Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Makeup, Ögon, Ögonskugga, Makeup-Paletter

BYS, Essentials, Contour, Brow & Eyeshadow Palette, 15 g

BYS, Essentials, Contour, Brow & Eyeshadow Palette, 15 g Review

kr75.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: BYS, Essentials, Contour, Brow & Eyeshadow Palette, 15 g
Produkt Antal: 1 Count, 0.18 kg, 20.3 x 14.7 x 1.3 cm
Produktkategori: Makeup-Paletter, Ögonskugga, Ögon, Makeup, Sverige

Relaterad produkt:
Covergirl, Clean Matte BB Cream, 560 Deep, 1 fl oz (30 ml)

Komplett med spegel i full storlek, grymhetsfri, inte testad på djur, ögonskugga färger inkluderar: galax, åska, ren, intriger, vandrare, ande, Coco, landningsbana, grädde, innehållande 3-i-1 skönhet måste- haves, BYS Essentials Palette innehåller all den produkt du behöver för att göra ditt utseende perfekt. Innehåller 2 pannpulver att forma, ett pannvax som hjälper dig att ställa in pannhår, 4 konturer och belysningspulver för att forma och accentuera ansiktsdrag och 9 silkeslen släta matta och skimrande ögonskuggor för att skapa flera utseende. Paletten kommer in i en modern, präglad tenn med en spegel och en applikator med dubbla ändar.

Makeup-Paletter, Ögonskugga, Ögon, Makeup: BYS, Essentials, Contour, Brow & Eyeshadow Palette, 15 g

Den lilla tvångspaletten är den smink som är nödvändig för att alla behöver skapa vardagliga utseende med en öm kant. Med en palett bör man kunna skapa det utseende de vill ha med en blandning av färger och finish. Jag kommer att granska denna palett utifrån några kriterier. Titta på din inkorg och gör dig redo för de senaste hudvård- och sminkproduktrecensionerna från vårt expertteam. Paletten inkluderar 16 skuggor för $ 59, så det är definitivt en splurge, men granskarna berömmer färgutdelningen. – Huda skönhet lilla obsessioner: Sex pigmenterade mattor och tre underbara skimrande i dammiga rosor och smutsiga nyanser skapar en mjuk, naturlig finish för en rökig, öm effekt. Jag blir överväldigad av enorma paletter, så det här lilla barnet är perfekt för mig. Även den medföljande pkt för hur du ansöker kommer alltid att leva i min sminkväska och jag kan dike de andra! När du väljer ögonsmink bör du vara uppmärksam på detaljer som pigmentering och hur den är gjord. Ingrediensutlysningar: Fri från sulfater, släpper, parabener, formaldehyder, formaldehyd-frisättande medel, ftalater, mineralolja, retinylpalmitat, oxibenson, koljärna, hydrokinon, triklosan och triklocarban och innehåller mindre än en procent av syntetiska dofter. Men det finns ett sätt att förhindra ögonskugga veck. Vi skurade på nätet för bästa ögonsmink, och den tydliga vinnaren var definitivt den lamora exponerade ögonskuggpaletten.

BYS Eyeshadow Makeup Palettes - Makeup-Paletter, Ögonskugga, Ögon, Makeup

Du kan bli kreativ och blanda färgerna i deras palett, eller gå med en enda färg. Att skapa dramatiska, show-stoppande utseende är nu enkelt att uppnå med bara en palett. Det finns så få nackdelar: neutrala ögonskuggpaletter sträcker sig över gränsen mellan praktisk och sexig (tack, bruna rökiga ögon), flyga på jobbet och på helgen och gör ögonskuggan så lätt att det är omöjligt att röra sig. Jag älskar att den här paletten blandar några trendigare nyanser med mer traditionella neutrala. Att beskjuta massor av pengar för smink är en saga historia. Ett urval av kompakta ögonskuggpaletter, experter som är kuraterade av huda själv, och erbjuder skönhetsälskare en komplett dag-till-natt ögonfärgad garderob. Jag får så många komplement till min ögonsmink och jag har aldrig känt mig bättre med mitt val än det jag gjorde med tarte! Sephora shoppare gav paletten 4,3 av 5 stjärnor baserat på 213 recensioner. Så mycket att jag har beställt delancis andra paletter. Alla färger på denna palett är mycket vackra och mjuka.

