Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Tvättmedel, Hem, Barnhälsa, Home, Childrens Health, Laundry Detergent, Baby Laundry Detergent, Barntvättmedel

Indigo Wild, Zum Clean, Aromatherapy Laundry Soap, Frankincense & Myrrh, 32 fl oz (.94 l), kr110.00 – Hem, Tvättmedel, Barnhälsa, Barntvättmedel Sverige

Relaterad produkt:
Sundown Naturals Kids, Kids, Complete Multivitamin Gummies, Disney Star Wars, Mixed Berry, Raspberry & Pineapple, 60 Gummies, kr50.00 - Vitaminer, Multivitaminer, Barns Hälsa Sverige

Zum Clean, Aromatherapy Laundry Soap, Frankincense & Myrrh, 32 fl oz (.94 l) by Indigo Wild-Hem, Tvättmedel, Barnhälsa, Barntvättmedel

kr110.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Indigo Wild, Zum Clean, Aromatherapy Laundry Soap, Frankincense & Myrrh, 32 fl oz (.94 l)
Pris: kr110.00 (€11,00)
Produkt Antal: 1.07 kg, 19.6 x 13.5 x 5.3 cm
Produktkategori: Hem, Tvättmedel, Barnhälsa, Barntvättmedel, Home, Laundry Detergent, Childrens Health, Baby Laundry Detergent

Indigo vild, zum ren, aromaterapi tvätt tvål, rökelse och myrra, 32 fl oz (. 94 l) – rengör 32 laster. Han. Mycket koncentrerad. Städ av naturen. Mycket koncentrerad. Perfekt för högeffektiva maskiner. Handgjorda med eteriska oljor. Fri från sulfater och fosfater. Zum Clean är inte ett tvättmedel. Det är avskräckande – föroreningar, överkonsumtion, biprodukter, irriterande ämnen.

När allt kommer omkring är dina kläder din andra hud. Skulle du helst tvätta din hud med tvättmedel eller tvål? Bra. Eftersom det här inte är ett tvättmedel. Zum clean är tvätt tvål – blandad, hälls och flaskas av glada mänskliga händer. Ja, inga maskiner skadades eller sulfater eller fosfater som användes vid framställning av denna produkt. Och eftersom våra glada händer inte är lika effektiva som maskiner, häller vi liberala massor av rena eteriska oljor för tvättbelastningar som bokstavligen rensar luften medan de städar dina kläder. Men snälla, kalla det inte ett tvättmedel. Utsägbara ingredienser, uttalade effekter. Eteriska oljor naturligt fräscha kläder och aromatherapize ditt hem medan du tvättar. Kokosolja tvål behandlar din andra hud försiktigt och torkar inte ut det. Bakpulver avlägsnar smuts och lukt. Vegetabilisk glycerin klibbar till smuts och fläckar. Sverige Förutom den härliga, nyfunna aromen i badrummet och på balkongen där jag torkar mina kläder, gör denna tvål ett bra jobb. Mina kläder är rena och luktar bra.

Det bästa är att du använder så lite och får fantastiska resultat. Jag använde en halv capful till en medelbelastning. Priset verkar högt men i verkligheten är det billigare för mig eftersom jag inte använder samma som med andra märken för att få samma resultat. Jag kommer definitivt att köpa denna produkt också och kommer rekommendera det till vänner! Jag kan återkomma. Bo i Sverige och med denna goda tvåltvål. Indigo wilds zum ren rökelse och myrra doft är min all-time favorit eterisk olja blandning i alla sina produkter, och denna tvätt tvål är inget undantag. Rik och hållbar doft, även efter torkningscykeln. Kläderna kommer ut rena, doftande och mjuka. Jag är aldrig utan den. Denna tvätttvål har en fin upplyftande doft. Jag gillar hur varumärket använder alla naturliga eteriska oljor och kokosnötolja.

Relaterad produkt:
Full Circle, Neat Nut, Walnut Shell Scour Pads, 3 Pack

Indigo Wild, Zum Clean, Aromatherapy Laundry Soap, Frankincense & Myrrh, 32 fl oz (.94 l): Hem, Tvättmedel, Barnhälsa, Barntvättmedel

 Det städar mina kläder bra och min tvättstuga lukter underbart! Jag har en topplastbricka så jag går igenom mycket mer tvål än det rekommenderade beloppet. Min första gången att prova denna tvätttvål, luktar bra och även anti mygg- och bugbeats! Bara frankincense favorit) och även använda det här för att städa och moppa mitt golv överraskande spindlar gillar inte den här lukten (för att Australien får massor av spindlar överallt!) Även om du inte tvättar, rengör och moppar golvet är mycket bra produkt! Jag älskar absolut den här produkten! Jag var lite tveksam till att köpa denna doft först, men många tycktes älska det, så jag gav det ett skott och jag älskar det! Duften lungar i de nyligen tvättade kläderna ett tag, men det är mycket subtilt. Mina badhanddukar känns lite mjukare också.

Hem, Tvättmedel, Barnhälsa, Barntvättmedel

Jag älskar den här produkten! Det luktar så bra. Jag använder bara 1/8 kopp per last. Det håller min tvättmaskin ren och allt lukter underbart. Kommer att fortsätta att köpa den här produkten, hade använt mrs meyers rena dag och bestämde sig för att ge detta ett försök. Mycket bättre valuta för pengarna, luktar härligt. Luktar underbart, rengör kläderna helt och försiktigt.

