Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Face, Makeup, Foundation

Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 330 Natural Tan, 0.91 fl oz (27 ml)

Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 330 Natural Tan, 0.91 fl oz (27 ml) Review

kr119.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 330 Natural Tan, 0.91 fl oz (27 ml)
Produkt Antal: 0.09 kg, 11.9 x 3.3 x 3.3 cm
Produktkategori: Foundation, Face, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Honeybee Gardens, Truly Natural Lipstick, Seduction, 0.13 oz (3.7 g), kr100.00 - Bad, Skönhet, Smink, Läppvård, Läppsticka Sverige

Naturlig, byggbar täckning – hemma eller när du är på språng. Vår oskärpa teknik gör att din hud ser lika oförglömlig ut som den på sociala. Denna filterfundament har medium, byggbar täckning för en frisk, naturlig finish hela dagen. Vår High-Definition-filterteknologi fångar och böjer ljus för att oskärpa och mjuka, vilket skapar en app-filtrerad effekt. Inga extra verktyg behövs – den inbyggda svampen är både en applikator och en mixer, finns i 12 nyanser.

Foundation, Face, Makeup: Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 330 Natural Tan, 0.91 fl oz (27 ml)

Skugga: 12 nyanser, men det finns inte många alternativ för djupare hudtoner. Inget annat pulver matchade min hudton – eller brist på det – så bra, och heller inte täckte någon annan effektivt mitt mylder av mardrömmar på huden – cystisk akne, ärr, melasma, etc. Den har en unik svampapplikator för enkel blandning och kommer fylld med antioxidanter , kollagen och goji bär för att skydda huden mot miljöbelastare. Du kommer att ha porslinshud, dina bruna fläckar försvinner, du är under ögonpåsar. Jag håller bara mitt i duschen och när jag har tagit bort mina ögonmakeup fortsätter jag med att tvätta resten av mitt ansikte som tar bort alla oljiga rester som finns kvar av denna produkt. För att undvika det här problemet investerar du i en formel som smälter felfritt i huden. Du behöver antagligen fortfarande ha solskyddsmedel under din makeup. Bra underlag, mjukt, sammet, utan sjunker i fina linjer! Det låter hemskt intuitivt för mig att använda ett pulverfundament. Alternativt kan du kontrollera sminkresurser som makeupalley eller webbplatser som säljer produkten, till exempel ulta eller sephora. Om denna stiftelse ser bekant ut, är det därför att den är; varumärket har tappat det i flera år och av goda skäl.

När du har flagnande, torr hud, är det sista du vill att din makeup ska sluta på dig. Det har gått lite över ett år sedan allures grundande redaktör linda wells lanserade hennes sminklinje: Flesh. Det är en total smärta i det du vet vad du ska räkna ut vilka sminkfundament som inte bara är säkra och hälsosamma för din kropp, utan vilka som är värda risken att beskjuta dina hörda tjänade pengar att prova. Jag brukar använda studio fix så jag var väldigt nervös för att bära den här grunden eftersom jag ville ha full täckning för fotona. Jag är ganska glädjad, men jag solar lätt. Det tar mer än 1 sprut för att täcka hela mitt ansikte (Och nej, jag använder inte för mycket). Denna makeup måste ha döljer, höjdpunkter, konturer och täcker med svep av pinnen. Jag gillade känslan av denna foundation, väldigt lätt konsistens, men de två lättaste nyanser, l3 och l6 är mycket för mörka för mig. Jag kan inte dra av den om jag inte blandar med mestadels lättare foundation. Om grädde eller vätskefundament inte är din vibe, kan du vara en bra kandidat för en kvalitetspulverfundament. Paula begoun är den bästsäljande författaren av 20 böcker om hudvård och smink. Men om du har fet hud, kan ibland mineralpulveret kombineras med olja och kan vara kakat eller klumpigt.

Relaterad produkt:
Maybelline, Color Sensational, Made For All Lipstick, 382 Red for Me, 0.15 oz (4.2 g)

Foundation, Face, Makeup: Revlon, PhotoReady, Insta-Filter Foundation, 330 Natural Tan, 0.91 fl oz (27 ml)

Jag brukade använda denna foundation regelbundet men gick sedan strikt till alla naturliga produkter (Sheasmör för fuktighetskräm, blotta mineraler prime time ton med zink för foundation etc. En annan granskare säger att andra grunder som påstår sig vara fulla täckningen ljuger, men den här levererar faktiskt. Vi föreslår att du försöker skugga ecru 215 n i vår absolue bx flytande sminkstift. Hitta din bästa foundation-matchning med formler som erbjuder upp till 56 nyanser. Om du har den här grunden och din hud känns irriterad, Du kanske vill sluta använda det! Jag bodde i Florida i många år för att ha solskador i ansiktet, så jag behöver den här artikeln till och med tonen. Jag tog en chans på detta fundament och tänkte att det inte var mycket att förlora eftersom det är Så när det är möjligt, prova på produkter i sminkbänken med hjälp av en professionell makeupartist. Jag fick denna grund eftersom det hade fantastiska recensioner från sminkonstnärer som valde det som en av deras favoritfamiljer som alltid var favorit jag definitivt se varför.