Relaterad produkt:
Pacifica, Dream Big, Lash Extending 7 in 1 Mascara, Black Magic, 0.25 oz (7.1 g)

Makeup-Paletter, Ögonskugga, Ögon, Makeup: BYS, Essentials, Contour, Brow & Eyeshadow Palette, 15 g

Ögonskuggorna går väldigt smidigt och det är verkligen lätt att göra dussintals fantastiska utseende. Om du har bruna ögon, kommer du att försöka hålla dig till färger som bärnsten, brons, grönt och turkos. Och slutligen, om du vill ha något med lite av båda, fantastiska neutrala och djärva färgglada nyanser, förbered dig på att falla för anastasia beverly hills Berömda moderna renässans ögonskuggpalett. Varje kuraterad palett innehåller en eftertraktad blandning av eleganta, neutrala, bärbara nyanser och provocerande poppar i en ny superplyschskuggformulering för att täcka lock i varaktigt, sammetrikt pigment. 12, En kustduft avslöjade rökig palett som du kan räkna med för att vara en fantastisk dupa till den urbana rökfria paletten. Vänta din naturliga sida med modernisering av den ikoniska naturliga ögonpaletten. Jag är en makeupartist och jag behövde verkligen en fin palett som var utmärkt att blanda och jag älskar detta, den är också speglad och rengör mycket bra, den kom i perfekt skick utan repor och förpackades väldigt bra! Inte bara i en söt liten gul påse, men när du tittar inuti paletten och spatlarna är i detta fantastiska plast, fack kuvert som håller dem separata och rena när de inte används.

Vårt avsedda att vara ögonskugga och ansiktspalett har tjugo rosiga och plommon tonade nyanser, två markörer och två rodnar som låter dig göra ett uttalande för varje tillfälle. Jag är för gammal för att ha glitter på mina ögonlock men de metalliska nyanserna är subtila. Från den dagen urban förfalls nakna ögonskuggpalett träffade scenen blev nakna sminkpaletter skönhetsekvivalenten för våra gå till svarta stövlar. Vi testade tuxedo ögon tegelsten, en mink, duvgrå och intensiv kol skugga fyr, med en dubbel storlek naken basfärg. Pat mcgrath är en av de mest kända makeupartisterna i världen. Baserat på min forskning tillsammans med kundens favoriter är dessa våra val för de bästa färgskuggorna du kan köpa.Jag använder den när jag behöver blanda upp en sminkkok för mig själv eller klient istället för min hand och det är ärligt fantastiskt! Denna palett skapades med alla hudtoner i åtanke, så den inkluderar nyanser som är både varmtonade och cooltonade. Jag var inte säker på några färger i den här paletten vid första anblicken men jag skickade dem och de såg ut och komplimenterade varandra mycket bättre.

Varför strö på intensiva lila, gröna och blå ögonskuggor du kanske bara har två eller tre gånger om året? Jag har provat många olika skuggor, det är min favoritmakeup och jag bär ögonskugga ganska mycket varje dag. Med den här paletten kan jag skapa tre olika utseende som är lika effektiva som de mörkare, ljusare nyanser jag brukade älska. Man bör kunna använda ögonsmink på mer än ett sätt. När det gällde att välja ett budgetval var ymh beaute-paletten det självklara valet. Paletterna är tillgängliga i en rad färgtema och är superkompakta och lätta, vilket gör dem till ett måste för din handväska. Okej ni, den här paletten är riktigt bra för det pris som den blandar riktigt bra en av mina nuvarande favoriter, jag skulle definitivt rekommendera!

