser ut, det hjälper till att kontrollera överskottsoljan och skyddar din hud med icke-kemisk mineral solskyddsmedel. Fet hud, möta din perfekta foundation-match !, Användningar: Hjälper till att förhindra solbränna.

Foundation, Face, Makeup: Bare Minerals, Matte Foundation, SPF 15, Light 08, 0.21 oz (6 g)

Inget annat pulver matchade min hudton – eller brist på det – så bra, och heller inte täckte någon annan effektivt mitt mylder av mardrömmar på huden – cystisk akne, ärr, melasma, etc. Denna variation av tjej täcker inte torka min hud. Nyare märken, som femtio skönhet, stellar skönhet, nyx och huda skönhet, betonar inkludering och firar mångfalden i skönhet med deras breda skugga intervall. Laserbehandlingarna var katalysatorn för min övergång till mineralmakeup; Jag kommer aldrig mer att använda vanliga saker. Om du har hud som min som faktiskt är fet 24/7 – hud som smälter din morgonmakeup klockan 11 – hud som tittar på en oljautsläpptäckt anka och säger, håll min öl – ja, fortsätt titta. Min hud är ganska fet, så den torrare grunden hjälper verkligen till att kontrollera det problemet jag har i mitt ansikte som smälter i fuktigt väder. Även när jag fick min makeup professionellt, kan du fortfarande säga att jag hade makeup på. Vi pratade med hudläkare och makeupartister och tillbringade veckor på att testa produkter för att hitta de bästa grunderna för varje ansikte. Jag använder denna grund på mina nässpor och under mina ögon och applicerar sedan de nakna mineralerna tonade prime time spf 30 över detta.

Bare Minerals Foundation - Foundation, Face, Makeup

Testare lägger grunden genom överföringstest, bar dem genom långa arbetsdagar, kvällar ute, gymnastikövningar och äventyr i helgen. Jag använder den bara för att jämna hudton runt ögonen, och över en liten grunning ibland om jag använder konturpulver eller misc-pulverprodukt. Jag brukar ha stiftelse 3-4 gånger varje vecka och den här flaskan slutar hålla mig vid hyresavtal 4 månader. Om du har normal hud som du tycker är fet eftersom ibland lyser din panna i slutet av dagen kommer du att älska den här grunden. Jag bodde i Florida i många år för att ha solskador i ansiktet, så jag behöver den här artikeln till och med tonen. Det råkar också formuleras utan mineralolja eller parabener, så att du kan må bra om du lägger den på din hud. En sömlös slöja av de goda sakerna, blandad omöjligt med vår egen hud, i vår perfekta skugga kan göra skillnaden. På grund av full täckning och rik konsistens är det viktigt att applicera makeupen jämnt. Det är en total smärta i det du vet vad du ska räkna ut vilka sminkfundament som inte bara är säkra och hälsosamma för din kropp, utan vilka som är värda risken att beskjuta dina hörda tjänade pengar att prova. Bedömning: Om du gillar utseendet och känslan av en flytande formel med bekvämligheten med en pinnarapplikation, är Tom Fords traceless foundation stick det perfekta valet.

Relaterad produkt:
Imju, Dejavu, TinySniper Mascara, Pure Black, 0.11 oz (3.3 g)

Foundation, Face, Makeup: Bare Minerals, Matte Foundation, SPF 15, Light 08, 0.21 oz (6 g)

De flesta försöker lägga på torrt, jag applicerar aldrig torrt och våt svamp och det täcker bra och ser inte ut som ett tårta. Gå in i din lokala apotek eller sminkbutik och gör en färgjämförelse. Den glider som en dröm, jämnar ut över torrhet och ger min hud en frisk glöd. Victoria jowett, skönhetsdirektör: Om du vill ha en perfekt finish, snabbt, behöver du en stiftelse som erbjuder mer täckning och det här är det. Jag får aldrig den tunga känslan jag brukar ha med stiftelser. Jag har aldrig hittat en annan smink som jag gillar så mycket och visste inte vad jag skulle göra utan den. Använd vår snabba och bekväma online-grundskärmsökare som finns i ansiktsdelen av baremineraler. Om du har den här grunden och din hud känns irriterad kanske du vill sluta använda den! Jag gillar inte den tunga känslan av grunning, fuktmedel, flytande foundation, concealer och pulver! Men jag har nyligen provat den våta n vilda fotofokusstickfundamenten, och jag måste säga, jag gillade det verkligen! Jag applicerar i en liten cirkulär rörelse runt hela ansiktet, det fungerar som ett gäng magiskt radergummi på mörka fläckar och blandar mina toner perfekt, särskilt om jag först använder den kompatibla concealern under mina ögon och över några mörka ärr runt min käklinje. Denna veganformel är utmärkt för alla hudtyper och inkluderar även spf 8 för solskydd.

Vi granskade produktfoton, användarrecensioner och självstudievideoer för att se hur förpackningen för varje produkt var. Paulas val av forskargrupp är dedikerat till att förstöra skönhetsmyter och ge expertråd som löser dina hudvårdssvårigheter så att du kan få ditt livs bästa hud! Bedömning: Om du vill ha en stiftelse som skapar en daggig yta med otrolig ljusstyrka, är ren glöd den. Denna grundprimer har över 7 000 recensioner med vissa köpare som kommenterar sin otroliga vistelse. Men skiktningssmink ovanpå flagniga eller torra områden kan lyfta fram torrhet snarare än att dölja den. Gudaeva varnar för att inte försöka få färgmatchningsfundament mot din hand. Mitt ansikte ser ut som ett krateransikte vilket är anledningen till att jag inte vill ha eller gillar att gå ut i offentligheten.Jag älskar iman, hon får definitivt nyanserna när det gäller melinerade hudtoner. Detta är en underbar medium matfundament som l’oreal har lagt ut. Kom ihåg att mindre är mer när du tillämpar din grund. Amazons lera, vitamin e och mineralpigment samlas för att lugna och mjukgöra huden i denna formel från tarte.

