Sverige Apotek: Naturliga Hälsoprodukter: Ansikte, Smink, Markör

L’Oreal, True Match Lumi Glow Amour, 508 Golden Hour, 0.47 fl oz (14 ml)

L'Oreal, True Match Lumi Glow Amour, 508 Golden Hour, 0.47 fl oz (14 ml) Review

kr105.00

Visa i webbshop >>

Produktnamn: L’Oreal, True Match Lumi Glow Amour, 508 Golden Hour, 0.47 fl oz (14 ml)
Produkt Antal: 0.03 kg, 8.9 x 2.3 x 2.3 cm
Produktkategori: Markör, Ansikte, Smink, Sverige

Relaterad produkt:
E.L.F, Tinted Lip Oil, Pink Kiss, 0.10 fl oz (3 ml)

Glödförstärkande droppar, lägg till en droppe glöd till din hy med den nya L’Oreal Paris True Match LUMI Glow Amour-belysningsdropparna. Dessa revolutionerande droppar med markeringspigment lyser omedelbart huden för en daggig glöd. Applicera höjdropdropparna ensam eller lägg till en droppe i din favorit hudvård, foundation och sminkprodukter för att anpassa din glödfarge. Den ultra-lätta formeln har en tunn, oljig textur som smälter sömlöst in i huden för att bygga upp ljusstyrka. True Match LUMI-glöddroppar, smittade med Sheasmör, går på smidig och rik fuktighet.

Markör, Ansikte, Smink: L'Oreal, True Match Lumi Glow Amour, 508 Golden Hour, 0.47 fl oz (14 ml)

Denna markör med flytande pulver med prismatisk reflektion är skapad för att lyfta fram alla dina bästa egenskaper, samtidigt som du skapar och definierar. Denna highlighter från thebalm kosmetika är en av de bästa för indisk hudton i sin vackra champagne/guldskugga. Speciellt rosguldskuggan är perfekt för mörkare hudtoner eftersom den har rika pigment som matchar värmen i djupare toner. Dessutom innehåller markörer ingredienser som hjälper till att stimulera naturlig ljusstyrka i vår hud. Den fantastiska v-face duo-sticken från maybelline gör det enkelt att definiera, forma och lyfta fram dina funktioner som en proffs. Strålkastarljusmarkörerna var lite smutsigare att använda än de som ingår i översiktspaletterna, enligt min erfarenhet, eftersom det fanns en liten bit av överskottsprodukter som föll ner mitt ansikte. Det finns många olika markörer där ute, så det finns något för alla typer av kvinnor i u. De donerar också 10% av sin försäljning till skönhetsfonden vi ser!

L'Oreal Highlighter - Markör, Ansikte, Smink

Hittills har ett fåtal personer med mörkare hudtoner som har granskat kollektionen, inklusive youtuber patrick starrr, gillade paletten. Strålkastarlamporna är den minsta produkten i kollektionen. Den lyser så fint in på kindbenen om du letar efter en naken markör. Den ena är designad med fyra nyanser för medelstora till djupa hudtoner och den andra är idealisk för lätta till medelhudtoner. Jag tar den minsta biten (1-2 droppar per kind) och det räcker för att göra hela mitt bana och näsan med en skönhetsblender. Det satte vår makeup på plats hela dagen och gav oss den daggiga, lysande glöd som vi alla strävar efter! I händerna på någon med erfarenhet och skicklighet kan highlighter till och med radikalt förändra utseendet på vissa funktioner.

