Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Influensa, Hosta, Kall, Askorbinsyra

California Gold Nutrition, Gold C, Vitamin C, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules

California Gold Nutrition, Gold C, Vitamin C, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules Review

kr29.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: California Gold Nutrition, Gold C, Vitamin C, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules
Produkt Antal: 60 Count, 0.09 kg, 9.9 x 5.3 x 5.3 cm
Produktkategori: Influensa, Hosta, Kall, Askorbinsyra, Sverige

Relaterad produkt:
Herb Pharm, Rhodiola, Alcohol-Free, 4 fl oz (120 ml)

Kalifornien guldnäring guld C, 1000 mg, med USP-vitamin C, lämplig för veganer och vegetarianer, formulerad för att innehålla: Inga gluten, inga GMO, ingen soja, producerad i en tredje part Granskad cGMP-registrerad (certifierad) Anläggning, 100% guldgaranti, Kalifornien Guldnäring Guld C-vitamin C är USP-klass L-askorbinsyra och är trippelkvalitetstestad för att säkerställa att den uppfyller eller överskrider strikta kvalitetsstandarder, iTested, Kvalitet bekräftad: Certificate of Analysis, miranon Blogg: 10 Hälsofördelar med C-vitamin, buffrat kontra obuffrat C-vitamin: Vilka är fördelarna?

Influensa, Hosta, Kall, Askorbinsyra: California Gold Nutrition, Gold C, Vitamin C, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules

Profylaktisk förebyggande av infektion kräver vitamin C-intag i kosten som ger åtminstone tillräckliga, om inte mättande plasmanivåer (I. Fettlösliga former av vitamin C (som askorbylpalmitat) föredras inte eftersom vitamin c är naturligtvis en vattenlöslig förening. Efter identifiering undersökte ett antal studier effekterna av vitamin C på olika infektioner. I allmänhet rekommenderar jag liposomalt vitamin c. Det ökar immunförsvaret, stöder sund hjärnfunktion och kognition, stödjer hjärt-kärl och hjärthälsa, stöder blodcirkulationen, hjälper till att förbättra humöret, innehåller anti-aging-egenskaper såsom minimerar rynkor, stöder bentäthet, hjälper till att minska muskelsår och hjälper till att öka absorptionen av kalcium och järn. Näringsvetenskap studerar förhållandet mellan matintag och hälsa. För det andra tillsattes skillnaden i vitamin C-effekter på de två studiedagarna till den linjära modellen. I vissa fall var data inte lämpliga -analys men var mer lämpade för en beskrivande analys eftersom de 9 studierna som jämförde vitamin C med placebo var relativt tidiga studier. Ett år efter att kompletteringsfasen avslutats skickades ett självadministrerat frågeformulär till deltagarna som frågade om deras historia av sjukdomar, endoskopi och kirurgi, samt avsnitt av förkylning under föregående år.

California Gold Nutrition CGN Ascorbic Acid Cold Cough Flu - Influensa, Hosta, Kall, Askorbinsyra

Uppskattningar av rrs erhölls för förkylning definierad som en, två eller tre eller flera gånger, med justering för potentiella förvirrande faktorer. Varje dos är en uniflu-tablett som ska sväljas hel med vatten och en vitamin C-tablett som ska sväljas hel, sugas eller tuggas. Men forskare noterade att om du tar regelbundet vitamin C-tillskott medan du är frisk, kan det minska svårighetsgraden av dina symtom och hjälpa dig att bli bättre snabbare om du blir sjuk. Det finns vissa begränsade bevis som antyder att vitamin C från naturliga källor (som citrusekstrakt) är mer biotillgängligt än syntetiskt vitamin C. Jag hade spenderat mycket pengar på att köpa ekologiska apelsiner för att göra mina barn färsk apelsinjuice och tänkte att även om det var oerhört svårt på vår budget, fick de detta viktiga vitamin. Proxessionsmodellen för proportionell risk för cox användes för att uppskatta de relativa riskerna (Rrs) för vanlig förkylning som inträffade en, två eller tre eller flera gånger under undersökningsperioden. Dessutom kan höga doser faktiskt försvaga immunsystemet, så du kanske vill hålla sig till dessa sätt att behandla förkylning istället. Detta extrakt verkar också minska antalet förkylningar under en säsong. 5, Användningen av kompletterande och alternativ medicin i USA. Om symtomen kvarstår, tala med din sjukvårdspersonal.

