Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Läppbalsam, Läppvård, Bad

Sierra Bees, Organic Lip Balms, Cocoa Butter, 4 Pack, .15 oz (4.25 g) Each

Sierra Bees, Organic Lip Balms, Cocoa Butter, 4 Pack, .15 oz (4.25 g) Each Review

kr29.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: Sierra Bees, Organic Lip Balms, Cocoa Butter, 4 Pack, .15 oz (4.25 g) Each
Produkt Antal: 4 Count, 0.05 kg, 8.9 x 12.7 x 1.8 cm
Produktkategori: Läppbalsam, Läppvård, Bad, Sverige

Relaterad produkt:
Aubrey Organics, Mens Stock, Shave Cream, City Rhythms, 6 fl oz (177 ml), kr50.00 - Bad, Skönhet, Barberkräm Sverige

Sierra Bees Organic Lip Balms, med hållbart källt bivax, olivolja, solrosolja och vitamin E, formulerad för att vara: USDA Organisk, icke-GMO, grymhetsfri, tillverkad med miljövänliga och biologiskt nedbrytbara ingredienser, inga sulfater , Inga konserveringsmedel, Inga konstgjorda dofter och inget djurstest, certifierat organiskt av Oregon Tilth, Bee bra till dina läppar! Creme Brulee – Honung – Mint Burst – Sheasmör och arganolja – Tamanu och teträd – Osmak, vårt hållbara, USDA-certifierade organiska bivax kommer från etablerade bi-jordbrukare som uppfyller våra stränga sociala, miljömässiga och ekonomiska krav. Vi köper vår USDA Organiskt bivax från väl etablerade bi-jordbrukare, som ofta är tredje eller fjärde generationen i branschen och har lärt sig från decennier av praktisk erfarenhet. Deras försörjning är beroende av den etiska och humana samlingen av råvax och honung. Dessa bönder är stolta över att tillhandahålla en högkvalitativ, konsekvent produkt år efter år, utan att äventyra bin eller annat djurliv. Samlingen av vårt organiska bivax äger rum i organiserade bigårdar eller ute i naturen – där samlare gör sitt bästa för att säkerställa bin är väl omhändertagna. Genom att ständigt övervaka bikuporna kan bönderna göra vissa bin.

Läppbalsam, Läppvård, Bad: Sierra Bees, Organic Lip Balms, Cocoa Butter, 4 Pack, .15 oz (4.25 g) Each

Sammantaget kan du inte förlora med denna läppbalsam. När jag vaknar på morgonen och slår mina läppar kan jag fortfarande känna produkten där, vilket vittnar om att det är en fantastisk varaktig kraft. Tamanu-olja är en kraftfull hudläkande olja och jag kan inte tänka mig någon bättre plats för det än i en läppbalsam. Över 90 procent av granskarna gav denna läppbalsam en femstjärnig recension, och många shoppare har varit dedikerade fans i flera år. Allt detta test-och-fel har gjort mig till en självbedömd läppbalsam-expert. Först och främst innehåller deras läppbalsam bivax som det primära skyddsmedlet tillsammans med sheasmör som primär fuktighetskräm. Det som många av läppbalsarna som vi hittills har granskat har saknat är någon form av skydd mot solen. De som behöver omedelbar fuktlindring bör plocka upp en pressande läppbalsam. Andra märken, inklusive neutrogena, revlon och chapstick, fick testare som klagade över att deras läppar kändes klibbiga och att frekventa ansökningar var nödvändiga för att bibehålla fukt. Denna produkt måste appliceras fritt på läpparna för att få full effekt av dess skyddsfunktioner.

