Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Influensa, Hosta, Förkylning, Vitamin C

Now Foods, C-1000, 100 Veg Capsules

Now Foods, C-1000, 100 Veg Capsules Review

kr50.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Now Foods, C-1000, 100 Veg Capsules
Produkt Antal: 100 Count, 0.18 kg, 6.4 x 6.4 x 11.4 cm
Produktkategori: Influensa, Hosta, Förkylning, Vitamin C, Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, Chewable C-500, Cherry-Berry Flavor, 100 Tablets, 64,90 Kr Sverige

Antioxidant-skydd, med 100 mg bioflavonoider, icke-GMO, ett kosttillskott, vegetarian/vegan, kosher, vitaminer, familjeägt sedan 1968, GMP kvalitetssäkrat, C-vitamin är ett viktigt näringsämne som är välkänt för dess livsviktiga roll i immunsystemet. Det är en mycket effektiv antioxidant som kan skydda kroppens struktur från oxidativ skada som uppstår under normal ämnesomsättning. C-vitamin är också nödvändigt för framställning av kollagen och är därför viktigt för hud-, ben- och ledhälsan. Denna produkt inkluderar Bioflavonoider, som arbetar synergistiskt för att stödja användning av C-vitamin.

Influensa, Hosta, Förkylning, Vitamin C: Now Foods, C-1000, 100 Veg Capsules

Även om det finns anledning att tro att vitamin C-tillskott kan ha liten fördel, behövs mer forskning för att fullt ut bedöma Emergen-c: s potentiella effekter på halsont, trötthet och andra hälsopåståenden. Tabell 3 sammanfattar behandlingar som kan vara effektiva för förkylningsprofylax hos barn. Sammanfattningen är att det att ta ett konstgjordt tillskott av vilket vitamin som helst inte har lika stor nytta som att få vitaminet på egen hand genom kost och näringsmedel. Vissa tidiga experiment har föreslagit att att ta zinkstoppar under de första 24 timmarna efter symtomen börjar minska förkylningens varaktighet. En metaanalys har visat möjlig effektivitet av oral zinktillskott i minst 5 månader för att förhindra förkylning hos barn. 1 Symtom på förkylning inkluderar feber, näsutflöd och trängsel, hosta och ont i halsen. När vi har en förkylning, som orsakas av ett antal olika virus, vet vi att vi bör hålla varma, dricka mycket vätska och vila. 6 Författarna drog slutsatsen att echinacea inte visade någon nytta för behandling av förkylningar, och profylaktisk behandling minskade inte deras förekomst signifikant. Mer forskning behövs dock för att bli helt övertygad och det råder viss osäkerhet om fördelarna uppväger potentiella biverkningar av att ta större doser vitamin C. Traditionella kinesiska läkare rekommenderar vanligtvis att ta astragalus för att förhindra förkylning och för att undvika det om du redan är sjuk. Nyhetssidor kan intressera dig: En överlevnadsguide för våren allergi säsong influensa vs.

Now Foods Vitamin C Formulas Cold Cough Flu - Influensa, Hosta, Förkylning, Vitamin C

Vilket av hundratals virus kan orsaka en vanlig förkylning, men noshörningar är de vanligaste syndarna. 1 Förkylningen är den tredje vanligaste primära diagnosen vid kontorsbesök. 25 Många läkare har rekommenderat ökat vätskeintag och inandning av uppvärmd, fuktad luft till tunna sekret under en förkylning. Att ta en ökad mängd C-vitamin under en kort tid anses i allmänhet vara säker. C-vitamin marknadsförs som tillskottet för att förebygga och behandla förkylningar. Fungerar dessa alternativa behandlingar för att förebygga eller behandla förkylningar? Även om denna studie visade att vitamin C är fördelaktigt fanns det några begränsningar i samband med det. Du kan också överdosera på några av dem och de kan interagera med andra mediciner du tar. Det finns några biverkningar av att ta en högre dos c-vitamin. När det gäller influensa säger det nationella centrumet för kompletterande och integrerande hälsa att det inte finns starka bevis för att någon naturlig produkt kan hjälpa till att behandla eller förebygga sjukdomen. Forskare fann att intravenöst C-vitamin minskade tröttheten inom två timmar efter behandlingen, varvid effekten varade i en dag. På dag fyra kände han sig normal, men vitamin C fortsatte att ges oralt (2 G tid). En enorm mängd djuruppgifter har funnit betydande effekter för vitamin C vid förebyggande och lindring av symtom på infektioner, inklusive förkylning. Citrusfrukter (som apelsiner och grapefrukt) kan vara den mest kända källan till c-vitamin, men du kan också hitta näringsämnet i broccoli, rosenkål, kiwi, jordgubbar, papaya och ananas, säger Sass.

