Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Behandlingar, Hydrating, Serums, K-Beauty Behandlings

Benton, Snail Bee High Content Essence, 2.02 fl oz (60 ml)

Benton, Snail Bee High Content Essence, 2.02 fl oz (60 ml) Review

kr140.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Benton, Snail Bee High Content Essence, 2.02 fl oz (60 ml)
Produkt Antal: 2.02 fl oz, 0.07 kg, 11.9 x 4.1 x 3.8 cm
Produktkategori: Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings, Sverige

Relaterad produkt:
Etude House, Soon Jung, 2x Barrier Intensive Cream, 2.02 fl oz (60 ml)

För alla hudtyper testas Snail Bee Essence Essence under dermatologisk kontroll. Snail Secretion Filtrate, Bee Venom, sh-Oligopeptide-1 och olika botaniska extrakt används för att förbättra din hud. Denna essens hjälper dig att hålla din hud hydratiserad och smidig.

Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings: Benton, Snail Bee High Content Essence, 2.02 fl oz (60 ml)

Detta serum från skinmiso har funktioner för att minska produktionen av överskottsolja samtidigt som den ger en intensiv åtdragningseffekt, vilket gör att porerna verkar mindre. Den kraftfulla aminosyran ger hudton och minskar mörka fläckar. Den höga koncentrationen av ginseng inuti tyder på traditionell koreansk medicin och fungerar briljant för att lugna rodnad och puffiness. Cc-krämer är mycket lik bb-krämer som tillsammans med täckning också ger andra hudfördelar och spf. Till och med din telefon ger bevis på att det finns allestädes närhet, där arkmasker, en grund av k-skönhet, är meme’d och fotograferade om och om igen, för alla instagram att se. Men för någon med mörkare hud kan det känna uteslutande. Serum är utformade med en hög koncentration av utmärkta ingredienser för att rikta specifika hudproblem, såsom att minska mörka fläckar och öka plumpningen. Vänligen odla tålamod när du använder serum. Ett bra arsenal av arkmasker gör att du kan anpassa din rutin beroende på hur din hud känner. Letar du efter ett serum som förvandlar din torra hud till en oas av fukt? Papaya är fulladdad med vitamin a, b, c och karotenoider, antioxidanter som hjälper till att bekämpa utseendet på åldrande och hudskador.

Benton K-Beauty Treatments Serums Hydrating - Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings

Denna produkt är lämplig för känslig, fet och kombinerad hud och har tre viktiga ingredienser: Hyaluronsyra, allantoin och häxahasselekstrakt. Egentligen har de samma syfte som är att rikta din hudproblem med koncentrerade aktiva och närande ingredienser. När k-skönhet sköt in i mainstream, är den säkerställda 10-stegs rutin som lämnade människor lika intresserade och besvärade. Koncentrerade formler med en aldrig tidigare skådad mängd aktiva ingredienser, serum riktar sig till specifika hudproblem som rynkor, mörka fläckar och dehydrering. Koreansk skönhets- och livsstilsblogger av sorabelle. Här plockas hjälteingrediensen i den amorepacific vintage-extraktens essensen för hand för att hjälpa till att jämna huden och öka sin glans. Men nu har k-beauty vuxit upp, och en ny skola med sofistikerade varumärken landar på våra stränder från hemmet för skönhetsinnovation. Stjärningrediensen i detta serum är bifida ferment lysat, en jästjäst som minskar åldrande tecken och förbättrar hudens elasticitet och samtidigt skyddar huden. Den skonsamma formeln är lämplig för ett brett spektrum av hudtyper, inklusive känslig, fet och mogen.

Relaterad produkt:
Leaders, Teatree Relaxing Renewal Mask, 1 Mask, 25 ml, kr40.00 - Skönhet, Ansiktsmasker, Arkmaskar Sverige

Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings: Benton, Snail Bee High Content Essence, 2.02 fl oz (60 ml)

K-skönhetsprodukter är också oftare designade för export, som ett resultat av Sydkoreas historia om industrialisering av importersättning. För att använda, massera det helt enkelt på torr hud och tillsätt vatten för att bilda en mjuk skum och skölj sedan. Pojkar är lika investerade i sin hudvårdsrutin (som du kan se av statiken ovan). Detta återspeglar det koreanska skönhetsarvet, som är genomsykt av naturliga ingredienser som överförts från generation till generation. Ge din hud en dos av fuktighet precis där den behövs med dessa Cosrx hydrogel mycket enkla förpackningar, som gör att du kan rikta hydratisering mot dina kinder, pannor och mer. Medan de flesta håller med om att det är en 10-stegsrutin, är sanningen att rutinens mångsidighet möjliggör personalisering, beroende på vad din hud berättar för dig, sa ryan sim, en skönhetsblogger som går av ryanraroar. Hennes inhemska kunskaper om koreansk hudvård innebär att hon trotsar sina 40 år och 4 barn och lyckligtvis har hudsidan delat sina tips med oss. 9 önskar a’pieu aromatica april skin aromatica blithe banila co banila co.

