Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Hår, Hårfärg, Hair, Hårbotten, Scalp, Hair Color, Herbatintaska, Herbatint Ash

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 8C, Light Ash Blonde, 4.56 fl oz (135 ml), kr110.00 – Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg, Herbatintaska Sverige

Relaterad produkt:
Beauty Without Cruelty, Eye & Face Makeup Remover, Extra Gentle, 4 fl oz (118 ml)

Permanent Haircolor Gel, 8C, Light Ash Blonde, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint-Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg, Herbatintaska

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 8C, Light Ash Blonde, 4.56 fl oz (135 ml)
Pris: kr110.00 (€11,00)
Produkt Antal: 0.2 kg, 5.6 x 8.6 x 17.3 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg, Herbatintaska, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color, Herbatint Ash

Herbatint, permanent hårfärgad gel, 8c, ljus askblondin, 4. 56 fl oz (135 ml) – sedan 1970. 100% grå lock. Med 8 certifierade växtbaserade extrakt. Upp till 2 applikationer. Naturlig och hälsosam glans vibrant, långvarig färg. Ingen ammoniak – alkohol – parabener. Känslig hud – dermatologiskt testad. Glutenfri. Grymhet fri och vegan.

Detta paket innehåller: 1 flaska herbatint hårfärgad gel 60 ml / 2 fl oz. 1 Flaskutvecklare 60 ml / 2 fl oz. 1 Prov av kunglig grädde 15 ml / 0,5 ml. 1 Bipacksedel innehållande bruksanvisningar och handskar. 40 års expertis tillägnad skönhet och hälsa av färgat hår. Herbatint permanent hårfärgskikt täcker din grå effektivt och tar hand om ditt hår tack vare: en mild och unik formel. En noggrant balanserad formulering, resultatet av noggrann testning, för att möjliggöra för varje nyans det perfekta färgresultatet på det mest skonsamma sättet. Naturliga ingredienser. De 8 organiska örttextrakten, som är speciellt utvalda för att närvara och skydda håret och hårbotten, förbättrar hårets färgintensitet och ger dig ett naturligt och långvarigt resultat. Aloe Vera – skyddar och ger näring av hår under färgning. Limnanthes alba (meadowfoam) – fuktar och lägger glans till håret.

Betula alba (vit björk) – toning och lugnande egenskaper. Cinchona calisaya-stärker och skyddar hårbotten. Hamamelis virginiana (häxhasel) – rik på flavonoider och eteriska oljor, skyddar hårbotten. Echinacea angustifolia-naturligt rengöringsmedel och fuktkräm. Juglans regia (valnöt) – intensifierar färger, rengöringsmedel. Rheum palmatun (rabarber) – färgförstärkare och hudbalsam. Din färg är rik och djup, ditt hår ser vackert och friskt ut. En mild formel för perfekt grå täckning från den första applikationen. Lätt att applicera. Herbatints gelbaserade hårfärg är lättare än någonsin att blanda och applicera. Upp till 2 applikationer. Använd bara mängder färg och utvecklare du behöver! Den obearbetade, oblandade produkten kan lagras för framtida tillämpningar. 40 minuter för ett perfekt resultat.

Relaterad produkt:
Blistex, Medicated Lip Ointment.35 oz (10 g), kr20.00 - Bad, Skönhet, Läppvård, Blistex Medicinerad Sverige

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 8C, Light Ash Blonde, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg, Herbatintaska

Mjuk och luktfri formel ger en trevligare färgupplevelse. Sverige Eftersom det har låg peroxid, försökte jag ljusare färg än min naturliga hårfärg. Det fungerade! Min mörkbruna färg har blivit ljus / ashish / lite rödbrun och jag älskar det! Även om mitt hår inte är så smidigt som det brukade vara efter shampooing, känns det bra efter konditionering. Bra naturligt färgresultat. Enligt de bifogade instruktionerna kombinerade jag en liten mängd av denna färg med 8n, ljus naturlig blond. Det hjälpte verkligen kontrollen för guld eller röda toner. Jag älskar resultaten! Denna produkt är fantastisk. Jag är en professionell frisör som genomgår kemoterapi. Mina läkare rådde mig att köpa bara vegetabiliska färgämnen för min hårfärg. Jag har ca 75% grå.

Det täckte inte bara det men det gör inte hårbotten tätt. Det håller det är färg och det lämnar ditt hår silkeaktigt. Jag insåg inte att jag behövde lägga till en och nyans tillsammans med mitt köp och jag hade ursprungligen beställt från din webbplats. Jag kunde inte komma ihåg hur jag hittade det, så jag gick till en annan sida och det tog för alltid att få färgämne, men det var värt att vänta. Jag skulle & skulle rekommendera den här produkten. Mitt hår är långt och jag brukar blanda en ask med en ljus blond för att se till att jag inte får röda toner i mitt hår. Färgen fungerade bra. Precis nästa gång måste jag få en medellös eller en mörkare vanlig blond att blanda eftersom det hela visade mig för lätt för mig. Visst täckte all grå. Det hade inte så stor lukt som andra hårfärger har. Anvisningarna var enkla att följa. Enligt min åsikt tycker jag att det här är en bra hårfärg. Håret blev mörkare än förväntat, utmärkt produkt, har använt i 20 år. Jag gillar så mycket hårfärg, färg har visat sig märkvärdig. Jag hade fått huvudvärk efter att ha använt några revlon ammoniak typ av hårfärgning – men nu har jag inte haft problem med det!

