Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Influensa, Hosta, C-Vitamin, Förkylning

NutriBiotic, Immunity, Lemon Electro-C Powder, 16 oz (454 g)

NutriBiotic, Immunity, Lemon Electro-C Powder, 16 oz (454 g) Review

kr130.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: NutriBiotic, Immunity, Lemon Electro-C Powder, 16 oz (454 g)
Produkt Antal: 16 oz, 0.52 kg, 8.1 x 8.1 x 15.7 cm
Produktkategori: Influensa, Hosta, Förkylning, C-Vitamin, Sverige

Relaterad produkt:
Wileys Finest, Wild Alaskan Fish Oil, Prenatal DHA, 600 mg, 60 Fish Softgels, kr180.00 - Kosttillskott, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Dha, Epa, Fiskolja Sverige

Effektiv elektrolytladdning, buffrad, mycket löslig, kosttillskott, vegan, glutenfri, tillverkad med icke-GMO-ingredienser, inte testad på djur, naturligt färsk nitroPak – bakteriefri miljö, pH 6. 0, mycket lösligt, NutriBiotic Lemon Electro-C är ett brusande, C-vitamin och elektrolytpulver som levererar 100% C-vitamin (L-askorbinsyra) och mycket biotillgängliga elektrolyter (kalcium, magnesium, klorid, kalium, natrium och zink) i en lättlöslig form , C-vitamin och elektrolyter är viktiga näringsämnen för kroppens hälsa. C-vitamin ger antioxidantskydd mot immunsystemet samt upprätthåller hälsan hos blodkärl, vävnad, brosk, ben, ögon och andra organsystem. C-vitamin krävs också för biosyntes av kollagen, L-karnitin och neurotransmittorer. Elektrolyter hjälper till att återhydrera kroppen genom att fylla på förlorade (genom svettning) och använda (genom användning) elektrolyter när de tas efter fysiska aktiviteter. Electro-C är ett färskt och syrlig, mousserande, icke-kalori, C-vitamin och elektrolytpulver som ger 850 mg vitamin C per portion samt en mängd elektrolyter. Lemon Electro-C har en härlig, naturlig citronsmak, * Mätning av surhet/alkalitet (neutralt pH är 7. 0).

Influensa, Hosta, Förkylning, C-Vitamin: NutriBiotic, Immunity, Lemon Electro-C Powder, 16 oz (454 g)

Från apelsinjuice till zinkstoppar, kycklingsoppa till vitlökskapslar, det finns gott om hemläkemedel för förkylning. Biverkningar från hosta och förkylningsmedicin efter ett marknadsstopp av produkter märkta för spädbarn. I studier där människor tog vitamin C först efter att de hade blivit förkylda förbättrade vitamin C inte sina symtom. Det finns emellertid inga bevis för att vitamin C-tillskott kan hjälpa till att behandla halsontstillstånd som strep hals, tonsillit, faryngit och laryngit. Intressant nog har c-vitamin ofta påstås vara en effektiv behandling. Hur minskar vitamin C svårighetsgraden av förkylningar? Intraveneous vitamin C och chikungunya-feber med hög dos: En fallrapport. Effektiviteten hos ett örtpreparat som innehåller echinacea, propolis och c-vitamin för att förhindra luftvägsinfektioner hos barn: En randomiserad, dubbelblind, placebokontrollerad multicenterstudie. Var noga med att stoppa zinktillskott så snart din förkylning har löst eftersom att för mycket zink kan utlösa en kopparbrist som leder till anemi, lågt antal vita blodkroppar och minnesproblem. På dag fyra kände han sig normal, men vitamin C fortsatte att ges oralt (2 G tid). Översynen konstaterade också att även om vissa studier har visat en koppling mellan c-vitamin och kortare kallt varaktighet, har andra inte visat någon nytta. Lehvoss näring erbjuder en mängd naturliga, organiska certifierade, veganska och aktiva vitaminer och mineraler.

1 Symtom på förkylning inkluderar feber, näsutflöd och trängsel, hosta och ont i halsen. De testade hur rinnande deltagare näsor var efter att ha smuttit antingen varmt vatten, varm kycklingsoppa eller kallt vatten eller sugat dem genom ett sugrör. Bedömning: En bra källa till näringsämnen men inte bevisad för förhindrande av förkylning. C-vitamin är ett vanligt tillskott som tros hjälpa till att behandla eller förhindra förkylning. Om du tar för mycket tran dagligen kan du bli mer sårbar för senare benfrakturer på grund av överskott av vitamin a. Fem av dessa försök gav deltagarna ett dagligt sugtabell som hade mellan 80 och 92 milligram i det, vilket förkortade förkylningen med 33 procent. Men det har inte gjorts några väl utformade försök för att bedöma effektiviteten hos dessa tillskott. Forskarna analyserade resultaten från de två studierna tillsammans och först då visade resultaten att kallt fx minskade förekomsten av influensa.