Det finns mycket smink där ute, från ren till full täckningsfundament, high end till apotek, matt till dagg-finish. Den högt rankade formeln använder en blandning av ingredienser som omedelbart får din hud att se levande och lysande, allt samtidigt som du skapar en mer ungdomlig hud. Linjen designades för att matcha 30 hudtoner, och den härrör från en grundformel med högst fem viktiga ingredienser. Jag krediterar det till några saker, inklusive att dricka mycket vatten, dior airflash spray foundation och säga en trollformel under en fullmåne. Giorgio armani översätter sin känsla av mode och sin estetiska vision till en värld av dofter, smink och hudvård. Detta lätta pressade mineralpulver har en sammetmatt yta och är gjord med ett roskroppskomplex så att din hud förblir fuktig hela dagen. Jag undviker vanligtvis stiftelser med full täckning eftersom jag är benägen att bryta ut.

Relaterad produkt:
E.L.F, Moisturizing Lipstick, Ravishing Rose, 0.11 oz (3.2 g)

Bare Minerals Foundation – Foundation, Face, Makeup

Stiftelsen Bare Minerals: Den silkeslen grunden förbättrar den naturliga skönheten snarare än att täcka den vilket gör den till den perfekta hudprodukten hela dagen. Jag är mycket nöjd med denna stiftelse och rekommenderar den till alla på en budget eller som vill ta en semester från de dyrare stiftelserna. Slag på bar hud som en grundare eller släpp över smink hela dagen för att dämpa glänsande områden direkt. Så, som med bigfoot och den heliga gral, fortsätter sökandet efter en fet hudfundament. Bedömning: Om du letar efter stanna hela dagen, full täckning som inte förvärrar hudtillstånd som akne och förbättrar fukt och skyddar från föroreningar, leta inte längre. Så jag köpte den här stiftelsen igen och insåg att jag förmodligen inte skulle gå utan den. Täckflickasmink är inte en svår smink men det visar på min hudfärg och täcker alla mörkare fläckar. Jag älskar absolut denna stiftelse, jag var på naturens sätt en dag och handlade först inte efter smink. Jag är väldigt picky med min grund och jag älskar detta. Det spelar ingen roll hur noggrant jag är med sminkborttagare på natten; om jag tårar på grund en dag, kommer jag att ha flera uppblåsningar nästa. Den oöverträffade omslaget kräm gör underverk. Få alla typer av underbara med denna foundationpinne som går som en närande kräm, men avslutas som ett viktlöst pulver. Keeks vred sig, medverkande skönhetsförfattare: Den här pinnen är en grund och dolda i ett, vilket gör den perfekt för oss som har fet hud som behöver röra efter arbete eller gym.

Det gav utmärkt täckning (Utan att se kakig ut), och den bestående kraften var oöverträffad. Dessutom fungerar det som en concealer, jag använde den på fläckar och mörka områden (haka, överläpp och under ögat) för att jämna ut min hudton. Hittills har den här grunden gjort det möjligt för mig att täcka fläckar och till och med min hudton för att jobba eller gå ut. Nu finns det i 14 vackert matchade nyanser designade för att arbeta över många hudtoner. Denna mineralfundament från bareminerals är en av de bästa jag någonsin har provat. Det tar mer än 1 sprut för att täcka hela mitt ansikte (Och nej, jag använder inte för mycket). Det är sant att det är namnet för färgjusteringen som matchar min hudfärg, men en sak det inte gör är att täcka eller dölja mina porer, akneärr eller aknehål.

Oavsett om det var apoteksvarumärken eller avancerade sprutningar, dessa 12 topppresterande stiftelser charmade våra redaktörer genom att förvandla till och med de fläckigaste och oljaste bland oss ​​till kvinnor med felfria, strålande hudar. Färgen passar bra för mig och den är precis krämig att den lämnar min hudkänsla fuktig och inte torkas ut som mina andra, dyrare grunder. Jag brukar använda studio fix så jag var väldigt nervös för att bära den här grunden eftersom jag ville ha full täckning för fotona. För att säkerställa alternativ för mörkare hud såg vi till att formlerna som vi skickade var över genomsnittet i antingen medelstora nyanser eller mörka nyanser (helst båda). Pulverfundamentet är otroligt byggbart och erbjuder överallt från lätt till full täckning, och det kan också användas som ett mattande pulver för fet hud. Victoria jowett, skönhetsdirektör: Känner att din grund kan bli lite fläckig? Tips: För att täcka mörka fläckar och under ögoncirklar, tillsätt lite extra pulver med en torr concealerborste, och bland sedan med vanlig makeupborste.

Hitta hudutjämnande grundfärger till de bästa concealersna, det är de sminkredskap du behöver för en underbar hud. För tillfällen då jag inte kan komma undan med bara concealer, använder jag Rimels hållbara finish 25 timmar andningsfundament. Jag är normalt en diehard för bareminerals stiftelse. Detta kommer att förhindra flashback och den tårta utseendet på för mycket smink.