Relaterad produkt:
Revlon, Super Lustrous, Lipstick, Pearl, 467 Plum Baby, 0.15 oz (4.2 g)

Markör, Ansikte, Smink: L’Oreal, True Match Lumi Glow Amour, 508 Golden Hour, 0.47 fl oz (14 ml)

Du kan använda detta för att lägga till en fräck glöd i ansiktet eller till och med markera dina kindben med en fläktborste. Det rekommenderas också att undvika att gå överbord med tändstift i t-zonen, eftersom det vanligtvis är ett oljigt område. Våra favoriter är jo1, som har mindre täta borst som är idealiska för att sprida markörerna för ett mer naturligt, glödigt utseende. Från utsidan ser båda markörpaletterna lika ut. Hur din hud reagerar på merpennan beror på din genetik och din mottaglighet för allergier och hudirritationer. Målet är att applicera en liten mängd på vissa områden i ditt ansikte, vanligtvis utöver foundation. Revlon-ansiktsbelysaren kan bäras ensam för att markera och lysa eller över en grund för att fördöva slöhet och jämna ut hudtonen. Deras varumärke är ungefär lika vackert och rosa som saker blir, men vi blev imponerade av deras överstrykningsformel till ett så blygsamt pris. Låt mig först säga att den här produkten är så prisvärd och kvaliteten på denna nakenmarkör är fantastisk. Det kan ta ett tag, men jag tror att detta sminkprogram kan tillåta Hill att sakta arbeta sig tillbaka till toppen av skönhetsindustrin. Med tillsats av antioxidanter och vitamin e, och bristen på parabener, skapas formeln för att faktiskt förbättra hudens utseende och hälsa både från insidan och utsidan. När jag först tittade på hill avslöja samlingen på hennes youtube-kanal, tyckte jag att hennes markörserie såg lovande ut.

Det bästa sättet att applicera överstrykningspenna beror på vilken form du använder. Heaven’s nyans lägger till extra utstrålning på huden medan den fortfarande ser naturlig ut, men är också tillräckligt byggbar för att skapa en allvarlig höjdpunkt för en utekväll. Vi rekommenderar gratis, en champagnebeige för användning på sköna till medelhöga toner och hård, en rik koppar, för användning på solbränna till djupa hudtoner. Deras smörmarkör är en otroligt lyxig, tredimensionell kräm-till-kraft som ger dig en fantastisk, varm och elegant glöd dag och natt. Markörer försvarar sin titel som en av de mest omtalade och lustiga skönhetsprodukterna. Det finns vissa nyckelzoner för att applicera överstrykningspenna och få det perfekta utseendet. Utmärkt som en bas före din grund för en lysande glöd, eller dabbad längs kindbenen, denna flytande överstrykningspenna är en modeveckas baksida. Flytande markörer packar mest pigment, gå till cover fx specialförstärkare droppar om du letar efter en out-of-the-world iriserande glans.

Men när det gäller djupare hudtoner kan den skimrande höjdpunkten vara vitaktig.Fördelar: Jag har tappat räkningen av alla modeller och makeupartister som använder det här, så tro mig bara att kulturen som följer är enorm. Du kanske vill tänka på en highlighter som en trollstav och lägger direkt glans och glimmer till din hud. Jaclyn Hills senaste sminkseri kanske bara räddar hennes rykte. För en apoteksprodukt är detta något som även riktiga sminkänare kommer att bli mycket imponerade av. Det kan också blandas med fingrarna, och det gör inte din hud fet eller markerar torra områden. Normalt använder jag mac’s strobe-grädde eller lorac’s 3-i-1-upplysta grundfärg i gryningen för att ge mig en fin glöd under min grund, men jag bestämde mig för att ge ett par av dessa sminkrevolution vätskehöjdpunkter i stället. Nu när du inte hur du använder en överstrykningspenna, vad görs de av?

Relaterad produkt:
Neutrogena, Makeup Remover Cleansing Towelettes, Night Calming, 25 Pre-Moistened Towelettes