Relaterad produkt:
Nature's Way, Buffered C-500, 250 Capsules

Influensa, Hosta, Kall, Askorbinsyra: California Gold Nutrition, Gold C, Vitamin C, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules

Trevlig smak och jag kan berätta för dig att de senaste 12 åren att jag har använt detta (Och mina döttrar och söner, åh och min fru) får jag kanske en kall säsong som fastnar med mig. Råa och justerade medel för varaktighet (dagar) med vanlig förkylning och specifika symtom för de två grupperna visas i tabell 4, efter att flera faktorer har justerats, varaktigheten hos hosta, rinnande näsa, ont i halsen och total varaktighet var längre i den höga -dosgrupp än i lågdosgruppen, även om skillnaden endast var statistiskt signifikant för rinnande näsa. Att ha kompletterat med 50 mg vitamin B6 per dag eller 500 mcg vitamin b12 varannan dag i minst två veckor har visat sig vända dessa effekter (14, 15, 16). Därför kan publikationsförskjutning inte förklara sambandet mellan pc 20-nivån på den kalla dagen och den justerade vitamin C-effekten (figur 1). Det enda beviset som stöder vitamin C för att förhindra förkylning kommer från studier som tittar på människor som tränar i extrema miljöer, idrottare som skidåkare och maratonlöpare och soldater i Arktis. Utvärdering av echinacea för förebyggande och behandling av förkylning: En metaanalys. Hjälp till att förkorta förkylningen och bli bättre snabbare.

California Gold Nutrition CGN Influensa, Hosta, Kall, Askorbinsyra

Även om resultaten inte skilde sig mellan dem som svarade vid första kontakten eller senare, var provstorleken i vår studie liten som nämnts ovan och förmågan att upptäcka en långvarig effekt av vitamin C-tillskott kan vara begränsad .För att ta reda på om C-vitamin minskar förekomsten, varaktigheten eller svårighetsgraden av förkylningen när den används antingen som ett kontinuerligt regelbundet tillskott varje dag eller som en behandling vid början av förkylningssymtom. Easeacold hosta förkylning och influensa är specifikt formulerad för att förkorta förkylning, för att minska svårighetsgraden av symtom och påverkan av en förkylning på ditt dagliga liv. I denna översyn undersöker vi nyligen genomförda studier om reglering av transportmekanismer för vitamin C, relaterade kliniska konsekvenser och potentiella konsekvenser vid högdos vitamin C-terapi. Deltagarna besökte samhällscentret var tredje månad för att få nya kapslar och checkar av sjuksköterskor från folkhälsan som var blinda för gruppuppdraget; deltagarna frågades också om de hade förkylts sedan dagen för det föregående besöket. Forskarna fann att tillskott av vitamin D kan hjälpa till att förebygga akuta luftvägsinfektioner, såsom lunginflammation och bronkit. Ett av symptomen på b-vitaminbrist är allmän trötthet, och korrigering av bristen är förknippad med förbättrade energinivåer.

Flu, Cough

C-vitamin, även känd som l-askorbinsyra, är ett vitamin som är viktigt för tillväxt och reparation av vävnader i hela kroppen, inklusive tandkött, brosk och hud. Vissa människor tror att du måste ta mycket höga doser C-vitamin för att få någon fördel, men du bör bara ta höga doser C-vitamin under din läkares överinseende. Studiepersonerna var de som definitivt fick diagnosen förkylning baserat på laboratorieundersökning, kliniska tecken eller rapporterade symtom. 15 Patienter bör rådas att dricka ett fullt glas vatten när de tar c-vitamintillskott för att förhindra utvecklingen av njursten. Den profylaktiska effekten från influensavaccin vid vanliga förkylningssjukdomar är dock oupplöst. Dagligt vitamin C-tillskott kan potentiellt vara fördelaktigt för att minska förkylningssymtom. Sammanfattningsvis är placeboeffekten inte en fråga och takyphylaxis förklarar inte den 3,2-faldiga ökningen i histamin pc 20-nivå hos förkylningspatienter som gavs c-vitamin. Hittills finns det inga avgörande vetenskapliga bevis som säger att kamterapier kan förhindra eller avsevärt minska varaktigheten eller svårighetsgraden av förkylningen. Flera studier som undersökte probiotika i kombination med vitaminer och mineraler fann också en minskning av antalet förkylningar som fångats av vuxna, även om det inte är möjligt att säga om vitaminer, mineraler eller probiotika var mest ansvariga för färre förkylningar.