Relaterad produkt:
Cardiovascular Research, Monolaurin, 300 mg, 90 Capsules

Influensa, Hosta, Förkylning, Vitamin C: Now Foods, C-1000, 100 Veg Capsules

Kombinationen av kompletterande och terapeutiska doser av vitamin C kan lindra bröstsmärta, feber och frossa, samt förkorta tiden för inneslutning inomhus och medelvaraktighet. Dussintals djurstudier som använder olika djurarter har funnit att c-vitamin signifikant förebygger och lindrar infektioner orsakade av olika bakterier, virus och protozoer. Uppgifterna visar att c-vitamin endast är marginellt fördelaktigt när det gäller förkylning, säger dr. På grund av dessa effekter anses zinktillskott vara effektiva för att förebygga och behandla förkylning. Hans studie av 199 förkylningspatienter fann att de med förkylning som fick zinkstoppar återhämtade sig tre gånger snabbare. Förkylningar och influensa orsakas av virus som rör sig från person till person. Handhygien minskar spridningen av virus som orsakar förkylningssjukdomar. Till exempel kan både din feberreducerande och flera-symptom kalla produkt innehålla acetaminophen. I vissa fall var uppgifterna inte lämpliga för en metaanalys men var mer lämpade för en beskrivande analys eftersom de 9 studierna som jämförde vitamin C med placebo var relativt tidiga studier.

I en liten studie gavs 146 friska vuxna antingen en placebo eller ett dagligt vitlökstillskott under 12 veckor över vintern. Så, vad är det som är svårt att använda kompletterande läkemedel med förkylning? Sammantaget tror jag inte att vitamin C är något som människor borde hoppa för att ta bortom de vanliga dietrekommendationerna. Det kan bero på att deras C-vitaminbehov kan vara högre. Patientinformation: Se relaterade utdelningar om behandling av förkylning hos vuxna och barn, skriven av författarna till denna artikel. Användning av orala zinkstoppar kan påverka förkylningssymtom och varaktighet, men det finns viktiga varningar förknippade med deras användning. Därefter utsöndras överskottet av vitamin C genom njurarna. Se även zinkstoppar och kalla botemedel. Elderberry (Sambucus nigra) är en ört som har en lång historia av användning som ett folkemedel mot förkylningar, bihåleinfektioner och influensa. Recensioner av forskning har funnit begränsade bevis på att vissa ekinaceapreparat kan vara användbara för att behandla förkylningar hos vuxna, medan andra preparat tycktes inte vara till hjälp.

Den första studien administrerade 3 g/dag vitamin C till två studiegrupper, 6 g/dag till en tredje grupp, och den fjärde gruppen administrerades placebo. Interventionen i kontrollgruppen var en placebo, medan behandlingsgruppen fick c-vitamin, som tillsattes som ett regelbundet tillägg eller administrerades vid behov när förkylningssymtomen utvecklades. Bra exempel på hälsosamma livsmedel som innehåller mycket vitamin C inkluderar apelsiner, grönkål och röd paprika. Regelbundna kompletteringsstudier har visat att vitamin C reducerar förkylningens varaktighet, men detta replikerades inte i de få terapeutiska studier som har genomförts. Ånggummi som applicerats på bröstet och nacken har visat sig förbättra hostavården och sömnkvaliteten för barnet och föräldrarna, men det har en stark lukt som barn kanske inte tål. Varför få en myers cocktail iv för din förkylning eller influensa? Du får förkylning från någon som redan är sjuk.

