Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Influensa, Hosta, Förkylning, Zink

Source Naturals, OptiZinc, 240 Tablets

Source Naturals, OptiZinc, 240 Tablets Review

kr105.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Source Naturals, OptiZinc, 240 Tablets
Produkt Antal: 240 Count, 0.11 kg, 8.9 x 5.1 x 5.1 cm
Produktkategori: Influensa, Hosta, Förkylning, Zink, Sverige

Relaterad produkt:
Now Foods, CoQ10, 60 mg, 180 Veg Capsules

Zinkmonometioninkomplex, kosttillskott, zink är ett spårelement som är viktigt för normal tillväxt, utveckling av reproduktionsorganen, normal funktion av prostatakörteln, läkning av sår och tillverkning av proteiner och nukleinsyror ( byggstenarna för RNA och DNA). Det är också nödvändigt för över 100 olika enzymsystem i kroppen.

Och att förhindra överföring kommer att vara särskilt viktigt i höst med den oförutsägbara naturen av h1n1 influensavirus. Var noga med att nämna alla läkemedel och tillskott till din vårdgivare. Det första fallet av influensarelaterad barndöd hos ovaccinerat barn kommer eftersom cdc rapporterar den totala vaccinatäckningen för annan infektionssjukdom. Om du tycker att det är svårt att få massor av frukt och grönsaker är det dock ett alternativt sätt att ta näringstillskottet i din regim att ta vitamintillskott. Men eftersom immunförsvaret bara försämras hos annars friska människor när vi har en vitamin- eller mineralbrist, kommer att komplettera våra dieter med så kallade kallbustande livsmedel göra liten skillnad om vi redan har en relativt bra diet, säger charles bangham, chef av uppdelningen av infektionssjukdomar vid imperial college london. Samtidig administration av zinktillskott med vissa läkemedel som tetracyklin och kinolonantibiotika kan minska absorptionen av både zink och läkemedlen, vilket kan minska läkemedlets effektivitet. Att få för mycket zink kan faktiskt minska din immunitet. Även om i den allmänna befolkningen c-vitamin inte har någon inverkan på antalet förkylningar som människor får, finns det ett undantag. Två oberoende författare granskade vardera samma sju kontrollerade studier som tittade på oscillococcinum för förebyggande och behandling av influensa. Om du tror att du kan ha en medicinsk nödsituation, ring din vårdgivare eller 911 omedelbart.

Även om det inte är känt att zinkkravet är högre för äldre vuxna, har många otillräckliga zinkintag i kosten (180, 181). Torra hosta kan å andra sidan behandlas med hostdämpande medel. Åtminstone två studier tyder på att att ta amerikansk ginseng kan hjälpa till att förhindra förkylning, samt minska antalet förkylningar och svårighetsgraden av symtom. Att upprätthålla adekvat vätskeintag är också viktigt om du får huvudvärk vid förkylning och influensainfektion. G, magnesium, vissa aminosyror, citronsyra) som antingen avbryter fördelen med zink eller förvärrar förkylningssymtomen. Zink-pastiller rekommenderas inte för att förhindra förkylning eller för långvarig användning, eftersom zinktillskott som överstiger 15 mg per dag kan påverka absorptionen av mineral koppar och resultera i en kopparbrist. En annan motsatt mekanism består i berusande intracellulära mikrober inom makrofager med överskott av zink. Enligt rekommendationer från läkemedelsinstitutet behöver de flesta vuxna ungefär 600 iu (internationella enheter) vitamin D per dag.

