Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Influensa, Hosta, C-Vitamin, Förkylning

NutriBiotic, Immunity, Meta-C, 1,000 mg, 250 Vegan Tablets

NutriBiotic, Immunity, Meta-C, 1,000 mg, 250 Vegan Tablets Review

kr249.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: NutriBiotic, Immunity, Meta-C, 1,000 mg, 250 Vegan Tablets
Produkt Antal: 250 Count, 0.5 kg, 8.1 x 8.1 x 15.7 cm
Produktkategori: Influensa, Hosta, Förkylning, C-Vitamin, Sverige

Relaterad produkt:
Life Extension, Sea-Iodine, 1,000 mcg, 60 Vegetarian Capsules

buffrad vitamin C med biologiskt aktiva metaboliter, kosttillskott, gjord med icke-GMO-ingredienser, glutenfri, vegan, inte testad på djur, naturligt färska nitroPak-bakterier gratis miljö, PH 7.2, snabb upplösning, NutriBiotic Meta-C är en unik, buffrad vitamin C med biologiskt aktiva metaboliter från spirulina, en cellcellad, blågrönalger rik på näringsämnen. Meta-C-tabletter upplöses snabbt och absorberas snabbt och effektivt. Meta-C produceras genom vattenbehandling av vitamin C och kalcium med en mängd biologiskt aktiva metaboliter vid låga temperaturer. Detta skapade ett fullständigt reagerat kalciumaskorbat, som sedan kombineras med spirulina för att bilda ett avancerat livsmedelsbundet näringssystem som ger alla egenskaper som finns i koncentrerade hela livsmedel såsom protein, lipider, glykoproteiner, lipoproteiner, nukleoproteiner (RNA/DNA), komplex kolhydrater, fytopigment, flavonoider, fettsyror, enzymer, samenzymer, spårämnen och fiber, C-vitamin och kalcium är viktiga näringsämnen som ger antioxidantskydd mot immunsystemet samt upprätthåller hälsan hos blodkärl, vävnad, brosk, ben, ögon och andra organsystem. C-vitamin krävs också för biosyntes av kollagen, L-karnitin och neurotransmittorer. De kombinerade positiva effekterna av C-vitamin, kalcium och spirulina gör Meta-C-tabletter till ett utmärkt val för att stödja kroppens allmänna hälsa.

Influensa, Hosta, Förkylning, C-Vitamin: NutriBiotic, Immunity, Meta-C, 1,000 mg, 250 Vegan Tablets

Om den genomsnittliga förkylningen varar 8 till 10 dagar kommer du att känna att din förkylning har slutat ungefär en dag förr när du tar vitamin C regelbundet och dina symtom kanske inte är lika svåra. Många människor söker efter en väg ut ur deras elände och vänder sig till vitaminer och kosttillskott i hopp om att må bättre. Linus pauling hävdade känt att att ta stora doser C-vitamin hjälper till att förhindra förkylning. De flesta förkylningar håller inte längre än 10 dagar. Vegetariska kapslar som innehåller hela ört, certifierad organisk echinacea, zink och c-vitamin är utformade för att vara säkra och väl tolererade. Misslyckandet med vitamin C-tillskott för att minska förekomsten av förkylningar i den allmänna befolkningen indikerar att rutinmässigt vitamin C-tillskott inte är motiverat, men vitamin C kan dock vara användbart för personer som utsätts för korta perioder med svår fysisk träning. Vissa studier tyder på att mycket höga doser (flera gram) kan minska förkylningens varaktighet, men fler studier behövs för bekräftelse. Översynen konstaterade också att även om vissa studier har visat en koppling mellan c-vitamin och kortare kallt varaktighet, har andra inte visat någon nytta. Hosta kan emellertid pågå i mer än två veckor. Förhindra förkylning med ett vitlökstillskott: En dubbelblind, placebokontrollerad undersökning.

På dag fyra kände han sig normal, men vitamin C fortsatte att ges oralt (2 G tid). Ånggnugga, petrolatum och ingen behandling för barn med nattlig hosta och förkylningssymtom. Vi kan också inkludera antiinflammatoriska eller illamående mediciner för snabb lindring av dina förkylningar eller influensasymtom. Vissa förkylningar kan välja att behandla symtom med zinkprodukter. Förkylningar och influensa orsakas av virus som rör sig från person till person. När en förkylning eller influensa har nere dig för räkningen, kan en myers cocktail iv förkorta varaktigheten av din sjukdom. Emellertid fanns det bara tre studier kliniska studier är forskningsstudier som involverar personer som använder hälsovårdstjänster.