Relaterad produkt:
Solgar, HY-C, 250 Tablets

Now Foods Vitamin C Formulas Cold Cough Flu – Influensa, Hosta, Förkylning, Vitamin C

Nu Livsmedel C-vitaminformler kallhosteinfluensa: Det är lätt att överdosera genom att ta två läkemedel med samma ingredienser. Endast en studie har testat effekten av vitlök på förkylningen. Näringsinformationen som presenteras här avser bara förkylning. Inga gynnsamma effekter ses när c-vitamintillskott tas efter början av förkylningssymtom. Det finns få upplevelser lika universella som förkylningar. Att äta en kost rik på frukt och grönsaker är det bästa sättet att inte bara få din C-vitamin, utan även de andra numeriska fördelarna som kommer med en balanserad diet också. Forskare bad 146 personer ta vitlökstillskott eller placebo dagligen i 12 veckor. Eftersom virus orsakar de flesta förkylningar är antibiotika ineffektiva. När en förkylning eller influensa har nere dig för räkningen, kan en myers cocktail iv förkorta varaktigheten av din sjukdom. Emergen-c innehåller mycket lägre nivåer av alla andra vitaminer och mineraler på ingredienslistan. Hostsuppressiva medel blockerar eller undertrycker hostreflexen. Förebyggande och behandling av förkylning: Förstå bevisen.

Expectorants arbetar för att lossa trängsel och hjälper varje hosta att effektivare rensa slem och slem från lungorna. Här är en titt på 11 av de mer populära naturläkemedel för förebyggande och behandling av förkylning. Även om det kan vara goda nyheter för maratonlöpare och olympiska skidåkare, fann studien att för de flesta människor c-vitamin inte minskar risken för att bli förkyld. Probiotika finns som kosttillskott och yoghurt, liksom andra produkter som suppositorier och krämer. C-vitamin kan inte förhindra förkylning; men denna studie fann att det kan förkorta varaktigheten och symtomen på denna sjukdom. Tillräckligt med c-vitamin finns ofta i en rik diet med frukt och grönsaker. 19 Studier av terapeutisk användning av zinksulfat visar en trend mot minskad varaktighet av förkylningssymtom när det tas inom de första 24 timmarna från symptomets början. Bland de mest lovande tillskotten är echinacea, fläderbär, pelargonium sidoides och probiotika. Det var signifikant skillnad som visade att zinkstopparna hjälpte till att minska förkylningens varaktighet med cirka 43 procent hos vissa människor. Vitlök: Vi vet inte riktigt om vitlökstillskott hjälper till att förhindra eller behandla förkylning. Hos barn förkortade 1 till 2 g/dag vitamin C förkylningar med 18%.

14 Om det tas dagligen under en period av 3 till 4 månader under influensasäsongen, kan risken för utveckling av förkylning eller influensa minskas; när infektion inträffar, minskas symptomens svårighetsgrad och varaktighet. Som framgår av vår metaanalys som jämför c-vitamin med placebo, fungerar kombinationen av kompletterande och terapeutiska doser av vitamin C på förkylning, medan det inte finns någon statistiskt signifikant skillnad mellan bara terapeutiska doser av vitamin C och placebo. Emellertid halverades risken för att bli förkyld hos personer utsatta för korta perioder av extrem fysisk stress, till exempel maratonlöpare och skidåkare.Ett bättre alternativ är att välja naturliga hälsoprodukter som stimulerar immunsystemet att döda viruset innan fullblåsta symptom utvecklas. Innan du använder någon produkt ska du prata med en vårdgivare. Att studera växtbaserade beredningar är problematiskt eftersom delar av en växt, dess art och metoderna för att erhålla den önskade föreningen alla kan påverka effekten av föreningen.