Relaterad produkt:
Ener-C, Vitamin C, Effervescent Powdered Drink Mix, Pineapple Coconut, 30 Packets, 9.7 oz (274.8 g)

Influensa, Hosta, Förkylning, Zink: Source Naturals, OptiZinc, 240 Tablets

Att dricka minst åtta 250 ml glas dagligen har samma fördel som att använda slemhinnemedicin (en som lossar slem i halsen). Kvinnor som är gravida eller ammar bör prata med sin läkare innan de tar vitlökstillskott. Personer som tar mediciner som påverkar zinkabsorption eller orsakar ökade zinkförluster kan också drabbas av något minskade zinknivåer. I båda fallen måste du ta rätt tillägg, vid rätt tidpunkt och på rätt sätt för att få bästa chans att lyckas. De flesta symtom varar bara en vecka, men hosta kan dröja i flera dagar. Den sammanslagna analysen av fem studier hittade inga bevis för en effekt av oral zink på svårighetsgraden av förkylningssymtom. Pauling föreslog att 1 000 mg vitamin C dagligen skulle kunna minska förekomsten av förkylning för de flesta. Effekten av en flytande beredning av pelargonium vid hantering av förkylningssymtom utvärderades i ett väl utformat försök. 3, Överväg zinkpolstringstudier tyder på att mineralzink, när det tas som en pastill, kan minska varaktigheten och svårighetsgraden hos vanliga förkylningssymtom. Se även zinkstoppar och kalla botemedel.

Det rekommenderade kostbidraget (Rda) för vuxna män och kvinnor är 11 mg/dag respektive 8 mg/dag zink. Använd kall-eeze (zinkglukonatstoppar) enligt din läkares beställning. Sedan dess har vitamin C blivit ett populärt förkylningsmedel. Även om bevis för huruvida echinacea fungerar för att förhindra eller behandla förkylningar har gått fram och tillbaka, är nyligen uppmuntrande uppmuntrande. Säkerhet för zinkglukonatglycin (Cold-eeze) i en geriatrisk population: En randomiserad, placebokontrollerad, dubbelblind studie. Norman edelman, medicinsk chef vid den amerikanska lungföreningen, säger att en effektiv förkylnings- och influensaförebyggande strategi borde också omfatta en hälsosam kost, träning och mycket sömn. Dessa örter och kosttillskott är kraftfulla läkare för alla typer av kroniska sjukdomar och symtom också, inte bara för förkylningar och flus.

Dessutom minskades antalet malariaepisoder åtföljda av höga cirkulerande parasitkoncentrationer med 68%, vilket tyder på att zinktillskott kan vara till nytta för att förhindra mer allvarliga malariaepisoder. För de icke-troende av zink, lycka till dig. Men svängningen är bara effektiv om den tas i det första ögonblicket när du tror att du kanske blir förkylt. Uppskattningar baserade på nationell livsmedelsförsörjning tyder på att zinkintaget i kosten är troligt otillräckligt i de flesta låg- och medelinkomstländer, särskilt de i södra Afrika och Sydasien. Fortfarande är många livsmedel som innehåller antioxidanter hälsosamma för din diet eftersom de är rika på andra vitaminer. Den kallkämpande föreningen i vitlök tros vara allicin, som har visat antibakteriella och svampdödande egenskaper. Din kropp behöver zink för att immunsystemet ska fungera ordentligt, så det har länge varit trott att zink kan hjälpa till att skydda mot förkylning.

Relaterad produkt:
Natural Factors, Patented Echinamide, 60 Softgels

Source Naturals Zinc Cold Cough Flu – Influensa, Hosta, Förkylning, Zink

Källa Naturals Zink kallhosteinfluensa: G, pastiller, tabletter, sirap) och intranasal zink (E. Liksom eukalyptus används pepparmynta mycket för att behandla förkylningssymtom. Tillräckligt zinkintag är viktigt för att upprätthålla integriteten hos immunsystemet, Speciellt för normal utveckling och funktion av celler som medierar både medfödda (neutrofiler, makrofager och naturliga mördande celler) och adaptiva (B-lymfocyter och t-lymfocyter) immunrespons. undvika vanlig förkylning kan minska risken för förkylning, men bevisen är ganska grumlig. Studien drog slutsatsen att om 80 mg dagliga zinkacetatstoppar startas inom 24 timmar efter de första symtomen kan hjälpa till att behandla förkylningen. antocyaniner, föreningar som finns naturligt i fläderbär, kanske den aktiva komponenten som stärker immunsystemet och hindrar influensavirus från att hålla sig till våra celler. Även om tidigare studier visade att echinacea var ineffektivt fokuserade denna översyn på fler variabler, såsom effekten av echinacea ensam eller med andra kosttillskott. Kolla in host-, förkylnings- och influensaprodukter på dagen.

