Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Första Hjälpen, Öm Hals, Medicinskåpet, Hösttabletter

Alpinola, Lozenges with Menthol, Essential Oils and Vitamin C, Sugar Free, 17 Lozenges

Alpinola, Lozenges with Menthol, Essential Oils and Vitamin C, Sugar Free, 17 Lozenges Review

kr29.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Alpinola, Lozenges with Menthol, Essential Oils and Vitamin C, Sugar Free, 17 Lozenges
Produkt Antal: 17 Count, 0.07 kg, 17.3 x 14.2 x 2.8 cm
Produktkategori: Hösttabletter, Öm Hals, Första Hjälpen, Medicinskåpet, Sverige

Relaterad produkt:
Wally's Natural, Professional Collection, Paraffin Ear Candles, Unscented, 4 Pack

Eteriska oljor av medicinalväxter och C-vitamin, sockerfri, ringblomma, eukalyptus, salvia, pepparmynta, timjan, björnbär, Linden, anis, tall, primros, kamomill, malva, rödgam, Maor Hakashrut – Kosher Certified, Alpinola Pastiller tillverkas med extrakt av 20 växter, mentol, lugnande tall och vitamin C. De är naturligt effektiva för att lindra halsont och hosta, – Naturliga smaker, – Inga konserveringsmedel, – Inga färgämnen, – Fettfria, – Sockerfria, Vitamin C är ett viktigt inslag i en hälsosam kost och en mycket effektiv antioxidant som hjälper till att minska oxidativ stress.

Hösttabletter, Öm Hals, Första Hjälpen, Medicinskåpet: Alpinola, Lozenges with Menthol, Essential Oils and Vitamin C, Sugar Free, 17 Lozenges

Hushämmare som är populära över disk, inkluderar mucinex max förkylning och delsym. Tagna upprepade gånger bekämpar de hosta, lindrar ont i halsen och hjälper till att öppna näsgångarna. Med en arv på över 140 år är denna hostfall definitivt ett pålitligt namn i hem överallt. Hallar är den största tillverkaren av hostdroppar i världen och deras sockerfria hostdroppar honung citronsmak visar oss vad det är. Te håller dig också hydratiserad, vilket är ytterligare ett viktigt steg för att behandla ont i halsen. Fråga en läkare före användning om du har ihållande eller kronisk hosta som uppstår vid rökning, astma eller emfysem; hosta som uppstår med för mycket slem (slem). Det är en vanlig ingrediens i hosta, det fungerar som en mild narkotisk.

De är perfekta för hosta, förkylning och värk i halsen. Eteriska oljor som innehåller mentol och eukalyptus har använts i århundraden för att behandla hosta och förkylningar. Fortsätt ta djupa andetag i flera minuter och upprepa vid behov för att lindra halsont. De fann att det fungerar som en antiinflammatorisk och det påskyndar utsläpp av slem för att lindra symtomen på hosta och förkylningar. Forskning vid universitetet i beirut visar att oljan minskar hostsymtom mer än en placebo, men skillnaden var inte statistiskt signifikant: sesamolja resulterade inte i märkbar förbättring av hostsymtom. Hals halssprayen är en flytande medicin som sprayas på baksidan av halsen för att ge omedelbar lättnad från halsont. Tabletter), som ofta är läkemedel klassificerade för allmän försäljning; dessa kan vara att föredra av äldre barn och vuxna.

Relaterad produkt:
Garden of Life, Dr. Formulated Enzymes, Organic Digest +, Tropical Fruit Flavor, 90 Chewables

Hösttabletter, Öm Hals, Första Hjälpen, Medicinskåpet: Alpinola, Lozenges with Menthol, Essential Oils and Vitamin C, Sugar Free, 17 Lozenges