Relaterad produkt:
Zenwise Health, Liposomal Vitamin C with Quali-C, 180 Vegetarian Capsules

Influensa, Hosta, Förkylning, C-Vitamin: NutriBiotic, Immunity, Meta-C, 1,000 mg, 250 Vegan Tablets

Att äta en kost rik på frukt och grönsaker är det bästa sättet att inte bara få din C-vitamin, utan även de andra numeriska fördelarna som kommer med en balanserad diet också. Förkylningen är den vanligaste infektionssjukdomen hos människor, och den genomsnittliga personen får en flera gånger per år. Regelbundna kompletteringsstudier fann att 0,2 g/dag eller mer minskade förkylningstiden med blygsamma med 8% hos vuxna och med 14% hos barn och 1 till 2 g/d vitamin C hos barn minskade förkylningstiden med 18%. Zink är ett viktigt mineral som kan öka immunsystemet och kan förkorta varaktigheten av en förkylning, enligt vissa studier. Det tappas under infektioner, så en vitamin C-brist kan öka deras risk. I en studie med 146 personer fick deltagarna antingen ett vitlökstillskott eller placebo under 12 veckor mellan november och februari. Nasal bevattning med saltlösning som ett förebyggande åtgärder hos barn är bättre än standardbehandling för flera förkylningssymtom. Så, vad är det som är svårt att använda kompletterande läkemedel med förkylning? För närvarande är den säkraste kursen att prata med din läkare innan du överväger användning av zink för att förhindra eller minska förkylningens längd. För referenser och mer information, se avsnitt om förkylning i zinkartikeln.

Förkylningsmedicin ger viss symptomlindring men det finns inget botemedel mot förkylning. Fläderbär (frukt av fläderbärbusken) är kända för sina antioxidantegenskaper, och i ett slumpmässigt kontrollerat försök reducerade ett fläderbärsextrakt längden och svårighetsgraden hos förkylningar mer än placebo.Hos vuxna minskades förkylningens varaktighet med 8% (3% till 12%) och hos barn med 14% (7% till 21%). För referenser och mer information, se avsnitt om förkylning i c-vitaminartikeln. Ezc pak är ett immunförstärkare som kompletteras i ett praktiskt fem-dagars avsmalnande doseringspaket. Patienter söker vård av förkylningssymtom under alla årstider, med hosta är det tredje vanligaste och nästäppa det 15: e vanligaste symtomen bland alla kontorsbesök. 7 Sederande och icke-sederande antihistaminer är ineffektiva för hosta och andra förkylningssymtom. Beviset på fördelarna med vitamin C, vitamin och zink är ofta blandade, men det antyder en positiv effekt.

Betydelsen av bevisen om askorbinsyra och förkylning. Den bästa lösningen för förkylning är förebyggande. Våra kroppar tillverkar inte vitamin C, men vi behöver det för immunfunktion, benstruktur, järnabsorption och frisk hud. Echinacea är förmodligen det vanligaste örttillskottet i samband med förebyggande och behandling av förkylningar. Kort sagt, bevisen är smal för effektiviteten av vitlökstillskott, men de flesta tolererade dem utan problem. Linus pauling institutets mikronäringsämne informationscenter tillhandahåller vetenskaplig information om hälsoaspekterna av kostfaktorer och kosttillskott, mat och drycker för allmänheten. Studien fann också att vitlök minskade återhämtningstiden hos personer som fick förkylning.

Relaterad produkt:
Nu U Nutrition, Vitamin C, 1,000 mg, 180 Vegan Tablets

NutriBiotic Vitamin C Formulas Cold Cough Flu – Influensa, Hosta, Förkylning, C-Vitamin