Sierra Bees Lip Balm - Läppbalsam, Läppvård, Bad

Mycket för denna användare bestört, de älskar denna läppbalsam. Den milda formeln fungerar även på de mest känsliga läpparna. Andra än den beroendeframkallande smaken, dessa skönheter håller dina läppar faktiskt mjuka i timmar. Om du är något som jag, känner du smärtan att förlora en fin läppbalsam. Så, vilken läppbalsam kommer att vara din räddare i vinter? Dina läppar kan kännas glatta och hala, men totalt sett bör de också känna smidiga och silkeslen. Förpackade med squalanea, lanolin och vetekimolja, bör dina läppar vara fuktiga ganska snabbt. Men med tanke på att huden på dina läppar är otroligt tunn, är det viktigt att också tänka på en läppbalsam som också innehåller någon form av spf-skydd. Denna läppbalsam fungerar som ett milt solblock, med en spf på 15 för användning varje dag.

Relaterad produkt:
Annie's Homegrown, Saltine Classics, Baked Crackers with Sea Salt, Organic, 6.5 oz (184 g)

Läppbalsam, Läppvård, Bad: Sierra Bees, Organic Lip Balms, Cocoa Butter, 4 Pack, .15 oz (4.25 g) Each

Denna läppbalsam är tillverkad i USA och har effektiva fuktgivande egenskaper som gör även de mest robusta av läpparna betydligt mjukare och hälsosammare. När det gäller din läpphälsa bör du investera i en produkt som du vet kommer att fungera. Jag har precis fått den nya b-bw-balsam, den med spf. Denna läppbalsam har allt du behöver för att skydda dina läppar, och den går till och med så att den inkluderar solskyddsmedel som hjälper till att bekämpa uva/uvb-strålar. De största spelarna i denna läppbalsam är sheasmör och avokadoolja, eftersom de båda är ansvariga för mjukningen av läpparna och området runt dem. Denna ursprungliga skruvkanna är oskärmad, men om du gillar en smak till din balsam kommer den också i granatäpple, molnbär, tranbär, solbær, blåbär, pepparkakor, körsbär och rosor. För det andra är ingredienserna som används mycket mer intressanta och sällsynta än vad du hittar i en typisk läppbalsam.

Sierra Bees Läppbalsam, Läppvård, Bad

Om det inte finns en läppbalsam som du redan är kär i den här kan det vara värt att försöka. 49 Per enhet är en mycket bra affär för en anpassad märkt läppbalsam eller anpassad chapstick, till 100 stycksmängden, men om du behöver mer än så, se upp. Medan denna usda-certifierade organiska läppbalsam finns i en mängd dofter (inklusive vanilj, grapefrukt, jasmin, lavendel och mynta), måste vi rekommendera den bulgariska rosenolja organisk läppbalsam tillverkad med märkets signatur $ 400/oz organisk bulgarisk ros väsentlig olja. Denna läppbalsam innehåller druvfröolja, jojobafröolja, vitamin a, e, b5 och c, kokosnötsolja, macadamia mutterolja, sheasmör, lime, pepparmynta och citronoljor, liksom aloe vera för skydd mot solbränna. Extra som honung, eteriska oljor och örter tillför smak och fungerar för att behandla specifika läppsvillkor. Kan bäras som en daglig läppbalsam eller användas som en vanlig läppbehandling am eller pm.Läppbalsam finns i två versioner: helt enkelt kakaosmör och helt enkelt vanilj. C-vitamin, antioxidanter och hyaluronsyra i formeln ger en effektiv salva till mina alltid irriterade läppar. Aquaphor är det bästa hudläkarmärket som rekommenderas av hudläkare, och det är också läppmärket som mamma rekommenderar. En stor organisk läppbalsam kan vara en fantastisk rutinbehandling för att hålla dina läppar fuktiga, mjuka och säkra mot solskador. Vi är stolta över att skapa söta och funktionella produkter allt i ett, till exempel vårt mycket blackberry macaron-läppsmör, till exempel! Mina läppar har aldrig känt sig så mjuka eller hydratiserade.