Benton Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings

Packad med närande koreanska örter och honung, det hjälper till att hydrera och prime så att huden bättre kan absorbera andra produkter som du lager på. De naturliga ingredienserna som används för att skapa sin speciella formel för cica-vård har använts i tusentals år för att lugna och lugna till och med den mest oroliga huden. Om din hud längtar efter fukt och uppfriskning ger detta rik fukt samtidigt som det roar. Lotion: Lotioner är en annan fuktbehandling som är något tjockare än en emulsion men inte så tung som en grädde. Du kan också använda serum med exfoliants, särskilt bha och lha. Det låser verkligen hydrering för min hud och jag älskar all vetenskap och forskning som går in på detta. Formulerad med 10 procent alfahydroxisyror, är persikan och liljan super-omstartmask en av de mest kraftfulla och effektiva aha-produkterna från ett koreanskt skönhetsmärke, enligt chow. Den ultimata schweiziska armékniven av hudvårdsprodukter, rengöringsoljor (Aka flytande guld) är alldeles för uppskattade. Några breda kategorier av värdefulla ingredienser att leta efter inkluderar fuktighetsfaktorer, antioxidanter, antiinflammatoriska ingredienser och anti-aging ingredienser, tillägger dr.Formulerad med snigelmucin, som, förutom att den är fuktgivande, också är känd för sin läkande och reparerande förmåga, denna essens är en hjälte när det gäller att bota torra lappar, jämna ut huden och bleka oönskade ärr. Det fungerar bäst när du skakar det för att aktivera oljorna och vattnet och sedan knackar det i huden.

Hydrating, Treatments

Den innehåller en kraftfull antioxidant som kallas egcg som bekämpar DNA-skador från UV-strålar för att förhindra hudcancer. Då är skinfoods äggvita perfekta porrengöringsskum åt dig. Mina akneärr märks mindre och min hudton är jämnare. Deras hudvårdsrutiner riktar sig specifikt till orsaken till sina problem och klipper dem i knoppen. Koreaner använder ofta skumskal som låter död hud helt enkelt rulla av med en blandning av botaniska och fruktekstrakt. Vanligtvis är k-skönhetsbehandlingar mycket resultatfokuserade och håller med att kontrollera ingredienslistan med lätthet. Tvåstjärningredienserna kombineras för att jämna ut hudtonen, återställa hudens elasticitet, minska pigmenteringen och fyllig hud. I k-beauty är termen blekning synonymt med ljusning, inte med att fysiskt förändra hudens färg. Det har en uppfriskande kylningseffekt och det fyller på hudens hydratiseringsnivåer. Med ökningen av k-skönhet fortsatte deras exceptionella serum att dominera skönhets- och dermatologibranschen över hela världen.

Relaterad produkt:
KLAVUU, White Pearlsation, Revitalizing Pearl Treatment Toner, 4.73 fl oz (140 ml)

Benton K-Beauty Treatments Serums Hydrating – Hydrating, Behandlingar, Serums, K-Beauty Behandlings

Benton K-Beauty Treatments Serums Hydrating: Detta gör din hud mjukare och fylls på med fukt. Med nyskapande teknik som utnyttjar antika traditioner – för att inte tala om förväxlande resultat – är det lätt att se varför de konstiga men underbara koreanska hackarna och 10-stegs hudvårdsmetoder är alla rasande. Visat för att hjälpa till att lugna huden och minska pigmenteringen, inklusive akneärr och mörka fläckar, är extrakt av grönt te ett häftklammer i åldrande produkter av goda skäl. Medan tonrarna absorberar överflödigt smuts snabbt och drar upp porerna, innehåller en ansiktsessens höga nivåer av aktiva ingredienser som samtidigt hydratiserar din hud och förbereder den för alla serum eller fuktighetskräm som du vill skumma på. Företag har länge erbjudit ampuller som fokuserar på anti-aging och ofta innehåller syntetiska ingredienser som ceramider och retinol och marknadsförs endast till åldrande hud, säger dr. Jag tror helhjärtat att vi bör närma oss hudvård på det sättet här i u. I grund och botten tror jag koreansk skönhet blev populär på grund av de resultat som folk såg. Så vi skapade denna ordlista för att hjälpa dig att navigera i k-beauty som en proffs.