L’Oreal Highlighter – Markör, Ansikte, Smink

L’Oreal Highlighter: När highlighter torkar snabbt kan du använda en borste för att arbeta med produkten och blanda det hela ut. Den glänsande vätskeformeln är infuserad med vitamin E och kan enkelt appliceras på ren hud eller skiktad över smink, vilket lyser upp din hud på ett ögonblick. Våra kindben blir mer nedsänkta, våra ögonpåsar blir mörkare och lägre och vår hud blir mörkare. Om du behöver tona ner det lite, rekommenderar franzino att du blandar en droppe med din fuktighetskräm och sedan jämnar ut den över hela din hud. Samlingen innehåller två fyra paneler med ljuspennor, fem nyanser av lösa markörpulver, fem lysande pulver och tre borstar. Inte för mig var skuggan fel för min ljusa hud men jag tyckte att det var väldigt svårt att blanda ut den bort min grund med det. Du kan använda markören mer naturligt för att skapa mer subtilt utseende, eller så kan du medvetet tillämpa det mer konstnärligt. Med hjälp av ringfingret, pricker barepro glansmarkör i halvmåneform från kindbenen till pannbenet och blandas med fingrarna eller den dubbla finishen rodna och amp; kontur syntetisk borste. Lägg till luminescens och definiera dina bästa funktioner med den nya professionella makeupskulpturen och framhäv ansiktsduon. Denna markör ser mycket naturlig ut jämfört med andra jag har använt, vilket beroende på vad du letar efter kan vara bra eller tråkigt. Detta innebär att om du har fet hud får du ett bättre resultat med pulverhöjdare.

Den absorberar väl och lämnar huden känslan smidig, mjuk och lämnar en vacker belysning/pärlemorfärgad effekt. Som någon som gillar att sminket ser så mycket bättre ut än något kakigt eller glitterigt, kunde jag inte hitta en prisvärd highlighter som inte var enhörningsblå, superglitterig, iriserande eller något annat extremt onaturligt. Till exempel, markörer som innehåller glitter ger dig fin glitter och glans. Precis som med alla kosmetika tenderar markörer att innehålla saker som kan vara skadliga eller irriterande för personer med känslig hud eller allergier. Smörlondons glasögonglans har faktiskt funnits längre än någon av de tidigare två produkterna (Och har vunnit en bäst av skönhetspris). Det kanske vi gillade bäst med att göra ansiktsglans är att eftersom produkten i sig är färglös kan den bäras över alla hudtyper och färger. Företaget har gjort några av de mest älskade kosmetiska och skönhetsprodukter på u. Vi kan också applicera merpennor runt våra läppar för att göra dem framstående.

De är alla ljusa markörer, om du vill sprida utseendet lite, bär det under din grund. Markören finns för närvarande i tre nyanser: rosa diamanter, rouge ädelstenar och månljuspärlor. Innan du sätter dig på en eller annan markör bör du först fråga dig själv vad du vill ha den till. Det smälter in i huden och ser ut som om du inte bär något. Colourpop är här ute med alla lösningar på de problem som människor har haft med skönhet i flera år. Jag älskar också att de kommer i både en guld- och rosa färgton så jag kan byta ut dem beroende på min smink och hudton den dagen. Liksom alla medusaprodukter lägger den vegan-/grymhetsfria statusen denna ljusare ljusår framför andra. Mycket av det som stänger av människor till vätskor och grädde markörer är det faktum att de känner att de aldrig riktigt torkar. Make-ansiktsglans är definitivt en av de unika markörerna på marknaden idag, men också en av de bästa makeupmarkörerna!

Många innehåller också exfolierande och avpigmenterade element som gör att huden verkar strålande. En vanlig källa till förvirring när man pratar om den här produkten är skillnaden mellan en överstrykningspenna och en concealer. Applicera med en makeupsvamp eller penselborste för att undvika problemet! Den här två-i-ett-markören av nyx är ett utmärkt val för alla som föredrar flytande markörer. Vi värmde upp produkten med fingertopparna och dabbade försiktigt på huden, lite går långt. Det är en härlig highlighter, rekommenderar starkt! Titta på din inkorg och gör dig redo för de senaste hudvård- och sminkproduktrecensionerna från vårt expertteam.

Nackdelar: Undvik att applicera direkt från pinnen på huden, eftersom jag tyckte att det rörde min makeup under, vilket fick min foundation att se lite fläckig ut. Om du letar efter en överstrykningspenna som dyker upp med glans och glitter, är det lite bra men det är inte en dramatisk look.