Relaterad produkt:
Michael's Naturopathic, Ultimate Detox & Cleanse, 42 Packets

Influensa, Hosta, Förkylning, C-Vitamin: NutriBiotic, Immunity, Lemon Electro-C Powder, 16 oz (454 g)

Förkylningen är en akut, självbegränsande virusinfektion i övre luftvägarna; även om mer än 200 virus har varit inblandade, orsakar noshörningar de flesta fall. Till exempel har andelen människor i en stad med en viss sjukdom, eller som röker, ett botemedel mot förkylning förhindrat medicinsk vetenskap och behandling något som görs i syfte att förbättra hälsan eller lindra lidande. Sesso noterade också att det verkligen finns effektiva sätt att undvika sjukdom under den kalla säsongen. De jämförde den kollektiva varaktigheten för förkylningar för alla studie deltagare snarare än den genomsnittliga längden på en förkylning. Istället rekommenderar de det årliga influensavaccinet som det bästa sättet att förebygga. Så kan du förkorta en förkylning? En översyn av studier som testade zinktillskott hos friska vuxna fann att dagliga kosttillskott på minst 75 milligram började inom 24 timmar efter början av förkylning förkortade varaktigheten med upp till två dagar eller med cirka en tredjedel. Två studier testade cold-fx hos 198 vårdhem invånare, som fick antingen cold-fx eller placebo. Studien fann också att vitlök minskade återhämtningstiden hos personer som fick förkylning. Det kan vara viktigt för vissa människor, eftersom förkylningen orsakar 23 miljoner förlorade arbetsdagar varje år, säger dr. Vissa potentiella fördelar med vitamin C är fortfarande oklara.Men vad (om något) fungerar faktiskt för att förhindra förkylning? Det undersöks som en möjlig örtbehandling för människor med hälsotillstånd som försvagar deras immunsystem.

Även om denna studie visade att vitamin C är fördelaktigt fanns det några begränsningar förknippade med det. Sammanfattning även om vitamin C-tillskott inte har någon effekt på risken för att bli förkyld, verkar de minska dess svårighetsgrad och varaktighet. Kan du påskynda din återhämtning från förkylning? Immunceller genererar reaktiva syrearter för att döda invaderande organismer; C-vitamin skyddar immunceller och närliggande celler från skador av dessa ämnen. Det finns inget botemedel mot förkylning, men det finns mediciner som kan hjälpa till att lindra vissa av symtomen. 2 Förekomsten av förkylning minskar med ökande ålder; barn har vanligtvis sex till åtta förkylningar per år, vuxna yngre än 60 år har vanligtvis två till fyra förkylningar per år, medan vuxna äldre än 60 år vanligtvis har en förkylning per år. Förkylningens svårighetsgrad minskades också genom regelbunden administration av vitamin C.

Traditionella läkemedel som echinacea, ginseng, ånggummi och hostmedicin befanns inte ha några tydliga fördelar medan antibiotika sannolikt skulle orsaka mer skada än nytta, konstaterade forskarna. I fem försök med 598 deltagare utsatta för korta perioder med extrem fysisk stress (inklusive maratonlöpare och skidåkare) halverade vitamin C den vanliga förkylningsrisken. De noterade att detta kan bero på högdostillskottets antihistamineffekt. Liksom vitamin C, konsumerar för mycket zink en avgift på hälsan; vissa nasella geler och sprayer som innehöll zink i orsakade anosmia (oförmågan att lukta dofter), och människor som använde för mycket proteskräm som innehöll zink upplevde kopparbrist och neurologisk sjukdom, konstaterar de nationella institutna för hälsa. Tyvärr, även om du följer dessa bästa praxis, kan du fortfarande bli otur och bli förkyld eller få influensa. 18 Bovetehonung är överlägsen placebo för att minska frekvensen hos hosta, minska störande hosta och förbättra sömnkvaliteten för barnet. Ånggnugga, petrolatum och ingen behandling för barn med nattlig hosta och förkylningssymtom. Elderberry (Sambucus nigra) är en ört som har en lång historia av användning som ett folkemedel mot förkylningar, bihåleinfektioner och influensa. C-vitamin prövas ofta som ett naturligt förkylningsmedel. Det har funnits inkonsekventa bevis när det gäller effektiviteten hos zink för att minska varaktigheten och svårighetsgraden av förkylningen.