Benton K-Beauty Treatments Serums Hydrating

Precis som den skyddar snigeln från den skadliga miljön, är mänsklig hud en annan mottagare: Skydd från att skada UV-strålar, jämna ut epidermala veck och stimulera ny celltillväxt för frisk, strålande hud. Traditionellt föredrar koreanska kvinnor glödande glas Hud över grundlager, och en lång rutin som fokuserar på klargörande, toning och hydratiskt lager gör att de kan uppnå optimal ljusstyrka. Välkommen till gjort i korea vecka på strategen. Det här steget skapades i Korea, och många anser att det är centrum för rutinen. Den fuktande, ganska tunna essensen luktar som honung och sjunker långsamt in för att plumpa upp fina linjer, tar hand om torra flingor och ger en glöd. Formulerad med känsliga hudtyper i åtanke, denna antioxidant-rika formel hjälper till att reparera huden och erbjuder skydd mot miljöbelastare. Många k-skönhetsprodukter syftar till att kontrollera överflödigt talg. Essenser lägger generellt till extra hydrering men vissa erbjuder andra hudfördelar som ljusare eller anti-aging. De med känslig hud som fortfarande vill slamna av döda och torra bitar berömmer denna exfolierande mask.

Benton, Snail Bee High Content Essence, 2.02 fl oz (60 ml)

Välj slutligen en fuktighetskräm för natten för att hålla de hudälskande ingredienserna inlåsta, så att du kan vakna till en vackert föryngd hud. Det slogar bort död hud med närande svart sockergranulat, så även om det exfolierar, lämnar det faktiskt huden hydratiserad och mjuk. Detta säkerställer att din hud absorberar fuktighetskransen ordentligt. Du kan se döda hudceller komma ut i små grå bollar. Koreanska skönhetsexperter uppfann kuddapplikatorer för att möjliggöra extremt jämn och naturlig utseende och eftersom kuddfundamenten är mycket vattniga, dehydratiserar inte ansiktet, som traditionella stiftelser kan. De används under en begränsad tid som en booster när din hud dåligt behöver extra hjälp. Den rengör inte bara djupt huden utan lämnar den verkligen tydlig och på något sätt ljusare. Koreansk skönhet är känd för att vara innovativ, och en av våra favoritinnovationer är solmjölk, en lätt syster till solkräm. Hyaluronsyra är ett kraftfullt ämne som hydratiserar och drar fukt i din hud, och det är den viktigaste ingrediensen i detta fantastiska serum från elizavecca. Alla deras produkter hjälper din hud att stråla ut med en frisk glöd och återställa den naturliga skönheten.Det gyllene tonade serumet är också spetsat med ljusare lakritsrot och antioxidantrikt grönt te för att hjälpa till att jämna huden och få den glödande. Vad gör exakt denna komponent för din hud?

Benton, Snail Bee High Content Essence, 2.02 fl oz (60 ml)

Liksom vad som nämnts tidigare har serum mindre molekyler av aktiva ingredienser eftersom de är gjorda för att läka din specifika hudproblem. När det appliceras på huden genom topisk behandling skyddar det katekiner (Aka-antioxidanter) mot inflammation.

Bra. det är bra. Det passar inte min hud. Jag beställer två gånger. Bra! Effekt glädjer sig! Såg ingen förbättring av hudens utseende. Passade inte. Inte dåligt. Inte imponerad. Inte säker

Det fungerar, jag använder omedelbart efter att tonern inte fuktar dåligt, lugnar bra

Inte dåligt – ACU 9509-ingången kan prissättas

porerna är stängda, och varje gång jag tar det kommer det att ge mig kärlek

lätt struktur som gel. absorberas mycket snabbt och lämnar en känsla av fukt och friskhet. använder två gånger om dagen efter tvätt. rekommenderar

Bra grejer! Efter tonern applicerar jag den omedelbart med klapprörelser, efter ett par minuter en gel eller lotion av samma företag. Resultatet märks på en vecka. Huden ser frisk, välvårdad ut, glödande från insidan!

Känns bra och uppfriskande på huden men för mig förbättrade det inte hudens struktur och utseende

Krämen passade inte, kliande ansikte efter applicering, även om strukturen i sig är bra .

Jag använde en flaska och märkte att porerna blev mindre och tycktes vara vita, men jag kände inte fuktgivande.

japp, just det. inte komma igen

Det kan vara en bra produkt, men jag kände inte eller märkte någonting alls efter en månad med ständig användning.

Kan den här produkten användas som fuktighetskräm för fet/kombinerad hud?
Är detta lämpligt för området runt ögonen? Är det till nytta för detta område?
Är den här essensen lämplig för mogen torrare hudtyp? Eftersom det granskas och prisas mestadels av personer med en kombinerad eller akne benägen hud?

Jag är 55 år med fortfarande fet hud. Jag använder det dagligen och det är fantastiskt. Lämnar min hud fräsch med en matt yta. Nej, lägg inte den runt ögonen. Det är inte ögonkräm, det är endast för ansiktsområdet.
Ja, det här är bra för alla hudtyper