12 Det är viktigt att notera att zink kan störa absorptionen av vissa farmakologiska medel såsom warfarin, doxycyklin och minocyklin. Deltagare som tog en vitlökskapsel (med en standardiserad dos av allicinpulver) dagligen under tre månader rapporterade färre dagars sjukdom från förkylningar än de som tog placebo. Studier som undersöker effekterna av zinktillskott på immunfunktionen hos medelålders och äldre vuxna har gett blandade resultat (granskat 86). Ta det i tre veckor och sluta sedan i en vecka; upprepa cykeln under kyl- och influensasäsongen, rekommenderar hon. Prata med din läkare om för- och nackdelar med att använda vitamin C under förkylning och influensasäsong. Mer forskning är berättigat innan zinktillskott kan rekommenderas till äldre vuxna, särskilt de som inte har några symtom på minskande immunitet. 21 Zink har också visat sig hämma replikation av förkylningsviruset. Men dessa former av zink smakar otäckt så smakämnen har lagts till. Om du har förkylning eller influensa kanske du inte vill äta mycket, men din kropp använder mer energi för att bekämpa infektionen. Skaldjur, nötkött och annat rött kött är rika källor till zink; nötter och baljväxter är relativt bra växtkällor för zink. Dataanalysen visade en 8% lägre risk för typ 2-diabetes med det högsta kontra lägsta intaget av dietzink (medianvärden, 11,8 mg/dag mot 4,9 mg/dag). Förebyggande och behandling av förkylning: Förstå bevisen.

Antioxidantenzymet, koppar-zink-superoxiddismutas 1 (Sod 1), är tillverkat av två identiska dimerer, var och en inkluderande ett aktivt ställe med en katalytisk kopparjon och en strukturell zinkjon. Kalcium i kombination med fytat kan påverka zinkabsorption, vilket skulle vara särskilt relevant för individer som mycket ofta konsumerar tortillor tillverkade med kalk (I. Om du upplever diarré vid förkylning och influensainfektion, ät när du känner att du kan. Katona gav en frank yttrande, att kalla disk-tillägget för ett slöseri med pengar.En cochrane-granskning identifierade bara ett försök som tyder på att den dagliga profylaktiska användningen av vitlök kan minska förekomsten av förkylning. När det gäller förkylning (kallas även övre luftvägar infektioner i tarmkanalen) det finns ingen magisk botemedel (jag önskar) men vissa tillskott kan ge mycket små förbättringar.I den standardstatistiska analysen av kontinuerliga utfall såsom vanlig förkylningstid används två vågar för att mäta behandlingseffekten. När näsan producerar mer slem som det gör när du har förkylning eller influensa, det ökar vattenförlusten.

Även om målet med studien inte var att uppskatta den totala effekten av zink pastiller vid vanlig kallvaraktighet, resultaten av de två analyserade försöken överensstämmer med de procentuella effekterna av zinkstoppar som observerats i fyra andra försök på zinkstoppar.Inandning av ånga kan också hjälpa till att lindra trängsel och hosta. Det antyder att zink kan bidra till att förkorta förkylningen. När det gäller att slåss mot den kalla buggen kan zink vara lovande men mer forskning behövs innan en allmän rekommendation görs. Även om zinktillskott under graviditet och spädbarn rekommenderas i befolkningar som sannolikt är zinkbristiga (43, 71, 75), är användningen av hiv-infektionshantering en ytterligare undersökning. De flesta återhämtar sig från influensa på under en vecka, men för vissa kommer det att döda och i år börjar det bli dåligt. Att ta vitamin e-tillskott i kombination med ett högt intag av vitamin C från mat ökade emellertid risken för lunginflammation.

En studie fann att barn i daghem som drack mjölk berikad med laktobacillus hade färre och mindre svåra förkylningar. De upptäckte också att det att ta zink gjorde förkylningar lite mindre allvarliga. Brist på b12 är en mycket verklig brist med mycket verkliga hälsokonsekvenser.