Lip Balm, Lip Care

Jag älskar också att använda detta nästan som en läppmask på natten och bara applicera en tjockare mängd än vanligt. Våra experter hjälpte oss att fastställa de vanligaste irriterande ämnena, och vi gav bagageutrymmet till alla läppbalsam med ingredienser som troligen orsakar problem. Det beror på att denna läppbalsam är tillverkad med äkta banan-extrakt (Tillsammans med en antydning av citron och kokosnöt). För vår känsliga hudplockning klippte vi dock balsam som innehöll dessa potentiellt riskfyllda ingredienser. Denna läppbalsam är förpackad med gynnsamma ingredienser för att skydda dina läppar från skadliga UV-strålar samt reparationsskador orsakade av elementen. Detta är en stor ole-pinne av solid organisk läppbalsam. Dessa ingredienser, tillsammans med tillsats av vitamin C, skapar ett idealiskt mjukgörande medel som lämnar dina läppar mjuka, silkeslen och släta. Läppbalsamens svala mintfinish är säker på att behaga och upphetsa.

Relaterad produkt:
Alaffia, Everyday Coconut, Hand Soap, Coconut Mint, 12 fl oz (354 ml)

Sierra Bees Lip Balm – Läppbalsam, Läppvård, Bad

Sierra Bees Lip Balm: Ok jag fick äntligen att använda den här lipbalm. Denna fuktgivande första läppbalsam leder med en sheasmör som utgör 10% av hela lösningen. Varför utsätta dina läppar för 19 eller 20 potentiella irriterande ämnen när fem kommer att få jobbet gjort? Jag ska erkänna att det här är mer en skyddande läppbalsam snarare än en återställande. Hudvårdsberoende kommer redan att vara bekant med den legendariska fuktgivaren för hudmat, älskad av kändisar med en lista inklusive rihanna och adele. Läppbalsam har en anmärkning av spf men jag har inget emot det så mycket eftersom mina läppar genast känner lättnad. Denna läppbalsam är den bästa jag någonsin har haft och jag tänker få den i varje smak! Jag såg detta på webbplatsen och eftersom jag redan har provat sangria läppskrubb och älskade det, tänkte jag att deras läppbalsam skulle vara lika fantastiskt.

Sierra Bees Lip Balm

Jag använder bara en sockerläppskrubba om läpparna är väldigt torra och lägger detta på toppen och problemet är löst. Visst, jag räcker fortfarande till andra balsam under mina vakna timmar, men effekterna av läppens sovmask är långvariga. Ärligt talat är dessa ingredienser verkligen basen för alla fantastiska organiska läppbalsam. Låt mig börja med att säga att detta inte är en läppbalsam – detta är en intensiv läppbehandling gjord av en blandning av potenta växtoljor och extrakt. Formulerad med en hög koncentration av citronolja och extrakt (3,5%). Denna beroendeframkallande citronläppsbalsam är fullpackad med vitaminer och mineraler, vilket ger en stor dos c-vitamin. Detta är den bästa läppbalsam på marknaden idag! Plågas inte bara med torra läppar utan återkommande förkylningssår också? Berikad med avokado, söt mandel- och aprikosfröoljor lämnar denna koreanska skönhetsbehandling läpparna ut och känns omedelbart mer fuktig efter bara fem minuter. Denna läppbalsam har också fördelen att inkludera vitamin e, en nödvändig ingrediens för hudhälsa i allmänhet.

