Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Sportnäring, Återhämtning Efter Träning, Kolhydratpulver

EFX Sports, Karbolyn Fuel, Cherry Limeade, 4.3 lb (1950 g)

EFX Sports, Karbolyn Fuel, Cherry Limeade, 4.3 lb (1950 g) Review

kr350.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: EFX Sports, Karbolyn Fuel, Cherry Limeade, 4.3 lb (1950 g)
Produkt Antal: 4.3 lb, 2.2 kg, 25.4 x 15.2 x 15.2 cm
Produktkategori: Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring, Sverige

Relaterad produkt:
Sports Research, Vitamin D3 with Coconut Oil, 125 mcg (5000 IU), 30 Softgels

Formulerad för att vinna! Performance Carb, kosttillskott, energi, uthållighet, återhämtning, glutenfri, informerad-sport som är betrodd av sport, vad är detta “Performance Carbohydrate” Karbolyn? Karbolyn representerar gryningen för en ny era av kolhydrater tillskott. Den härrörande från potatis, ris och majs erbjuder denna snabbverkande, långvariga, högpresterande förening det bästa av både enkla och komplexa kolhydrater. Enkla kolhydrater har förmågan att snabbt komma in i blodomloppet. De kan emellertid också stimulera en stark “spik” och efterföljande “krasch” på grund av en snabb ökning och minskning av insulinnivåerna. Detta kan vara bra för en snabb sprängning av energi men inte för långvarig uthållighet. Komplexa kolhydrater ger en uthållig uthållighet. Men de är långsamma att smälta och kan låta dig känna uppblåst och slö, Karbolyn levererar det bästa av båda världarna. Karbolyn tas upp i blodomloppet som ett enkelt socker men utan den typiska kraschen som orsakas när dina muskler slutar på bränsle. Det har också visat sig absorberas så snabbt som ren Dextrose (ett enkelt kolhydrat). Ändå ger det fortfarande hållbar energi utan att “krascha”, ta inte vårt ord för det. Vad säger studien? Den kliniska studien försökte dokumentera huruvida Karbolyn har en positiv och hållbar effekt.

Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring: EFX Sports, Karbolyn Fuel, Cherry Limeade, 4.3 lb (1950 g)

Elitidrottare får bara ha sex till sju timmar mellan träningen. Jag vet att diabetiker kan skilja på kolhydratkvalitet (helkorn vs. Men vad sägs om de av oss som inte gör våra egna återvinningsdrycker? Geniuskolhydrat ger en högkvalitativ näringskälla som stöder glykogenupprepning och påskyndar muskelåtervinning och återhämtning. Och gjorde du vet, vitargo är en av de snabbaste absorberande super-hmw-kolhydraterna, vilket gör det till det perfekta alternativet efter träning! John berardi konstaterar att vätskor absorberas mer effektivt än hela mat, så kolhydratpulver kan vara mycket effektivt. Konsekvent tillskott med ett fullt spektrum vitamin/mineraltillskott, tillsammans med eventuella ytterligare antioxidanter, ökar och upprätthåller immunförsvaret och minskar återhämtningstiden. Slutligen är det värt att notera att flera studier har visat att tillsats av kolhydrat och kreatinmonohydrat till ett proteintillskott, vanligtvis vassleprotein, ger resultat i större förbättringar av styrka och hypertrofi från motståndsträningsprogram hastighetstillskott är vitargo, dextros, maltodextrin och karbolyn. Att öka och maximera muskelglykogenlagrar tar många veckors konsekvent träning och efterföljande bränslepåfyllning. Att konsumera en tillräcklig mängd protein efter en träning ger din kropp de aminosyror den behöver för att reparera och bygga om dessa proteiner.

EFX Sports Carbohydrate Powders Condition Specific Formulas - Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring

Ämnet, som vanligtvis finns i rött kött, hjälper till att undvika muskelförlust och minskar ömhet efter träning. Kerksick c, harvey t, stout j, campbell b, wilborn c, kreider r, kalman d, ziegenfuss t, lopez h, landis j, ivy jl, antonio j: Internationellt samhälle för sportnäring ställning: Näringsämne timing. Även om inga statistiskt signifikanta förändringar observerades mellan grupper, tenderade proteingrupper till större ökningar jämfört med kolhydratgruppen medan morgonfettoxidationen var störst i den kasein-kompletterade gruppen. I verkliga sportprestationssituationer måste återhämtning och prestanda utvärderas i samband med en ackumulerad effekt. 5, proteinrester såsom grenade aminosyror har visat sig vara fördelaktiga för den utövande individen, inklusive att öka graden av proteinsyntes, minska hastigheten för proteinnedbrytning och möjligen hjälpa till att återhämta sig från träning. Vissa föreslår att vitamintillskott kan förbättra idrottens syn. Vad många emellertid inte vet är att ta dextros efter träning kan maximera dina vinster och hjälpa dig att få ut mesta möjliga av detta allt viktiga fönster efter träning. Proteintillskottets popularitet påverkas sannolikt av påståenden om ökad muskelmassa, ökad fettförlust, förbättrad prestanda och förbättrade markörer för återhämtning.