Det finns produkter du inte vill vara utan, det här är en sådan produkt, min tvätt luktar underbart liksom tvättmaskinen, ingredienserna är bra för miljön och för din kropp och du behöver inte mycket. Våra kläder är rena (vi är två vuxna med husdjur, kan inte prata om barnen men för oss fungerar det bra! Kommer att beställa om och om igen. Det här är bra, jag har en frontlastare så det kan inte ha en hög sudsning. Och det är perfekt . Lukten är underbar, mycket bra att ha den svaga övre lukten i lakan och handdukar och kläder. Förra veckan jag slutade med schampo så använde en liten del av detta utspädd och det var jättebra! Imo ingredienser är bra för kroppen och bikarben behöver vara svag på håret. Och lukten var älskad av andra. Myrra och frankhet har underbara positiva effekter i terapeutisk aromaterapi. Indigo Wild, Zum Clean, Aromatherapy Laundry Soap, Frankincense & Myrrh, 32 fl oz (.94 l) till exempel cancer. Jag är frestad av eukalyptus tvättvätska eftersom det dödar dammmidd och inaktiverar allergener i dammmitefeces men egentligen vill jag ha det här. Så jag kan spraya utspädd eukalyptus om men använd denna zum för min tvätt. Det kan också göra det eftersom en mängd eteriska oljor gör dongdamm och andra plågor. Jag är väldigt glad att jag gör det här.

Relaterad produkt:
Stasher, Reusable Silicone Food Bag, Snack Size Small, Clear, 9.9 fl oz (293.5 ml)

Recension: Zum Clean, Aromatherapy Laundry Soap, Frankincense & Myrrh, 32 fl oz (.94 l) by Indigo Wild

I den mån det är rengöringsförmåga, verkar det bara bra, men verkligen, om du vill ha dina sängkläder, handdukar eller kläder för att lukta otroligt, det här är dina saker. Jag älskar verkligen det här tvättmedlet. Jag var verkligen förvirrad om hur en liten flaska verkligen skulle kunna få så många laster rena, men som magi gjorde det jobbet och lukten är otroligt rengörande. Jag är kär i denna subtila arom, det är som att min tvätt hade en andlig rengöring. Jag önskar att detta kom i en större flaska! Jag och min fästman älskar absolut denna tvåltvål. Våra kläder och hela huset luktar fräscha och härliga. Högt rekommenderad! Min nya fav kläder rengörare. En sådan härlig doft och ännu bättre ren. Älskar att det inte finns några nasties i den. Önskar att det kom i en större storlek. Denna tvätttvål luktar bra, även om du måste använda lite mer om du har ett gammalt mode, topplastningsbricka som jag. Det var den enda nackdelen, jag gick genom flaskan lite snabbare än jag skulle ha velat. Annars inga klagomål! Lämnar en fin lukt på kläder, ja det är lukt är så stark, min man gillar inte det här, flaskan är mindre än jag trodde det skulle vara. Doften var inte så trevlig som jag trodde att det skulle vara.

Lite överväldigande. Jag kände att detta objekt är lite dyrt. För barnen med ögonskador, medförde två fall barnet att bita ner på bältet, sju fall berodde på att barn klämde bägaren i sina händer och i det sista fallet var orsaken okänd. Borax är en av många natriumboratföreningar. Det är perfekt för mammor som gillar att planera och vara beredda! Om du till exempel lagar olja på dina kläder, ska du tvätta dem mycket noggrant innan du torkar dem, eftersom det kan komma i brand i torken. Varför spelar det ingen roll så mycket, om du tänker på det, butiksvarumärken har ett stort antal kemikalier i dem, kommer du mycket från att säga en halv kopp tvål för hemlagat tvättmedel som gör 45-55 belastningar, det med sköljcykeln på tvättmaskinen och sköljcykeln för ättika avlägsnar tvättmedlet från torkdukarna. Bekvämt – ja, men de leder också till fler problem för barn än deras mindre koncentrerade pulver- och vätskeformer. Jag vet inte varför ewg ger detta tvättmedel en a, men jag är starkt oenig med denna bedömning. Det som jag har sagt i åratal är ett av problemen vi har med att skydda barn är att vår miljö, våra produkter, är utformad av och för bekvämligheten hos vuxna. Vilket är intressant eftersom tvättmedel inte är en av de valfria sakerna du köper för din baby.

Följande 6 fakta om tvättmedel kan hjälpa dig att bli mer medveten om de många farliga ingredienserna i dessa rengöringsmedel. Men många oxidationsmedel är också blekmedel, inklusive icke-klorblekmedel väteperoxid och natriumperkarbonat. (Vätskeformiga rengöringsmedel kan skölja lättare ut än pulvermedel, så det kan vara bättre för känslig hud). Det här ligner mycket på mitt tvättmedelrecept. Som nämnts ovan är noteringen av alla tvättmedelskomponenter valfria. Jag har en ditto att stämma frågan tidigare, folk sätter det i trumman med kläderna eller i diskmaskinen. Jag vet att oxyclean måste du sätta den i trumman innan du lägger på dina kläder så jag ska försöka med den här metoden för nu. Detta är en naturlig tvåltvål snarare än ett tvättmedel, och ett perfekt alternativ till tandi för de som vill ha en vegansk möjlighet till din tvätt.