Relaterad produkt:
California Gold Nutrition, LiposomeUP, Liposomal Vitamin C, 1000 mg, 30 Packets, 0.2 oz (5.7 ml) Each

California Gold Nutrition CGN Ascorbic Acid Cold Cough Flu – Influensa, Hosta, Kall, Askorbinsyra

Guldnäring i Kalifornien CGN askorbinsyra kallt hostinfluensa: Emergen-c, som har 1 000 mg vitamin C per portion, ändrade sina rekommenderade portioner för att anpassa sig till medicinskt yttrande. Emellertid halverades risken för att bli förkyld hos personer utsatta för korta perioder av extrem fysisk stress, till exempel maratonlöpare och skidåkare. Förkylningen är orsaken till den stora majoriteten av luftvägsinfektioner. Jag använder denna produkt dagligen under influensasäsong eller när jag känner att en förkylning kommer på. Till exempel, om en innehåller 1 000 mg vitamin C och 3 mg zink, och du tar 1 gram i timmen, kommer du att ta in nära 50 mg under 24 timmar. Goldsmith ga, ogaard at, gowe df: Vitamin c (askorbinsyra) näring vid bronkialastma: En uppskattning av det dagliga behovet av askorbinsyra. Airborne, en brusande tablett som är tänkt att lösas i vatten, har också 1 000 mg vitamin C per portion. Föregående år, eftersom förekomsten av förkylning tenderar att minska med åldern. Administrering av vitamin C i en stor institution och dess effekt på allmän hälsa och resistens mot infektion. Tanken att vitamin C är en immunförstärkare är inte ny, men bevisen bakom påståendet är motstridiga.

California Gold Nutrition CGN Ascorbic Acid Cold Cough Flu

Padayatty sj, sun ay, chen q, espey mg, drisko j, levine m: Vitamin c: Intravenös användning av kompletterande och alternativ medicinska läkare och negativa effekter. Sesso noterade också att det verkligen finns effektiva sätt att undvika sjukdom under den kalla säsongen. Effekten av en flytande beredning av pelargonium vid hantering av förkylningssymtom utvärderades i ett väl utformat försök. Jag har gjort detta i 35 år och kan bara komma ihåg tre anfall med influensa som har varat mer än 48 timmar. Hon tog examen från New York University och avslutade sin kliniska praktik vid universitetet för medicin och tandvård i New Jersey. Det är utöver decennier långa ansträngningar av forskare som försöker avgöra om vitamin C faktiskt kan hjälpa till att förhindra eller minska svårighetsgraden av förkylningen. Att undersöka sambandet mellan förkylning och tillskott av vitamin C.

California Gold Nutrition, Gold C, Vitamin C, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules

Skyddande aktivitet av askorbinsyra vid influensainfektion.Förekomsten (%) Av förkylningen under tillskottet för de som slutförde tillskottet visas i figur 2, under större delen av undersökningsperioden var förekomsten av förkylning högre i lågdosen än i hög- dosgrupp. Försök istället dessa vanliga vanor som förhindrar alzheimers, och följ kardiologer Bästa hjärta-hälsosamma råd. Vår kraftfulla kombination av solrosfosfolipider (byggstenar av cellmembran) och vitamin C skapar de bästa antioxidanttillskotten som neutraliserar skadliga fria radikaler orsakade av stress, föroreningar och toxiner. C-vitamin och vanlig förekomst av förkylning: En översyn av studier med personer med kraftig fysisk stress. Om du gör forskningen kommer du att upptäcka att askorbinsyra är den bästa formen av c. Flera celler i immunsystemet kan verkligen ackumulera vitamin C och behöver vitaminet för att utföra sin uppgift, särskilt fagocyter och t-celler. Prata med din läkare om för- och nackdelar med att använda vitamin C under förkylning och influensasäsong. Har älskat smartare vitaminer nyligen, rekommenderas starkt! Jag känner mig frisk och jag ser frisk ut och jag tillskriver den till min vitamin C-diet och tillskott. Samma granskning fann att en daglig mängd på 2 gram eller mer var överlägsen en daglig mängd på 1 gram vid minskning av förkylningssymtomen. Om symptomen kvarstår, kontakta din läkare.