Relaterad produkt:
Sports Research, Sweet Sweat Workout Enhancer, 6.5 oz (184 g)

Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring: EFX Sports, Karbolyn Fuel, Cherry Limeade, 4.3 lb (1950 g)

Det får mig att känna mig lite trög i cirka 30 minuter till en timme efter, eftersom det är som att äta en 100 g måltid i en skaka, men återhämtningen som den ger är oöverträffad. Aminosyror är en väsentlig aspekt av varje sportnäringsregime eftersom de tjänar olika syften i kroppen. Dessutom förpackar det en näringsbonus med kalcium och innehåller bara lite natrium- och sockertillsatser som hjälper till att återvinna idrottare behålla vatten och återvinna energi. På grund av detta är det viktigt att förstå de verkliga fysiologiska marknaderna för återhämtning. Ett tillägg efter träning som hjälper till att stödja ledhälsa och muskelåterhämtning genom att fylla på muskelglykogen. Det är särskilt viktigt att äta kolhydrater och protein efter träningen.Även vid denna till synes höga koncentration kommer komplexa kolhydrater (Maltodextriner/glukospolymerer) att tömma magen med samma effektiva hastighet som normala kroppsvätskor, vilket ger upp till tre gånger fler kalorier för energiproduktion än enkla sockerblandningar. Vissa kosttillskottsföretag har marknadsfört sulfo-polysackarider (härledda från en havalger som kallas cytoseira canariensis) som ett sätt att delvis binda myostatinproteinet i serum.

De jämförde effekterna av ett vassleproteintillskott (25 G protein, 2,5 g fett och 3 g cho) med en kaloriutjämnad kolhydratdrick (32,5 G cho) i resistensutbildad unga män som utför ett akut utbildningsprogram för total kroppsresistens och bedömde prestationsvariabler 10 och 24 timmar efter träning. Under denna paus konsumerade var och en låg fetthalt chokladmjölk, gatorade eller den högkolhydratsportsdrick endurox r4, därefter cyklade de till utmattning igen. Vänta 20 till 30 minuter innan du börjar fylla på energilagren med kolhydrater, proteiner eller fetter, men lyssna på din kropp och ät om du känner att du behöver bränslet. Cellucor i återhämtningsspelet med dess kor-prestanda vassle, som är en idealisk formel för idrottare som vill upprätthålla mager muskel, fylla på näringsämnen efter ett träningspass och kanske till och med njuta av deras söta tand! Oavsett fördelarna bör du rådfråga en läkare innan du använder kolhydratpulver eller andra tillskott. Ribos är ett 3-kol kolhydrat som är involverat i syntesen av adenosintrifosfat (Atp) i muskeln (den användbara formen av energi). Evolutionsnäring är i framkant när det gäller näringsvetenskap och träningsfysiologi och är den enda essensstödda program för näringshantering på marknaden.

Om din kropp inte tål laktos i chokladmjölk, kommer en kombination av enkla sockerarter (en traditionell sportsdryck) och protein (vassle, äggvitt eller sojaproteinpulver) sannolikt att ge dig samma fördelar som att dricka chokladmjölk efter träning. Jag har lagt märke till att träningen före mig ger mig den energi jag behöver för att komma igenom träningen och bygga efter efter att ha tränat hjälpmedel i återhämtningen. Av iskallt vatten och njut av när som helst efter träningen. Kroppen är mest effektiv när det gäller att ersätta kolhydrater och främja muskelreparation och tillväxt under de första 60-90min efter träning, men detta kommer att fortsätta ske under ytterligare 12-24 timmar. Jag är en löpare och mina ben är mycket fräschare efter en bra träning efter att ha använt detta. Deras guldstandardtillskott har nästan allt som en idrottare eller tränare kan behöva eller vill ha i sitt tillägg, och företaget erbjuder sannolikt vad som saknas i ett välsmakande och lätt att stapla sekundärtillägg. Dålig näring kan leda till skador, trötthet och dålig återhämtning, vilket är det som gör detta fält så viktigt för idrottarens framgång. Idrottare och aktiva individer bör konsumera en diet med mycket kolhydrat (E.