Jag har känslig hud med en kombination av torr och fet. Denna grund finns i 35 olika nyanser, med ett särskilt fokus på medelstora toner. 100% av de testade kvinnorna upplevde förbättring av hudens struktur och hydrering omedelbart efter applicering och en signifikant förbättring av porstorleken efter 3 veckor. Keeks gled, medverkande skönhetsförfattare: Laura mercier spelade verkligen inte när de lägger till ultralång slitage på denna foundation-flaska, den förblir i upp till 15 timmar och formeln styr olja under hela dagen. Så vad är de bästa grunderna som steg till våra höga standarder? Blandad med en fuktig makeupsvamp, rodnad och fläckar är helt kamouflerade och huden ser jämn och fräsch ut. Jag undviker vanligtvis stiftelser med full täckning eftersom jag är benägen att bryta. Det bäst höll på med felfri, andningsbar täckning genom regnigt seattle-väder, medan det värsta torkade ut huden och blev flagnande eller klumpig. Den sida av mitt ansikte som jag håller grunden bredvid är den sida som jag bär fundamentet.Keeks vred sig, medverkande skönhetsförfattare: Den här pinnen är en grund och dolda i ett, vilket gör den perfekt för oss som har fet hud som behöver röra efter arbete eller gym. Pulverfundament är också perfekta för vardagskläder, särskilt om du kämpar med fet hud. Den är formulerad med jojobaolja, honung och mineraler som hydratiserar huden för en daggig, glödig hud.

Det fungerar riktigt bra med min hudton och färgen förblir sant och oxiderar inte och blir orangefärgad som många andra stiftelser gör. Så vi har gjort det till vårt uppdrag att hjälpa dig på din väg att hitta din stiftelse själsfrände, avrunda en redigering av det bästa i branschen samtidigt som vi tar hänsyn till allt från pris, täckning, finish och skuggan innan du avgör vår dom om det övergripande prestanda. Lätt och andas, det är bra för dig som inte vill känna att de bär smink och är den perfekta introduktionen för nya foundation-användare. Jag älskar att det förlorar omedelbara brister och gör att huden känns slät och ser polerad ut till perfektion. Upptäck en rad vackert strukturerade fundament för varje hudtyp, designad för att göra din hud felfri. Jag skickar in mitt foto med halva ansiktet gjort och halvt inte gjort så att du kan se den stora skillnaden. För att hjälpa dig begränsa valen skapade vi en guide till de mest populära typerna av stiftelser så att du kan hitta din perfekta matchning.

Relaterad produkt:
Bare Minerals, Matte Foundation, SPF 15, Golden Deep 28, 0.21 oz (6 g)

Revlon Foundation – Foundation, Face, Makeup

Revlon Foundation: Bedömning: Den drömmande, lätta formeln smälter in i ansiktet efter ansökan, vilket ger en täckning som är fullständig men verkar ren. Ta en titt på några produkter som hjälper dig att uppnå säsongens mest populära sminktrender. Denna grund är väldigt lätt, och imo, den är perfekt för oss kvinnor som älskar ett mer naturligt utseende istället för tårta. Com, och en långvarig produkt testare, granskare, författare och redaktör för skönhet, livsstil, hälsa och heminnehåll. Victoria jowett, skönhetsdirektör: Har du någonsin önskat att du hade en grund som inte bara var för ansiktet? För att undvika att tunga flytande formler samlas i de oljiga områdena i ansiktet, slår du bara på lite pulverfundament med en tät kabuki-borste eller fuktig skönhetsbländare. Jag gillar inte den tunga känslan av grunning, fuktmedel, flytande foundation, concealer och pulver! Utformad för att bäst användas i hela ansiktet och kroppen för alla färgkorrigeringar, balansering eller mörkare eller ljusare hud. Lyckligtvis kan macs ansikte och kropp täcka din hud från topp till botten för en helt felfri finish. Jag brukar ha stiftelse 3-4 gånger varje vecka och den här flaskan slutar hålla mig vid hyresavtal 4 månader. Jag har superkänslig hud, så under många år köper jag riktigt dyra varumärken för varuhusbutiker. De flesta människor försöker sätta på torrt, jag applicerar aldrig torrt och våt svamp och det täcker bra och ser inte ut som ett tårta. Inte konstigt att detta är Storbritanniens bästsäljande stiftelse.

De är ett måste för en fullständig glam-look, och vi vänder oss till dem när vi vill dölja irriterande utbrott eller en ojämn hudton. Pore-suddig finish applicerades lätt och gav min hud en jämn finish. Jag krediterar det till några saker, inklusive att dricka mycket vatten, dior airflash spray foundation och säga en trollformel under en fullmåne. Thomas hänvisade till primers som en andra hud som skapar en slät duk för ytterligare concealer eller foundation. Pulverfundamentet är otroligt byggbart och erbjuder överallt från lätt till full täckning, och det kan också användas som ett mattande pulver för fet hud. Använd vår snabba och bekväma online-grundskärmsökare som finns i ansiktsdelen av baremineraler. Slag på bar hud som en grundare eller släpp över smink hela dagen för att dämpa glänsande områden direkt. Låt oss hjälpa dig att upptäcka fördelarna med olika typer av stiftelser så att du kan hitta din perfekta matchning. Från normal till fet hud, kombination till torr hud, är absolut flytande bx foundation lämplig för alla hudtyper. Detta lätta pressade mineralpulver har en sammetmatt yta och är gjord med ett roskroppskomplex så att din hud förblir fuktig hela dagen.

Denna stiftelse med full täckning är ett måste för de rusade måndagsmorgnarna. Denna veganformel är utmärkt för alla hudtyper och inkluderar även spf 8 för solskydd. Om fundamentet matchar din hud på dessa fläckar, kommer ditt ansikte att matcha din kropp när du bär den. Jag hatar förpackningen så mycket och önskar att det var enklare att lägga produkten i en bättre behållare men jag tog upp den på grund av hur fantastisk denna grund är. Jag använder denna grund på mina nässpor och under mina ögon och applicerar sedan de nakna mineralerna tonade prime time spf 30 över detta. Jag är en canceröverlevande och hormonbehandlingarna gjorde min hud hemsk från hyperpigmentering.