California Gold Nutrition, Gold C, Vitamin C, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules

När det gäller vanlig förkylning understryker olika studier inklusive metaanalyser att det profylaktiska intaget av vitamin C kan minska sjukdomens varaktighet hos friska personer men inte påverkar dess förekomst och svårighetsgrad. Detta kapitel ger en översikt över litteraturen om immunsynergistiska och antagonistiska aktiviteter för vitamin C. För det andra kunde vi inte rekommendera hur många doser av vitamin C som bör administreras regelbundet och vid början av förkylning eftersom det inte fanns några lämpliga data (En uppenbar heterogenitet i doseringen före sjukdom) för att utforska dos-responsförhållandet. C-vitamin och förkylning: En dubbelblind försök. Behörighet att förskriva ett myndighetsläkemedel beviljas för specifika indikationer och/eller för vissa patientförhållanden. Vissa antibiotika, särskilt de som innehåller tetracyklin (marknadsförs som tylenol) kan minska effekten av vitamin C. Vi bedömde förekomsten av förkylningar under regelbunden komplettering som andelen deltagare som upplevde en eller flera förkylningar under studieperioden. Detta beror på att tiden förstör vitaminet och livsmedel förlorar c när de blir äldre. För vuxna och barn (9-12 år) som behöver lindring av symtom på hosta, förkylning och influensa.

Quali®-C från Europa har försvunnit. Naturligt och syntetiskt vitamin S. Polza och vred. Dozirovki. Har du ändrat råvaran utan ljud rykten? Du kan inte klara dig utan det. Det är inte Quali-C från Skottland längre. Magisk vitamin C. Var uppmärksam på tom mage! en hjälte. Kapseln ändrade färg. HJÄLPFÖRANDE FÖR FÖRSTA TILLFÄLLNINGARNA

Jag köpte den på grund av god kaustisk C-vitamin, och kom tillbaka för att försöka köpa den, men råvaran verkar ha förändrats? Anledningen till att köpa varumärket iHub House är att det är en bra “kvalitet” för priset, men jag tror att det är en fråga om förtroende att byta råvaror som detta. Det andra vegetariska vitamin C, Gold-C, är också en besvikelse över att källan till C-vitamin inte längre är europeisk, Quali®-C. Låt oss inte vara ett barnnav. Är inte kredit hela vägen till konsumenterna? Vi vill ha kvalitativ europeisk kvalitet Quali®-C råmaterial. Det skulle vara bra om mitt sena liv hjälpte till! Tryck på. Jag hoppas att fler kommer att hjälpa dig med ditt köp. Chris från Korea

Med sådan beredning som askorbinsyra eller C-vitamin känner vi till detstva. Ego används för behandling och förebyggande av olika bolezneyer. Naibolee viktig roll askorbinsyra spelar i behandlingen av sjukdomar med kall karaktär och stärker blodkärlsystemet. C-vitamin kan inte förvaras och underhållas i vårt organisation. Poetomu-livet måste ta C-vitamin, helst varje 3-4 chasa. Suschestvuyut vitaminy. Sintetichesky naturligt och syntetiskt C-vitamin är ogiltigt. Molekula naturligt vitamin C består av 8 komponentov. V-laboratorieförhållanden skulle kunna reproducera endast komponenter av 8 1. Därför erbjuder vi på apotek i form av C-vitamin askorbinsyra, som inte är en fullständig vitamin C i naturen, alla vitaminer finns inte i isolering utan tillsammans med de ämnen som är nödvändiga för deras usvoeniya. Tott C-vitamin i växter intill bioflavonoiderna, som säkerställer dess absorption och själva har ett antal användbara svoystv. Sintetichesky vitamin C som är naturligt närvarande i produkten isolerat, utan bioflavonoider och därför inte tillräckligt assimilera mozhet. Imenno på grund av deras underlägsenhet smälts syntetiska vitaminer med i genomsnitt 1-5% ut. Nebolshaya i urinen, och resten av “svansen” deponeras i vår kropp: levern, njurarna, lederna, sosudah.Imenno detta faktum och leder till sjukdomar, som vi inte hade innan antagandet av syntetisk vitaminov. Ester Sea är den bästa formen av vitamin S. Dlya bättre absorption kräver att C-vitamin kombinerades med bioflavonoidami. V-dagig frisk vuxen behöver 75-150 mg vitamin S. Dozu kan ökas (vid sjukdom) och allt kommer att vara bra tills det dagliga intaget av 500 mg vitamin SA om mer börjar då problem. Uzhe med 600 milligram “underbart” vitamin som börjar “arbeta” för nackdel cheloveku. Dess “hjälp” i blodet ökar antalet fria radikaler som förstör DNA i urin som finns i stora mängder oxalatsalter, av vilka de består sten pochkah. Po-it, ta vitamin C, med dess anständiga dos, behöver bara mot bakgrund av olika förkylningar (SARS) i kroppen, och inte mer än några få (3-5) dney. Delera den dagliga dosen C-vitamin i vissa delar. Organizm konsumerade snabbt C-vitamin, så snart hans poluchit. Namnogo användbart för att upprätthålla en konstant hög koncentration av vitamin, vilket lätt uppnås genom att dela upp den totala dagliga dosen i flera mindre doser som administreras genom hela dnya. Jag förblir frisk!