Lavendelolja har också massor av andra fördelar, så om du lägger till det i ditt medicinskåp kommer det att fortsätta att tjäna dig även efter att kyl- och influensasäsongen är över. När du verkligen är obekväm, kan en medicin med halsont i halsen ge dig omedelbar lättnad. Mer än att bara vara irriterande kan en torr hosta göra det svårt att få den vila du behöver eller fungera bra hemma och på jobbet. Fråga en läkare före användning om du har: Ihållande eller kronisk hosta som uppstår vid rökning, astma eller emfysem; hosta som åtföljs av överdriven slem (slem). Förkylning, hosta, allergi, bronkodilatator och läkemedel för antastmatiskt läkemedel för livsmedelsbruk; ändring av den slutliga monografin för otc-antitussiva läkemedelsprodukter. Dessa tillstånd är ofta i roten till en ont i halsen. Barn mellan 6 och 12 år: Ta 1 pastill och låt lösas långsamt i munnen; kan upprepas var 4: e timme, för att inte överstiga 6 pastiller på 24 timmar, eller enligt anvisningar av en läkare. Ofta kan kortvarig hosta och svårhet i halsen hanteras framgångsrikt med användning av produkter utan disk. Halsont om halsont är svårt, kvarstår i mer än 2 dagar, åtföljs av eller följs av feber, huvudvärk, utslag, illamående eller kräkningar, kontakta en läkare omgående. Medan de exakta medicinska egenskaperna hos hostdroppar fortfarande diskuteras med stora argument på varje sida, är det allmänt accepterat att de gör ett bra jobb för att lugna obehag som orsakas av ont i halsen.

Paketet innehåller 30 pastiller och kan konsumeras under en period på mer än ett år från tillverkningsdatum, vilket är mer eller mindre vad man kan förvänta sig av kvalitetsfall. Vägbeskrivning: Vuxna och barn 12 år och äldre: Ta två pastiller (en omedelbart efter den andra) och låt varje sugtabell lösa långsamt i munnen; kan upprepas var 4: e timme, för att inte överstiga 12 pastiller under en 24-timmarsperiod, eller enligt instruktion av en läkare. Även om hosta är ett naturligt kroppssvar, kan det, när det är överdrivet, göra dina dagar eländiga och dina nätter ännu värre. Dela på pinterest en hosta som varar längre än 2 veckor kan orsakas av hösnuva. Dessa läkemedel fungerar genom att påverka slemets produktion och rensning och hjälper till att få slem så att hosta blir lättare. Eukalyptusolja används ofta i hostdroppar och salvor. Det finns inget kliniskt evi-encede som utanför bantning hosta expectorants eller suppressants lindrar hosta, säger dr richard irwin från University of Massachusetts Massachusetts School, som ledde teamet som utarbetade riktlinjerna.

Dessa kraftfulla pastiller dämpar inte bara hosta, utan lugnar också ont i halsen och rensar näsgångarna för problemfri andning.Dessa läckra hostdroppar kommer i en 30-räknbar frigörbar påse och tillverkas med de mest naturliga ingredienserna som honung och lakrits. Virus orsakar mest ont i halsen, men ibland kan den skyldige vara bakterier som streptokocker, vilket orsakar strep hals. Höyfeber kan också orsaka kronisk hosta, särskilt hos personer med andningsförhållanden som astma. Vi har ett brett urval av prisvärda hostar och onda halshjälpmedel för att hjälpa dig att lindra dina symtom. Lindrar tillfälligt: ​​ont i halsen, öm mun, mindre irritation i munnen, smärta i samband med cancersår; hosta på grund av mindre svalg och bronkialirritation som kan uppstå vid förkylning. Symtomen inkluderar hög feber, torr hosta, halsont, muskelsmärta och smärta, huvudvärk, trötthet, aptitlöshet, illamående och nästoppning. Att hålla sig hydratiserad är en viktig del av att behandla ont i halsen. Den primära ingrediensen som används är mynta som är ett naturligt lugnande medel för halsar och hosta. Vid en budgetprispunkt får du en flaska tillräckligt stor för att hålla dig igenom din nästa influensa, hosta eller kliande hals. Syften: Oral smärtlindring; hostdämpande.

Relaterad produkt:
Garden of Life, Vitamin Code, Raw D3, 2,000 IU, 60 Vegetarian Capsules

Alpinola Sore Throat Cough Lozenges – Hösttabletter, Öm Hals, Första Hjälpen, Medicinskåpet

Alpinola ont i halsen hosta pastiller: Dessa pastiller har snabbverkande, maximal bedövningsförmåga att lindra ont i halsen. Förkylningstabletter med kall eeze är speciellt formulerade för att ge snabb förkylning av förkylningssymptom och förkorta förkylningens längd. Diffusera i luften eller lägg till den i din favoritbärarolja och gnugga i nacken, axlarna och fötterna, eller lägg några droppar i ett varmt bad för att lugna värkande muskler och lugna bröst- och halssmärta. Akuta hosta varar mindre än tre veckor och står för fler gp-besök än något annat klagomål. När det gäller ont i halsen, rekommenderar farmaceuter ofta att ta pastiller. De är inte avsedda att sväljas eller tuggas; ont i halsont är avsedda att lösa sig på tungan. Cepacol extra styrka ont i halsen och hosta pastiller är orala smärtstillande medel och hostdämpande medel med bensokain och dextrometorfan hbr. Enligt forskning på imperial college är teobromin nästan en tredjedel mer effektivt för att stoppa ihållande hosta jämfört med kodin: Inte bara visade sig theobromin vara mer effektivt än kodin, vid de doser som användes visade det sig ha någon av biverkningarna. Att självbehandla ett tillstånd och undvika eller försena standardvård kan ha allvarliga konsekvenser.

