Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Bad, Bath, Skönhet, Beauty, Body Lotion, Kroppsvård, Body Care

Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml), kr70.00 – Bad, Skönhet, Body Lotion, Kroppsvård Sverige

Relaterad produkt:
Cailyn, BB Fluid Touch Compact, Foundation + Corrector + Brightener + Moisturizer, 02 Sandstone, .53 oz (15 g)

Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml) by Kiss My Face-Bad, Skönhet, Body Lotion, Kroppsvård

kr70.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml)
Pris: kr70.00 (€6,50)
Produkt Antal: 0.52 kg, 4.8 x 9.4 x 19.8 cm
Produktkategori: Bad, Skönhet, Body Lotion, Kroppsvård, Bath, Beauty, Body Lotion, Body Care

Kyss mitt ansikte, rik kyss, 2 i 1 djup fuktgivande lotion, vitamin a & e, 16 fl oz (473 ml) – naturligt närande antioxidanter. 2 I 1 återfuktas och återställs. Inga parabenerftalater. Naturligtvis effektiv. Plågeri-fri. Vår återställande formel har naturligt närande antioxidanter som druvfröolja och vitaminer a & e. En kyss är allt som krävs för att ge din hud en boost. Vi kysser med syfte! I över 30 år har vi varit obsessivt passionerade för att ge dig naturligt effektiva produkter med en hälsosam respekt för vår bräckliga planet. Bob & Steve. Founders & Chief kissers. Sverige Älska denna fuktkräm är bra! Ljus doft inte fet och det är glutenfritt! Lätt, vackert, uppfriskande, jag har alltid älskat kyss mitt ansikte. Denna lotion har en slät konsistens och fortsätter ganska tjock, så den är perfekt för direkt ut ur duschen när din hud fortfarande är fuktig. Obs: det innehåller doft, men det är väldigt lätt.

Jag är extremt känslig för doft och brukar inte använda någon alls, men det är faktiskt tillräckligt mildt för mig. Det är inte en söt doft, exakt, och absolut inte parfym. Om du vill ha doftfri, prova obsessivt naturlig lotion genom att kyssa mitt ansikte. Jag gillar det! Prova det för första gången och vi gillar det verkligen. Det varar en stund. Doften kunde ha varit lite bättre. Ljus doft, absorberar lätt, älskar det, bra allround lotion för extremiteter och fötter och händer. Tjock, men gnider lätt in. Detta är en underbar, rik hand / kropps-lotion – med en behaglig lätt doft och ingen fet känsla! Soaks i snabb och verkligen berikar huden. Håller hela dagen! Jag är på min 4: e eller 5: e flaska och planerar att använda den i många år framöver!

Relaterad produkt:
Indigo Wild, Assorted Holiday Mini 3 Bar Box, 3 Piece Kit, kr80.00 - Bad, Skönhet, Tvål Sverige

Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml): Bad, Skönhet, Body Lotion, Kroppsvård

Ej fet, försvinner i huden, superfuktande utan illaluktande extremt flickaktigt. Denna lotion är lite klibbig känsla först men jag använder den på mitt ansikte och kropp. Och kan känna att det är effekter på ett icke fet sätt hela dagen. Jag beställer det igen! Detta är den bästa lotion jag någonsin har använt. Det luktar bra och fuktar hela dagen. Massor av ekologiska ingredienser, doftfri, jag gillar verkligen denna fuktkräm. Men för vinterhud tror jag att jag behöver något tyngre. Rekommenderas ändå! Bra fuktkräm, fin och tjock som är bra på min supera torra hud. Håller mina ben fuktiga hela dagen vilket är bra. Bara inte så angelägen om lukten av det men jag har blivit van vid det nu. Detta creme tingles, förmodligen på grund av vitamin a i den. För torr vinterhud är denna creme utmärkt. Använd det på natten om det blir ansiktet rött.

Det är ett gott tecken på förbättrad cirkulation. Utmärkt för händer. Soaks rätt in. Mycket bra lotion, fin doft, men bara lite tjock. Den är så rik och gör huden mjuk. Jag älskar att kyssa mitt ansikte och denna lotion gör ingen besvikelse. Lätt vikt, lätt lukt som inte är för överväldigande och sänker sig snabbt. Jag använder det varje dag och använder det också på mina barn. Vår familj är ett fan!

Bad, Skönhet, Body Lotion, Kroppsvård

 Verkligen hjälpt mig med min torra hud, jag använder den strax efter duschen innan jag går och lägger mig till mjuk hud, snabbt absorberar. Liksom lukten är det väldigt mildt, påminner mig om liljblomma. Som skrivet i titeln – det här är okej. Det känns lite klibbigare än honungskalendula versionen från kyss mitt ansikte och jag föredrar honungskalendeln luktar mer (den här har bara en vanlig creme lukt ?. De delikata dofterna i våra bad- och kroppsprodukter gör att du känner dig uppdaterad. Vi uppmuntrar dig att prova olika produkter, och alltid gärna fråga vår vänliga personal för rekommendationer. Detta pålitliga varumärkes duschskum är lätt och ger oss känslan av att skryta rena. Om inte, då kommer jag sluta köpa denna produkt helt och återvända till Vicky hemlighet där de inte skimp på doften i sina produkter. Detta är en metod som starkt stöds av den härliga charlotte cho.