Jag köpte den länge utan tvekan. De flesta som köper åtminstone i Korea brukar bara köpa Qually -C. Om du söker efter Quali-c på iHub nu får du GOLD C-produkt. Är detta en kund? Jag tror att du behöver ett ansvarsfullt svar från iHUB.

Naturligtvis vet de flesta av er fördelarna med vitamin C för att främja immunitet, särskilt när man går in i en ny säsong och sprider virus eller när man reser förutom att öka absorptionen av järn för lidandet från anemi Lägg till att rollen i glasögonen och hudens klarhet. Om utvärderingen är användbar, vänligen klicka på en användbar nedan eller besök min sida för att se produkter och bedömningar.

Jag beställde 60 gram och beställde 240 gram, men förpackningen var annorlunda. Jag saknade också Quali-C.

Jag dricker detta C-vitamin för att inte bli sjuk. Så fort jag känner att halsen börjar skada eller att nässtoppningar uppträder tar jag C-vitamin + fläderbärsirap. Och sjukdomen avtar. om min recension är användbar klickar du på ja

Efter att ha stigit upp, drack jag varmt vatten och tog detta vitamin C. Jag är hungrig. Efter 15 till 30 minuter led jag av magvärk och kall svett så mycket att jag krattade ner med magen. Var magen eller matstrupen grov med syra? Eller har sår och inflammation i magen och grov? Jag kan inte förklara det för jag har inte sett insidan av magen, men jag har buksmärta som inte är halvklotet. Jag rusade sojamjölk eller äter ägg, tog magmedicin eller satte den i köket i munnen. Jag fick ont ​​i magen efter 30 minuter, men det gjorde ont mycket ont. Har jag inte sunt förnuft? Ta det inte på tom mage! Var snäll och ta hand.

Många team med mig i en månad arbetade jag och jag kände mitt ansikte öppet. Jag slog hans stjärna med alla betyg, så vad betalar de?

Först var den vit, men kapseln blev lite gul. Jag tittade på kapseln.

Det faktum att C-vitamin stärker immunsystemet, förmodligen vet alla. Det är också en av de mest effektiva antioxidanter. Skyddar kroppens celler från skadliga effekter av fria radikaler; är en nödvändig komponent för processen med kollagenbiosyntes och de ämnen som är nödvändiga för bildandet av ett komplett ben och bindväv; reglerar blodkoagulation och normaliserar permeabiliteten hos väggarna i små blodkärl; förhindrar utveckling av överkänslighetsreaktioner (allergier) och minskar svårighetsgraden av inflammatoriska processer. Jag köper det här läkemedlet, eftersom det är bekvämt att ta det med mig, hemma föredrar jag natriumkorbat i pulver. Jag och mina släktingar tar C-vitamin från 1000 mg vid det första tecknet på förkylning eller andra infektioner. C-vitaminbrist leder till nedsatt immunitet och ökad mottaglighet för infektioner. Men även om du inte har C-vitaminbrist under normala förhållanden, de speciella infektionsförhållandena, fysisk och psykisk stress, tung fysisk aktivitet, minskar nivån av vitamin C. Infektioner påverkar särskilt C-vitaminnivån på grund av ökad inflammation och metaboliska behov. Studier har visat att med infektioner sjunker C-vitaminnivån i leukocyter avsevärt, och dess stabilisering kräver en dos på 1 gram, och i vissa fall upp till 6 gram dagligen. Således är C-vitamin nödvändigt så att immunsystemet kan stödja ett adekvat svar mot patogener. Därför rekommenderas det att ta 2-4 gram C-vitamin per dag vid det första tecknet på en virusinfektion. Det hjälper till att göra utan sjukdomen. För en känslig mage är det bättre att ta natriumaskorbat eller Ester-C. Hälsa och bra shopping på miranon!