Relaterad produkt:
When Beauty, Simply When, Present Perfect Sheet Mask, 1 Sheet, 0.8 fl oz (23 ml)

BYS Eyeshadow Makeup Palettes – Makeup-Paletter, Ögonskugga, Ögon, Makeup

BYS Eyeshadow Makeup Palettes: Om du letar efter en palett och spatel för foundation, krämer eller någon form av flytande eller gräddsmakeup är det den här. Jag antar att jag aldrig hade känt en produkt som denna existerade eftersom jag inte är en makeupartist eller extremt djupt in i makeup. Lita på mig att det är svårt att ta bort den sminken från handen utan att ta bort dem, plus att det är slöseri. Jag läste i några recensioner att det finns en del fallout och kick up, men jag tror att det kan vara borstarna de använde – jag använder naturliga borsteögonborstar och fick inte några fallout eller sparkar upp. Det finns gott om matta övergångsnyanser här som är idealiska för att blanda i vecket, vilket är vad vi letar efter när de andra nyanser i paletten är mycket djärvare. Till att börja med, om du letar efter en vardagspalett, är det värt att överväga i ett neutralt färgspektrum (För att säkerställa att nyanserna är så bärbara som möjligt). Flytande ögonskugga levereras vanligtvis med sin egen applikator. De 16 kakaoinfunderade (och kakaodoftande) nyanserna i varumärkets chokladbarpalett vann snabbt fans över och resten, som de säger, är ögonskuggpalettens historia. När du applicerar smink, som ögonskugga, vill du att den ska stanna på plats. (Vi älskar att introducera människor till smink de blir besatta av).

Från vår till vinter kommer man aldrig utan rätt ögonmakeup. Skärmarna är långklädda och veckfria tack vare de pigmentrika formlerna och kan appliceras torrt eller med en våt fin pensel för användning som eyeliner. Trots att du har många 36 skuggor att välja mellan, är paletten bara ungefär lika stor som din hand, så att du enkelt kan kasta den i din väska. Det kan emellertid enkelt fixas med en primer innan du applicerar ögonskuggan. Den vackra ucanbe professional eyeshadow paletten är en spelväxlare. Våra pålitliga granskare minskade de otaliga ögonskuggpaletter som finns tillgängliga för att komma med denna lista över de 11 bästa, här ögonskuggpaletterna som du kan visa på din fåfänga med stolthet. När du har bestämt din ögonform kan du sedan räkna ut vilken smink som är bäst för dig. Jag är en sminkjunkie och har använt dyrare erbjudanden från mer kända märken som fungerar lika bra eller ibland mycket sämre jämfört med denna palett. Till skillnad från andra ögonskuggor, har grädde ögonskuggor en smidig och silkeslen känsla. Jag är 70 år och har alltid älskat smink. Med den mörkaste nyansen du väljer, tryck antingen in i den sista raden för att skapa en solnedgångseffekt eller applicera i det yttre hörnet av ögonen för en mer dramatisk effekt.

På ena sidan av den bedårande sockerrushmålet mål ögonskuggpaletten hittar du 18 eldiga jordtoner i röda, apelsiner och bruna. Jag är besatt av lila och till och med efter att ha köpt alla pat mcgrath-paletter är det den jag fortsätter att drava mot, skrev en sephorakund. Efter att ha använt hennes ögonskuggor två gånger specifikt glitterna träffade jag pan. Trioen minipaletter innehåller vardera ett urval av nakna nyanser, i superflatterande ljusa, medelstora och djupa toner. Om du letar efter en bra presentidé kan ögonsmink göra det bra. Och inte varje ögonskuggpalett på marknaden klarar testet. Det finns olika verktyg för olika typer av ögonskuggor. Jag har rest och bara tagit denna palett och jag använder inga andra skuggor.

Finmalad och silkeslen med hög pigmentering, den här paletten ger en stor vinstutdelning som varar. Vad det är: En ögonpalett inspirerad av jordens rikedom och dess mest livliga färger. Vissa av paletterna har till och med den trifecta, plus limfria glitter. Från vackra nyanser av alla färger till bärbarhet på själva paletten är denna ögonskugga en av de bästa där ute på marknaden idag.Maange-paletten plockas med 18 glamorösa färger, från matt till skimmer, naken till rökig, fullständigt tillgodoser det väsentliga behovet av det naturliga dagliga ögonmakeupet eller ett dramatiskt utseende.