Robitussin är ett av de dyraste alternativen på den här listan, men det är slembekämpande egenskaper som gör det kraftfullare än många av de strängt ont i medicinen som finns tillgängliga. De gör detta med hjälp av menthol-extrakt, som är vanligt i de flesta mediciner som syftar till att hantera ont i halsen och allergier. Menthol extraheras från växter eller syntetiseras och kan hittas i halsstoppar, intranasala inhalatorer, lotioner, smärtkrämer, livsmedel och många andra produkter. Tack vare deras långvariga effekter lugnar de ont i halsen, kämpar hosta och rensar näsgångarna. Vicks vaporub är en salva som gnides på övre bröstet, rygg, hals och fötter för att lindra trängsel och hosta. En torr hosta uppstår när halsen är inflammerad, men ingen slem produceras. Det kan också hjälpa till att diskutera hosta som endast förekommer i specifika inställningar eller årstider. För det mesta kommer någon medicinskt utbildad professionell att säga att du inte ska behandla en hosta såvida det inte håller dig uppe på natten. Till exempel kan en person bara ha hosta när han är nära en väns husdjur. Det är dock bra att behandla en förkylning på egen hand, liksom att använda kombinationsläkemedel hosta.

När slemmet är lättare att hosta upp hamnar personen mindre. I traditionell örtmedicin används ofta eukalyptustete eller olja både internt och externt över bröstet. Hosta och ont i halsen kan vara symtom på många olika medicinska problem och sjukdomar, inklusive förkylningar, säsongsallergier och exponering för irriterande ämnen i miljön. De aktiva ingredienserna är dextrometorfan hbr (En hostdämpande medel) och guaifenesin (En slemlösande medel). I instruktionerna på tcp-flaskan anges att tcp kan användas för ont i halsen, magsår, skär, betar, bitar och stick, kokar, fläckar och finnar. När det har sagt det, kommer det vanligtvis att koka ner till dina komfortnivåer och hur mycket av besväret en ont i halsen orsakar dig. Ge barn en lättnad från symtom inklusive ont i halsen, väsande andning, trängsel och hosta med god smakprov mäktig smälter barn hosta ap. Förutom att lindra bronkialirritation, kommer detta läkemedel att lösgöra bröststoppning så att du kan få en mer produktiv hosta.

Enligt en artikel med titeln, eteriska oljor för hosta, förkylning och överbelastning skriven av jon yaneff, cnp, för läkarhälsa. Tallbros mjuka halsen droppar värde storlek vilda körsbär smaken hosta pastiller är ett bra sätt att bekämpa hosta och få en läcker smak i munnen på samma gång.Alla dessa produkter, bortsett från att ge hosta, är också utmärkta ont i halsen. Du bör veta att hostdroppar fungerar genom att lindra nästan alla hostrelaterade problem genom att lösa upp och lugna irriterad vävnad i halsen. Vuxna och barn 12 år och äldre: Ta två pastiller (en omedelbart efter den andra) och låt varje pastill lösa långsamt i munnen; kan upprepas var 4: e timme, för att inte överstiga 12 pastiller under någon 24-timmarsperiod, eller enligt instruktion av en läkare. Att minimera din hosta kan vara lika enkelt att checka in med din läkare. Andra varningar: Sluta använda och fråga läkare eller tandläkare om ont i munnen inte förbättras på sju dagar; irritation, smärta eller rodnad kvarstår eller förvärras; svullnad utvecklas; hosta varar mer än sju dagar, kommer tillbaka eller uppstår med feber, utslag eller ihållande huvudvärk.

Varning i halsont: Om halsont är svårt, kvarstår i mer än två dagar, åtföljs av eller följs av feber, huvudvärk, utslag, illamående eller kräkningar, kontakta läkare omgående. Detta vaccin ger fortsatt skydd mot kikhoste. Att få någon nödvändig behandling hjälper inte bara till att lindra din hosta, utan också förbättra din allmänna hälsa och välbefinnande i processen. Få snabbt verkande halsont smärtlindring med cepacol blandad bär smaksatt extra kraft ont i halsen och hosta pastiller.