Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Body Lotion

Indigo Wild, Zum Body, Shea Butter & Meadowfoam Seed Oil Body Lotion, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml), kr130.00 – Bad, Skönhet, Body Lotion Sverige

Relaterad produkt:
E.L.F, Studio, Powder Brush, 1 Brush

Zum Body, Shea Butter & Meadowfoam Seed Oil Body Lotion, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml) by Indigo Wild-Bad, Skönhet, Body Lotion

kr130.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Indigo Wild, Zum Body, Shea Butter & Meadowfoam Seed Oil Body Lotion, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml)
Pris: kr130.00 (€12,50)
Produkt Antal: 0.27 kg, 5.1 x 5.1 x 17.8 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Body Lotion, Bath, Beauty, Body Lotion

Indigo vild, zumkropp, shea smör och ängsskumfröolja kroppslotion, rökelse och myrra, 8 ml (225 ml) – delkrem, delmjukgörande dryck. Zum kropp är en extremt fuktighetsgivande kombination av rena örter och oljor – saker som sheasmör, ängsfröolja och naturligt lugnande aloe vera, maskros och jojobaolja. Zum kropp är naturligt balanserad för absolut varje kropp. Sverige Jag älskar absolut denna grej! Med super torr och känslig hud har jag gått igenom många lotioner och tvålar. Bara för att börja klåda igen. Ja, min hud är så torr. Och kliande. Jag använder också tvålen och glad att jag lagt en stor order före sommarvärme (ingen frakt). Doften är väldigt könsneutral och appellerar till andra (jag är inte en parfymbärare).

Mitt enda klagomål är att flaskan är smal och lotion så tjock att när den är ungefär 3/4 tom måste jag skära plastflaskan i hälften för att få fingrarna att slutföra flaskan. Så kanske en bredare och kortare flaska skulle fungera? Hur som helst, håller en halv flaska i en lufttät ziplock väska för att oss allt är ett litet pris att betala! Jag kan inte ta bort en stjärna för det. Tack indigo vild, denna kroppslotion luktar gudomlig och det är absolut fuktgivande. Vanligtvis när jag köpte en body lotion, slutade jag aldrig, men den här lilla flaskan gör att jag vill använda den varje gång. Hoppas att de gör en större storlek, en 225 ml flaska varar mig bara en halv månad. Den naturliga doften är ganska stark! Bli van vid det efter att ha använts i 2 månader. Älskar konsistensen, lätt absorberad i huden, men bara en smula för starkt doftande för mig. Trevligt om huden, min favorit kroppslotion efter att ha försökt allt på marknaden under åren. Mjukar huden och mjukt luktar kroppen. Min favorit hela tiden! Jag blandar den med magnesiumolja för att få det att gå längre och då får jag min dos av magnesium dagligen, vacker lukt för att glädja upp sinnena och gnugga på områden i min ansträngda senor / ledband / muskler som tycks ge mig kortvarig lättnad.

Relaterad produkt:
Apex, 7 Day Plus Cutter Detach N' GO Pill Organizer, 1 Organizer

Indigo Wild, Zum Body, Shea Butter & Meadowfoam Seed Oil Body Lotion, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml): Bad, Skönhet, Body Lotion

Pris rimligt också. Denna lotion är underbar. Doften är stark först men slits av. Det är en riktigt trevlig doft för vardagar. Zum har underbara produkter. Jag har nyligen köpt 5 av zum-produkterna och 3 av 5 pressdispenser var brutna och du kan inte använda. Handtvålarna från zum doftar bra och lotionen, det har en mild lukt, lotionkonsistensen är fin. Men jag måste öppna och hälla ut, frustrerande. Vi älskar alla saker zum. Denna lukt är fantastisk, luktar lite annorlunda än f & m tvålen. Denna rika fuktkräm innehåller sheasmör, havskäl och arganolja för att hålla ditt tjocka hår hanterbart. På vintern, när jag känner att jag behöver lite extra kärlek för att bekämpa vinternas torrhet, blandar jag den med vispad kakaosmör eller kokosnötolja för att ge min hud lite extra juice. Om du har känslig hud eller bara inte gillar doftprodukter, välj den olösliga versionen av denna kräm. Com erbjuder hudvårdsprodukter att ge din hud lite kärlek.