Relaterad produkt:
California Gold Nutrition, Gold C, Vitamin C, 1,000 mg, 60 Veggie Capsules

NutriBiotic Vitamin C Formulas Cold Cough Flu – Influensa, Hosta, Förkylning, C-Vitamin

NutriBiotic C-vitaminformler Kallhosteinfluensa: Det erbjuder även tuggvaror och gummivaror, samt ytterligare produkter som syftar till hydrering, bättre sömn, elektrolytpåfyllning och tarmhälsa. Citrusfrukter (som apelsiner och grapefrukt) kan vara den mest kända källan till c-vitamin, men du kan också hitta näringsämnet i broccoli, rosenkål, kiwi, jordgubbar, papaya och ananas, säger Sass. Symtom som ont i halsen, täppt eller rinnande näsa, hosta och malaise är vanligtvis värre på dagarna 1-3 och kan vara 7-10 dagar, ibland så länge som 3 veckor. Produkter med paracetamol och fenylefrin har mer bevis på att de ger symptomlindring än örttillskott. Dekongestantia, antihistamin/dekongestantkombinationer och intranasal ipratropium (Atrovent) kan förbättra förkylningssymtomen hos vuxna. Du kan också överdosera på några av dem och de kan interagera med andra mediciner du tar. Aktivering av autoimmunitet efter användning av immunstimulerande örttillskott. I likhet med C-vitamin finns det en liten mängd bevis som tyder på att zink skulle kunna minska dina förkylningssymtom med ungefär en dag om du tar så snart du börjar känna symtom. Vetenskap eller ormolja: Kommer pepparrot och vitlök verkligen att underlätta förkylningen? Har du risk för vitamin D-brist? Svart höstbärssaft kan hämma tillväxten av influensavirus och förkorta symptomens varaktighet, samtidigt som antikroppsnivåerna mot viruset förbättras. Allvarlig sjukdom och komplikationer kan utvecklas från influensa, såsom lunginflammation, bronkit, bihålor och öroninfektioner och till och med dödsfall.

Hos barn förkortade 1 till 2 g/dag vitamin C förkylningar med 18%. Emellertid halverades risken för att bli förkyld hos personer utsatta för korta perioder av extrem fysisk stress, till exempel maratonlöpare och skidåkare. Det finns vissa bevis som tyder på att personer med högre nivåer av vitamin D kan ha en minskad risk att bli förkylt. En av de mer populära ginsengprodukterna är cold-fx. De kan öka risken för njursten hos män och bör inte tas av personer med järnlagringssjukdomen hemokromatos, eftersom vitamin C ökar järnabsorptionen. När det gäller influensa säger det nationella centrumet för kompletterande och integrerande hälsa att det inte finns starka bevis för att någon naturlig produkt kan hjälpa till att behandla eller förebygga sjukdomen.Det har rapporterats om komplikationer och biverkningar från höga doser av tillskott, och studier har aldrig visat att super-farmakologiska doser är till hjälp för någon sjukdom. Studieförfattaren harri hemilia, från universitetet i Helsingfors, drog slutsatsen att människor med förkylning kunde försöka zinkstoppar för att behandla dem, men sade att mer forskning behövde göras för att ta reda på den bästa typen av suget, liksom dosen.

De flesta tillskott var mjölkbaserade produkter som yoghurt. Så se till att du dricker mycket vatten om du tar c-vitamin. Trots det har studier som undersökt botemedel mot förkylningen funnit att de kan göra en skillnad. Forskning om vitamin C-tillskott och relaterad viktminskning har gett inkonsekventa resultat. Recensioner av forskning har funnit begränsade bevis på att vissa ekinaceapreparat kan vara användbara för att behandla förkylningar hos vuxna, medan andra preparat tycktes inte vara till hjälp. Forskare fann att intravenöst C-vitamin minskade tröttheten inom två timmar efter behandlingen, varvid effekten varade i en dag. En översikt fann en studie där vitlök minskade chansen att bli förkylt. Astragalusrot har länge använts i traditionell kinesisk medicin för att stärka immuniteten och förhindra förkylning och influensa. Förkylningen drabbar vuxna ungefär 2-3 gånger per år och barn under 2 år ungefär 6 gånger per år.

Beredningar från en viss art (Echinacea purpurea) kan dock minska varaktigheten och svårighetsgraden hos förkylningar hos vuxna.