Relaterad produkt:
BSN, Syntha-6, Cold Stone Creamery, Berry Berry Berry Good, 2.59 lbs (1.17 kg)

EFX Sports Carbohydrate Powders Condition Specific Formulas – Kolhydratpulver, Återhämtning Efter Träning, Sportnäring

EFX Sports Carbohydrate Pulver Condition Specific Formulas: Alla håller alltid upp chokladmjölk som den bästa återvinningsdrycket. Rasmussen bb, tipton kd, miller sl, wolf se, wolfe rr: Ett oralt essentiellt aminosyra-kolhydrattillskott förbättrar muskelproteinanabolism efter motståndsträning. 1, Kreatinmonohydrat är det mest effektiva ergogena näringstillskottet som idag finns tillgängligt för idrottare när det gäller att öka högintensiv träningskapacitet och mager kroppsmassa Det måste därför avgöras om träningsstatus påverkar det hypertrofiska svaret på näringstillskott efter träning. Ett av de väsentliga näringsämnen som är ansvariga för muskeltillväxt och snabb återhämtning efter träning är protein (aminosyror). Som bridget antydde, kanske prova bara att smutta på en drink direkt efter träningen och se om magen tål det? Sammantaget är det här inlägget kommer att vara till hjälp för mig efter mitt träning imorgon. Deras tillägg för återhämtning efter träning, laddning, är ett exempel på vård och kvalitet som de lägger in i varje produkt. Se till att du tar din återhämtning lika på allvar som din träning. Proteinpulver var en gång en nischprodukt, förbehållen larders av hardcore viktlyftare och möjligen pro idrottsmän. Sammanfattning: Ät din måltid efter träningen inom 45 minuter efter träningen.

Kanske är den mest berömda fördelen med näringsstimning efter träningen att den förstärker ökningar i MP. Varje portion innehåller också extra glutamin för maximal återhämtningspotential. Dessutom har ett antal atletiska populationer rapporterats vara mottagliga för proteinundernäring (E. E, styrka eller kraft) förbättringar med proteintillskott peri-workout skulle kunna förbättras återhämtning, vilket potentiellt skulle kunna översätta till ökad kapacitet för en ökad träningsbelastningsstimul . I detta avseende tar det cirka 4 timmar innan kolhydrater smälts och börjar lagras som muskel- och leverglykogen.Använd hammarsnäringsbränslen, prova en mängd olika kombinationer i träningen och föra en logg över vad som fungerar bäst för dig. Med kreatin, amino 9 i samma produkt, jag har mer energi under träningen, hjälper mig också att bygga min uthållighet för att ta den till nästa nivå. Fluid Recovery är en prisbelönad blandning av återvinningsdryck efter träning. Författarna föreslog att minskningen av tc som ses i vassle-kompletterade löpare kan indikera att kolesterolet omvandlades mer effektivt till steroidhormoner, vilket resulterade i förbättrad fysiologisk återhämtning och anpassningar från den ansträngande träningsanläggningen. Av detta skäl rekommenderar vi att man tar hänsyn till vilken typ av kolhydrat som ska intas före, under och efter intensiv träning för att optimera kolhydrattillgängligheten. Journal of the International Society of Sports Nutrition.

Deras återhämtningstillägg är ett särskilt starkt erbjudande som täcks av samma kvalitetsgaranti som täcker alla muskelfarmens produkter. Idrottare som misslyckas med att fylla på kolhydrater och protein strax efter träningspass kommer aldrig att få fullt värde av sina ansträngningar. Utöver att upprätthålla hydrering under träningspass hjälper salt att återställa förlorade vätskor och elektrolytnivåer som tappas under intensiv träning. Jag använder detta efter en superhård träningsövning som fyller på och hjälper till i avdelningen efter träning. Jag gör detta definitivt till ett av mina måste för gymmet. På samma sätt kan vissa sporter dra nytta av minskad fettmassa. Vitargo ledde till nästan två gånger högre och snabbare återhämtning av muskelbränsle bara två timmar efter uttömmande träning. Hur mycket kolhydrater man får i kosten efter träningen beror på vilken typ av träning de gör. Och cockburn och stevenson Eftersom det också innehöll kolhydrater. Det skulle förmodligen driva dig bättre än en smoothie och en bar, och göra det lättare att följa en lättare kaloriutvecklingsrutin efter klassen.

Accelerade används främst före och under prestanda, men kan också användas i återhämtning på grund av 4: 1-förhållandet mellan kolhydrater och proteiner. Alla har samma mål att öka återhämtningstiden och få ut så mycket som möjligt av ett träningspass som möjligt och samtidigt hålla kroppen frisk och fungera på toppnivån. Specifika biomarkörer och mps-hastigheter verkar vara de mest effektiva och mest använda metoderna för att objektivt bestämma muskelnedbrytning, återhämtning och anpassning från träning. Denna skada leder också till ömhet och smärta som ofta är förknippade med ett bra hårt träningspass. I scenarier med högre volym och frekvens av motståndsträning skulle ofullständig resyntes av glykogennivåer före träning inte vara ett problem bortsett från det långtgående scenariot där uttömmande träningsprocesser av samma muskler inträffar efter återhämtningsintervall på mindre än 24 timmar. Ett säkert sätt att utarma de hårt förtjänade glykogenlagren för snabbt är att äta en måltid (Eller en energibar, gel eller sportsdryck) en timme eller två innan tävlingen startar. Du gör ditt liv och träningsprocessen svårare för dig själv genom att tänka på allt detta protien till kolhydrater.