Sierra Bees, Organic Lip Balms, Cocoa Butter, 4 Pack, .15 oz (4.25 g) Each

Få dina läppar att måla och se bra ut med hampa tunga läppvård. Observera: När det gäller att pressa läppbalsam, med tanke på deras naturligt mjukare sammansättning, kommer de ofta att leda till en glänsande päls på dina läppar. Om du inte har gissat, kommer jag att lägga bokstavligen allt som fakturerar sig som en läppbalsam på min mun minst en gång. Bara för att dessa balsamer helt enkelt är utformade betyder det inte att de inte är effektiva. Timmar efter applicering rapporterade våra testare att deras läppar fortfarande var mjuka från balsam. Våra testare var mycket villiga att ersätta sin nuvarande vardagliga balsam med den här. Jag svär vid den laneige vatten sovmask för att ge mitt ansikte en boost av hydrering över natten, och jag svär vid varumärkets läpp sovmask för att lugna min arg ilskna läppar. Tricket är att lätt applicera dessa balsamer med bara 1 eller 2 svep (fler lager skapar en vit nyans från zinkoxiden). Detta är den första läppbehandlingsbalsam som jag någonsin har använt! Jag har använt alla typer av läppprodukter men detta är den absolut bästa produkten jag någonsin har använt. Denna balsam luktar fantastiskt, smakar bra och är helt diskret under dagliga aktiviteter. Överlägset en favorit på wrb och b och ett måste för alla som älskar läppbalsam!

Sierra Bees, Organic Lip Balms, Cocoa Butter, 4 Pack, .15 oz (4.25 g) Each

Det är därför jag älskar att hålla en lager med organiska läppbalsaker runt så att jag alltid har en i närheten (eller en ersättning när jag oundvikligen tappar en). Många av våra testare var överens om att denna balsam var ett fast val för vardagsbruk. Det kommer inte att bota svårt knäckta läppar, men det är perfekt för allmänt vardagligt bruk. Bivax, sheasmör och petrolatum är bra ingredienser att leta efter eftersom de tätar vatten inuti läpparna, vilket hjälper till att förhindra och reparera kapning.De sakerna är avsedda för människor med förkylningssår, inte kapade läppar.

Det importerade partiet. Juryn är fortfarande ute. Bra balsam. Jag älskar den här produkten. En av de bästa. Tack. Hygienisk läppstift. Bra produkt och attraktivt pris. Bra produkt. Lyster. Stank. Kakao lyser

Speciellt satt fem stjärnor, så informationen är mer övervakbar. Jag är ett fan av balsalmar, jag bestämde mig för att ta chansen och beställa till rabatt (vi förstår att det är så enkelt, det är zamanuha). Jag kunde inte missa chansen att köpa denna mirakelbalsam till en rabatt. Jag läste recensioner av olika smaker, egentligen har ingen av mig den här situationen – balsamer, förmodligen bortskämda av feber. Alla luktar av gammal olja (av vilken smak som helst). Jag tog det på min egen risk och risker själv, och så – superbalsam. Om det inte hade gått ut. Allvarligt, om du vill ha gammalt smör – köp. Fukta väl, men appliceras bittert och obehagligt på läpparna, grädda till och med. Jag ska smeta på mina händer. Jag sprang för att leta efter en ersättning för balsam. Förvarade – beväpnade. Om informationen är användbar, glöm inte att säga “Ja”! Tack!

Jag gillar att det är organiskt. Fortfarande inte säker på om jag gillar det här bättre än pulverformen. Tar mer än dubbelt så mycket för att få samma mängd fiber. Verkar fungera okej om du tar nog.

Jag använder den som bas för hållbar läppstift, den passar, lukten och strukturen är behaglig.

Jag älskar den här produkten. En av de bästa. Tack

Rekommendera

Bra produkt och attraktivt pris Kan ge en till varje medlem av min familj, och med många reservationer

Har du fortfarande den här produkten

Efter att ha köpt combo-paketet med 8 från denna tillverkare för första gången och med tanke på vad som passar mig, blev kakaosmör det bästa. Doften är söt men inte för skarp och den är ändå blank. Mina läppar är så torra att jag måste applicera dem många gånger om dagen, men min tillverkare håller dem fuktiga, så jag behöver mindre läppvård. Det kan inte jämföras med något du kan köpa i någon apotek du tidigare använde. Bland andra dofter av samma tillverkare fanns det något glansigt också, men doften var för söt, så jag bestämde mig för kakaosmör. Svårigheten är att spetsen deformeras något när den används eftersom den är mjuk, men vi fortsätter att använda den utan att oroa oss för det.