NutriBiotic C-vitaminformler Kallhosteinfluensa: Kolla också in kalla läkemedel och antiinflammatoriska produkter. Oavsett om det gäller vitamin C eller kycklingsoppa kan placeboeffekten enbart hjälpa oss att bli överkylda. Faktum är att vitamin C-brist väsentligt försvagar immunsystemet och ökar risken för infektioner. Som sådan tror de att det finns begränsade bevis för att fullständigt visa effektiviteten hos denna växtbaserade behandling av förkylningen eller andra vanliga luftvägssjukdomar. Slumpmässig studie av effekten och säkerheten hos oralt fläderbärsextrakt vid behandling av influensa a- och b-virusinfektioner. Människor använder vitamin C som ett immuntillskott. När det gäller förkylningen specifikt finns det bevis på att rutinmässigt tillskott med vitamin C kan minska förekomsten och varaktigheten av förkylningen hos vissa individer. Sammantaget tror jag inte att vitamin C är något som människor borde hoppa för att ta bortom de vanliga dietrekommendationerna. Varför få en myers cocktail iv för din förkylning eller influensa? Kompletterande och alternativ medicinprodukter. Effektiviteten hos ett örtpreparat som innehåller echinacea, propolis och c-vitamin för att förhindra luftvägsinfektioner hos barn: En randomiserad, dubbelblind, placebokontrollerad multicenterstudie. Om du tar vitamin C medan du är förkyld kan det förhindra komplikationer som lunginflammation genom att öka ditt immunsystem. Traditionella botemedel som echinacea, ginseng, ånggnuggar och hostmedicin befanns inte ha några tydliga fördelar medan antibiotika sannolikt skulle orsaka mer skada än nytta, konstaterade forskarna.

Den mest giltiga undersökningen av dosrespons ligger därför inom en enda försök som har slumpmässigt utvalda försöksgrupper med olika vitamin C-doser, så att exponering för virus är lika och resultatdefinitionen är identisk i studiegrupperna . 11,12 I en studie användes fläderbärsextrakt dagligen i 3 dagar och övervakades sedan under 6 dagar hos patienter som rapporterade influensasymtom under ett influensautbrott. Få de senaste nyheterna om hälsa och välbefinnande som levereras till din inkorg! De publicerade studierna har inte rapporterat negativa effekter av vitamin C. Förkylningen är en viktig orsak till besök hos en läkare i höginkomstländer och frånvaro från arbete och skola. Det är ett bekvämt och lätt att ta vitamin- och mineraltillfört örttillskott, det är en läkare som är formulerad 5-dagars avsmalnande immunstödspaket. Vanliga förkylningar orsakas av virus som inte påverkas av antibiotika. Sammanfattning: Ät massor av vitamin C-rika livsmedel dagligen plus överväga att ta 200 – 500 mg per dag i kompletteringsform under kall säsong. Studiepersonerna var de som definitivt fick diagnosen förkylning baserat på laboratorieundersökning, kliniska tecken eller rapporterade symtom.

När det gäller influensa säger det nationella centrumet för kompletterande och integrerande hälsa att det inte finns starka bevis för att någon naturlig produkt kan hjälpa till att behandla eller förebygga sjukdomen. (Som jämförelse innehåller många andra vitamin C-vitamintillskott endast 500 mg per dos, medan multivitaminer endast kan innehålla cirka 60). Symtomen uppträder vanligtvis en till tre dagar efter exponering för ett förkylnings-virus och varar sedan 7 till 10 dagar. Förkylningen drabbar vuxna ungefär 2-3 gånger per år och barn under 2 år ungefär 6 gånger per år.Studier visar att tillräcklig zinkonsumtion eller komplettering inte bara förhindrar uppkomsten av förkylning och influensa, utan också minskar varaktigheten av dem med en dag eller mer, om de tas vid symtomen. Emellertid kan symptomens varaktighet och svårighetsgrad inte minska så mycket, och tillskottets effektivitet kan variera från individ till individ. Var noga med att stoppa zinktillskott så snart din förkylning har löst eftersom att för mycket zink kan utlösa en kopparbrist som leder till anemi, lågt antal vita blodkroppar och minnesproblem. När kycklingnudelsoppan inte skär den, kan produkterna nedan hjälpa till att förkorta din förkylning i kombination med mycket vatten och vila. Forskare fann också att regelbundet att ta vitamin C-tillskott något minskade varaktigheten av förkylningssymtom i den vanliga befolkningen. Dessa risker är större för vissa människor, till exempel de med befintliga hälsotillstånd eller gravida eller ammande kvinnor.

Så se till att du dricker mycket vatten om du tar c-vitamin. I fem försök med 598 deltagare utsatta för korta perioder med extrem fysisk stress (inklusive maratonlöpare och skidåkare) halverade vitamin C den vanliga förkylningsrisken. Vetenskapen visar att regelbundet intag av vitamin C inte hade någon effekt på förkylningen, så långt som i förekomsten (Eller hur vanliga förkylningar är). Näringsinformationen som presenteras här avser bara förkylning. Varje medlem av vårt forskargrupp måste inte ha några intressekonflikter, inklusive med tillverkare av tillskott, livsmedelsföretag och industrifinansierare. Aktivering av autoimmunitet efter användning av immunstimulerande örttillskott.