Bad, Skönhet, Body Lotion

 Denna retinolfria ögonkräm hjälper till att släta, fasta, lyfta och ljusna området runt ögonen med inget av de tillsatser du behöver undvika under graviditeten. Låt inte akneetiketten på den här produkten lura dig. Du kanske också vill överväga ett schampo utan parabener så att de inte efterliknar östrogen i kroppen. Eye Makeup Remover och vodka slutför kit, hon delade på Instagram. Glykosaminoglykaner hjälper till att lugna inflammation och förbättra porerna. Föryngra med ett lycksaligt bubbelbad med några av våra bästa kroppsvaskar, parfymerade duschgeler och doftande tvål. Aminosyrakomplex, dimetikon, glycerin, natriumpca och natriumhyaluronat ger fuktbindande aktivitet. Dimetikon-, glycerin- och safflorolja skyddar och underhåller din hud mot fuktförlust, medan du försiktigt tar bort smink och föroreningar. Hemma har vi nyligen gjort ändringen till organisk handtvätt, som vi alltid har i bilen för resan tillbaka från skolan och från lekdatum.

Relaterad produkt:
Aya Natural, Skin Reviving Cream, 1.7 fl oz (50 ml)

Recension: Zum Body, Shea Butter & Meadowfoam Seed Oil Body Lotion, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml) by Indigo Wild

Infusion av vitaminerna a, b, c, d3, e, f och h, med superraffinerade oljor och aktiva växtbaserade extrakt bidrar till att fördröja utseendet på expressionslinjer och rynkor. Det är till och med berikat med vitamin e vilket är en utmärkt hud fuktkräm och balsam. Resultatet – den här listan över de 13 bästa kroppslotionerna under $ 10. Indigo Wild, Zum Body, Shea Butter & Meadowfoam Seed Oil Body Lotion, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml) Vi älskar denna solskyddsmedel eftersom den torkar med en mjuk matt finish, så det finns ingen klibbighet eller glans. Som miljontals användare kommer överens, ger kroppen lotion många fördelar för människor som gör tid att använda den regelbundet. Den innehåller inga parabener, konstgjorda färgämnen eller dofter och är gjorda med naturliga och organiska ingredienser så att du mår bra att lägga på huden. Denna mjuka sminkborttagare är utmärkt för att ta bort vattentätt smink utan att lämna en oljig rester bakom. Den främsta orsaken till torrhet i fet hud är överdriven vattenavdunstning från hudytan.

Det bidrar effektivt till att bekämpa bakterier och ökar graden av naturlig död hudsköljning, samtidigt som det bidrar till att främja fuktighet genom förnyelse av naturligt hudkollagen. Det är inte så fuktighetsgivande som gräddeavskiljaren, självklart, men totalt sett tyckte jag verkligen om det. Ginseng extrakt och aloe vera gel ger lugnande, syre och helande egenskaper. Vår florence sapone är en mild, fuktbar bardupp som använder viktiga ingredienser som kukui-mutterolja, blågröntalgenextrakt och vitamin e för att hydrera och reparera huden, vilket gör det mjukt, glödande och delikat doftat av bergamot och gardenia. Denna linje av all naturlig, organisk smink kommer inslagna i ljusa röda lådor, med snygga, påfyllningsbara sminkväskor inuti. Jag gjorde mycket forskning och läsning om hur man bäst satte mig upp för en hälsosam graviditet och en sak som chockade mig var de negativa effekterna av så många ingredienser och kemikalier som finns i hudvårdsprodukter. Men en snabb undersökning av nagellack ingredienser avslöjar några farliga kemikalier som lurar i ditt nagellack. Ginseng extrakt, allantoin och aloe vera gel ger lugnande och helande egenskaper. Om du har att göra med eksem eller psoriasis, finns det till exempel lotioner och oljor som är speciellt utformade för att behandla dessa problem. Även om din hud är i bra form och inte behöver fuktas med lotion, prova en kroppsmassage med doftande lotion på händerna. Coneflower extrakt, ginseng extrakt och humle extrakt ger lugnande och läkning egenskaper.

 Handkroppen kan hållas till hands för både händer och kropp året runt. Många av dessa lotioner är infunderade med botaniska och oljor som hjälper till att rehydrera huden.