Lukten av gamla råvaror. Jag beställde två dofter av kakao och grapefrukt – båda stink av gammalt. Moisturizing so-so.

Mina läppar är rörande, så om jag använder det fel är det blåsigt och kliar. Kokosnöt är svag och lätt att krossa och granulera (?) Jag känner att något inte är bra. Teträdet är det också. det passar inte mina läppar. Doft är det bästa!

Ingredienserna inkluderar E-vitamin E-vitamin, vad betyder det? Är denna produkt också säker för de gravida?
Sierra Bees, Organic Lip Balms, Variety Pack, 8 Pack visas provpris HK $ 15,8, men det visade HK $ 47,42 i vagnen
Är det gluten, vete, mjölk, ägg och nötter fritt?
Är det kosligt? – Doser det någon djurfångande?
Snälla kan du berätta om Sierra Bees Lip Balms är tillverkade i Amerika?
Vilken variant gillar du mest och varför?
är det kosher?
När kommer sortpaketet att vara en spårprodukt?
När det gäller Sierra bin-rättegången. läppbalsam (paket med 8), hur är det när jag lägger till den i min kundvagn, 50% rabatt dras inte av Det är fortfarande fullt pris.
Hela priset visas i min korg, inte det halva priset som det annonserats? Catherine

Definitivt säkert att använda om du är gravid. När det gäller frågan om GMO bör ingen konsumera något som innehåller GMO-produkter. Många produkter tillverkas med GMO-ingredienser. Huvudsakliga GMO-ingredienser är hittills majs, vete och soja. Många livsmedelsvarumärken märker sina produkter som inte är GMO. Jag tycker att du bör google GMO och formulera din egen åsikt. Som det är gjort av samma människor som gjorde “agent orange” och “roundup” som borde säga tillräckligt för alla med hjärna. Jag har två unga flickor och vi äter ingen. Du kan ha mer än ett provobjekt på ditt kort, vanligtvis är bara en försöksartikel tillåten per beställning. Detta kan vara orsaken, mycket troligt. Försök också att uppdatera sidan om det inte är frågan, men det är troligt.
Listade ingredienser är: extra virgin love oli, bivax, kakaosmör, solrosfröolja, icke GMO-vitamin E, Shea-olja, Argan-smör, Tamanu-olja, tea tree-olja, pepparmynta spearmintolja osv. beroende på läppens smak balsam. Inget omnämnande av gluten, ägg, vete, mjölk. Inte säker på nötter eftersom jag har ingen aning om vad Tamanu är. Hoppas att det hjälper.
Nej. Det finns inga animaliska ingredienser.
Ja. De är tillverkade i Palm Beach Gardens, Florida. Hoppas jag hjälpte 🙂
Beror. Mint har pepparmynta som stimulerar området och gör att läpparna ser fullständigare och större ut medan de fuktar. Men inte min favoritlukt. Shea Butter & Argan Oil och kakao är superfuktande. Omedelbart känner du läpparna mjuka.Min favoritlukt är granatäpple och creme brulee. Granatäpple absorberas lätt. Creme brulee är mer klibbig och behöver mer tid. Jag föredrar att använda det innan jag fick sova. Jag föreslår att du får combo så att du kan använda dem i enlighet med dina behov. Hoppas att jag hjälpte. Håll dig vacker 🙂
Från vad jag förstår att saker som kan vara kosher är kött, mejeri. Jag har aldrig hört talas om läppbalsam som är kosher. Läppbalsam är organisk, jag har köpt den här produkten tidigare och den är en bra produkt och är väldigt nöjd med den. Det är ett bra pris för 8 läppbalsam – Det var. Du har förmodligen missat den 🙁 – Köpte du den produkten igen i testversionen tidigare? Eftersom han rabatt tillämpas en gång. Hoppas jag hjälpte 🙂
Köpte du den produkten igen tidigare? Rabatten tillämpas en gång. Hoppas att jag hjälpte 🙂