Vad är skillnaden mellan askorbinsyra och natriumaskorbat? Är en mer naturlig? Absorberar din kropp en över det bättre?
Är det fortfarande Quali-C? Den togs bort från etiketten.
Är c-vitaminet tuggbart
Innehåller den här produkten socker?
Någon skillnad mellan Quali-C och L-askorbinsyra? Borde jag vara orolig? eftersom anledningen till att jag köpte det här varumärket beror på Quali-C.
Bör tas med några mineralkällor för att fungera bra?
Hur många piller ska jag ha en dag? Och kan jag äta det med omega-3?
Hur många milligram per kapsel?
miranon: kan vi snälla ha 500 mg-versionen i frakt-sparare alternativet? 1g i taget är för mycket för mig
Vem kan använda den här produkten och för vilket syfte?

Asorbinsyra är syntetisk typ av C-vitamin, så egentligen inte C-vitamin. Madre Labs kundtjänst 2018/06/27: Tidigare lägger vi ofta källinformation för vår C-vitaminprodukter på förpackningen. Men eftersom vi köper så stora mängder och tillverkar flera C-vitaminprodukter sätter vi inte längre Quali-C eller European Sourced på förpackningen, beroende på batch, råvarorna kan komma från hela världen. Du kanske märker att andra företag tar bort European Sourced eller Quali-C av sin etikett av samma anledning. Kom ihåg att oavsett källa testas C-vitaminet som vi använder i flera steg under produktionscykeln för att säkerställa att mikros, tungmetaller, bekämpningsmedel, GMO, allergener etc. uppfyller eller överskrider våra specifikationer. Vi arbetar också med att miranon inkluderar Certificate of Analysinformation för var och en av våra produkter.
Nej. Dessa är inte tuggbara. De finns i kapslar men sväljs lätt.
ingen
Jag vet inte tillräckligt för att ge dig ett definitivt svar, men utifrån vad jag kan säga är det C-vitamin, varför jag köpte det. Från vad jag kan ta reda på på internet verkar det vara ett varumärke för C-vitamin, det är allt. De hävdar att de bara säljer mycket högkvalitativ C. Jag vet inte hur låg kvalitet C skulle vara, så jag är inte så säker på detta. Anledningen till att jag köpte det är att C-vitamin tabletter ofta har fyllmedel som ger biverkningar, oftast diarré. Det här är något jag vill undvika. C-vitaminpulver gör det vanligtvis inte eftersom de vanligtvis inte innehåller fyllmedel. Eftersom det här är gelatinkapslar fyllda med C-vitaminpulver, trodde jag att de antagligen skulle ha färre dåliga effekter än vissa tabletter, och jag har fått dåliga biverkningar från C-tabletter. Detta orsakar inga biverkningar för mig och jag verkar vara allergisk eller reagerar dåligt på nästan allt. Jag tror inte att jag har svarat tillräckligt med din fråga, men jag hoppas att detta hjälper.
Ta det med multivitaminer eller järntillskott – 3 piller per dag – 1000 mg – Hälso-utövare rekommenderar och forskning visar att vi måste ta minst 2 g per dag för att få fördelen med C-vitamin.
Rekommendera till vuxna, arbetande människor. Normalt har jag C-vitamin för att uppdatera min hälsa och förhindra förkylning. När jag fick C-vitamin känner jag mig starkare som att kunna göra någonting på en gång, stod också upp tidigt – inte trött.