Relaterad produkt:
Savannah Bee Company Inc, Facial Mask Infuser, White Hibiscus & Royal Jelly, 1 Resusable Mask, kr260.00 - Skönhet, Ansiktsmasker, Arkmaskar Sverige

Recension: Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml) by Kiss My Face

 Det datum då denna policy senast reviderades identifieras högst upp på sidan och villkoren i denna policy är effektiva från och med det datumet. Lägg i dina favorit dofter och det är en match gjord i himlen. Saks femte avenyn utanför 5th butiker, saksoff5th. Är de strålande, mjuka och friska ute – våra händer jobbar hårt. Med lacura kakao smör lotion, det fuktar för att hjälpa till att läka torr hud för att avslöja det är naturlig glöd. Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml) Sova hygien – är det även riktigt – ja det är en riktig sak! Oavsett vilken typ av klimat de bor i, kan deras hud bli torr och irriterad lätt, ibland även från inomhusvärme. Många av dessa lotioner är infunderade med botaniska och oljor som hjälper till att rehydrera huden. Certifierad organisk kamille, echinacea och grönt teextrakt lugna och skydda, medan jojoba, sesam och avokado oljor ger omedelbar hydratisering, vilket gör att huden känns silkeslen och mjuk. Om du hoppar på att fuktar huden, saknas du så mycket! Du kanske vill behålla en flaska kroppslotion i köket efter händerna efter disk eller i badrummet efter en snabb spolning. Du kan få den vanliga typen, eller leta efter intensivvårdspotion om du utvecklar extra torra händer eller hudområden som inte svarar på den vanliga kroppsvätskan. Det tog mig ett tag att vänja mig, men nu känner jag mig skit när jag inte dricker tillräckligt med vatten. Denna policy gäller information som vi kan samla via webbplatsen och via e-post, text eller andra elektroniska meddelanden mellan dig och oss.

Om du är under 13 år borde du inte göra ett köp, registrera eller skicka personliga uppgifter till oss. Exfoliering är oerhört viktigt, jag rekommenderar att du börjar med en exfolieringbehandling en gång i veckan gradvis bygga upp till 2-3 gånger. Den andra typen av exfoliering jag försökte var manuell exfoliering med en koreansk italien tvättduk. För att navigera ut ur denna karusell, använd din rubrik genvägsknapp för att navigera till nästa eller föregående rubrik. På flaskan sa det att det skulle ta lite tid att se färg, och jag såg en solbränna börjar dyka upp runt dag två. Kopari kokosnötkrossskruv suspenderad i en kudde av bivax och kokosnötolja som sticker runt och håller huden smidig och pliant hela dagen. Du vet hur de flesta exfoliatorer och poler slutar spridas över badkaret under applicering, vilket gör att det är halt och typ av farligt – med den här produkten, inte en droppe slår badkaret.

Icke-medlemmar får rabatt på vanligt pris. När det gäller strävan efter felfri hud, vänder vi oss ofta till Sydkorea för det senaste inom skönhetsnyheter och hudvårdsp inspiration. Under inga omständigheter ska det samlade ansvaret för paula val, oavsett om det gäller kontrakt, garanti, skadeståndsansvar (Inklusive försumlighet, oavsett om den är aktiv, passiv eller omräknad), produktansvar, strikt ansvar eller annan teori som uppstår på grund av eller i samband med användningen av webbplatsen eller innehållet som ligger därpå överstiger hundra dollar ($ 100. 5 stjärnor betyg beror på det faktum att flaskan inte var passande att ge som gåva och därför var slöseri med pengar. Så det var inte ett bra köp enligt min åsikt. Infusionerad med sheasmör och vårt exklusiva dagliga fuktkomplex innehåller vår förstärkta lotion mer av vad huden älskar, vilket gör att den känns otroligt mjuk, mjuk och näringlig. Våra naturliga kroppsvårdsprodukter tillverkas uteslutande med de renaste ingredienserna runt, vilket hjälper dig att se ut och må bättre på bästa möjliga sätt. Effervescent kub kallt och sinusbad $ 10. Övertyga mig om att du har ett frö där, och jag är beredd att förvänta mig underverk. Till exempel kan en webbserverlogg registrera sökordet du använde som riktade dig till vår webbplats.

 Vi samlar inte medvetet personuppgifter från barn under 13 år.