Bad, Skönhet, Hår, Hårbotten, Hårfärg, Herbatintaska

Relaterad produkt:
E.L.F, Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia, 0.30 oz (8.4 g)

Recension: Permanent Haircolor Gel, 8C, Light Ash Blonde, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint

 Det täcker verkligen mitt gråa hår. Jag använder den på grund av låga skadliga ingredienser, och färgerna är stora. Mitt hår ser glänsande ut, matchar min naturliga färg bättre än vad jag någonsin har försökt, och den kan användas för mer än en färgning, perfekt för mitt korta hår på 72. Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 8C, Light Ash Blonde, 4.56 fl oz (135 ml) Mitt hår är naturligt mörkt blont. Det täckte inte min gråa som den sa det skulle! Jag var tvungen att använda en mörkare färg som jag köpt tidigare för att göra jobbet, utmärkt jag beställer igen, jag är en asiatisk med riktigt mörkt svart hår och jag lämnade denna färgning i 2 timmar och mitt hår var en vacker chokladbrun nyans efter. Mitt hår var det mest silkesmykt, mjukt och smidigt som det någonsin varit så bra! Det här färgen kände inte att det skadade mitt hår alls, det kände sig som om det var närande det. Jag har redan köpt en andra låda och planerar att använda den i framtiden också. Perfekt kall blond aska. Bara färgen jag letade efter på vintern.

Jag har blondt hår och ett tag tillbaka gick jag för en röd färg. Det tvättas mest, men det finns rester av rött i mitt hår. Med hjälp av denna färg hjälpte tonen ner den röda och bringar mig tillbaka till en kallare blondin. Mitt hår kände mig inte grovt eller skadat efter att ha använt det här, så jag är väldigt nöjd med resultaten! Helt fantastisk. Jag kommer inte använda något annat märke någonsin igen. Mjuk på hår, täcker grå 100% och håret ser friskt ut. Dessutom luktar det bra, inte en stark lukt. Nu tycker jag om att färglägga mitt hår istället för att hata det.

Som frisör är jag väldigt imponerad av herbatint. Så naturlig ser du inte skillnaden. Och det är mycket säkrare och friskare för dig. Jag har provat andra produkter men det här är min favorit överlägset. Färgen jag fick var rödbrun på ofärgat brunt hår och aska blont i färgade ändar. Jag hoppades på en kallare ton totalt. Efter en dag bestämde jag mig för att jag inte ville hålla gulrotfärgen och använde 5n för att bli mörkare och täcka föregående resultat. Det finns ingen stark lukt och jag uppskattar de mer naturliga ingredienserna. Jag hoppas fortfarande en dag en helt naturlig produkt kommer att finnas tillgänglig, men det verkar vara det näst bästa. Jag köpte en nyans lättare än vanligt som jag hade läst att produkten ger en något mörkare nyans än andra hårfärger. Herbatint är den finaste, mest naturliga, permanenta hårfärgningsgelen, fri från hårda kemikalier och ammoniak. Om du är redo att göra ett allvarligt engagemang (ett fyra till sex veckors åtagande) för att ha fantastiskt färgglatt hår, så är manisk panik semipermanent färgkräm för dig. Naturliga hälsosamma koncept, llc är ett dotterbolag till therenewco llc. Jag använder inte längre hårfärger, det har varit 2 år.

Jag är glad att säga att herbatint passerade alla testerna. Den innovativa hårmuffen skyddar det obehandlade håret från vilken färglösning som helst. Det är snabbtorkande och perfekt för varje kvinna på farten och stannar tills du shampooar den ut. Min fru slutade med dimmat, guldskadat hår istället, ljust aska som tidigare. Bästsäljande rengörande håroljeshampoo, i en ny storlek, formulerad med känsliga ingredienser som lämnar håret balanserat med bot. Hej alla, jag läste dina kommentarer och befann mig i samma situation, jag planerade att färga mitt hår för att täcka mitt gråa hår och trodde att galisonröd kan vara ett bra alternativ eftersom det inte innehåller de hårda kemikalierna. Min vän d är en mörkhårig skönhet som färgar hennes rav (och nu rätta) lås för att täcka upp det udda gråhåret. Tidsbestämda formuleringar med flytande permanent hårfärg säkerställer konsekventa, förutsägbara resultat. Roux fanci-full sköljning tillfällig hårfärg håller hårfärg ser det bäst mellan färgbehandlingar. Det är frustrerande när du försöker en produkt och känner inte till de fullständiga förgreningarna, eftersom det är uppskattat som naturligt och friskt när det verkligen inte är.

Herbatint vs henna: Henna-baserade färgämnen skapar helt enkelt en fast beläggning runt håraxlarna; medan herbatint faktiskt tränger igenom håret med färg. Kan användas med de flesta kemikalier och eventuella nagellösningsmedel. Det ger kraftfullt luftflöde, viskar tyst och minskar trötthet på grund av den lätta konstruktionen. Dessutom är det mildare under hårfärgsprocessen.